GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNN....
Kızlar benim sol gögsümün ucu acayip kaşınıyo ya,sabah akşam krem sürüyorum.O kadar tatlı kaşınıyo ki ama korkuyorum kaşıyıp uyarıcam gögüs ucunu die.
Avuç kaşınınca para gelir,gögüs kaşınıncada BEBEK mi gelir acaba
Evet bu ayva çekirdeği bilgisi çok kıymetli bir bilgi tecrübeyle sabittir,Tüm arkadaşlarımın yapmasını tavsiye ederim mucize bir şekilde gögüsucu çatlağına fayda veriyor.Yapımıda çok basit,arada arada bundan bahsedelim herkes öğrensin.Paylaştığın için saol deryacım.
Bugün yolculuğun var,Allah yolunuzu açık etsin.Güle güle git canım.
geçmiş olsun canım,bana öyle geliyoki sen kasımın 20 si civarı,ben de 25 i gibi doğuracaz,bakalım artık kısmet
bu arada hıc bır yerımde catlagım yok ..
zaten bekarkende yoktu o zayıflıkta olsa anormal olurdu
gobegımı goren aa sankı kalıbı oraya koymussun gıbı dıyor ..bembeyaz pürüzsüz
ınsalalh catlamaz bundan sonra da..
canım geçmiş olsun benimde oluyor ama günde 4-5 defa ve 1 çay kaşığı kadar ,ben pet kullanmıyorum ve benimkide normal su olarak tanımladı doktorum turnisol kağıdı bende var bazen kontrol ediyorum bebeğin suyumu diye ama normal su olur dedi ,baskı yaptğından idrarından sızıyordur dedi ,zaten amniyon sıvısı olsa kokulu olur ve durduramazsın dedi ,korkma canım .ve bol su iç ,pet kullanma ,atlet parçası koy ,ben kestim 3-4 parça onları kullanıorum kuruyunca sarı olursa normal akıntı ama ilk çamaşırda su gibi görürsün demişti doktorum
ayva alıcaz, çekirdeklerini suya koycaz, iki üç gün sonra jöle kıvamına gelince de göğüslerimizin ucuna mı sürcez? doğru mu anladım canım?
Geçmiş olsun canım...
sumak geçmiş olsun canım..dikkat et kendine eğer durumun daha kötğ olursa mutlaka dr ara... o doğurmayacak hissi bende de var.. koca bi göbeğim olmasına rağmen sanki başkalarından bahsediliyormuş gibi geliyor bana...
epidural doğumdan bahsetmişsiniz ben epiduralle normal doğum yaptım ,gayet güzel doğurdum 0 acısız sancı vs hiç hissetmedim ,açılmam suyum geldiği için biraz geç oldu ama bebeğim sağlıcakla doğdu şükür,başagrısı tabiki olacaktır ,normalde bir tetanoz aşımızda bile kolumuz tutmuyo falan yani ,uyuşturucu iğne yiyoruz ,ama bol bol su içiçeksiniz mutlaka susuz kalmıcaksınz,ve yarımsaatte bir yürüceksiniz 10 dk falan .2 güne kalmıyo ayağa kalkıyorsunuz ,epiduralin etkisi geçiyo başagrınız falan kalmılyor,yine şimdi ben doğumu epidural istiyorum ,normal doğum yapacaklar için doktorum epidurali bana şu şekilde bahsetti ,normal ışık varken mum ışığında aydınlanmaya benziyor normal doğum dedi
bende idrar olduğunu düşünmüyorum canım,nst girmiyorum hiç girmedim ama 33 den sonra girebilirsin dedi ,nidilat nedir ? benim özellikle otururken falan olmuyor,ayakta iş yaptığımda oluyor ,mesela evi süpürürsem,bulaşık makinesini eğil kalk tabakları vs dizerken oluyor,onun dışında uykudan kalktığımda,otururken,vs hiç olmuyor birde dışarda gezdiğimde oluyor .ıslak tutmamam gerekiyormuş ,en iyisi atlet parçası dedi doktorum ,bende öle yapıyorum ıslandıkça iç çamaşır değişimi zor olur ,katla ıslanan tarafı diğer tarafa koy günlük değiş ıslak bırakma vajinayı dedi .ben peçete kullanıyorum canım ya benimki idrar değil nst ye giriyormusun şimdi ben her hafta nst ye giriyorum nidilat kullanıyorum
canım zayıfken de vardı ben de 38 kioydum ortaokulu bitirdiğimde,sıskaydım,34 beden bile geniş geliyodu ama bacağımda çatlaklarım başlamıştı,öyleyken başlayan bi şeyin hamilelikte olmaması imkansızdı zaten ve oldu,eskiler de derinleşti,3 çocuk doğurup komle estetik olmam lazım,ama boşverr kim uğraşcak,kociş te boşver diyo,onla avutuyom kendimi napayım atayım mı köprüden kendimi
ben peçete kullanıyorum canım ya benimki idrar değil nst ye giriyormusun şimdi ben her hafta nst ye giriyorum nidilat kullanıyorum
benım mevlut şekelerlerım odam herşeyım hazır çok şükür bi çantam yarımyamalak oda olur artık darısı sızlerın başına canım halledın bıran once yoksa halsızlıkten yapamazsınız...
ayva alıcaz, çekirdeklerini suya koycaz, iki üç gün sonra jöle kıvamına gelince de göğüslerimizin ucuna mı sürcez? doğru mu anladım canım?
en az 8-9 çekirdeği bi küçük kaba koyuyosun,üzerine sıcak su döküyosun ama suda azıcık üzerine çıksın yeter.3-4 saat sonra su jöle kıvamına geliyor.Hemen oluyo yani.Çok kolay yapılışı mutlaka dene arkadaşım.
günaydın herkese..
öncelikle eğer bugün bu yoğunlukta görüşemezsek herkese iyi bayramlar diliyorum... herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın.. yorulmayın.. dinlenin... tabiki ben çok yorulucam o başka...
akşam hatim duasını okumayı unuttum.. annemde kaldım misafir geldi onlar gelince unuttum gitti.. sabah aklıma geldi inşallah bu akşam bi aksi durum olmazsa okuyacam..
dün olbeyi aradım ama telefonu cevap vermedi.. haber alan varsa yazsın.. henüz geçmişe bakamadım..
sumak geçmiş olsun canım..dikkat et kendine eğer durumun daha kötğ olursa mutlaka dr ara... o doğurmayacak hissi bende de var.. koca bi göbeğim olmasına rağmen sanki başkalarından bahsediliyormuş gibi geliyor bana...
ben evlenırken bıle 34 bedendım hamıle kaldıgımda da 34-36 gıyerdım ..catlak yoktu hıc
ama yapı meselesı ıste annemde de hıc yok ..
annemin karnında var çünkü 10 çocuk doğurmuş,ablalarımda falan çok yok,ama ben de çok fazla,bu da benim şansım,kulak deliğim bile doğru dürüst açık değil,hemen geri kapanıyo,annem bana her zaman derki senin herşeyin elden ayrıksıo halkalar tabiki düzelcektir,ama çiller benler ve çizgilerim kalcak heralde
gunaydıııııın..
bız 36.haftayı bıtırdık hosgeldı 37.hafta..
cok hastayım ..öksürmekten cıgerım kopucak neredeyse ,gece de uyutmadı bogazım kuruyor ..öksürünce karnım kasılıyor..
cok korkuyorum kızıma bırsey olucak dıye sureklı karnımı tutuyorum öksürürken ..
uyuyamadım da erkenden kalktım ..sıcak bır dus alıp yatmam lazım herhalde..
bırde sankı hıc dogurmayacakmışım gııbı gelıyor sızde de oyle mı bılmıyorum
konuşuyorlar ama sankı benden konusmuyorlarmıs gıbı baskası dooguracakmısta ben de onlara eslık edıyorum gıbı ...
sankı daha zamanım var gıbı ..
hep boyle hamıle kalıcakmısım gıbı gelıyor..
sonra dusunuyorum heyecan yapıyorum ..bayramdan sonra herkes beklıyor benı ..ben de düşününce nee cok az fılan dıyorum .
boyle
Kızlar herkese günaydın,
bayram öncesi biraz yoğunuz son haberleri vermek için geldim, Herkes lütfen bebeği ve olbey için dua etsin
olbeyden son gelişmeler böyle:
Canım bizde durumlar çok karışık. dün yattığımda cuma alıyoruz bebeği peşindende hemoroid için ameliyat dediler. Ama bugün sezeryan sonrası komplikasyonlardan çekindikleri için hemoroid amaliyatından vazgeçtiler. hemoroid ciddi safhada ve iyileştirmek için herhangi birşey yapılamıyor.Cumartesiye kadar ağrıların takibi için yatıyoruz, sabretmem gerekiyor, eğer sabredeceksemde bebeği biraz daha büyütmeyi düşünüyorum, doğum zamanı henüz net değil.
hadi ya,inş. herşey yolunda gider,ne biçim bişeymiş bu hemoroid ya,Allah yardımcısı olsun,içeri ittirmek mi lazımmış,benim ağrım sızım yok ama şekli gıcık duruyo ben de ittireyim bari
Valla ben hamileğimin başından beri ne vitamin ne de başka bi ilaç hiç kullanmadım, benim doktorum ilaç düşmanı, zorla da olsa yiceksin, yediklerinden alacaksın diyo başka da bişey demiyosadece demir ilacım var başka bişey yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?