allah hayırlara çıkarsın rüyanı bende kanamam gelmiş sancımda var ama birilerinden kaçmaktan yatıp doğuramıyorum gördüm:) bu gece koşturdum durdum hep sabah ne de yorgun uyanıyorum bu rüyalar yüzünden ben artık bende 36 mıyım yani 4 haftamız kaldı :)
günaydın kızlar
sabah 5,30 dan beri uyanığım( tam dirseğimde çıban gibi bi şey çıktı. kolum ağrıyo 2 gecedir ( uyku uyuyamıyorum doğru düzgün
birazdan doktora gidicem
inşallah ciddi bi problem yoktur
deryacım şimdiden hayırlı yolculuklar
birilerinin numarasını aldın mı? habersiz bırakma bizi
merak ederiz sonra seni
evetttt canım az kaldı di mi
ayyyy inş ne güzel olur ama benim pek ümidim yok sen yakın zamanda aldıysan bu kiloları verebilirsin o zaman
benimde göbeğim büyük dur yükleyebilirsem bu haftaki fotomu koyıyım
geçmiş olsun canım 2 kişininkini aldım sumakla,destina,birileri daha verse iyi olur,sağol canım oleyyy gidiyom doğurmadan
evet sizin az kaldı. bizimse daha çok varve bu mide yanması ve bacak ağrısı mahvediyo beni. mide bulantılarım sanki geri döndü. zaten ev de çok sıcak. bu da iyyice bunaltıyo. eşim evin çok sıcak olmadığını söylüyo ama ben resmen yanıyorum. normalde çok üşüyen birisiydim. demir hapları işe yarıyo galiba
sen boylusun o zman,ben 1.64üm hep sıskaydım ben dünyayı yer kilo almazdım sonra birden anormal bi şekilde 50 lerde 60 lara,ordan 69 a çıktım 2-3 yıl içinde hipotroit varmış haberim yokmuş çok şükür geçti,eski günlerime kavuşcam inş. yoksa bu yemeyle şimdiye 10 kilo almalıydm en az
inanmıyorum kötükedi sero gelmiş. naber nasılsın biz de az evvel kulaklarını çınlattıkbebişi nasıl? hamişlik nası gidiyo?
ahanda yüklenirse 2 gün önceki göbeğeeeeemmm ya bu göbekte nası oluyoda 2270 gr bebek olabiliyo:))) süper bişey yaaaaEki Görüntüle 284500
oldu galiba
Ben tam 10 kilo aldım50 ile hamile kaldım, şu an 60'ım sanırım 62 ile falan doğuma giricem
inanmıyorum kötükedi sero gelmiş. naber nasılsın biz de az evvel kulaklarını çınlattıkbebişi nasıl? hamişlik nası gidiyo?
evet süper minik kibar,çatlak var mı benim ki resmen jilet atılmış gibi çok acıyoooyüzüklerimi halen takıyorum,eski ayakkabılarımı giyiyorum kendime inanamıyorum ben ki 1 saatlik yola gitsem ayaklarım şişerdi,pis hipotroittenmiş
Gördüm canım sağolunhamişlik çok güzel gidiyo, hiç bi sorunumuz yok çok şükür, son zamanlarda mide yanmalarım başladı, bi de artık geceleri uyku problemleri yaşıyoruz ama onlar da olacak artık, oğlumun sağlığı yerinde olsun yeter ki pıtırcığım çok hareketli maşallah, 28. haftadan beri de baş aşağı pozisyonda, normal doğum bekliyoruz inşallah sizde ne var ne yok
günaydın kızlar
sabah 5,30 dan beri uyanığım( tam dirseğimde çıban gibi bi şey çıktı. kolum ağrıyo 2 gecedir ( uyku uyuyamıyorum doğru düzgün
birazdan doktora gidicem
inşallah ciddi bi problem yoktur
deryacım şimdiden hayırlı yolculuklar
birilerinin numarasını aldın mı? habersiz bırakma bizi
merak ederiz sonra seni
cnm nette 2 . gebelikte daha geç döner hatta son an kadar dönmeyebilir yazıodu
oooo ben suum geldikten sonra giyindim saçıma fön çektim makyaj yaptım ondan sonra eşime haber verdim biz ilçedeyiz ile 45 dk gittik 5 cm açılmam vardı 2 saat içinde doğum yaptım
ayy maşallah ne güzel, darısı başımızaa
Benim göbeğimde yok hiç ama bacaklarımda var çatlaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?