2011 Aralık Anneleri

hastane çok uzak değilse tabiki yetişilir,no panik

sakin sakin duşunuzu alın falan diyoo
kendimi o kadar sakin hiç düşünemiyorum

ayy bende,geçen gün sancı girdi diye doğuruyom sandm elim ayağım titredi resmen tabi çocuğun donu bile olmadığı için burda stres oldum,neyse yarın akşam 9 da annemlerde olcam memlekette

Son düzenleme:

ayyyy bu anneler cok komik benim annemde oglumda suttum cok akiyordu hamileyken
annem basladi kizken bizim bir inek vardi yayilmakdan agira gelene kadar suttunu akita akita bitirirdi dediiiii zaten inekdende bir farkimiz olmuyor emzirme surcindeeeee

5848BL canim sezeryan olucakmissin heralde.Uzulme Allahtan hayirlisi canim.Cocuklar saglikli dogsunda ne yapicaz mecbur tum zoruluklara katlanicaz.Allah yardimcin olsun canim..
oyle canim heryesin hayirlisi dediim ama ilk duydugumda cokama cok uzuldum cunkuuuuuuu HAMILELIK NORMAL BIR OLAY NORMAL OLARAKDA BITIRMEK ISTERDIM...

CANIM BURDA hemen sakliyorlar gobek kanini kendin ozel saklatmak istiyorsan para veriyorsunnnn

ben de istiyorum cnm aslında ama eşim pek sıcak bakmıyor
zaten en geç 1 ay kalana kadar banka ile anlaşmak gerekiyormuş

Son düzenleme:
slm kızlar bende bu sabah dr a sağlık ocağna gittim.dün gece hiç uyumadım kasık ve böbrek ağrısından. yoğun enfeksiyon çıktı.bu enfeksiyon bebeğin kesesini deler erken doğum yaparsın dikkatli ol dedi allahımmm sen koru bebeğimi.antibiotik verdi 1000 mglık bide tek kullanımlık suya atılıp içilen bi ilaç veerdi.umarım hemen geçerrrrrr

geçer inş. canım ya,ne ilaçlar kullanıyoz mecburen önemli olan zamanında öğrenip önlemini almak,sen de öyle yapmışsın,hiçbişeycik olmaz Allahn izniyle

slm kızlar doktordan geldik biz

oğlum 44-45 cm dedi doktor kilosu 2270 grammış şekerim olduğundan fazla kilolu olmayışı ii dedi ama kilosu daha bakmadım ama sanırım haftayla uyumlu çok fazla suyu yok dedi şekeri olan bebeklerin suyu çok fazla olabiliyomuş he birde tartıldım 71,1 çıktım hala 1,4 gram farkım var başlangıç kilomdan dr bu tartı birazda fazla tartıyo sen hiç almamışsın ama sorun değil dedi bebek ii önemli olanda bu

biz aldık bayram hediyemizi bölelikle kendi druma da artık 15 gün sonra giderim baya rahatladım he birde başaşağı dedi bu da ii haber kasım sonunda çatı muaynesi ile normal doğurup doğurmucam belli olurmuş bilmem ki gidermiyim yine kasım sonunda bakalım kendi drum ne dicek 15 gün sonrada, ona göre bu kadında çok ii biri kardeşimin dru, hem doğum içinde artık tüm sancıyı hasta odasında çekiyo bizim bebek elimize düşüce aşamada devreye giriyos dedi yani son dönem iki dra da giderim ben bakarsınız şirkete yakın bu hastanede doğururum:)))) kısmet yaaa

geşmiş olsun canım.. bende idrar yolu enfeksiyonundan geçen ay 500 mg lık antibiotik kullandım. ondan önce suda eriyen ilaç ve fitil kullandım.. rahatçana kullanabilirsin sakın dert etme kötü bişey olsa zaten vermezler..

haklılar tabi pıt diye doğuramayız ya zaten telaşa lüzum yok DD birde kordon kanı bankasının ilk kirası çok pahalıymış yaa aslına bakarsan bişey değil ama bu yoklukta bana çok gelecek sanırım.. ama acilen düşünmem lazım bu kan bankası olayını.. sonradan pişman olmaktansa...
canım günlerimiz aynı sanırım bu günlerde böyle oluyor.. bende bu gün çok kötüyüm hele sabah zor yürüyordum.. çürük gibi acım vardı aşağı tarafta

ohh maaşallah senin oğluşuna... ne güzel başaşağıda... hastane odasında sancı çekmekte iyimiş yaa... inş benim hastande dede öyledir...

panik yapmayım o zaman... akşama da çok var.. bu ara stres içindeyim herşey kasıyor belkide ondandır... hayırlısıyla şu günleri sağlıkla atlaksak ta bebeişelrimiz vaktinde gelse...
canım geçmiş olsun panik yapma tabi. sonlara doğru olacak böle şeyler artık. ama çok yorma kendini.
ayy bende,geçen gün sancı girdi diye doğuruyom sandm elim ayağım titredi resmen tabi çocuğun donu bile olmadığı için burda stres oldum,neyse yarın akşam 9 da annemlerde olcam memlekette
hadi hayırlısı canım ne güzel anneciğine kavuşcaksın. benim daha 45 günüm var anneciğime kavuşmama.
canım ya çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.kendi doktoruna da bi danış istersen ilaçları kullanmadan önce.

maşallah oğluna tülay. ne güzel kilosu boyu

maşallah oğlunaben 4 kilo aldım sen hiç almaımışınbenim su miktarı hiç azalmamış günde 3-4 lt su içiyom çünkü,olması gereken kadarmış,genelde azalırmış bu zamanlarda dediğin gibi ama bol bol su iç derim,son haftalara gelindiğinde suyu kalmamış deyip sezeryana alabiliyolar,bi de sütün %90 ını su yapıyormuş bol bol su iç mutlaka diyorum üstüne basa basa,yani bu bahane olmasın son dk da

şimdilik sütüm gelmedi,ucunu sıktım sıktım da iğnenin ucu kadar sarı bişey gördüm o kadar,sonra gelcek heralde benim

kızzz sakın mamoşlarınızı sıkmayın.. erken doğurusunuz Allah korusun.. oynamak iyi değilmiş..
geçen akşam benim de göğüsler biraz sızlıyordu bakayım dedim.. ucunda 1-2 damla çıkmıştı hiç ellemeden..
korkuyorum öyle görünce... bazen sütyene de leke yapıyor nokta nokta

inş cnmm bebeğim iyi olsunda başka bişi istemiyrum

geçmiş olsun canım..artık son aydayız..ilaç içmekte korkma..risk-yarar ilişkisi gözönünde bulunduruluyor biliyosun..bebeklerin organ gelişimi tamamlandı..şu aaşamada erken doğuma sebebiyet verecek şeyleri ortadan kaldırmak gerekiyo..o yüzden enfeksiyonu ortadan kaldırmak en iyisi..

canım günlerimiz aynı sanırım bu günlerde böyle oluyor.. bende bu gün çok kötüyüm hele sabah zor yürüyordum.. çürük gibi acım vardı aşağı tarafta

ya bende sabahları uykudan uyanmanın verdiği uyuşukluktan mıdır ne daha da çok ağrıyo kasıklarım..yürüdükçe azalıyo ağrı ama oturup kalkmak bile işkence..valla bayramda kimseye bayram ziyaretine gitmeyi falan düşünmüyorum..8,5 aylık hamilenin kimse kusuruna bakmasın..bana gelen de bişey beklemesin..napıyım sürünerek mi servis yapayım millete..

Allah annenden razı olsun okurken güldüm eşim diyo ne oldubu konuda bı fıkrım yok ama umarım bı sıkınto vermez...

canım cok geçmiş olsun;bişey olmaz inş.h zaten ilaçda alıyorsun.
maşallah canım bebeğine;ay sana da nasıl becerıyorsunuz kılo almamayı anlamıom valla ben 11 kılo aldım ve daha 7 hafta var

kız ucu yumuşak elimle çekip bırakmam gerekiyo çıkması için,bunun çıkmaya niyeti yok dedim,yav herkesten süt geliyo acaba benimki neden gelmiyo accık sıkayım dedim,yok tk yok,uğraştım uğraştım iğne ucu kadar sarı bişey gördüm çok sevindim,benimkiler tepkisiz ya,yada hamilelik öncesi uyarılmaya alışıldığından bişey olmadı çok şükür,kociş te bişey olmaz bişey olmaz dedi,olmadı daama son 1 aya girdiğimizden ellemesine de yakınlaşmasına da yasak koydum,bebiş doğum kanaına girmiş eli kulağında çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…