2011 Aralık Anneleri

canım bence de yorma kendini bayramda zaten gelen senin halıni bilip geliyor;son zamanlarımız yormamak lazım bunyemızı

sakin sakin duşunuzu alın falan diyoo
kendimi o kadar sakin hiç düşünemiyorum

benim hastane çok yakın..balkondan gözüküyo o derece..isterim ki 5-6 cm. açıklığa kadar evde geçireyim..ama o anki psikolojim nasıl olur bilmiyorum..benden önce eşim gider hastaneye..
geçen gün acile gittik ağrımdan gece 11 de..arabasını bulamıyo panikten sokakta..dedim önünde duruyoruz ya niye görmüyosun koca arabayı..

işim var benim bu adamla..

en güzel aralık anneleri ve minnak bebişleri

umarım hepiniz iyisinizdir

3-4 gündür yoktum önümde onlarca sayfa var geçmişi okuya okuya geliyorum

ikinci meleğimiz de dünyaya gelmiş Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah

bencede artık yasak koy şekerim doktor bile dıyor krem surerken uyarılmasın

aylardır krem sürüyom,çekiyom,o desen şimdiye kadar ooo neler yapmıştır,ama ucu bile yok daha inş. bebiş emer de çıkarır,bi tek üşüyünce çıkıyo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canim benimde yoktu silikon gogus ucuyla emzirdim
buarada mutlaka hastane cantaniza hem mama hemde gogus ucuda alin yaninizaaaaa.......

ay bir uyuşuk benim sanıyordum
rahatladım..
2-3 hafta öncesinden düşünüyordum tatlı yapçam şunu yapçam bunu yapçam bayrama diye... yok anam gözüm kesmiyor hiç birşeye,
eşime de akşam dedim hiç bişi yapamıcam diye.. zaten kurban kesemiyoruz bu sene borçlar yığılı bebek te gelecek..
o da boşver uğraşma dedi..
birinci günü kayınvalidemin totosunun dibinde olacakmışız.. kurban kesiyorlar.. neymiş biz de orda olaymışız.. valla dedim sen gidiyosan git ben bu halime bu havada sürünemem oralarda... (hoş eşime de ihtiyaçları yok sadece etler eve taşınırken lazımmış ta neyse.. oğlu olmadan tuvalete bile gitmez kadın töbe töbe)
çok şükür şirket arabasını da alacak eşim.. artık gezer tozarız.. son günlerin tadını çıkarırız diye planladık.. :)))

:))))))))))) ayyyy benim eşim de çok paniktir, geçen saatimi takarken yere düşürdüm diye bir çığlık attım adamın renk benz gitti, bembeyaz oldu, senin yüzünden kalpten gidecem, bişey oldu sandım diyooo:)))))
onlar bizden panik Allah yardımcımız olsunnnn

ayy benimde çok uykum geliyo 2 gün önce 8 e çeyrek kala uyudum taa sabah 7 ye kadar,dünde 7 de uykum geldi yatcam dedim,kociş ooo,gidiyon yatıyon bi çay içelim,yada başka bişey,sonra meyve yeriz dedi,günlük böyleydi çünkü o gidip te almaz dolaptn beraber yiyelim der,zaten işte 1 kilo meyve yiyorumdr,sonra zar zor 9 ettim saati,arkamdan makineye çamaşır atmış,sabah ta sermiş,bugün yine gözüm açılmıyo,benim gibi uykucu yoktr heralde

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canim benimde yoktu silikon gogus ucuyla emzirdim
buarada mutlaka hastane cantaniza hem mama hemde gogus ucuda alin yaninizaaaaa.......

mama hangisinden alıcaz canım ya. doğru aslında ya emmezse, ya sütümüz gelmezse. çocuğumuz aç mı kalsın? o panikle şaşkın babaları da ne alacağını bilemez. tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatsınlar

alayım di mi,kociş diyo emince çıkar o,almana gerek yok diye,ben alayım en iyisi

al canim alllllllll ciksa benimki cikardi 1.5 yasina kadar emzirdim hamile kalmasam 2yasa kadar emzirecekdim ama kismetttttt
kizdada kullanacagim buyuk ihtimalle cunku yoklarrrrrrr
senin esin yine yardim ediyormus cikmasi icin
ben esime dokundurtmuyorum bile en sinir oldugum sey olduugu icin belki cikar seninki ama herseye ragmennnn ALLLLLLLLL SENNNNNN ALLLLLLLLLL

Merhaba arkadaşlaaar, 3 gündür giremiyordum, 50 sayfa geçmiş birikmiş, şimdi dönüp okucm...inşallah herkes iyidir..Bu arada relaxmod dan pijama sabahlık siparişlerim geldi, resimlerini ekledimmm...düşünenler varsa penyesi konusunda endişe etmesin, çoook kaliteli.

arkadaşım sezeryan oldu hemen sütü gelmedi,dr. bişey olmaz sen emzir elbet gelir,mama verme demiş vermemişler 2 gün içinde gelmiş sütü,bebek 3 gün depoyla gelirmiş dünyaya,ben mama almayacam onun için,ama biberonla süt verilebilir di mi

tamam canım

canim bebekler dogdukdan sonra 3gun ac kalabiliyorlar
ben hic mama kullanmadim normal dogum yapmisdim hemen suttum gelmisdi hamileyken akiyordu
galiba en iyisi aptamilinki arkadaslarim hep ondan kullandi
sezeryan olacaklar kaysi kompostlarini hazirlasinlar ve normalcilarde recelini falan yapsinlar veya alsinlar hem sut icin iyi hemde kabizlik olayini cabucak kaldiriyor ortadann...

biberon yavaş akış mı olcak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…