2011 Aralık Anneleri

hee hee para gittikten sonra

Benim de çok uykum geliyo bu aralar, resmen hamileliğin başlarına geri döndük ama uykularım çok bölünüyo, dediğin gibi ya tuvalet bölüyo, ya oğlumun tekmeleri, ya da sancılar

hadi ya,inş. herşey yolunda gider,ne biçim bişeymiş bu hemoroid ya,Allah yardımcısı olsun,içeri ittirmek mi lazımmış,benim ağrım sızım yok ama şekli gıcık duruyo ben de ittireyim bari

ben bacaklarımı kollarımıda yağladım hep göbeğimle birlikte bi de göğüslerimin etrafını oralarda da çatlak olmadı benim

ben yıkama yağlama yaptım resmen ama hiç umudum yoktu biliyodum çatlayacağını daha 4.5. ayda göğüslerim çatladı düşün,hamilelik öncesi de çatlağım vardı birsürü,cilt yapısından kaynaklanıyo işte,yapcak bişey yok,kızımın canı sağolsun

kızlar bişey sorucam
elevit ve osteocare kullanan var mı
ben ilk aylardan beri elevit kullanıyordum doktor günde 2 bardak süt, biraz peynir, 1 kasede yoğurt yemelisin dedi,
ben günde 1 bardak süt, yemeklerle de yoğurt yiyorum
o zaman osteocare al 2 günde 1 dedi
prospektüsünde d vitamini içeren başka ilaçlarla kullanmayın diyor
elevitle kullanılır mı acaba
doktoru aramaya utanıyorum, bayılttım adamı artık sorularımla:26::26:

Ayyyy hemoroid bende de var ama çok ileri safhada değil sanırım, ağrı ya da kanama yapmıyo, bi de her gece yatmadan 4 naturel kuru kayısı üstüne 1 bardak bu içiyorum, hiç kabızlığım da olmuyo şükür, ama hemoroid memeleri çıktı malesef onlara engel olamadım

selam kızlar ya 2 haftadır su gibi akkıntım geliyor o kadar çok yani doktor hatta ilk suyumun geldiğini düşündü ph lı turnisol kağıdıyla test yapıldı su değil dedi sizdede oluyormu bu tarz şeyler bu arada kasılmalarımda başladı nidilat ve progestan kullanıyorum nst ye girdiğinizde sizdede çıkıyormu 30 lardda sancı

hiçbişey tesadüf değildir,baktım yerinde mi diye,yerindeydi ben de davet ettim

biz de iyiyiz çok şkür. ufak tefek problemler var tabi (mesela 14 kg almış olmam, mide yanmalarım ve az önce sabah kahvaltımı çıkarmam, bebeğimin hala dönmemiş olması, vs. gibi) ama allah beterinden saklasın.
Benim göbeğimde yok hiç ama bacaklarımda var çatlaklar

ben de her yerimi badem yağıyla ( iki şişe kullandım) ve sonrasında bebek yağıyla yağlamama rağmen göbeğimde ve göğüslerimde yok ama enterasandır senin gibi bacaklarımda çatlaklar oluştu. az ama aynaya bakınca görebilyiroum bu da yetiyo tabi

Valla ben hamileğimin başından beri ne vitamin ne de başka bi ilaç hiç kullanmadım, benim doktorum ilaç düşmanı, zorla da olsa yiceksin, yediklerinden alacaksın diyo başka da bişey demiyo sadece demir ilacım var başka bişey yok bende

gunaydıııııın..

bız 36.haftayı bıtırdık hosgeldı 37.hafta..

cok hastayım ..öksürmekten cıgerım kopucak neredeyse ,gece de uyutmadı bogazım kuruyor ..öksürünce karnım kasılıyor..
cok korkuyorum kızıma bırsey olucak dıye sureklı karnımı tutuyorum öksürürken ..
uyuyamadım da erkenden kalktım ..sıcak bır dus alıp yatmam lazım herhalde..

bırde sankı hıc dogurmayacakmışım gııbı gelıyor sızde de oyle mı bılmıyorum
konuşuyorlar ama sankı benden konusmuyorlarmıs gıbı baskası dooguracakmısta ben de onlara eslık edıyorum gıbı ...
sankı daha zamanım var gıbı ..
hep boyle hamıle kalıcakmısım gıbı gelıyor..

sonra dusunuyorum heyecan yapıyorum ..bayramdan sonra herkes beklıyor benı ..ben de düşününce nee cok az fılan dıyorum .

boyle

canım geçmiş olsun benimde oluyor ama günde 4-5 defa ve 1 çay kaşığı kadar ,ben pet kullanmıyorum ve benimkide normal su olarak tanımladı doktorum turnisol kağıdı bende var bazen kontrol ediyorum bebeğin suyumu diye ama normal su olur dedi ,baskı yaptğından idrarından sızıyordur dedi ,zaten amniyon sıvısı olsa kokulu olur ve durduramazsın dedi ,korkma canım .ve bol su iç ,pet kullanma ,atlet parçası koy ,ben kestim 3-4 parça onları kullanıorum kuruyunca sarı olursa normal akıntı ama ilk çamaşırda su gibi görürsün demişti doktorum

GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNN....

Kızlar benim sol gögsümün ucu acayip kaşınıyo ya,sabah akşam krem sürüyorum.O kadar tatlı kaşınıyo ki ama korkuyorum kaşıyıp uyarıcam gögüs ucunu die.
Avuç kaşınınca para gelir,gögüs kaşınıncada BEBEK mi gelir acaba

Evet bu ayva çekirdeği bilgisi çok kıymetli bir bilgi tecrübeyle sabittir,Tüm arkadaşlarımın yapmasını tavsiye ederim mucize bir şekilde gögüsucu çatlağına fayda veriyor.Yapımıda çok basit,arada arada bundan bahsedelim herkes öğrensin.Paylaştığın için saol deryacım.
Bugün yolculuğun var,Allah yolunuzu açık etsin.Güle güle git canım.

geçmiş olsun canım,bana öyle geliyoki sen kasımın 20 si civarı,ben de 25 i gibi doğuracaz,bakalım artık kısmet

bu arada hıc bır yerımde catlagım yok ..

zaten bekarkende yoktu o zayıflıkta olsa anormal olurdu

gobegımı goren aa sankı kalıbı oraya koymussun gıbı dıyor ..bembeyaz pürüzsüz

ınsalalh catlamaz bundan sonra da..

sağol canım,bizim kız da heyacanlandı antepli olcak o da

Bende de var aynı duygular, oğlumun beşiğini kurduk dün akşam yatağımızın yanına, gece uyanıp uyanıp, yakında o beşikte uyuyacak mı yani diye düşünüyorum, okadar yaklaştık mı yani pofffffff

epidural doğumdan bahsetmişsiniz ben epiduralle normal doğum yaptım ,gayet güzel doğurdum 0 acısız sancı vs hiç hissetmedim ,açılmam suyum geldiği için biraz geç oldu ama bebeğim sağlıcakla doğdu şükür,başagrısı tabiki olacaktır ,normalde bir tetanoz aşımızda bile kolumuz tutmuyo falan yani ,uyuşturucu iğne yiyoruz ,ama bol bol su içiçeksiniz mutlaka susuz kalmıcaksınz,ve yarımsaatte bir yürüceksiniz 10 dk falan .2 güne kalmıyo ayağa kalkıyorsunuz ,epiduralin etkisi geçiyo başagrınız falan kalmılyor,yine şimdi ben doğumu epidural istiyorum ,normal doğum yapacaklar için doktorum epidurali bana şu şekilde bahsetti ,normal ışık varken mum ışığında aydınlanmaya benziyor normal doğum dedi

Geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…