2011 Aralık Anneleri

günaydın güzel anne adayları anneler gününüz kutlu olsun rabbim hepimize gelecek anneler gününde bebekleri kucağında sağlıkla kutlamak nasip etsin cumartesi gecesi bebeğimin hareketini hissettim en güzel anneler günü hediyesiydi benim için sanki karnımın alt tarafında gurultu şeklindeydi karnım guruldasa tümünde olurdu ama bu bebeğimin hareketiydi cumartesi kontrolümüz var usg de görülebiliyormuş darısı hepinize inşallah

bende cuma günü dr gttm 2.5 cm olmuş bebişim kolları bacakları oluşmuş yavrumun kolunu hareket etmeye çalışıyordu kalp atışınıda duydum çok şükür.gözleride belliydi ilk defa bebeğe benzer grdm kendimi gerçekten inandırdım hamileliğe daha önce sanki kese var sadece ve orada yumurta gb bişey duruyor gbydi.inanın doktordan çıkınca aklıma ilk bu sitedeki anne adayları ve bebeğini kaybeden arkadaşlar geldi aklıma geldikçede dua ediyorum hayat öyle ilginçki herkes mutlu olmayınca sadece kendi aldığımız güzel haberler mutlu etsede yarım oluyor huzursuz olunuyor. inşllh en yakın zamanda tekrr bebek haberleriyle mesajlarını grrz bizimde mutluluğumuz tamamlanır.Rabbim en kısa zamanda tekrr bebek versin sağlıla sıhhatli dünyaya gelmeyi nasip ederek tüm hamilelere inllh

bebişini kaybeden arkadaşlar olmuş,başınız sağolsun,Allah sabır versin,herşeyde vardır bi hayır,ben de hastanelik oldum,kanamam var diye,tahlil yapıldı,enfeksiyon çıktı,4serum,15 kadar iğne,6 sı antibiyotik olmak üzere,çok sersemleştirdi beni,işe bile zorla geldim,şu an bile hiç halim yok,ilaçlar sersemleştirdi beni,bebiş günlük hızı bi şekilde büyüyodu,ama bu tehlike,bir sürü ilaç,bendeki yorgunluk onu da etkiledi,9+4 te 8+1 gözüktü,geç döllenme olduğundan 4-5 gün fark oluyodu,şimdi 9 gün gözüküyo ama çok şükür kalp atışları normal,3 gün üst üste ultrasona girmek zorunda kaldım,her seferinde farkı pozisyondaydı bebişim,gözleri,burnu,küçücük kolları vardı,bi keresinde tam yüzünü dönmüştü,kemikleri aynı balık kılçığı gibi duruyodu,ben kıza benzettim,tehlikemin olduğu günlerde 2 gün üst üste bi kız çocuğu görmüştüm rüyamda,benden yardm istiyodu,sonra kanamam olmuştu,o rüyadan sonra kız olcağını hissettim,ilaçarın da sersemliğiyle canım bişey istemiyo ama tatlı hiç yiyemez oldum,erik,yeni dünya,elma gibi ekşi meyveler yiyom,hayırlısıyla gelsin bebişlermiz de:79::79:

Çarşamba kontrolümüz var kızlar, o kadar heyecanlıyım kiiiiii :18: 9. haftamıza girdik artık, şansımız varsa o gün bebeğimizin hareketlerini bile görebilirmişiz ay inşallah yaaaaa
inşallah Ay ben ogünleri görür müyüm acaba Cenabı Allahım (CC.) hepimize böyle güzel günler görmek nasip etsin :))

günaydın kızlar:79::79:
günaydın
hepinize günaydın en güzel anne adayları

umarım güzel bir hafta olur ve umutlu, güzel, mutlu haberler alırız bol bol....
Alırız alırız
Harika bir mesaj, güzel kalbine sağlık . AMİİN canım inşallah .
İnşallah

İnşallah canım .

tıckerı olmayan kalmasın kızlar

ve eger gec döllenme ıse tıckerları tekrardan yapın kı bırbırımızı rahat ızleyelım:92:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. Allh en yakın zamanda şifasını versin. ne güzel sende bebişini grmşn Rabbim tüm göremeyenler ve kalp atışını duyamayanlara en yakın zamanda duymayı kısmet etsin

günaydın hanımlar...hadi bana bi akıl verin ben ist-arnavutköyde oturyrum,bilen varsa eğer,bildiğin köyden bozma bi yer burası,dev.hastanesi bu yıl açıldı mesela...yakın ilçelerde iyi bir dr aradım ,sultangazide bi dr dediler gittim...ben devlet hastanesinde kalp atışını duymuştum mesela ama ordaki dr daha duyamayız vs dedi,1ay sonra gel dedi yolladı beni,,,hiç içime sinmedi...1ayın uzunluğu zaten canımı sıktı,bide özel hast olmasına rağmen(gerçi köyün özelinden ne çıkar diyebilirsinzi) çok az ilgilendi... dr değiştirmeyi planlıyrm eşimde buranın en iyisi oymuş,daha uzak bi yerde olsa nasıl gidip gelcen ben olmadığımda diyo...ikimizde öğretmeniz ama o sabahçı ben öğleci..dr gittiğimz zamanlarda hep rapor aldık beraber gidebilmek için ama nereye kadar...off...şimdi ben ne yapayım? dr değiştireyim mi?değiştir derseniz eğer ne zaman gideyim kontrole?en son perşembe gitmiştim:44::44::44:

tıckerı olmayan kalmasın kızlar

ve eger gec döllenme ıse tıckerları tekrardan yapın kı bırbırımızı rahat ızleyelım:92:
Nasip olursa kalp atışlarını duyayım hemen eve döner dönmez oturacağım pcnin başına yapacağım :d

Günaydın arkadaşlar benim gece lekelenmem başladı sabah doktora gittim gebelik kesesi bozulmuş dedi ister ilaçları kes kendi düşsün, ister müdahale ile alalım dedi sonra da fakültedeki doktoruma yönlendirdi öğleden sonra gelecekmiş doktorum. İlk bebeğimi de aynı hafta anneler günü kaybetmiştim bu da böyle oldu ve malesef bu konularda çok acı tesadüflerim oldu.

Bu dünyada herkesin imtihanı farklı 11 ay önce 25 haftalık erken doğan bebeğimi kaybettim bu 4. hamileliğimdi. Şükür ki Rabbim bir evlat nasip etti. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...

Sizlere de hayırlı hamilelikler diliyorum...

Starimu arkadaşım her şey için sağ ol. Beni listeden silersen sevinirim...

canım benim üzme sakın kendini unutma annem olmadan cennete girmem diyecek bir bebeğini gndrdn cennete Rabbim inşllh sağlıklı olarak dünyaya gelecek bir bebekle ödüllndrsn seni ve isteyen tüm anneleri. OĞLUNU BENİM YERİME ÖP

çok üzüldüm arkadaşım..Allah sabır versin...kaç haftalıktı?yanlış anlama noolur benimde ödüm patlıyo bişey olacak diye..ondan soruyorm...Umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın...

çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm Allah sabır versin (

Sağ olasın canım inşallah güzel haberlerini takip etmeye çalışacağım. Sen benim için çok özel bir anne oldun. Kısa süre oldu tanışalı ama benim için farklı bir yere sahip oldun. Bu dünyada hepimiz bize yazılan rolleri oynuyoruz. Bazılarımızın rolü biraz daha zor malesef. Sana Rabbim bir daha acı yaşatmasın....

çok üzüldüm arkadaşım..Allah sabır versin...kaç haftalıktı?yanlış anlama noolur benimde ödüm patlıyo bişey olacak diye..ondan soruyorm...Umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın...

Canım geçen hafta salı gittiğimde 7+3 olması gerekirken 4+3 gözükmüştü. Benim ilk hamileliğimde öyleydi. Boş gebelik mi dedim doktora ilerlemeyen gebelik dedi. Bu sefer patolojiye göndersin fakültedeki doktor dedi. İşte böyle. Gönlünü ferah tut. İnşallah bir şey olmayacak...

çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm Allah sabır versin (

Sağ olun...

mümkünse cvp arkadaşlarr??

tıckerınde 8+2 yazıyor, tam 9 haftalıkken gıttıgımde gormustum ben boyle ellerı kollarını bılıncsız sekılde
hareket ettırıyordu

Biz de gittiğimizde 8+4 olacaz , inşallah senin gibi biz de görürüz bebeğimizin hareketlerini yaa çok heyecanlı

Canım çok üzüldüm yaa, gerçekten acı tecrübelerin olmuş ama Allah sağlıklı da bir evlat nasip etmiş çok şükür, yine olur inşallah hayırlısı olsun sizin için

Sağ olasın canım. Allah tamamına erdirsin sizinkileri de...

Gunaydin kizlar.

Çarşamba kontrolümüz var kızlar, o kadar heyecanlıyım kiiiiii :18: 9. haftamıza girdik artık, şansımız varsa o gün bebeğimizin hareketlerini bile görebilirmişiz ay inşallah yaaaaa

evethareketli oluyorlarmis. allah saglik versin de tembel tembel otursa da olur :)

günaydın kızlar:79::79:

canim nasil oldun, daha iyisindir insallah...

cok guzel seyler yazmissin. amin demekten baska birsey yazamadim inan...

ah guzel arkadasim, tum haftasonu aklimdaydin. esime de bahsetmistim bebegi gec gelisen bir arkadasimiz var sali kontrole gidecek rabbim insallah yuzunu guldurur demistim. bugun de ilk is sana mesaj atacaktim dua ediyorum senin icin diye. haftasonu bu sekilde olmasina cok uzuldum. allah sabir versin bitanem. rabbim senin icin en mukemmel bebegi hazirliyor ben ona inaniyorum..

Son düzenleme:

Sağ olasın canım. Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır ayetti yanlış hatırlamıyorsam. Belki de hakkımda hayırlı olan budur. Gerçeği söylemek gerekirse bunu beklemiyordum. Geçen sene erken doğum olduğu için kendimi ona şartlandırmıştım 11. haftada rahime dikiş atılacaktı, bu yüzden 2 doktora birden gidiyordum. Am kısmet böyleymiş.

Bu arada ikiz anneleri başta olmak üzere lütfen rahimağzı uzunluklarını ölçtürsünler sık sık. İkiz olmayanlar da tabi. Birkaç kayıp yaşamadan doktorlar bu konuyu ihmal ediyor. Geçen sene ben yaşadım geç bebek kayıpları daha üzücü oluyor. Sizler bu konuya lütfen önem gösterin özellikle daha önce rahimle ilgili herhangi bir operasyon geçirmiş olanlar. Bu ufak bir yara yakma bile olabilir.

İnşallah hayırlı haberlerinizi okurum arkadaşlar...

Canım Allah sabır versin gercekten cok uzuldum insallah en kısa zamanda saglikli bi bebegin olur hicbir teselli cumlesi yoktur biliyorum Allah yardimcin olsun Rabbim bu konuda sana ve hicbir anne adayina bidaha uzucu olaylar yasatmasin

Ya kızlar bu kabızlığa çözüm bulanlar varmı ölüyorum ben ya (( ıkınmaktanda korkuyorum özürdilerim ama ((
BİRDE IKINMANIN GEBELİĞE ZARARI VARMI BİLEN VARMI ACABAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gece 6 kayısıyı 1 bardak suya koyuyorum sabah kalkar kalkmaz önce suyunu içiyor sonra kayısıları yiyorum.2 gündür yapıyorum en azından günde 2 kere tuvalete çıkıyorum ve ıkınmamam gerek kalmıyor.Allah yardımcımız olsun.

Cnm sözün bittiği yerdeyim. Seni korkuyla ve sezsizce takip ediyordum. Ne denilebilir ki. Allah sabrını versin cnm. Allah nasip ettiği yavrunun ömrünü uzatsın. Onu sana bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…