- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Sumak! Allah'ım tickerini okuyunca ne kadar duygulandım, hayırlı olsun.. sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah..
Ayrıca buradaki bütün anne adaylarımızın anneler gününü kutlarım bir 2010 Aralık Annesi olarak
Ya kızlar bu kabızlığa çözüm bulanlar varmı ölüyorum ben ya(( ıkınmaktanda korkuyorum özürdilerim ama ((
BİRDE IKINMANIN GEBELİĞE ZARARI VARMI BİLEN VARMI ACABAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bende nasipse kasım annesiyim, arkadslar kabızlık malesef hepimize sorun ben kabızlığımın şu şekilde üstesinde gelebiyorum, prebiyotik yogurt yiyerek, bol su içmeye çalışarak, birde kayısı kompostosu yaparak kayısılarla beraber kompostodan bol bol içiyorum, sonuç agrıyan bir karın ama rahatlayan bir anne adayı, herkese bol şifalar
activia lar varya canım danonenin, hem sadesi hem çileklisi var 4lü küçük paketlerde satılıyor, çok sıkıntılı oldugun günler 2 tanesini arka arkaya yersen, inşallah fayda görürsün
bende yarın bu sorunumu soracagım doktora
en son ne zaman gıttım onu bıle hatırlayamıyorum hatta oyle kı karnım mı agrıyor kasıgım mı ayırt edemıyorum
bırde tuvaletten cıktıgımdan sonra sankı yanma oluyor ama nasıl dıyeyım ıcte degıl dısta
yanı tuvalete 10 dk once gıttım ama su an hala yanma gıbı degısık bırsey var özel bolgemde
tuvaletımı yaptıgım yerde degıl ama daha dısında ..
Yasayan varmı bu durumu doktora nasıl anlatacıgım :78:
Günaydınlar güzeller güzeli Aralık anne adaylarıhepinize minnaklarınızla birlikte müjdelerle dolu bir hafta diliyorum Geçmiş anneler gününüzü de kutluyorum, Allah birdahaki anneler gününü mis kokulularımız kucağımızda olarak kutlamayı nasip etsin hepimize inşallah
Bebeğini kaybeden arkadaşlarıma çok üzüldümama Allahın takdiri, hayırlısı buymuş diyorum, başıma geldiği için ne kadar acı olduğunu iyi bilirim ama en azından hamile kalabildiğinizi biliyorsunuz, birdahaki sefere sağlıklı bir evlat sahibi olmak nasip olur inşallah
günaydın kızlar:79::79:
tum 2011 aralik anne adaylarini tebrik ederim:) gecen sene bu zamanlarda hamileydim, anneler gununde bebegimin kalp atislarini duymustum. simdiyse ona elma puresi yediriyorum, nerden nereye:) oyle iste, basligi gorunce yazmadan edemedim, hamileligin tadini cikarin, cok keyifli gunler sizi bekliyor...
bende yarın bu sorunumu soracagım doktora
en son ne zaman gıttım onu bıle hatırlayamıyorum hatta oyle kı karnım mı agrıyor kasıgım mı ayırt edemıyorum
bırde tuvaletten cıktıgımdan sonra sankı yanma oluyor ama nasıl dıyeyım ıcte degıl dısta
yanı tuvalete 10 dk once gıttım ama su an hala yanma gıbı degısık bırsey var özel bolgemde
tuvaletımı yaptıgım yerde degıl ama daha dısında ..
yasayan varmı bu durumu doktora nasıl anlatacıgım :78:
sorduktan sonra bizleride bilgilendirebilirmisin ???
Çarşamba kontrolümüz var kızlar, o kadar heyecanlıyım kiiiiii :18: 9. haftamıza girdik artık, şansımız varsa o gün bebeğimizin hareketlerini bile görebilirmişiz ay inşallah yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?