hayırrrrrrrrrrrrr ittirmemek lazım
sakın yapmaaaaaaaaa
(yani ben öyle biliyorum, olbey öyle yazmıştı sanki)
kurban bayramında ne yapacaksınız..
bız kurban kesecegız ama o etı nasıl halledecegım hıc bılmıyorum ..kurban basında dogurmasam barı
hatmi şerifimiz kabul olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin,çok mutluyum bugün oley oley,taa mayısta aldığım raporla uğraşıyodum,2-3 haftadır,son gün param da yatmış neyseki,bebişe park yatak alcaktım o parayla
biz kesemeyecez galiba,araba alcaz,doğum parası vs. nolur nolmaz fazla gerekebilir,kociş te işe girmedi,annem size düşmez dedi,bakalım napcaz
olsun canım borc varken hak degıl zaten ..seneye kesersınız sızde.
park yatagın hayırlı olsun sımdıden
çok geçmiş olsun canımm
cnm nette 2 . gebelikte daha geç döner hatta son an kadar dönmeyebilir yazıodu
oooo ben suum geldikten sonra giyindim saçıma fön çektim makyaj yaptım ondan sonra eşime haber verdim biz ilçedeyiz ile 45 dk gittik 5 cm açılmam vardı 2 saat içinde doğum yaptım
ayy maşallah ne güzel, darısı başımızaa
sağol canım
ben çıkıp doktora gideyim artık(
sağol canım,dün ultrason görüntilerine bakıyoz babası diyo dudaklar,çene aynı ben,kalanı kimseye benzemiyo zatenbak bak kirpikleri upuzun babası gibi nasıl görüyosa ,kaşları belli belirsiz benim gibi boz,saçı boz ondan belli değil,ayyy sarışın,uzun kirpikli,yeşil gözlü olcak diyo benden heyecanlı çok komik ya,ben bakıyom ama bi yabancıya bakar gibi,o ay elleri de tombiş tombiş diyo
Bizimki herşeyiyle aynı babasıbakınız şekil 1.a(profil resmim)
sağol canım,dün ultrason görüntilerine bakıyoz babası diyo dudaklar,çene aynı ben,kalanı kimseye benzemiyo zatenbak bak kirpikleri upuzun babası gibi nasıl görüyosa ,kaşları belli belirsiz benim gibi boz,saçı boz ondan belli değil,ayyy sarışın,uzun kirpikli,yeşil gözlü olcak diyo benden heyecanlı çok komik ya,ben bakıyom ama bi yabancıya bakar gibi,o ay elleri de tombiş tombiş diyo
kızlar günaydınnn
Eki Görüntüle 284566
geçmişe bakmadan size dünden beri kızım için uyku seti dikmeye ugraşıyom onun bir parçasının resmini koymak istedim bakalım begenecekmisiniz
dikişlere dalınca dün hiç giremedim kk ya inş herkesler iyidir??bugunde dikişlere devam edicem bayram öncesi bitirmek istiyorum..
3. bebek oldugu için bizim tekrardan beşik almak istemedim arkadaşımdan aldıgım beşiğinde renkleri turuncu krem oldugu için uyku setinide turunculu kremli yaptım:)
DERYACIM;sen bugun izin ayrılacaktın sanırım sana da hayırlı yolculuklar hayırlı dogumar dilerim cnm habersiz bırakma bizleri
kızlar günaydınnn
Eki Görüntüle 284566
geçmişe bakmadan size dünden beri kızım için uyku seti dikmeye ugraşıyom onun bir parçasının resmini koymak istedim bakalım begenecekmisiniz
dikişlere dalınca dün hiç giremedim kk ya inş herkesler iyidir??bugunde dikişlere devam edicem bayram öncesi bitirmek istiyorum..
3. bebek oldugu için bizim tekrardan beşik almak istemedim arkadaşımdan aldıgım beşiğinde renkleri turuncu krem oldugu için uyku setinide turunculu kremli yaptım:)
DERYACIM;sen bugun izin ayrılacaktın sanırım sana da hayırlı yolculuklar hayırlı dogumar dilerim cnm habersiz bırakma bizleri
bebekler ılk once babalarına benzermıs :)
ben ellerı esıme benzesın cok ıstıyorum oyle cok kı ama esımde senın ellerıne benzesın dıyor snaırım ellerı bana benzıyor ..
gozlerı sana benzesın dıyor ,ılk once babasına benzıyordu kızım sımdı bana benzıyor sankı..
alnı genıs olucak o da babasına benzemıs..
ama bılemıyorum tabı nasıl bırsey olucak..
esmer bırsey beklemıyoruz asla ama olabılırde..
ıkımızın genclıgı de sarısındı..sonradan kumral olduk..
ıkımızde kumral ve renklı gozluyuz ..zaten esımler göçmen ,sarısın mavı gozlu hepsı ..bızde oyle ..esmer yok ..
esmer cıkarsa sok oluruz
Vardır vardır merak etme sençok tatlı ya bizimkinin bi gram kaşı yok,saçı yok,ya rengi açık yada kel bu kız
kızlar günaydınnn
Eki Görüntüle 284566
Vardır vardır merak etme seneğer dedikleri gibi mide yanmasına babağin saçları neden oluyosa bizimki kıl yumağı olacak ozaman
eşin esmer mi saçları bile koyu renk duruyo sizinki,kaşlara bak maşallah
biz ailece esmeriz,eşimgi sarışın kumral,ela,yeşil göz,yani hertürlü olabilir bizimki,turuncu bilekaşı saçı belli mi sizin kızın seronun kızdı sanırım kaşları bayağı belli
biz ailece esmeriz,eşimgi sarışın kumral,ela,yeşil göz,yani hertürlü olabilir bizimki,turuncu bilekaşı saçı belli mi sizin kızın seronun kızdı sanırım kaşları bayağı belli
eşin esmer mi saçları bile koyu renk duruyo sizinki,kaşlara bak maşallah
bellı snaırım tam anlamıyorum ,cızgıler yanıltıyor ..
kel olucak bence ıkımzde kelmısız dogunca ama azıcık sacı olsa da aldıgım tokları takabılsem
bu arada haberleselım mutlaka tamam mı ..
dogurdum dogurmadım falan dıye bende bır tek senın numaran var kımseye de vermedım baska
dogurduktan sonra yazalım hemen
Oğlan bizimki
esmer yakışıklı geliyo dudakları bile koyu duruyo,çok şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?