2011 Aralık Anneleri

Kızlar bızde kacıyoruz oglusla sırtım cok agrıdı yatalımda dınlenelım artık opuldunuz hepınız ıyı gecelerrr

Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri

kızlar bu arabanın özelliklerine bakıp kendinize göre bir değerlendirme yaparsanız ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim...
mağazadaki adam öve öve biteremedi ama ben hala kararsızım internetten araştırayım dedim pek yorum bulamadım bu yüzden sizlerden bu araba hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum ön terlekleride arka tekerleride hepsi 360 derece dönebiliyor...

pamuk ve 5848bl ne olur kendinizi üzmeyin bende 15 gündür sezaryan mı olucam diye üzülüyodum herşey normale döndü normali beklioruz artık inş sizinde öyle olur bende üzüldüğümle kaldım ne olur siz üzmeyin bebişlerinizi plasenta beeğin yeri her an değişeblir sorun olmaz inş kocaman öptm sizi

aynı şey bende de var annem 1 hafta falan kalır gider heralde ama kv alt katta oturuyo hastalar zaten bana bi yararları yok yemeklerini temizliklerini bile ben yapıom kendi evimi b götürüyo ama ne yapayım doğ sonrada sırf beni yalnız bırakmamak için iyi niyetli hep yanımda olurla ama insan ne kadar olsada yalnız mış gibi rahat olamıo
ama bende çok kızdım kp bi okadar da eşini takdir ttim

ohhh içimi rahatlattınız kızlar inş bende tosuncuğumu rahatlıkla kollarıma alırım

cnm aslında 40 haftam 2 aralıkta doluyoda ben kendimce o tarihi verdim Allah nasip eder inş

günaydın kuzular... inşş bu haftadan sonra bayram sonrası 2 gün geleceğimn ve sonra izne ayrılkacağım 1 hafta erken çıkacağım çünkü artık çok ağırlaştım.. zor geliyor... zaten 10 aralık sezeryan tarihim.. öncesinde süpriz olmazsa tabi.. artık hayırlısı bakalım..

benim de idari iznim 14 kasımda başlıyo,bayram sonrası o 2 günü de gelmeyecem müdürle konuşcam izin alcam,çünkü antepte olcam o tarihte

benim de idari iznim 14 kasımda başlıyo,bayram sonrası o 2 günü de gelmeyecem müdürle konuşcam izin alcam,çünkü antepte olcam o tarihte

deryacım bana 29.cüzü nerde bulacağımı yollarsan bugün son gün galiba okuyayım.. ben izne çıkınca okuyacaktım ama sen bugün son dedin.. bir bana atarsan hangileri..

günaydın annişler ve minnak bebişleri....ay biz bugün 32. haftayı bıtırıyoruz 33'e giriyoruz:)

Son düzenleme:
selam herkese
bu ara geçmişi okuyamıyorum.. okusamda anlamıyorum.. çok dalgınım..
hepiniz iyisiniz değilmi???

Kızlar benım asagı tarafa :26: Sankı dıken batııyor ya bugn basladı oda sızlıyo bılemedım kı ne bu guya 2.bebek :) ama her hamılelık farklı
canım aynı şeyi dün ilk defa ben de yaşadım. yürüyemedim acıdan yaaa. ilk bebekte olmamıştı bu şey hiç. sanki dikenlker batıyordu tenime. berbattı. inşallah biran önce geçer.

günaydın arkadaşlar. herkes iyidir inşallah.
yarın 32. haftaya başlıyoruz rapor alıp oğlumu göreceğim inşallah

bende oluyor o,nette rahim kasılması diyor buna,doğum provasıymış,ya size bişey diyecem çok ilginç bişey oldu bende makat bölgesi sır sır sızlıyo diyodum ya,orasa dışarı çıkmış,halbuki kabızlık gibi bişey yok,günde 2 kere bazen 3 kere tuv. e çıkıyom,ağrılı değil,üstüne rahat oturuyom,ama şekli kaymış resmen,ya benim doğumum çok mu yakın neannem 10 çocuk doğurdum hiç böyle bişey olmadı diyo,bi de karnımın alt tarafı çok acıyo,resmen jilet atılmış gibi yarılmış kıpkırmızı,karnımda çok sert,annem karnın esnek değilmiş,küçükmüş diyo

Son düzenleme:
canım sıkma kendini. herşey olacağına varır. bi bakarsın dönüverir kuzun, sen kaçıncı haftdasın tam olarak. aslında ben de korkuyorum ben 32+2deyim benimki de henüz dönmedi. doktorum 34'e kadar yolu var. o zamana kadar dönmezse daha dönmez dedi.(
canım boşver, kendin gitmeye çalış. hem hava almış olursun, hem kafan dağılır. bu kaynanalardan ne fayda gördükki zaten takma kafana bebişini de üzme.

maşallah bebişine canım plasentayla çocuk ayrı nasıl duruyor anlamadım ben pek anlamıyorum bu işleri onun için yorum yapamıyorum da. bence çocuk plasentanın içinde değilmi zaten. ay kızlar cahilliğimi mazur görün. aramızda biyolojici pelin var galiba. pellinnn bizi aydınlatsan çok seviniriz canım ya:26::26:

Allah kolaylık versin. inşallah hemoroid değilsindir. bu sıkıntılardan tez zamanda kurtulmamız ve bebeklerimize kavuşmamız dileğiyle.

kızlar biri bana 29.cüzün tamamımını özelden msj atabilirmi?????

derya beni duymuyor görmüyorsun...

bugün bende çok kasılma var.. karnım taş kızım bir sağdann uzatıyor bir yerini bi soldan.. sabah zor yürüdüm.. aşağısı çürük gibi ağrıyordu.. normal mi bu acılar.. dr arasam gel diyecek bu aralar işten izin alıpta gidemem ki... şu 13 iş günüm geçsenede evde kalsam dinlensem artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…