2011 Aralık Anneleri

tesekkur ederım cnım amıııııııın

senden ogrenecegım hatta ögrenecegımız cok sey olacak

Ya kızlar bu kabızlığa çözüm bulanlar varmı ölüyorum ben ya (( ıkınmaktanda korkuyorum özürdilerim ama ((
BİRDE IKINMANIN GEBELİĞE ZARARI VARMI BİLEN VARMI ACABAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
slm kızlar kaç gündür giremedim.bebeğini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum.allah yeniden sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip eder inş.bizim bebeklerimizide bize bağışlar,sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder.iyi akşamlar:95::95::95:

Ya kızlar bu kabızlığa çözüm bulanlar varmı ölüyorum ben ya (( ıkınmaktanda korkuyorum özürdilerim ama ((
BİRDE IKINMANIN GEBELİĞE ZARARI VARMI BİLEN VARMI ACABAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende nasipse kasım annesiyim, arkadslar kabızlık malesef hepimize sorun ben kabızlığımın şu şekilde üstesinde gelebiyorum, prebiyotik yogurt yiyerek, bol su içmeye çalışarak, birde kayısı kompostosu yaparak kayısılarla beraber kompostodan bol bol içiyorum, sonuç agrıyan bir karın ama rahatlayan bir anne adayı, herkese bol şifalar

prebiyotik yoğurt derken???nerde bulunur???? Adı tam olarak bumuudur????

activia lar varya canım danonenin, hem sadesi hem çileklisi var 4lü küçük paketlerde satılıyor, çok sıkıntılı oldugun günler 2 tanesini arka arkaya yersen, inşAllah fayda görürsün

bende yarın bu sorunumu soracagım doktora

en son ne zaman gıttım onu bıle hatırlayamıyorum hatta oyle kı karnım mı agrıyor kasıgım mı ayırt edemıyorum

bırde tuvaletten cıktıgımdan sonra sankı yanma oluyor ama nasıl dıyeyım ıcte degıl dısta
yanı tuvalete 10 dk once gıttım ama su an hala yanma gıbı degısık bırsey var özel bolgemde
tuvaletımı yaptıgım yerde degıl ama daha dısında ..

yasayan varmı bu durumu doktora nasıl anlatacıgım :78:

activia lar varya canım danonenin, hem sadesi hem çileklisi var 4lü küçük paketlerde satılıyor, çok sıkıntılı oldugun günler 2 tanesini arka arkaya yersen, inşallah fayda görürsün

activia denirse bilirim tabi 2 tane değil de sabah akşam yedşm armut yedim sabaları aç karnıma günkurusu yiyiyorum kayısının koyu renkli olanı ...fayda etmiyorrrrr

sorduktan sonra bizleride bilgilendirebilirmisin ???

Heyyyy :92: aralığın güzel mi güzel arrtı şirin mi şirin annecik adayları ve minnak fasülyelerin taşıyıcıları Ha haa saçmalıyorum mu ne sabah sabah Lami cimi yok günaydın dicektim

Günaydınlar güzeller güzeli Aralık anne adayları hepinize minnaklarınızla birlikte müjdelerle dolu bir hafta diliyorum Geçmiş anneler gününüzü de kutluyorum, Allah birdahaki anneler gününü mis kokulularımız kucağımızda olarak kutlamayı nasip etsin hepimize inşallah
Bebeğini kaybeden arkadaşlarıma çok üzüldüm ama Allahın takdiri, hayırlısı buymuş diyorum, başıma geldiği için ne kadar acı olduğunu iyi bilirim ama en azından hamile kalabildiğinizi biliyorsunuz, birdahaki sefere sağlıklı bir evlat sahibi olmak nasip olur inşallah

Bu güzel dileklerin hepsinede AMİİİN !

Çarşamba kontrolümüz var kızlar, o kadar heyecanlıyım kiiiiii :18: 9. haftamıza girdik artık, şansımız varsa o gün bebeğimizin hareketlerini bile görebilirmişiz ay inşallah yaaaaa

Son düzenleme:
tum 2011 aralik anne adaylarini tebrik ederim:) gecen sene bu zamanlarda hamileydim, anneler gununde bebegimin kalp atislarini duymustum. simdiyse ona elma puresi yediriyorum, nerden nereye:) oyle iste, basligi gorunce yazmadan edemedim, hamileligin tadini cikarin, cok keyifli gunler sizi bekliyor...

hepinize günaydın en güzel anne adayları

umarım güzel bir hafta olur ve umutlu, güzel, mutlu haberler alırız bol bol....

günaydın kızlar:79::79:

Günaydın canıııımmm

Ne güzel yaa inşallah biz de hepimiz görürüz o günleri

gunaydınnnn

benım doktora gıtme ısım yarına kaldı

sorduktan sonra bizleride bilgilendirebilirmisin ???

tabı kı bılgılendırırım ..

Çarşamba kontrolümüz var kızlar, o kadar heyecanlıyım kiiiiii :18: 9. haftamıza girdik artık, şansımız varsa o gün bebeğimizin hareketlerini bile görebilirmişiz ay inşallah yaaaaa

tıckerınde 8+2 yazıyor, tam 9 haftalıkken gıttıgımde gormustum ben boyle ellerı kollarını bılıncsız sekılde
hareket ettırıyordu

günaydınn öncelikle Yaradanımızın cenneti ayaklarının altına serdiği. evlatlarıyla gülen evlatlarıyla ağlayan yüce varlıklar çocukları için kendini hiçe sayan vefakar anneler ve anne adaylarının aynı zamanda şuan bebeklerininden ayrılmak zorunda olan ve kalbi bebeği için atan inşllh en yakın zamanda tekrr hamile kalacak annelerin yada hiçbir zaman bebeği olamayan ama tüm bebeklerin sevgisiyle kalbi atan ve hepimizden daha çok anne olmayı hakeden tüm anne sevgisi taşıyan herkesin bir gün değil hergün için ayrı ayrı anneler gününü kutluyorum. rabbim o güzel kalplerinizden umudu duayı yaşama sevincini daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…