2011 Aralık Anneleri

esmer yakışıklı geliyo dudakları bile koyu duruyo,çok şeker

Aynı babası , köfte dudaklı , dolma burunlu, iri gözlü ve açık alınlı bişeyi de bana benzeseydi beeehh sabahları uyanıp kocişkoyu uyurken çok izlediydim, oğlum babasına benzesin diyerek, tuttu heralde

hepinize günaydın
kötükedisero gelmiş hoşgelmiş
inşallah biz de çelik gibi kolay doğum yaparız :)

cnm çok geçmiş olsun... inşallah sorunsuzca atlatırsın 3 haftanı...

valla kaynama diil heralde deryacım. çekirdeğini kaynatıp içecekmişsin ama ayvanun suyu sıkılacakmış. katı meyve sıkacakları var ya, onlarla sanırım...

dün sordum ben de seni, hatta arkadaş listemde ekliydin. dün de kadınlar kulübündeymişsin mesala, sonra da merak ettim neden bize uğramıyor diye. yeniden katıl aramıza olmaz mı???

ahanda yüklenirse 2 gün önceki göbeğeeeeemmm ya bu göbekte nası oluyoda 2270 gr bebek olabiliyo:))) süper bişey yaaaaEki Görüntüle 284500

oldu galiba

tülay o kotu nasıl giyiyorsun yahuuu??? otururken sıkmıyor mu seni???

bende cok baktım babasına hep dem esıme benzesın ona benzesın dıye ,,baktım gercekten cok benzıyor gıttım aynaya bırazda bana benze kızım dedım
kıskandım sanırım

sımdı nasıl bırsey cıkıcak cok merak edıyorum valla ..

Kızlar baby shower partisi yaptınız mı ay çok güzel bişeymiş yaa, arkadaşlarım sürpriz yaptılar bana harika geçti bebeğimin pastası ve benim son halimi koyiyim de görün

ahanda yüklenirse 2 gün önceki göbeğeeeeemmm ya bu göbekte nası oluyoda 2270 gr bebek olabiliyo:))) süper bişey yaaaaEki Görüntüle 284500

oldu galiba

şöyle hızlıdan bi geçmişe göz attım da tülaycım ya sen hiç hamıle gıbı durmuyon anacım bırde kemerlı pantolon gıymışsın:))

OLBEY ;için cok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda bebeğine kavuştursun hemoroid içinde şifa versin agrılarını gidersin inş..

SUMAKCIM;hastaymışsın sana da geçmiş allah şifa versin cnm

bu arada kötükedi sero bende seni merak ediyordum nerelerde diye seni gördüğüme sevindim:)

kızlar tüm geçmişe bakamadım atladıklarım kusura bakmasın ayrıca güzel dilekleriniz için cok teşekkürlerrr...

herkese hayırlı cumalar diliyorum fırsat bulunca yıne ugrarımmm

YOK sıkmıyo o kotu yeni aldım bedenimden 2 beden büyük göbek altı giyom bende dedeler gibi hehehehe

hepinize günaydın
kötükedisero gelmiş hoşgelmiş
inşallah biz de çelik gibi kolay doğum yaparız :)
Hoşbulduk canım amiiinnnn

dün sordum ben de seni, hatta arkadaş listemde ekliydin. dün de kadınlar kulübündeymişsin mesala, sonra da merak ettim neden bize uğramıyor diye. yeniden katıl aramıza olmaz mı???
Katıldım bile :13:

Ben de şimdi senin gibi biraz da bana benzesin diye yalvarıyorum ama artık çok geç sanırım

Sağol canım, ben de tekrar aranızda olmaktan çok mutluyum

ne de güzel fotolar olmuş bu son ay bol bol foto çekilip bi hamile albümü hazırlamak ii olur inş yapabilirim:)))) son aya saklıyos foto olayını ama son aydada insanda çok enerji olmuyo böle de bi durum var neyse yaparız herhalde :44::44::44::44::44:

günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkes ıyıdır geçmişi okumadan yazayım dedim benim gibi başağrısı çeken var mı dünden beri acaip başım aağrıyor ve geçmiyor önemli bişey olabılır mı ya ne yaptıysam gecmedi

ayy hadi hayırlısı. ben de heyecan yapmıştım bugün geliyor 3. bebişimiz diyee

ya benim zaten 70 olan göğüslerim ancak 75 oldu :) olsa olsa 80 olur sanırım bundan sonraaa

ara cnm ara, napalım biz de ilk kez hamile kalıyoruz. sormak lazım di mi ama? :))

valla akıntım oluyor benim de ama çookk diil yani. :26:

kurban bayramında ne yapacaksınız..

bız kurban kesecegız ama o etı nasıl halledecegım hıc bılmıyorum ..kurban basında dogurmasam barı

çokk geçmiş olsun... dikkat et kendine... bu arada biz de kurban kesicez inşallah. geçen kurbanda yeni evliydik ve çok borcumuz vardı. kesemedik. ama bu yıl Allah'ın izniyle kesicez. ama ben başında olamicam zaten. ahh ahhh eşimden ayrı bi bayram hiç çekici diil ((((((

günaydın cnm. benim nevresim takımım da turunculu :)) beşiğimiz de beyaz, çekmeceleri turuncuuuu

YOK sıkmıyo o kotu yeni aldım bedenimden 2 beden büyük göbek altı giyom bende dedeler gibi hehehehe

ben mümkün diil giyemiyorum. 32-34 beden giyerken 38 bedene dalış yaptım

Katıldım bile :13:

ee hoşgeldin o zaman

Bol bol çektir canım yaa, beni çok tembihlediler o konuda, ben de başından beri sürekli çektiriyorum sonradan bu domdom halime bakıp gülmek çok hoş olacak

Geçmiş olsun canım yaa, uykusuzluk problemin varsa belki ondandır, ya da acaba tansiyonun falan mı çıkıyo ki :26: dikkat et uzun süre geçmezse, dinlenmeyle ya da uykuyla da azalmıyosa tansiyonunu ölçtür

ya benim zaten 70 olan göğüslerim ancak 75 oldu :) olsa olsa 80 olur sanırım bundan sonraaa

ee hoşgeldin o zaman

Hoşbulduk canım benim de 80'di 90 oldu kociş bayılıyo bu hallerine bi de üzerindeki mavi damarlar olmasa ben de sevdim aslında bu dolgun halini ama

maşallah canım cok hoş cıkmıssınız....

canım ellerine sağlık cok güzel görünüyor;saglıklı guzel gunlerde kullanın inş.h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…