2011 Aralık Anneleri

evetttt canım az kaldı di mi

geçmiş olsun canım 2 kişininkini aldım sumakla,destina,birileri daha verse iyi olur,sağol canım oleyyy gidiyom doğurmadan

evetttt canım az kaldı di mi

evet sizin az kaldı. bizimse daha çok var ve bu mide yanması ve bacak ağrısı mahvediyo beni. mide bulantılarım sanki geri döndü. zaten ev de çok sıcak. bu da iyyice bunaltıyo. eşim evin çok sıcak olmadığını söylüyo ama ben resmen yanıyorum. normalde çok üşüyen birisiydim. demir hapları işe yarıyo galiba

ayyyy inş ne güzel olur ama benim pek ümidim yok sen yakın zamanda aldıysan bu kiloları verebilirsin o zaman

benimde göbeğim büyük dur yükleyebilirsem bu haftaki fotomu koyıyım

sen boylusun o zman,ben 1.64üm hep sıskaydım ben dünyayı yer kilo almazdım sonra birden anormal bi şekilde 50 lerde 60 lara,ordan 69 a çıktım 2-3 yıl içinde hipotroit varmış haberim yokmuş çok şükür geçti,eski günlerime kavuşcam inş. yoksa bu yemeyle şimdiye 10 kilo almalıydm en az

Selam kızlar nasıl gidiyo beni merak edenler olmuş, deryanın da dediği gibi zamanında bi konuda haksız yere tepkiler almıştım, çok kırılmıştım, bi de ozamanlar zaten hamileliğin başları, hassas olduğum dönemlerdi sanırım, kırılıp gelmeme kararı almıştım ama arada bir gelip sizden haberler alıyorum yazmasam da
Hepiniz iyisinizdir inşallah, doğum yaklaşıyo, hepimiz kötü rüyalar görmeye başladık sanırım, Allah hepimize de evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

inanmıyorum kötükedi sero gelmiş. naber nasılsın biz de az evvel kulaklarını çınlattık bebişi nasıl? hamişlik nası gidiyo?

evet ben de hiç üşümüyom,millet paltoyla dolşıyo,ben mevsimlik tunik üstüne bi şal artistim sankievde ince bi badi üstüne bi hırka,ayağıma bi çorap,evde halı bile yok gidecez diye topladık,soba kurmadık,yanıyom vesselamben de kansızdım eskiden şimdi çok iyiyim,bi de günlük 1 kilo meyve yiyom en az,enerji patlaması oluyo galibabenim de miğdem ekşiyo bugünlerde salçalı,yağlı yersem özellikle

Ben tam 10 kilo aldım 50 ile hamile kaldım, şu an 60'ım sanırım 62 ile falan doğuma giricem

ahanda yüklenirse 2 gün önceki göbeğeeeeemmm ya bu göbekte nası oluyoda 2270 gr bebek olabiliyo:))) süper bişey yaaaa

oldu galiba

ahanda yüklenirse 2 gün önceki göbeğeeeeemmm ya bu göbekte nası oluyoda 2270 gr bebek olabiliyo:))) süper bişey yaaaaEki Görüntüle 284500

oldu galiba

evet süper minik kibar,çatlak var mı benim ki resmen jilet atılmış gibi çok acıyoooyüzüklerimi halen takıyorum,eski ayakkabılarımı giyiyorum kendime inanamıyorumben ki 1 saatlik yola gitsem ayaklarım şişerdi,pis hipotroittenmiş

inanmıyorum kötükedi sero gelmiş. naber nasılsın biz de az evvel kulaklarını çınlattık bebişi nasıl? hamişlik nası gidiyo?

Gördüm canım sağolun hamişlik çok güzel gidiyo, hiç bi sorunumuz yok çok şükür, son zamanlarda mide yanmalarım başladı, bi de artık geceleri uyku problemleri yaşıyoruz ama onlar da olacak artık, oğlumun sağlığı yerinde olsun yeter ki pıtırcığım çok hareketli maşallah, 28. haftadan beri de baş aşağı pozisyonda, normal doğum bekliyoruz inşallah sizde ne var ne yok

yok cnm çatlak falan olmadı hemde sadece duş sonrası bol bebeyağı kullandım vazelinde 3-5 kez anca sürmüşümdür anlaşılan bu olay yüzde 90 genetik(( inş ta olmaz bundan sonrada artık göbeğimin tamamını kontrol edemiyom kocama diyorum yanlarda şurda burda çatlak varmı diye ama olmaz sanırım dün dietisyene de gittim ben 5 dk konuştuk 50 liramı aldı sonrada vedalaştık zaten yapcaa bişey yokki ben kendim dikkat ediyorum yememe şekerimi ölçüyorum çok güzel çok güzel dedi aldı paramı(((( dahada gitmicem zaten gerekte yokmuş kendim yapıyomuşum zaten hadi yaaaaaaa

benimki de 28 de döndü,şimdi kanala girdi biz de normal bekliyoz inş. çok kolay doğurruz,benim de mide yanmalarım başladı 2-3 gündür,ama bi acayiplik var benim çok uykum geliyo,8-9 da giriyom yatağa,gece 2 kere tuv. kalkıyom ama ağrım sızımda olsa hep yatıyom

çok geçmiş olsun canımm

Kızlar herkese günaydın,

bayram öncesi biraz yoğunuz son haberleri vermek için geldim, Herkes lütfen bebeği ve olbey için dua etsin

olbeyden son gelişmeler böyle:

Canım bizde durumlar çok karışık. dün yattığımda cuma alıyoruz bebeği peşindende hemoroid için ameliyat dediler. Ama bugün sezeryan sonrası komplikasyonlardan çekindikleri için hemoroid amaliyatından vazgeçtiler. hemoroid ciddi safhada ve iyileştirmek için herhangi birşey yapılamıyor.Cumartesiye kadar ağrıların takibi için yatıyoruz, sabretmem gerekiyor, eğer sabredeceksemde bebeği biraz daha büyütmeyi düşünüyorum, doğum zamanı henüz net değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…