bende çıkıyorum herkese iyi geceler
kızlar bızde kacıyoruz oglusla sırtım cok agrıdı yatalımda dınlenelım artık opuldunuz hepınız ıyı gecelerrr
slm kızlar nasılsınız bugün misafirim var malum biliyosunuz gündüz doktora gittim bebeğimi gördüm yanakları tombikdi :)))) ama kilosy yerinde gidiyo 2180 gr dedi doktorumuz ama plasenta kasığında duruyo dedi bebeğin kafasına azıcık uzanmış dedi normal doğumda eğer bebek kafası gelmeden plasenta gelirse doğumun zorlaşır dedi dedim hocam ben şimdi elfam yaparım dedi sonrada bişey yok bişey yok dedi aklıma takıldı he buarada kafasıda 34-35 haftalık dedi bunada ayrı kafamı taktım beni bir aydınlatın neolur
selam kizlar
nasilsiniz
benim moralim bozuk yaaaaa
bebisim donmedi ve hastaligimdan dolayi sezeryan yapacaklarrrrrrrrrr
allahim ben NORMallllllllll dogum isterkennnn beni siniyor galiba
normal dogum gibisi yok yaaa herseyin hemen geciyor hemen suttun geliyor herseyde cok guzel NORMAL dogummm
offffffffffffffffffff allah hepimiz icin hayirlisini versin
2-3hafta sonra benim prenses gelicek 15.11.11 kontrolum var ve tarih bellileyecegiz((((((((((((((((((
pamuk ve 5848bl ne olur kendinizi üzmeyin bende 15 gündür sezaryan mı olucam diye üzülüyodum herşey normale döndü normali beklioruz artık inş sizinde öyle olur bende üzüldüğümle kaldım ne olur siz üzmeyin bebişlerinizi plasenta beeğin yeri her an değişeblir sorun olmaz inş kocaman öptm siziseni okadar iyi anliyorum ki eminim sende beni anliyorsundur
ve burasi tr gibi degil normalda 5gun sezeryanda 7-14gun arasi kaliyorsun hastanede(((((
ya NORMAL dogum gibisi yok hani su korkudan sezeryan olanlara okadar cok aciyorumki duyduklarindan etkilendikleri icin enkolay dogum seklinden vazgeciyorlar ve en saglikli dogum seklinden....
neyse herkes icin hayirlisi olsun
ama yok kafasi buyuk yok kilosu fazla onlar hep bahane oyle guzel doguyorlarki noramlll
Ben hiç kimseyi istemiyorum yanımda eve gelince ne annemi nede kaynanamı evde kalabalık kimse istemiyorum ikisiylede aynı şehirde yasıyorum hatta kaynanamla aynı semtte kızıma dogum yaptıgımda 10 sene önce kaynanam bana yakın oturdugu halde aksamları evine gitmeyip kayınpederimle bende kalmıstı ne sinir olmustum yürüsen 15 dakika kendi arabaları var arabayla evlerine gitseler 3 dakikada evlerindeler ama yoookkk yanımdalarda
bugün sinir oldum onlara zaten bugün nts ye baglanmak için doktora gitmiştim ama benim gittiğim hastanede Kadın dogum 1. ve Kadın dogum 2. var ben 2nin hastasıyım normalde ama hangi günler bilmiyorum netten randevu alırkende uyarmıyor neyse bosyere gitmiş oldum otobüsle yoruldum yani anlıycagınız.
Dönüşte eşim aradı naptın diye yok işim hallolmadı ama cok yoruldum yarın tekrar gelicem babana söylede beni yarın getirsin dedim tamam söylerim dedi
Aksam sordum eminönüne gidicem erken gelirsem götürürüm demiş
Bende aynı semtte oturuyoruz ya sadece giderken götürsede yeter sabah kacta gidecekmiş benide alsın dedim eşim tekrar aradı beyfendiler baska bir semtte oturan eltime giitmişlerr aksam orda kalıcaklarmıs vee adım gibi eminim ki eminönüne de eltimin alışverişi için gidecekler sinir oldum aksamdan beri aglıyorum sinirden ne var yani baska bir gün gitseler cok mu acil sanki...
Eşimde benim üzüldüğümü görünce taksiyle gidersin ben sana para veririm taksiyle gider gelirsin dei ama adamın parası yok biliyorum daha maaşını almadı çünkü aklıma geldikçe aglıyıp sinir oluyorum
KESINLIKLE CNM EN IYISI NORMAL MASALLAH DEYIMDEEE ABLM ALMNYADA KIIZI 3 YASINDA SIMDI AMA NORMAL DOGUM YAPTI HEMDE KIZI61 CM 4.600 DOGDU ZOR OLMADIMI OLDU TBI AMAA SOR YINE NORMAL DOGURURUM DIO BIDE TRDE COK DOKTOR SEZERYANCI OKADR GUZEL KANDIRIYOLARKI KADINI YOK DEDIGIN GIBI KILOLU DIOLAR ANNEDE KORKUOO ISTER ISTEMEZ YURTDISINDA OLMAK ZOR AMA DOGUM CIDDEN KOLAY TR DE OLSAM SEZERYANI ISTERDIMM BENDEE BURDA AGLADIM SEZERYAN DIE DOKTORR YINEDE YAAPMADI IYIKI YAPMAMISS
ohhh içimi rahatlattınız kızlar inş bende tosuncuğumu rahatlıkla kollarıma alırımbende sinirden agliyorum resmen dr sezeryan dediginde basimdan asagi sicak sular dokuldu
canim benim oglumda senin yegenin gibi dogdu bende iyiki normal yapmisim diyorum hatta 5%sansim var ama bebegi bogabilirmisim normal dogumla birde hastalik girince offfffff
neyseeeeeeeeeee bende 10cokcuk normal dogursamda 1sezeryan olmasam diyordum
rabbim beni siniyorrrrrrrrr offffffffffff hayirlisiiiiiii
güle güle kullanın cnm bizim evde pek gerek yok telsize odalar yakın hepsi zaten evde nufusta kalabalık oldugu için herhalukarda sesini duyan bırı mutlaka olur
benimde midem fena her gece cıkarmadan yatamıyom artık doguma kadar böyle devam eder
cnm nişan olsa sanırım kanlı veya pembemsi renkte falan olurmuş bu renksizse akıntı falanda olabılır..birde o rahim agzı ölçüsü falan nasıl oluyor bak bunu ılk defa duydum bana hiç ölçüm yapılmadı:44::44:
ya senin iyice az kalmış cnm ya bayramdan sonraya bişeyin kalmamış olacak
günaydın kuzular... inşş bu haftadan sonra bayram sonrası 2 gün geleceğimn ve sonra izne ayrılkacağım 1 hafta erken çıkacağım çünkü artık çok ağırlaştım.. zor geliyor... zaten 10 aralık sezeryan tarihim.. öncesinde süpriz olmazsa tabi.. artık hayırlısı bakalım..
benim de idari iznim 14 kasımda başlıyo,bayram sonrası o 2 günü de gelmeyecem müdürle konuşcam izin alcam,çünkü antepte olcam o tarihte
canım aynı şeyi dün ilk defa ben de yaşadım. yürüyemedim acıdan yaaa. ilk bebekte olmamıştı bu şey hiç. sanki dikenlker batıyordu tenime. berbattı. inşallah biran önce geçer.Kızlar benım asagı tarafa :26:Sankı dıken batııyor ya bugn basladı oda sızlıyo bılemedım kı ne bu guya 2.bebek :) ama her hamılelık farklı
deryacım bana 29.cüzü nerde bulacağımı yollarsan bugün son gün galiba okuyayım.. ben izne çıkınca okuyacaktım ama sen bugün son dedin.. bir bana atarsan hangileri..
canım aynı şeyi dün ilk defa ben de yaşadım. yürüyemedim acıdan yaaa. ilk bebekte olmamıştı bu şey hiç. sanki dikenlker batıyordu tenime. berbattı. inşallah biran önce geçer.
günaydın arkadaşlar. herkes iyidir inşallah.
yarın 32. haftaya başlıyoruz rapor alıp oğlumu göreceğim inşallah
canım sıkma kendini. herşey olacağına varır. bi bakarsın dönüverir kuzun, sen kaçıncı haftdasın tam olarak. aslında ben de korkuyorum ben 32+2deyim benimki de henüz dönmedi. doktorum 34'e kadar yolu var. o zamana kadar dönmezse daha dönmez dedi.selam kizlar
nasilsiniz
benim moralim bozuk yaaaaa
bebisim donmedi ve hastaligimdan dolayi sezeryan yapacaklarrrrrrrrrr
allahim ben NORMallllllllll dogum isterkennnn beni siniyor galiba
normal dogum gibisi yok yaaa herseyin hemen geciyor hemen suttun geliyor herseyde cok guzel NORMAL dogummm
offffffffffffffffffff allah hepimiz icin hayirlisini versin
2-3hafta sonra benim prenses gelicek 15.11.11 kontrolum var ve tarih bellileyecegiz((((((((((((((((((
canım boşver, kendin gitmeye çalış. hem hava almış olursun, hem kafan dağılır. bu kaynanalardan ne fayda gördükki zatenBen hiç kimseyi istemiyorum yanımda eve gelince ne annemi nede kaynanamı evde kalabalık kimse istemiyorum ikisiylede aynı şehirde yasıyorum hatta kaynanamla aynı semtte kızıma dogum yaptıgımda 10 sene önce kaynanam bana yakın oturdugu halde aksamları evine gitmeyip kayınpederimle bende kalmıstı ne sinir olmustum yürüsen 15 dakika kendi arabaları var arabayla evlerine gitseler 3 dakikada evlerindeler ama yoookkk yanımdalarda
bugün sinir oldum onlara zaten bugün nts ye baglanmak için doktora gitmiştim ama benim gittiğim hastanede Kadın dogum 1. ve Kadın dogum 2. var ben 2nin hastasıyım normalde ama hangi günler bilmiyorum netten randevu alırkende uyarmıyor neyse bosyere gitmiş oldum otobüsle yoruldum yani anlıycagınız.
Dönüşte eşim aradı naptın diye yok işim hallolmadı ama cok yoruldum yarın tekrar gelicem babana söylede beni yarın getirsin dedim tamam söylerim dedi
Aksam sordum eminönüne gidicem erken gelirsem götürürüm demiş
Bende aynı semtte oturuyoruz ya sadece giderken götürsede yeter sabah kacta gidecekmiş benide alsın dedim eşim tekrar aradı beyfendiler baska bir semtte oturan eltime giitmişlerr aksam orda kalıcaklarmıs vee adım gibi eminim ki eminönüne de eltimin alışverişi için gidecekler sinir oldum aksamdan beri aglıyorum sinirden ne var yani baska bir gün gitseler cok mu acil sanki...
Eşimde benim üzüldüğümü görünce taksiyle gidersin ben sana para veririm taksiyle gider gelirsin dei ama adamın parası yok biliyorum daha maaşını almadı çünkü aklıma geldikçe aglıyıp sinir oluyorum
slm kızlar nasılsınız bugün misafirim var malum biliyosunuz gündüz doktora gittim bebeğimi gördüm yanakları tombikdi :)))) ama kilosy yerinde gidiyo 2180 gr dedi doktorumuz ama plasenta kasığında duruyo dedi bebeğin kafasına azıcık uzanmış dedi normal doğumda eğer bebek kafası gelmeden plasenta gelirse doğumun zorlaşır dedi dedim hocam ben şimdi elfam yaparım dedi sonrada bişey yok bişey yok dedi aklıma takıldı he buarada kafasıda 34-35 haftalık dedi bunada ayrı kafamı taktım beni bir aydınlatın neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?