kızlar geçen akşam doktorumun kliniğinde doğum seminerine katıldım.
Önce bir çocuk doktoru geldi, sunum yaptı, visco yatakları sordum kullanabilirsiniz dedi, tek sakıncalı olan çok aşırı yumuşak yataklar ile yün yataklarmış, alerji astım vs sebep olabiliyormuş, ilk aylarda yastık kullanmayın ve yan yatırın bebeği dedi, kusma riskine karşı, oda sıcaklığı 20-21 derece olmalıymış bebeğin, yıkanırkenki ortam sıcaklığı ise 25-26 derece
sonra anestezi uzmanı anlattı, epudral konusunda çok iddialılar, felç vs böyle şeyleri kesinlikle düşünmeyin, tek sorun zaman zaman baş ağrısı olabiliyormuş epudral sonrası, o da iğne vurulurken hareket etmekten kaynaklanabiliyormuş, başka bir riski yok diyor, genel anestezidense şiddetle epudrali önerdiler
sonra kordon kanı bankası yöneticisi konuştu, 1000 euro karşılığı bebeğin kordon kanı saklanabiliyormuş, sonrasında da yıllık 100 euro aidat varmış
en son doktorum konuştu o da sakın hastaneye yetişemem falan gibi panik yapmayın diyor, eşler çok meraklı dörtlüleri yakayım, son sürat hastaneye yetişeyim vs.hiç gerek yok, sakin bir şekilde bizi arayın, sonra da sancılar sıklaşana kadar evde oyalanın dedi
son söz olarak korkmayın dediler ama ne mümkün
hastane çok uzak değilse tabiki yetişilir,no panik
sakin sakin duşunuzu alın falan diyoo
kendimi o kadar sakin hiç düşünemiyorum
dr. da bol bol yürü herşey yolunda dedi,ya sordumda kimseden cevap alamadım çok ilginç bişey çünkü makat bölgem de ön tarafta sızlıyodu çocuk aşağı indiğinden beri,şimdi o halka dışarı çıkmış,kızarıklık,acı,kabızlık vs. yok,annem diyo bizim bi inek vardı onda öyle olmuştu,ben de korktum anneme sordum buzağı iri galiba ondan böyle olmuşddoğumu da yakın demiş ve iri bi buzağı doğurmuş 2 hafta sonra benimki de aynı olay mı acepanneme dedim çok güzel açıkladın helal olsun
oyle canim heryesin hayirlisi dediim ama ilk duydugumda cokama cok uzuldum cunkuuuuuuu HAMILELIK NORMAL BIR OLAY NORMAL OLARAKDA BITIRMEK ISTERDIM...5848BL canim sezeryan olucakmissin heralde.Uzulme Allahtan hayirlisi canim.Cocuklar saglikli dogsunda ne yapicaz mecbur tum zoruluklara katlanicaz.Allah yardimcin olsun canim..
kızlar geçen akşam doktorumun kliniğinde doğum seminerine katıldım.
Önce bir çocuk doktoru geldi, sunum yaptı, visco yatakları sordum kullanabilirsiniz dedi, tek sakıncalı olan çok aşırı yumuşak yataklar ile yün yataklarmış, alerji astım vs sebep olabiliyormuş, ilk aylarda yastık kullanmayın ve yan yatırın bebeği dedi, kusma riskine karşı, oda sıcaklığı 20-21 derece olmalıymış bebeğin, yıkanırkenki ortam sıcaklığı ise 25-26 derece
sonra anestezi uzmanı anlattı, epudral konusunda çok iddialılar, felç vs böyle şeyleri kesinlikle düşünmeyin, tek sorun zaman zaman baş ağrısı olabiliyormuş epudral sonrası, o da iğne vurulurken hareket etmekten kaynaklanabiliyormuş, başka bir riski yok diyor, genel anestezidense şiddetle epudrali önerdiler
sonra kordon kanı bankası yöneticisi konuştu, 1000 euro karşılığı bebeğin kordon kanı saklanabiliyormuş, sonrasında da yıllık 100 euro aidat varmış
en son doktorum konuştu o da sakın hastaneye yetişemem falan gibi panik yapmayın diyor, eşler çok meraklı dörtlüleri yakayım, son sürat hastaneye yetişeyim vs.hiç gerek yok, sakin bir şekilde bizi arayın, sonra da sancılar sıklaşana kadar evde oyalanın dedi
ayyyy bu anneler cok komik benim annemde oglumda suttum cok akiyordu hamileyken
annem basladi kizken bizim bir inek vardi yayilmakdan agira gelene kadar suttunu akita akita bitirirdi dediiiii zaten inekdende bir farkimiz olmuyor emzirme surcindeeeee
oyle canim heryesin hayirlisi dediim ama ilk duydugumda cokama cok uzuldum cunkuuuuuuu HAMILELIK NORMAL BIR OLAY NORMAL OLARAKDA BITIRMEK ISTERDIM...
CANIM BURDA hemen sakliyorlar gobek kanini kendin ozel saklatmak istiyorsan para veriyorsunnnn
ayyyy bu anneler cok komik benim annemde oglumda suttum cok akiyordu hamileyken
annem basladi kizken bizim bir inek vardi yayilmakdan agira gelene kadar suttunu akita akita bitirirdi dediiiii zaten inekdende bir farkimiz olmuyor emzirme surcindeeeee
şimdilik sütüm gelmedi,ucunu sıktım sıktım da iğnenin ucu kadar sarı bişey gördüm o kadar,sonra gelcek heralde benim
slm kızlar bende bu sabah dr a sağlık ocağna gittim.dün gece hiç uyumadım kasık ve böbrek ağrısından. yoğun enfeksiyon çıktı.bu enfeksiyon bebeğin kesesini deler erken doğum yaparsın dikkatli ol dediallahımmm sen koru bebeğimi.antibiotik verdi 1000 mglık bide tek kullanımlık suya atılıp içilen bi ilaç veerdi.umarım hemen geçerrrrrr
geçer inş. canım ya,ne ilaçlar kullanıyoz mecburen önemli olan zamanında öğrenip önlemini almak,sen de öyle yapmışsın,hiçbişeycik olmaz Allahn izniyle
geşmiş olsun canım.. bende idrar yolu enfeksiyonundan geçen ay 500 mg lık antibiotik kullandım. ondan önce suda eriyen ilaç ve fitil kullandım.. rahatçana kullanabilirsin sakın dert etme kötü bişey olsa zaten vermezler..slm kızlar bende bu sabah dr a sağlık ocağna gittim.dün gece hiç uyumadım kasık ve böbrek ağrısından. yoğun enfeksiyon çıktı.bu enfeksiyon bebeğin kesesini deler erken doğum yaparsın dikkatli ol dediallahımmm sen koru bebeğimi.antibiotik verdi 1000 mglık bide tek kullanımlık suya atılıp içilen bi ilaç veerdi.umarım hemen geçerrrrrr
haklılar tabi pıt diye doğuramayız ya zaten telaşa lüzum yokkızlar geçen akşam doktorumun kliniğinde doğum seminerine katıldım.
canım günlerimiz aynı sanırım bu günlerde böyle oluyor.. bende bu gün çok kötüyüm hele sabah zor yürüyordum.. çürük gibi acım vardı aşağı taraftaGünaydın herkeseee...
Bugün benimde çok kasık ağrım var.Sanki iğneler batıyo.İlk defa bu kadar oldu,önceden hafif olup geçiyodu,şimdi sürekli bi acıma hissediyorum.Karnım hep kasılmış durumda zaten.Bugün zor geçecek sanırım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
slm kızlar doktordan geldik biz
oğlum 44-45 cm dedi doktor kilosu 2270 grammış şekerim olduğundan fazla kilolu olmayışı ii dedi ama kilosu daha bakmadım ama sanırım haftayla uyumlu çok fazla suyu yok dedi şekeri olan bebeklerin suyu çok fazla olabiliyomuş he birde tartıldım 71,1 çıktım hala 1,4 gram farkım var başlangıç kilomdan dr bu tartı birazda fazla tartıyo sen hiç almamışsın ama sorun değil dedi bebek ii önemli olanda bu
biz aldık bayram hediyemizi bölelikle kendi druma da artık 15 gün sonra giderim baya rahatladım he birde başaşağı dedi bu da ii haber kasım sonunda çatı muaynesi ile normal doğurup doğurmucam belli olurmuş bilmem ki gidermiyim yine kasım sonunda bakalım kendi drum ne dicek 15 gün sonrada, ona göre bu kadında çok ii biri kardeşimin dru, hem doğum içinde artık tüm sancıyı hasta odasında çekiyo bizim bebek elimize düşüce aşamada devreye giriyos dedi yani son dönem iki dra da giderim ben bakarsınız şirkete yakın bu hastanede doğururum:)))) kısmet yaaa
canım geçmiş olsun panik yapma tabi. sonlara doğru olacak böle şeyler artık. ama çok yorma kendini.panik yapmayım o zaman... akşama da çok var.. bu ara stres içindeyim herşey kasıyor belkide ondandır... hayırlısıyla şu günleri sağlıkla atlaksak ta bebeişelrimiz vaktinde gelse...
hadi hayırlısı canım ne güzel anneciğine kavuşcaksın. benim daha 45 günüm var anneciğime kavuşmama.ayy bende,geçen gün sancı girdi diye doğuruyom sandm elim ayağım titredi resmen tabi çocuğun donu bile olmadığı için burda stres oldum,neyse yarın akşam 9 da annemlerde olcam memlekette
canım ya çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.kendi doktoruna da bi danış istersen ilaçları kullanmadan önce.slm kızlar bende bu sabah dr a sağlık ocağna gittim.dün gece hiç uyumadım kasık ve böbrek ağrısından. yoğun enfeksiyon çıktı.bu enfeksiyon bebeğin kesesini deler erken doğum yaparsın dikkatli ol dediallahımmm sen koru bebeğimi.antibiotik verdi 1000 mglık bide tek kullanımlık suya atılıp içilen bi ilaç veerdi.umarım hemen geçerrrrrr
oğlum 44-45 cm dedi doktor kilosu 2270 grammış şekerim olduğundan fazla kilolu olmayışı ii dedi ama kilosu daha bakmadım ama sanırım haftayla uyumlu çok fazla suyu yok dedi şekeri olan bebeklerin suyu çok fazla olabiliyomuş he birde tartıldım 71,1 çıktım hala 1,4 gram farkım var başlangıç kilomdan dr bu tartı birazda fazla tartıyo sen hiç almamışsın ama sorun değil dedi bebek ii önemli olanda bu
biz aldık bayram hediyemizi bölelikle kendi druma da artık 15 gün sonra giderim baya rahatladım he birde başaşağı dedi bu da ii haber kasım sonunda çatı muaynesi ile normal doğurup doğurmucam belli olurmuş bilmem ki gidermiyim yine kasım sonunda bakalım kendi drum ne dicek 15 gün sonrada, ona göre bu kadında çok ii biri kardeşimin dru, hem doğum içinde artık tüm sancıyı hasta odasında çekiyo bizim bebek elimize düşüce aşamada devreye giriyos dedi yani son dönem iki dra da giderim ben bakarsınız şirkete yakın bu hastanede doğururum:)))) kısmet yaaa
hadi hayırlısı canım ne güzel anneciğine kavuşcaksın. benim daha 45 günüm var anneciğime kavuşmama.
Allah kavuştursun canım,ben en çok ta doğuracağım yere gittiğim için mutuyum,sağ salim atlattık bu kısmı gerisi ufak tefek hazırlıklar
şimdilik sütüm gelmedi,ucunu sıktım sıktım da iğnenin ucu kadar sarı bişey gördüm o kadar,sonra gelcek heralde benim
inş cnmm bebeğim iyi olsunda başka bişi istemiyrum
canım günlerimiz aynı sanırım bu günlerde böyle oluyor.. bende bu gün çok kötüyüm hele sabah zor yürüyordum.. çürük gibi acım vardı aşağı tarafta
dr. da bol bol yürü herşey yolunda dedi,ya sordumda kimseden cevap alamadım çok ilginç bişey çünkü makat bölgem de ön tarafta sızlıyodu çocuk aşağı indiğinden beri,şimdi o halka dışarı çıkmış,kızarıklık,acı,kabızlık vs. yok,annem diyo bizim bi inek vardı onda öyle olmuştu,ben de korktum anneme sordum buzağı iri galiba ondan böyle olmuşddoğumu da yakın demiş ve iri bi buzağı doğurmuş 2 hafta sonra benimki de aynı olay mı acepanneme dedim çok güzel açıkladın helal olsun
canım cok geçmiş olsun;bişey olmaz inş.h zaten ilaçda alıyorsun.slm kızlar bende bu sabah dr a sağlık ocağna gittim.dün gece hiç uyumadım kasık ve böbrek ağrısından. yoğun enfeksiyon çıktı.bu enfeksiyon bebeğin kesesini deler erken doğum yaparsın dikkatli ol dediallahımmm sen koru bebeğimi.antibiotik verdi 1000 mglık bide tek kullanımlık suya atılıp içilen bi ilaç veerdi.umarım hemen geçerrrrrr
maşallah canım bebeğine;ay sana da nasıl becerıyorsunuz kılo almamayı anlamıom valla ben 11 kılo aldım ve daha 7 hafta varslm kızlar doktordan geldik biz
kızzz sakın mamoşlarınızı sıkmayın.. erken doğurusunuz Allah korusun.. oynamak iyi değilmiş..
geçen akşam benim de göğüsler biraz sızlıyordu bakayım dedim.. ucunda 1-2 damla çıkmıştı hiç ellemeden..
korkuyorum öyle görünce... bazen sütyene de leke yapıyor nokta nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?