Allah kolaylık versin. inşallah hemoroid değilsindir. bu sıkıntılardan tez zamanda kurtulmamız ve bebeklerimize kavuşmamız dileğiyle.
kızlar biri bana 29.cüzün tamamımını özelden msj atabilirmi?????
derya beni duymuyor görmüyorsun...
bugün bende çok kasılma var.. karnım taş kızım bir sağdann uzatıyor bir yerini bi soldan.. sabah zor yürüdüm.. aşağısı çürük gibi ağrıyordu.. normal mi bu acılar.. dr arasam gel diyecek bu aralar işten izin alıpta gidemem ki... şu 13 iş günüm geçsenede evde kalsam dinlensem artık....
bugün bende çok kasılma var.. karnım taş kızım bir sağdann uzatıyor bir yerini bi soldan.. sabah zor yürüdüm.. aşağısı çürük gibi ağrıyordu.. normal mi bu acılar.. dr arasam gel diyecek bu aralar işten izin alıpta gidemem ki... şu 13 iş günüm geçsenede evde kalsam dinlensem artık....
slm kızlar iyisiniz inşallah? geçmişi okumaya zamanım yok,yazıp hemen çıkıcam,,DEryam cüzümü bitirdim,akşama duasını yapcm inş ama ben hiç hatim duası yapmadım..netten bulup okuycam,sonrada listedeki isimleri söylicem dimi??
evet canım
pamuk ve 5848bl ne olur kendinizi üzmeyin bende 15 gündür sezaryan mı olucam diye üzülüyodum herşey normale döndü normali beklioruz artık inş sizinde öyle olur bende üzüldüğümle kaldım ne olur siz üzmeyin bebişlerinizi plasenta beeğin yeri her an değişeblir sorun olmaz inş kocaman öptm sizi
aynı şey bende de var annem 1 hafta falan kalır gider heralde ama kv alt katta oturuyo hastalar zaten bana bi yararları yok yemeklerini temizliklerini bile ben yapıom kendi evimi b götürüyo ama ne yapayım doğ sonrada sırf beni yalnız bırakmamak için iyi niyetli hep yanımda olurla ama insan ne kadar olsada yalnız mış gibi rahat olamıo
ama bende çok kızdım kp bi okadar da eşini takdir ttim
ohhh içimi rahatlattınız kızlar inş bende tosuncuğumu rahatlıkla kollarıma alırım
cnm aslında 40 haftam 2 aralıkta doluyoda ben kendimce o tarihi verdim Allah nasip eder inş
nasilsiniz
kizlar
yasemin(DERYA) nasil oldu haberiniz varmiiiiii
canim benimkinin daha donme imkani yok neyse hayirlisi neyse o olsun..
sende icini ferah tuttt.
hayırlısı olsun canım ya bakarsın bi sancıyla dönüverir
canim totosunu kaldiramiyor kucuk prensess
ilklerde imkan varda ikincilerde dahada azaliyor 5% 36 haftaya kadar ben 37 gircem 2gun sonra
birde gobuslerin asagiya inmesine fazla inanmayin kizlar benim oglum 7 aylikken girmisdi ve gobegimi resmen bacaklarimin ustunde tasiyordum
ama 42+1de dogdu o anneye ve genetige bakiyorrrrr
yuce rabbim kim icin neyi hayirlisini buluyorsa onu versinnnnn
Günaydın herkeseee...
Bugün benimde çok kasık ağrım var.Sanki iğneler batıyo.İlk defa bu kadar oldu,önceden hafif olup geçiyodu,şimdi sürekli bi acıma hissediyorum.Karnım hep kasılmış durumda zaten.Bugün zor geçecek sanırım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
dr. da bol bol yürü herşey yolunda dedi,ya sordumda kimseden cevap alamadım çok ilginç bişey çünkü makat bölgem de ön tarafta sızlıyodu çocuk aşağı indiğinden beri,şimdi o halka dışarı çıkmış,kızarıklık,acı,kabızlık vs. yok,annem diyo bizim bi inek vardı onda öyle olmuştu,ben de korktum anneme sordum buzağı iri galiba ondan böyle olmuş demiş ve iri bi buzağı doğurmuş benimki de aynı olay mı acepanneme dedim çok güzel açıkladın helal olsun
deryacım bana 29.cüzü nerde bulacağımı yollarsan bugün son gün galiba okuyayım.. ben izne çıkınca okuyacaktım ama sen bugün son dedin.. bir bana atarsan hangileri..
canım ya sana bi adres vermiştim orda vardı,şimdi o sayfa açılmıyo
bende 23. cüzü bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?