2011 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canım yaa, uykusuzluk problemin varsa belki ondandır, ya da acaba tansiyonun falan mı çıkıyo ki :26: dikkat et uzun süre geçmezse, dinlenmeyle ya da uykuyla da azalmıyosa tansiyonunu ölçtür

teşekkür ederim canım uykusuzluk problemim yok;beklıyeyım bıraz daha gecmezse ölçtüreyim umarım bebeğime zararı yoktur

Hoşbulduk canım benim de 80'di 90 oldu kociş bayılıyo bu hallerine bi de üzerindeki mavi damarlar olmasa ben de sevdim aslında bu dolgun halini ama

ben hiç sevmedim yeni halini büyüdüler ama biri sağa bakıyo biri sola,çatlaya çatlaya çizgii pijamaya döndü,bi de kahverengi lekeler çıktı üzerinde,kabus gibiama kociş öyle düşünmüyo büyüdüğü için hoşuna gidiyo,iyi ki güzel bakıyo güzel görüyo

teşekkür ederim canım uykusuzluk problemim yok;beklıyeyım bıraz daha gecmezse ölçtüreyim umarım bebeğime zararı yoktur

canım ara ara bende deoluyo hormonsal bişey olmalı,ben hayatta baş ağrısı nedir bimezdim şimdi ara ara oluyo

Son düzenleme:
bayramdan sonraki perş-cuma için izin aldım,bugün de 3 de çıkacam diye izin aldım,5 te yola çıkacaz,gelip alcak bizi arkadaşı postaneden o parayı alıp eve gidip ufak tefek son hazırlıkları yapcam 15-20 dk da o sürer,yemeği sen ayarla dedim kocişe,yetiştirriz heralde

canım ara ara bende deoluyo hormonsal bişey olmalı,ben hayatta baş ağrısı nedir bimezdim şimdi ara ara oluyo

kızıma zararı olmasında önemlı değil canım ama acaıp agrıyo valla dün ışıgı falan kapatıp oturduk ama banamısın demedi;agrıdıgı zaman ılac falan alıyormusun?

kızıma zararı olmasında önemlı değil canım ama acaıp agrıyo valla dün ışıgı falan kapatıp oturduk ama banamısın demedi;agrıdıgı zaman ılac falan alıyormusun?

yoo almıyom,ilacın zararı olur ağrının değil,o sana çektirir sadece baş ağrısına ne iyi gelir papatya,rezene,melisa,ıhlamur,bi brdk birinden iç hangisi varsa

Canım tekrardan hosgeldın aramızaa bende hamılelıgımın basından berı demır hapından baska bırsey ıcmıyorum druma danıstım herseyı dogal yollardan almaya bak dedı demır hapımda gyno ferro sanol cok memnunum

kurban bayramında ne yapacaksınız..

bız kurban kesecegız ama o etı nasıl halledecegım hıc bılmıyorum ..kurban basında dogurmasam barı

Günaydın tatlıımmmm gecmıs olsun dıkkat et kendıne bol bol dınlen sıvı tuket bızde bayramda kurban kesecegız Allah ızın verırse benımkını kayınvaldem halledecek sagolsun eşimin yengesıyle bırlıkte halledecekler etı bende getır gotur ıslerıne bakarım artık

Canım cok guzel cıkmıssınız resımlerde masallah sıze bebekının pastasıda super olmuss

Canım gecmıs olsun agrı kesıcı fln ıctınmı bır tane parol alsaydın gecırırdı belkı benım drum cok sıddetlı bas agrın olursa benı mutlaka ara demıstı senı korkutmak ıstememde ıstersen sende ara danıs bı druna

Hoşbulduk canım benim de 80'di 90 oldu kociş bayılıyo bu hallerine bi de üzerindeki mavi damarlar olmasa ben de sevdim aslında bu dolgun halini ama

nası ıımıs sıznkıler yaaaaa benım zatı 95 dı sımdı 105 az bol gelıoyatarken bogulurum ben bunların arasında bı gun

ibrahim saraçoğlunu dinliyorum şimdi de; süt arttırımı için yapılması gerekenler şöyleymiş:
1. günde 3 kere dere otu yiyebilirsiniz.
2. inciri kuru ya da taze tüketin. ama dere otu ile inciri aynı zamanlarda yemeyin diyor.
3. çekirdeksiz beyaz üzüm. öğleden önce ve sonra birer avuç yiyin.
4. turşudan uzak durun.
5. rezene çayı için. bebek için de çok yararlı.
6. emzirdikten sonra mutlakaaaa gazını çıkarın. sakın aksatmayın.

hadi bakalımmm... bol sütlü günler hepimizeeee :)) ay beni yine heyecan bastıı...

Hoşbulduk canım teşekkür ederiz teyzesi

üzüme sevindim şimdi yiyecektim çekmecede duruyoevet rezene çok iyi,ben de son haftalarımda rezene,hurma,doğumdan sonra kimyon kullancm müthiş gaz çıkarıyo

saol canım acaba neden ara dedi ki?olmazsa arayayım suan öğle arası ulasamam zaten.

teşekkürler canım bılgıler için hemen kopyala yapıştır yaptım masa üstünebuarada duyanınız oldu mu bılmıyorum ama bebek dogduktan sonra 1 cay kasıgı kadar maden suyu verırsek gaz problemı olmazmış aylar once dogum yapan arkadasım demıstı denemış faydasını gorms ama o 4. aydan sonra falan duymus o zaman yapmıs.

kızlar sağlık ocağından geldim
kolumdaki iltihapmış. boşaalttılar ama ben o sırada öldüm sanırım ( 3 hemşire başımdaydı. hüngür hüngür ağladım ya ( kapının önündeki diğer kadınlar vah vah diyip durdular
çok canım acıdı
üstüne bi de antibiyotik hap ve krem verdi doktor. son ayda olacak şey miydi bu şimdi antibiyotik kullanacak olmak ayrı sinir etti
ama tekrarlama ihtimali varmış. hemşire ağrıya nasıl dayandın 2 gün bu ağrılar doğumu başlatabilirdi dedi (
durup dururken başıma gelenler (

saol canım acaba neden ara dedi ki?olmazsa arayayım suan öğle arası ulasamam zaten.

Canım bılmıyorumkı bende tam olarak bende mıgren var bas agrım oluyordu hamılelıkten berı cok fazla cekmedım sukur bazılarında hamılelıkte gecer dıyorlar ınsallah bende onlardan bırı olurum bana drum mıgren agrısından farklı sıddetlı bas agrın olursa ara demıstı sende bı ogleden sonra ara ıstersen cnm belkı bır onerısı olur

istersen kendi doktorunu arayıp antibiyotiği bi sor cnm... çok çok geçmiş olsun bu aradaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…