2011 Aralık Anneleri

günaydın herkese..
öncelikle eğer bugün bu yoğunlukta görüşemezsek herkese iyi bayramlar diliyorum... herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın.. yorulmayın.. dinlenin... tabiki ben çok yorulucam o başka...

akşam hatim duasını okumayı unuttum.. annemde kaldım misafir geldi onlar gelince unuttum gitti.. sabah aklıma geldi inşallah bu akşam bi aksi durum olmazsa okuyacam..
dün olbeyi aradım ama telefonu cevap vermedi.. haber alan varsa yazsın.. henüz geçmişe bakamadım..
sumak geçmiş olsun canım..dikkat et kendine eğer durumun daha kötğ olursa mutlaka dr ara... o doğurmayacak hissi bende de var.. koca bi göbeğim olmasına rağmen sanki başkalarından bahsediliyormuş gibi geliyor bana...

ayva alıcaz, çekirdeklerini suya koycaz, iki üç gün sonra jöle kıvamına gelince de göğüslerimizin ucuna mı sürcez? doğru mu anladım canım?

geçmiş olsun canım,bana öyle geliyoki sen kasımın 20 si civarı,ben de 25 i gibi doğuracaz,bakalım artık kısmet

tesekkur ederım ..

valal bellı olmaz bakarsın bekletır bu zıllıler bızı

kısmet saglıkla gelsınlerde..

ruyamda hep 20 kasımda doguruyorum ..sonra olmazzzz akrep burcu olmasın dıye aglıyorum

canım zayıfken de vardı ben de 38 kioydum ortaokulu bitirdiğimde,sıskaydım,34 beden bile geniş geliyodu ama bacağımda çatlaklarım başlamıştı,öyleyken başlayan bi şeyin hamilelikte olmaması imkansızdı zaten ve oldu,eskiler de derinleşti,3 çocuk doğurup komle estetik olmam lazım,ama boşverr kim uğraşcak,kociş te boşver diyo,onla avutuyom kendimi napayım atayım mı köprüden kendimi

ben peçete kullanıyorum canım ya benimki idrar değil nst ye giriyormusun şimdi ben her hafta nst ye giriyorum nidilat kullanıyorum

Geçmiş olsun canım...

tesekkur ederım ..

bu bogaz kuruluguna ne ıyı gelır bılen var mı ..lımon fılan kaynatayım dıyorum ama neyle kusburnu fılan mı kı ..

Ne güzel örnek vermiş doktorun,bence epidural sezaryan içinde aynı örnek geçerli,o kadar acıları çekmeye hiç gerek yok,doğum yapacağım hastanede sen istemediğin sürece epiduralsiz normal ve sezaryen yapmıyolar.O kadar tercih edilen bi durum olmuş yanii.Bide eline ağrı pompası veriyolarmış,ağrın olursa pompadan kendine ağrı kesici gönderebiliyormuşsun,kolaylığa bak..

ben peçete kullanıyorum canım ya benimki idrar değil nst ye giriyormusun şimdi ben her hafta nst ye giriyorum nidilat kullanıyorum
bende idrar olduğunu düşünmüyorum canım,nst girmiyorum hiç girmedim ama 33 den sonra girebilirsin dedi ,nidilat nedir ? benim özellikle otururken falan olmuyor,ayakta iş yaptığımda oluyor ,mesela evi süpürürsem,bulaşık makinesini eğil kalk tabakları vs dizerken oluyor,onun dışında uykudan kalktığımda,otururken,vs hiç olmuyor birde dışarda gezdiğimde oluyor .ıslak tutmamam gerekiyormuş ,en iyisi atlet parçası dedi doktorum ,bende öle yapıyorum ıslandıkça iç çamaşır değişimi zor olur ,katla ıslanan tarafı diğer tarafa koy günlük değiş ıslak bırakma vajinayı dedi .

ben evlenırken bıle 34 bedendım hamıle kaldıgımda da 34-36 gıyerdım ..catlak yoktu hıc

ama yapı meselesı ıste annemde de hıc yok ..

zaten kocam bır suru krem aldı yag aldı catlamayayım dıye..

sımdı de gogus uclarıma taktı kahverengıler oyle kalmıyacak dımı dıyıp duruyor..gecer dımı o halkalar ya kahverengı kahverengı kalmaz kocaman oldu halka

doktor ne dedı ..benım de su gıbı akıntım vardı doktor bır ılac verdı kesıldı ..resmen su gıbıydı .

nst ye gırıyorum bende ama ılac vermedı sımdılık..bır ara yuksek cıktı aam sonra duzeldı

ayva alıcaz, çekirdeklerini suya koycaz, iki üç gün sonra jöle kıvamına gelince de göğüslerimizin ucuna mı sürcez? doğru mu anladım canım?

en az 8-9 çekirdeği bi küçük kaba koyuyosun,üzerine sıcak su döküyosun ama suda azıcık üzerine çıksın yeter.3-4 saat sonra su jöle kıvamına geliyor.Hemen oluyo yani.Çok kolay yapılışı mutlaka dene arkadaşım.

canım ben ondan gelen msj yazmıştım foruma ama 5,6 sayfa önceydi galiba, bende müsait değildir diye aramamıştım msj attım, halen hastanede yatıyor, cumartesiye kadar takip edeceklermiş, normalde bugün sezeryana alıp sonrada hemoroid ameliyatı olacaktı ama komplikasyon olabilir diye hemoroid amaliyatını hemen yapmayacaklarmış, bu yüzden doğum tarihi net değil, hemoroid için şuan bir tedevaide yapılamıyormuş, sabredebildiği kadar dayanmaya çalşıyor, dualarımız onunla

bende yürürken felan oluyor nidilat kasılma önleyici canım karnım çok sertleşiyordu durup durup kasılma çok oluyordu nst dede çıkınca önlem olsun diye başladık progestranda kullanıyorum

çoook geçmiş olsun cnm

Allah yardımcısı olsun inşallahhhhh

hadi ya,inş. herşey yolunda gider,ne biçim bişeymiş bu hemoroid ya,Allah yardımcısı olsun,içeri ittirmek mi lazımmış,benim ağrım sızım yok ama şekli gıcık duruyo ben de ittireyim bari

hayırrrrrrrrrrrrr ittirmemek lazım
sakın yapmaaaaaaaaa
(yani ben öyle biliyorum, olbey öyle yazmıştı sanki)

BENim drumda hiç vitamin kullandırmadı sadece demir aldım 15 gün önce gittiğimde bi hastasına 5 ilaç yazınca ben kullanmıyorum biliyosunuz dimi dedim haftada 2 kez ferrevit verdi onuda anca haftada 1 kez içiyom aklıma gelirse ferrevite bebek oluncada devam edilicekmiş öle dedi şimdiden yani 8 aylııkken haftada 2 şeklinde başlamış oldum ama sorun değil yemen iyise bebek iyise sorun olmaz onlarda buna göre karar veriyolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…