ya bende sabahları uykudan uyanmanın verdiği uyuşukluktan mıdır ne daha da çok ağrıyo kasıklarım..yürüdükçe azalıyo ağrı ama oturup kalkmak bile işkence..valla bayramda kimseye bayram ziyaretine gitmeyi falan düşünmüyorum..8,5 aylık hamilenin kimse kusuruna bakmasın..bana gelen de bişey beklemesin..napıyım sürünerek mi servis yapayım millete..
sakin sakin duşunuzu alın falan diyoo
kendimi o kadar sakin hiç düşünemiyorum
kız ucu yumuşak elimle çekip bırakmam gerekiyo çıkması için,bunun çıkmaya niyeti yok dedim,yav herkesten süt geliyo acaba benimki neden gelmiyo accık sıkayım dedim,yok tk yok,uğraştım uğraştım iğne ucu kadar sarı bişey gördüm çok sevindim,benimkiler tepkisiz ya,yada hamilelik öncesi uyarılmaya alışıldığından bişey olmadı çok şükür,kociş te bişey olmaz bişey olmaz dedi,olmadı daama son 1 aya girdiğimizden ellemesine de yakınlaşmasına da yasak koydum,bebiş doğum kanaına girmiş eli kulağında çünkü
canım bence de yorma kendini bayramda zaten gelen senin halıni bilip geliyor;son zamanlarımız yormamak lazım bunyemızı
Allah annenden razı olsun okurken güldüm eşim diyo ne oldubu konuda bı fıkrım yok ama umarım bı sıkınto vermez...
çok acıyo çokk kemiklerim açılsa biraz o da geri düzelse,yürümem lazım benim,artık antepte annemerin evi düz yerde,burda hep yokuş,günlk 1 saat yürümem gerek,o zaman azalıyo ağrılar
bencede artık yasak koy şekerim doktor bile dıyor krem surerken uyarılmasın
aylardır krem sürüyom,çekiyom,o desen şimdiye kadar ooo neler yapmıştır,ama ucu bile yok daha inş. bebiş emer de çıkarır,bi tek üşüyünce çıkıyo
aylardır krem sürüyom,çekiyom,o desen şimdiye kadar ooo neler yapmıştır,ama ucu bile yok daha inş. bebiş emer de çıkarır,bi tek üşüyünce çıkıyo
ya bende sabahları uykudan uyanmanın verdiği uyuşukluktan mıdır ne daha da çok ağrıyo kasıklarım..yürüdükçe azalıyo ağrı ama oturup kalkmak bile işkence..valla bayramda kimseye bayram ziyaretine gitmeyi falan düşünmüyorum..8,5 aylık hamilenin kimse kusuruna bakmasın..bana gelen de bişey beklemesin..napıyım sürünerek mi servis yapayım millete..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canim benimde yoktu silikon gogus ucuyla emzirdim
buarada mutlaka hastane cantaniza hem mama hemde gogus ucuda alin yaninizaaaaa.......
benim hastane çok yakın..balkondan gözüküyo o derece..isterim ki 5-6 cm. açıklığa kadar evde geçireyim..ama o anki psikolojim nasıl olur bilmiyorum..benden önce eşim gider hastaneye..
geçen gün acile gittik ağrımdan gece 11 de..arabasını bulamıyo panikten sokakta..dedim önünde duruyoruz ya niye görmüyosun koca arabayı..
işim var benim bu adamla..
geşmiş olsun canım.. bende idrar yolu enfeksiyonundan geçen ay 500 mg lık antibiotik kullandım. ondan önce suda eriyen ilaç ve fitil kullandım.. rahatçana kullanabilirsin sakın dert etme kötü bişey olsa zaten vermezler..
haklılar tabi pıt diye doğuramayız ya zaten telaşa lüzum yokDD birde kordon kanı bankasının ilk kirası çok pahalıymış yaa aslına bakarsan bişey değil ama bu yoklukta bana çok gelecek sanırım.. ama acilen düşünmem lazım bu kan bankası olayını.. sonradan pişman olmaktansa...
evet cnm yaa aslında avantajları düşünülünce gerçekten parası hiç önemli değil ama güven konusunda sıkıntı yaşıyorum, Türkiye'de malum herşeyde dolandırıcılık hat safhada(
slm kızlar bende bu sabah dr a sağlık ocağna gittim.dün gece hiç uyumadım kasık ve böbrek ağrısından. yoğun enfeksiyon çıktı.bu enfeksiyon bebeğin kesesini deler erken doğum yaparsın dikkatli ol dediallahımmm sen koru bebeğimi.antibiotik verdi 1000 mglık bide tek kullanımlık suya atılıp içilen bi ilaç veerdi.umarım hemen geçerrrrrr
çok geçmiş olsun cnmm, Allah acil şifa versin
ay bir uyuşuk benim sanıyordum
rahatladım..
2-3 hafta öncesinden düşünüyordum tatlı yapçam şunu yapçam bunu yapçam bayrama diye... yok anam gözüm kesmiyor hiç birşeye,
eşime de akşam dedim hiç bişi yapamıcam diye.. zaten kurban kesemiyoruz bu sene borçlar yığılı bebek te gelecek..
o da boşver uğraşma dedi..
birinci günü kayınvalidemin totosunun dibinde olacakmışız.. kurban kesiyorlar.. neymiş biz de orda olaymışız.. valla dedim sen gidiyosan git ben bu halime bu havada sürünemem oralarda... (hoş eşime de ihtiyaçları yok sadece etler eve taşınırken lazımmış ta neyse.. oğlu olmadan tuvalete bile gitmez kadın töbe töbe)
çok şükür şirket arabasını da alacak eşim.. artık gezer tozarız.. son günlerin tadını çıkarırız diye planladık.. :)))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canim benimde yoktu silikon gogus ucuyla emzirdim
buarada mutlaka hastane cantaniza hem mama hemde gogus ucuda alin yaninizaaaaa.......
alayım di mi,kociş diyo emince çıkar o,almana gerek yok diye,ben alayım en iyisi
mama hangisinden alıcaz canım ya. doğru aslında ya emmezse, ya sütümüz gelmezse. çocuğumuz aç mı kalsın? o panikle şaşkın babaları da ne alacağını bilemez. tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatsınlar
al canim alllllllll ciksa benimki cikardi 1.5 yasina kadar emzirdim hamile kalmasam 2yasa kadar emzirecekdim ama kismetttttt
kizdada kullanacagim buyuk ihtimalle cunku yoklarrrrrrr
senin esin yine yardim ediyormus cikmasi icin
ben esime dokundurtmuyorum bile en sinir oldugum sey olduugu icin belki cikar seninki ama herseye ragmennnn ALLLLLLLLL SENNNNNN ALLLLLLLLLL
mama hangisinden alıcaz canım ya. doğru aslında ya emmezse, ya sütümüz gelmezse. çocuğumuz aç mı kalsın? o panikle şaşkın babaları da ne alacağını bilemez. tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatsınlar
canim bebekler dogdukdan sonra 3gun ac kalabiliyorlar
ben hic mama kullanmadim normal dogum yapmisdim hemen suttum gelmisdi hamileyken akiyordu
galiba en iyisi aptamilinki arkadaslarim hep ondan kullandi
sezeryan olacaklar kaysi kompostlarini hazirlasinlar ve normalcilarde recelini falan yapsinlar veya alsinlar hem sut icin iyi hemde kabizlik olayini cabucak kaldiriyor ortadann...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?