yok cnm çatlak falan olmadı hemde sadece duş sonrası bol bebeyağı kullandım vazelinde 3-5 kez anca sürmüşümdür anlaşılan bu olay yüzde 90 genetik(( inş ta olmaz bundan sonrada artık göbeğimin tamamını kontrol edemiyom kocama diyorum yanlarda şurda burda çatlak varmı diye ama olmaz sanırım dün dietisyene de gittim ben 5 dk konuştuk 50 liramı aldı sonrada vedalaştık zaten yapcaa bişey yokki ben kendim dikkat ediyorum yememe şekerimi ölçüyorum çok güzel çok güzel dedi aldı paramı (((( dahada gitmicem zaten gerekte yokmuş kendim yapıyomuşum zaten hadi yaaaaaaa
benimki de 28 de döndü,şimdi kanala girdi biz de normal bekliyoz inş. çok kolay doğurruz,benim de mide yanmalarım başladı 2-3 gündür,ama bi acayiplik var benim çok uykum geliyo,8-9 da giriyom yatağa,gece 2 kere tuv. kalkıyom ama ağrım sızımda olsa hep yatıyom
Kızlar herkese günaydın,
bayram öncesi biraz yoğunuz son haberleri vermek için geldim, Herkes lütfen bebeği ve olbey için dua etsin
olbeyden son gelişmeler böyle:
Canım bizde durumlar çok karışık. dün yattığımda cuma alıyoruz bebeği peşindende hemoroid için ameliyat dediler. Ama bugün sezeryan sonrası komplikasyonlardan çekindikleri için hemoroid amaliyatından vazgeçtiler. hemoroid ciddi safhada ve iyileştirmek için herhangi birşey yapılamıyor.Cumartesiye kadar ağrıların takibi için yatıyoruz, sabretmem gerekiyor, eğer sabredeceksemde bebeği biraz daha büyütmeyi düşünüyorum, doğum zamanı henüz net değil.
ben bacaklarımı kollarımıda yağladım hep göbeğimle birlikte bi de göğüslerimin etrafını oralarda da çatlak olmadı benim
Kızlar herkese günaydın,
bayram öncesi biraz yoğunuz son haberleri vermek için geldim, Herkes lütfen bebeği ve olbey için dua etsin
olbeyden son gelişmeler böyle:
Canım bizde durumlar çok karışık. dün yattığımda cuma alıyoruz bebeği peşindende hemoroid için ameliyat dediler. Ama bugün sezeryan sonrası komplikasyonlardan çekindikleri için hemoroid amaliyatından vazgeçtiler. hemoroid ciddi safhada ve iyileştirmek için herhangi birşey yapılamıyor.Cumartesiye kadar ağrıların takibi için yatıyoruz, sabretmem gerekiyor, eğer sabredeceksemde bebeği biraz daha büyütmeyi düşünüyorum, doğum zamanı henüz net değil.
çok geçmiş olsun canımm
cnm nette 2 . gebelikte daha geç döner hatta son an kadar dönmeyebilir yazıodu
oooo ben suum geldikten sonra giyindim saçıma fön çektim makyaj yaptım ondan sonra eşime haber verdim biz ilçedeyiz ile 45 dk gittik 5 cm açılmam vardı 2 saat içinde doğum yaptım
ayy maşallah ne güzel, darısı başımızaa
inş. ya bol yürüyelim son ay,hurmamızı,ayvamızı yiyelim,inş. kolayca doğurruz
hiçbişey tesadüf değildir,baktım yerinde mi diye,yerindeydi ben de davet ettim
biz de iyiyiz çok şkür. ufak tefek problemler var tabi (mesela 14 kg almış olmam, mide yanmalarım ve az önce sabah kahvaltımı çıkarmam, bebeğimin hala dönmemiş olması, vs. gibi) ama allah beterinden saklasın.Gördüm canım sağolunhamişlik çok güzel gidiyo, hiç bi sorunumuz yok çok şükür, son zamanlarda mide yanmalarım başladı, bi de artık geceleri uyku problemleri yaşıyoruz ama onlar da olacak artık, oğlumun sağlığı yerinde olsun yeter ki pıtırcığım çok hareketli maşallah, 28. haftadan beri de baş aşağı pozisyonda, normal doğum bekliyoruz inşallah sizde ne var ne yok
Benim göbeğimde yok hiç ama bacaklarımda var çatlaklar
kızlar bişey sorucam
elevit ve osteocare kullanan var mı
ben ilk aylardan beri elevit kullanıyordum doktor günde 2 bardak süt, biraz peynir, 1 kasede yoğurt yemelisin dedi,
ben günde 1 bardak süt, yemeklerle de yoğurt yiyorum
o zaman osteocare al 2 günde 1 dedi
prospektüsünde d vitamini içeren başka ilaçlarla kullanmayın diyor
elevitle kullanılır mı acaba
doktoru aramaya utanıyorum, bayılttım adamı artık sorularımla:26::26:
inş. ya bol yürüyelim son ay,hurmamızı,ayvamızı yiyelim,inş. kolayca doğurruz
canım geçmiş olsun benimde oluyor ama günde 4-5 defa ve 1 çay kaşığı kadar ,ben pet kullanmıyorum ve benimkide normal su olarak tanımladı doktorum turnisol kağıdı bende var bazen kontrol ediyorum bebeğin suyumu diye ama normal su olur dedi ,baskı yaptğından idrarından sızıyordur dedi ,zaten amniyon sıvısı olsa kokulu olur ve durduramazsın dedi ,korkma canım .ve bol su iç ,pet kullanma ,atlet parçası koy ,ben kestim 3-4 parça onları kullanıorum kuruyunca sarı olursa normal akıntı ama ilk çamaşırda su gibi görürsün demişti doktorumselam kızlar ya 2 haftadır su gibi akkıntım geliyor o kadar çok yani doktor hatta ilk suyumun geldiğini düşündü ph lı turnisol kağıdıyla test yapıldı su değil dedi sizdede oluyormu bu tarz şeyler bu arada kasılmalarımda başladı nidilat ve progestan kullanıyorum nst ye girdiğinizde sizdede çıkıyormu 30 lardda sancı
reçelini yiyom,çekirdeklerini de bi bardağa koyup üstüne azcık su ekliyomuşsun 2-3 gün içinde jolemsi bi kıvama geliyomuş,göğüs çatlaklarına acayip iyi geliyomuş,ekim anneleriydi sanırım bi kadın yazmıştı ne kadar göğüs kremi kullandıysam hiçbiri fayda etmedi bu mucizevi bişey diye,bunu da yapalım ne kerametli bi meyveymiş katır kutur yenmiyo ama suyu içilebilir,ayvaları doğrayıp suya koyup kaynayınca içicez di mi
gunaydıııııın..
bız 36.haftayı bıtırdık hosgeldı 37.hafta..
cok hastayım ..öksürmekten cıgerım kopucak neredeyse ,gece de uyutmadı bogazım kuruyor ..öksürünce karnım kasılıyor..
cok korkuyorum kızıma bırsey olucak dıye sureklı karnımı tutuyorum öksürürken ..
uyuyamadım da erkenden kalktım ..sıcak bır dus alıp yatmam lazım herhalde..
bırde sankı hıc dogurmayacakmışım gııbı gelıyor sızde de oyle mı bılmıyorum
konuşuyorlar ama sankı benden konusmuyorlarmıs gıbı baskası dooguracakmısta ben de onlara eslık edıyorum gıbı ...
sankı daha zamanım var gıbı ..
hep boyle hamıle kalıcakmısım gıbı gelıyor..
sonra dusunuyorum heyecan yapıyorum ..bayramdan sonra herkes beklıyor benı ..ben de düşününce nee cok az fılan dıyorum .
boyle
GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNN....
Kızlar benim sol gögsümün ucu acayip kaşınıyo ya,sabah akşam krem sürüyorum.O kadar tatlı kaşınıyo ki ama korkuyorum kaşıyıp uyarıcam gögüs ucunu die.
Avuç kaşınınca para gelir,gögüs kaşınıncada BEBEK mi gelir acaba
Evet bu ayva çekirdeği bilgisi çok kıymetli bir bilgi tecrübeyle sabittir,Tüm arkadaşlarımın yapmasını tavsiye ederim mucize bir şekilde gögüsucu çatlağına fayda veriyor.Yapımıda çok basit,arada arada bundan bahsedelim herkes öğrensin.Paylaştığın için saol deryacım.
Bugün yolculuğun var,Allah yolunuzu açık etsin.Güle güle git canım.
gunaydıııııın..
cok hastayım ..öksürmekten cıgerım kopucak neredeyse ,gece de uyutmadı bogazım kuruyor ..öksürünce karnım kasılıyor..
cok korkuyorum kızıma bırsey olucak dıye sureklı karnımı tutuyorum öksürürken ..
konuşuyorlar ama sankı benden konusmuyorlarmıs gıbı baskası dooguracakmısta ben de onlara eslık edıyorum gıbı ...
sonra dusunuyorum heyecan yapıyorum ..bayramdan sonra herkes beklıyor benı ..ben de düşününce nee cok az fılan dıyorum .
boyle
gunaydıııııın..
boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?