2011 Aralık Anneleri

Allah kolaylık versin. inşallah hemoroid değilsindir. bu sıkıntılardan tez zamanda kurtulmamız ve bebeklerimize kavuşmamız dileğiyle.

ama acı sızı yokki 3-4 aydır bi kere bile kabız olmadım,bebek kanala girdiğinden beri hem ön taraf,hem arka taraf sır sır sızlıyodu,dr. bebek baskı yapıyo alt tarafa dedi,normal dedi,şimdi de pörtledi dışarı kafasıyla ittir ittir böyle yaptı,hiç durmuyoki sürekli hareket halinde,acaba doğumdan sonra düzelirmi ya:44::44::44:bu kadar indiyse doğum yakınmış gibime geliyo,nette bebek inmiş ve yerleşmişse 2-4 hafta içinde doğum olur diyo,15-20 kasım gibi de gelebilir o zman

normal canım normal ama yürüdükçe azalıyo o ağrılar bi de ilk hamilelikte şiddetli oluyo galiba bu ağrılar ilk defa ordan koca bi bebek çıkmaya çalışıyo

Bu sertlesmeler kasilmalar yorgun olunca oluyo genelde bende.Karnim tas gibi oluyo.Boyle sanki icerden deliyo parmagiyla.Ama dinlenirsem o gunu rahat gecirirsem sorun olmuyo.Mesela dun biraz is guc yaptim gece resmen yatakta donerken bagira bagira dondum.Merdivenleri bile zor ciktim.Benim ev dublex habire yukari in cik oda mahfediyo beni.Dun esimede dedim artik bittim dayanamiyorum diye.Dahada islerim var bitmedi.Nasil yapicaksam bu halde

panik yapmayım o zaman... akşama da çok var.. bu ara stres içindeyim herşey kasıyor belkide ondandır... hayırlısıyla şu günleri sağlıkla atlaksak ta bebeişelrimiz vaktinde gelse...

slm kızlar iyisiniz inşallah? geçmişi okumaya zamanım yok,yazıp hemen çıkıcam,,DEryam cüzümü bitirdim,akşama duasını yapcm inş ama ben hiç hatim duası yapmadım..netten bulup okuycam,sonrada listedeki isimleri söylicem dimi??

nasilsiniz
kizlar
yasemin(DERYA) nasil oldu haberiniz varmiiiiii

canim benimkinin daha donme imkani yok neyse hayirlisi neyse o olsun..
sende icini ferah tuttt.

hayırlısı olsun canım ya bakarsın bi sancıyla dönüverir

canim totosunu kaldiramiyor kucuk prensess
ilklerde imkan varda ikincilerde dahada azaliyor 5% 36 haftaya kadar ben 37 gircem 2gun sonra
birde gobuslerin asagiya inmesine fazla inanmayin kizlar benim oglum 7 aylikken girmisdi ve gobegimi resmen bacaklarimin ustunde tasiyordum
ama 42+1de dogdu o anneye ve genetige bakiyorrrrr
yuce rabbim kim icin neyi hayirlisini buluyorsa onu versinnnnn

dr. da bol bol yürü herşey yolunda dedi,ya sordumda kimseden cevap alamadım çok ilginç bişey çünkü makat bölgem de ön tarafta sızlıyodu çocuk aşağı indiğinden beri,şimdi o halka dışarı çıkmış,kızarıklık,acı,kabızlık vs. yok,annem diyo bizim bi inek vardı onda öyle olmuştu,ben de korktum anneme sordum buzağı iri galiba ondan böyle olmuşddoğumu da yakın demiş ve iri bi buzağı doğurmuş 2 hafta sonra benimki de aynı olay mı acepanneme dedim çok güzel açıkladın helal olsun

Son düzenleme:
Günaydın herkeseee...
Bugün benimde çok kasık ağrım var.Sanki iğneler batıyo.İlk defa bu kadar oldu,önceden hafif olup geçiyodu,şimdi sürekli bi acıma hissediyorum.Karnım hep kasılmış durumda zaten.Bugün zor geçecek sanırım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bitek bende oluyodu önceden artık yavaş yavaş herkeste olmaya başladı,sonlara yaklaştık artık,Allah koay geçirsin hepimizinkini

5848BL canim sezeryan olucakmissin heralde.Uzulme Allahtan hayirlisi canim.Cocuklar saglikli dogsunda ne yapicaz mecbur tum zoruluklara katlanicaz.Allah yardimcin olsun canim..

bayıldım valla annenız acıklamasına

kızlar geçen akşam doktorumun kliniğinde doğum seminerine katıldım.

Önce bir çocuk doktoru geldi, sunum yaptı, visco yatakları sordum kullanabilirsiniz dedi, tek sakıncalı olan çok aşırı yumuşak yataklar ile yün yataklarmış, alerji astım vs sebep olabiliyormuş, ilk aylarda yastık kullanmayın ve yan yatırın bebeği dedi, kusma riskine karşı, oda sıcaklığı 20-21 derece olmalıymış bebeğin, yıkanırkenki ortam sıcaklığı ise 25-26 derece

sonra anestezi uzmanı anlattı, epudral konusunda çok iddialılar, felç vs böyle şeyleri kesinlikle düşünmeyin, tek sorun zaman zaman baş ağrısı olabiliyormuş epudral sonrası, o da iğne vurulurken hareket etmekten kaynaklanabiliyormuş, başka bir riski yok diyor, genel anestezidense şiddetle epudrali önerdiler

sonra kordon kanı bankası yöneticisi konuştu, 1000 euro karşılığı bebeğin kordon kanı saklanabiliyormuş, sonrasında da yıllık 100 euro aidat varmış

en son doktorum konuştu o da sakın hastaneye yetişemem falan gibi panik yapmayın diyor, eşler çok meraklı dörtlüleri yakayım, son sürat hastaneye yetişeyim vs. hiç gerek yok, sakin bir şekilde bizi arayın, sonra da sancılar sıklaşana kadar evde oyalanın dedi

son söz olarak korkmayın dediler ama ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…