esmer yakışıklı geliyo dudakları bile koyu duruyo,çok şeker
iy gceler arkadaşlar nasılsınız benim kafam karışık birz ya bugun dr gittim ürolojiye
benim solböbregim atrofik sag böbregimde genişleme vardı ta25. haftadan beri kontüroldeydim enson artık dr 34cm olmuş kateter şart dedi yarın yatıracaz dedi gel filan bende korktum başka bi drgittik öncedende ona gidiyorduk o idare edebilirsin dedi 33 haftalık olmuş artık olmazsa 36. haftada tekrar bakalım devam ediyorsa bebegi alırız dedi tabi bizde bu drdedigini yapıcaz sanırım ufb neçok yazdım
bide şu azıcık kilo alan arkadaşlar ne şanslı ben 62 kiloyla hamile kaldım şimdi 78 kiloyum zaten digerçocukların kilosunu yeni vermiştim daha ya
reçelini yiyom,çekirdeklerini de bi bardağa koyup üstüne azcık su ekliyomuşsun 2-3 gün içinde jolemsi bi kıvama geliyomuş,göğüs çatlaklarına acayip iyi geliyomuş,ekim anneleriydi sanırım bi kadın yazmıştı ne kadar göğüs kremi kullandıysam hiçbiri fayda etmedi bu mucizevi bişey diye,bunu da yapalım ne kerametli bi meyveymiş katır kutur yenmiyo ama suyu içilebilir,ayvaları doğrayıp suya koyup kaynayınca içicez di mi
Selam kızlarnasıl gidiyo beni merak edenler olmuş, deryanın da dediği gibi zamanında bi konuda haksız yere tepkiler almıştım, çok kırılmıştım, bi de ozamanlar zaten hamileliğin başları, hassas olduğum dönemlerdi sanırım, kırılıp gelmeme kararı almıştım ama arada bir gelip sizden haberler alıyorum yazmasam da
Hepiniz iyisinizdir inşallah, doğum yaklaşıyo, hepimiz kötü rüyalar görmeye başladık sanırım, Allah hepimize de evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ahanda yüklenirse 2 gün önceki göbeğeeeeemmm ya bu göbekte nası oluyoda 2270 gr bebek olabiliyo:))) süper bişey yaaaaEki Görüntüle 284500
oldu galiba
hepinize günaydın
kötükedisero gelmiş hoşgelmiş
inşallah biz de çelik gibi kolay doğum yaparız :)
Aynı babası, köfte dudaklı , dolma burunlu, iri gözlü ve açık alınlı bişeyi de bana benzeseydi beeehh sabahları uyanıp kocişkoyu uyurken çok izlediydim, oğlum babasına benzesin diyerek, tuttu heralde
valla kaynama diil heralde deryacım. çekirdeğini kaynatıp içecekmişsin ama ayvanun suyu sıkılacakmış. katı meyve sıkacakları var ya, onlarla sanırım...
OHOOO BENİM SUYUM ÇIKAR AYVANIN ÇIKMAZ YA BETON GİBİ BİŞEY,KİM UĞRAŞCAK YA
ahanda yüklenirse 2 gün önceki göbeğeeeeemmm ya bu göbekte nası oluyoda 2270 gr bebek olabiliyo:))) süper bişey yaaaaEki Görüntüle 284500
oldu galiba
cnm çok geçmiş olsun... inşallah sorunsuzca atlatırsın 3 haftanı...
valla kaynama diil heralde deryacım. çekirdeğini kaynatıp içecekmişsin ama ayvanun suyu sıkılacakmış. katı meyve sıkacakları var ya, onlarla sanırım...
dün sordum ben de seni, hatta arkadaş listemde ekliydin. dün de kadınlar kulübündeymişsin mesala, sonra da merak ettim neden bize uğramıyor diye. yeniden katıl aramıza olmaz mı???
tülay o kotu nasıl giyiyorsun yahuuu??? otururken sıkmıyor mu seni???
Kızlar baby shower partisi yaptınız mıay çok güzel bişeymiş yaa, arkadaşlarım sürpriz yaptılar bana harika geçti bebeğimin pastası ve benim son halimi koyiyim de görün
Eki Görüntüle 284605 Eki Görüntüle 284606 Eki Görüntüle 284607
Hoşbulduk canımhepinize günaydın
kötükedisero gelmiş hoşgelmiş
inşallah biz de çelik gibi kolay doğum yaparız :)
Katıldım bile :13:dün sordum ben de seni, hatta arkadaş listemde ekliydin. dün de kadınlar kulübündeymişsin mesala, sonra da merak ettim neden bize uğramıyor diye. yeniden katıl aramıza olmaz mı???
Ben de şimdi senin gibi biraz da bana benzesin diye yalvarıyorum ama artık çok geç sanırımbende cok baktım babasına hep dem esıme benzesın ona benzesın dıye ,,baktım gercekten cok benzıyor gıttım aynaya bırazda bana benze kızım dedım
kıskandım sanırım
sımdı nasıl bırsey cıkıcak cok merak edıyorum valla ..
Kızlar baby shower partisi yaptınız mıay çok güzel bişeymiş yaa, arkadaşlarım sürpriz yaptılar bana harika geçti bebeğimin pastası ve benim son halimi koyiyim de görün
bu arada kötükedi sero bende seni merak ediyordum nerelerde diye seni gördüğüme sevindim:)
şöyle hızlıdan bi geçmişe göz attım da tülaycım ya sen hiç hamıle gıbı durmuyon anacım bırde kemerlı pantolon gıymışsın:))
yaaaa öle demesene şişirince ne kadar çok çıkıyo göbeğim biliyomusun
bu arada uyku setinde çok tatlı olmuş sen baya marifetlisin yawwwwwww
Sağol canım, ben de tekrar aranızda olmaktan çok mutluyum
Kızlar herkese günaydın,
bayram öncesi biraz yoğunuz son haberleri vermek için geldim, Herkes lütfen bebeği ve olbey için dua etsin
olbeyden son gelişmeler böyle:
Canım bizde durumlar çok karışık. dün yattığımda cuma alıyoruz bebeği peşindende hemoroid için ameliyat dediler. Ama bugün sezeryan sonrası komplikasyonlardan çekindikleri için hemoroid amaliyatından vazgeçtiler. hemoroid ciddi safhada ve iyileştirmek için herhangi birşey yapılamıyor.Cumartesiye kadar ağrıların takibi için yatıyoruz, sabretmem gerekiyor, eğer sabredeceksemde bebeği biraz daha büyütmeyi düşünüyorum, doğum zamanı henüz net değil.
ben yıkama yağlama yaptım resmen ama hiç umudum yoktu biliyodum çatlayacağını daha 4.5. ayda göğüslerim çatladı düşün,hamilelik öncesi de çatlağım vardı birsürü,cilt yapısından kaynaklanıyo işte,yapcak bişey yok,kızımın canı sağolsun
kızlar bişey sorucam
elevit ve osteocare kullanan var mı
ben ilk aylardan beri elevit kullanıyordum doktor günde 2 bardak süt, biraz peynir, 1 kasede yoğurt yemelisin dedi,
ben günde 1 bardak süt, yemeklerle de yoğurt yiyorum
o zaman osteocare al 2 günde 1 dedi
prospektüsünde d vitamini içeren başka ilaçlarla kullanmayın diyor
elevitle kullanılır mı acaba
doktoru aramaya utanıyorum, bayılttım adamı artık sorularımla:26::26:
selam kızlar ya 2 haftadır su gibi akkıntım geliyor o kadar çok yani doktor hatta ilk suyumun geldiğini düşündü ph lı turnisol kağıdıyla test yapıldı su değil dedi sizdede oluyormu bu tarz şeyler bu arada kasılmalarımda başladı nidilat ve progestan kullanıyorum nst ye girdiğinizde sizdede çıkıyormu 30 lardda sancı
gunaydıııııın..
bız 36.haftayı bıtırdık hosgeldı 37.hafta..
cok hastayım ..öksürmekten cıgerım kopucak neredeyse ,gece de uyutmadı bogazım kuruyor ..öksürünce karnım kasılıyor..
cok korkuyorum kızıma bırsey olucak dıye sureklı karnımı tutuyorum öksürürken ..
uyuyamadım da erkenden kalktım ..sıcak bır dus alıp yatmam lazım herhalde..
bırde sankı hıc dogurmayacakmışım gııbı gelıyor sızde de oyle mı bılmıyorum
konuşuyorlar ama sankı benden konusmuyorlarmıs gıbı baskası dooguracakmısta ben de onlara eslık edıyorum gıbı ...
sankı daha zamanım var gıbı ..
hep boyle hamıle kalıcakmısım gıbı gelıyor..
sonra dusunuyorum heyecan yapıyorum ..bayramdan sonra herkes beklıyor benı ..ben de düşününce nee cok az fılan dıyorum .
boyle
kurban bayramında ne yapacaksınız..
bız kurban kesecegız ama o etı nasıl halledecegım hıc bılmıyorum ..kurban basında dogurmasam barı
kızlar günaydınnn
Eki Görüntüle 284566
geçmişe bakmadan size dünden beri kızım için uyku seti dikmeye ugraşıyom onun bir parçasının resmini koymak istedim bakalım begenecekmisiniz
dikişlere dalınca dün hiç giremedim kk ya inş herkesler iyidir??bugunde dikişlere devam edicem bayram öncesi bitirmek istiyorum..
3. bebek oldugu için bizim tekrardan beşik almak istemedim arkadaşımdan aldıgım beşiğinde renkleri turuncu krem oldugu için uyku setinide turunculu kremli yaptım:)
DERYACIM;sen bugun izin ayrılacaktın sanırım sana da hayırlı yolculuklar hayırlı dogumar dilerim cnm habersiz bırakma bizleri
YOK sıkmıyo o kotu yeni aldım bedenimden 2 beden büyük göbek altı giyom bende dedeler gibi hehehehe
Katıldım bile :13:
Bol bol çektir canım yaa, beni çok tembihlediler o konuda, ben de başından beri sürekli çektiriyorumne de güzel fotolar olmuş bu son ay bol bol foto çekilip bi hamile albümü hazırlamak ii olur inş yapabilirim:)))) son aya saklıyos foto olayını ama son aydada insanda çok enerji olmuyo böle de bi durum var neyse yaparız herhalde :44::44::44::44::44:
günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkes ıyıdır geçmişi okumadan yazayım dedim benim gibi başağrısı çeken var mı dünden beri acaip başım aağrıyor ve geçmiyor önemli bişey olabılır mı ya ne yaptıysam gecmedi
ya benim zaten 70 olan göğüslerim ancak 75 oldu :) olsa olsa 80 olur sanırım bundan sonraaa
ee hoşgeldin o zaman
maşallah canım cok hoş cıkmıssınız....Kızlar baby shower partisi yaptınız mıay çok güzel bişeymiş yaa, arkadaşlarım sürpriz yaptılar bana harika geçti bebeğimin pastası ve benim son halimi koyiyim de görün
kızlar günaydınnn
Eki Görüntüle 284566
geçmişe bakmadan size dünden beri kızım için uyku seti dikmeye ugraşıyom onun bir parçasının resmini koymak istedim bakalım begenecekmisiniz
dikişlere dalınca dün hiç giremedim kk ya inş herkesler iyidir??bugunde dikişlere devam edicem bayram öncesi bitirmek istiyorum..
3. bebek oldugu için bizim tekrardan beşik almak istemedim arkadaşımdan aldıgım beşiğinde renkleri turuncu krem oldugu için uyku setinide turunculu kremli yaptım:)
DERYACIM;sen bugun izin ayrılacaktın sanırım sana da hayırlı yolculuklar hayırlı dogumar dilerim cnm habersiz bırakma bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?