Geçmiş olsun canım yaa, uykusuzluk problemin varsa belki ondandır, ya da acaba tansiyonun falan mı çıkıyo ki :26: dikkat et uzun süre geçmezse, dinlenmeyle ya da uykuyla da azalmıyosa tansiyonunu ölçtür
Hoşbulduk canımbenim de 80'di 90 oldu kociş bayılıyo bu hallerine bi de üzerindeki mavi damarlar olmasa ben de sevdim aslında bu dolgun halini ama
teşekkür ederim canım uykusuzluk problemim yok;beklıyeyım bıraz daha gecmezse ölçtüreyim umarım bebeğime zararı yoktur
canım ara ara bende deoluyo hormonsal bişey olmalı,ben hayatta baş ağrısı nedir bimezdim şimdi ara ara oluyo
kızıma zararı olmasında önemlı değil canım ama acaıp agrıyo valla dün ışıgı falan kapatıp oturduk ama banamısın demedi;agrıdıgı zaman ılac falan alıyormusun?
Valla ben hamileğimin başından beri ne vitamin ne de başka bi ilaç hiç kullanmadım, benim doktorum ilaç düşmanı, zorla da olsa yiceksin, yediklerinden alacaksın diyo başka da bişey demiyosadece demir ilacım var başka bişey yok bende
gunaydıııııın..
bız 36.haftayı bıtırdık hosgeldı 37.hafta..
cok hastayım ..öksürmekten cıgerım kopucak neredeyse ,gece de uyutmadı bogazım kuruyor ..öksürünce karnım kasılıyor..
cok korkuyorum kızıma bırsey olucak dıye sureklı karnımı tutuyorum öksürürken ..
uyuyamadım da erkenden kalktım ..sıcak bır dus alıp yatmam lazım herhalde..
bırde sankı hıc dogurmayacakmışım gııbı gelıyor sızde de oyle mı bılmıyorum
konuşuyorlar ama sankı benden konusmuyorlarmıs gıbı baskası dooguracakmısta ben de onlara eslık edıyorum gıbı ...
sankı daha zamanım var gıbı ..
hep boyle hamıle kalıcakmısım gıbı gelıyor..
sonra dusunuyorum heyecan yapıyorum ..bayramdan sonra herkes beklıyor benı ..ben de düşününce nee cok az fılan dıyorum .
boyle
kurban bayramında ne yapacaksınız..
bız kurban kesecegız ama o etı nasıl halledecegım hıc bılmıyorum ..kurban basında dogurmasam barı
Kızlar baby shower partisi yaptınız mıay çok güzel bişeymiş yaa, arkadaşlarım sürpriz yaptılar bana harika geçti bebeğimin pastası ve benim son halimi koyiyim de görün
Eki Görüntüle 284605 Eki Görüntüle 284606 Eki Görüntüle 284607
günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkes ıyıdır geçmişi okumadan yazayım dedim benim gibi başağrısı çeken var mı dünden beri acaip başım aağrıyor ve geçmiyor önemli bişey olabılır mı ya ne yaptıysam gecmedi
yoo almıyom,ilacın zararı olur ağrının değil,o sana çektirir sadece baş ağrısına ne iyi gelir papatya,rezene,melisa,ıhlamur,bi brdk birinden iç hangisi varsa
Hoşbulduk canımbenim de 80'di 90 oldu kociş bayılıyo bu hallerine bi de üzerindeki mavi damarlar olmasa ben de sevdim aslında bu dolgun halini ama
Canım tekrardan hosgeldın aramızaa bende hamılelıgımın basından berı demır hapından baska bırsey ıcmıyorum druma danıstım herseyı dogal yollardan almaya bak dedı demır hapımda gyno ferro sanol cok memnunum
Canım cok guzel cıkmıssınız resımlerde masallah sızebebekının pastasıda super olmuss
ibrahim saraçoğlunu dinliyorum şimdi de; süt arttırımı için yapılması gerekenler şöyleymiş:
1. günde 3 kere dere otu yiyebilirsiniz.
2. inciri kuru ya da taze tüketin. ama dere otu ile inciri aynı zamanlarda yemeyin diyor.
3. çekirdeksiz beyaz üzüm. öğleden önce ve sonra birer avuç yiyin.
4. turşudan uzak durun.
5. rezene çayı için. bebek için de çok yararlı.
6. emzirdikten sonra mutlakaaaa gazını çıkarın. sakın aksatmayın.
hadi bakalımmm... bol sütlü günler hepimizeeee :)) ay beni yine heyecan bastıı...
Canım gecmıs olsun agrı kesıcı fln ıctınmı bır tane parol alsaydın gecırırdı belkı benım drum cok sıddetlı bas agrın olursa benı mutlaka ara demıstı senı korkutmak ıstememde ıstersen sende ara danıs bı druna
nası ıımıs sıznkıler yaaaaa benım zatı 95 dı sımdı 105 az bol gelıoyatarken bogulurum ben bunların arasında bı gun
nası ıımıs sıznkıler yaaaaa benım zatı 95 dı sımdı 105 az bol gelıoyatarken bogulurum ben bunların arasında bı gun
ibrahim saraçoğlunu dinliyorum şimdi de; süt arttırımı için yapılması gerekenler şöyleymiş:
1. günde 3 kere dere otu yiyebilirsiniz.
2. inciri kuru ya da taze tüketin. ama dere otu ile inciri aynı zamanlarda yemeyin diyor.
3. çekirdeksiz beyaz üzüm. öğleden önce ve sonra birer avuç yiyin.
4. turşudan uzak durun.
5. rezene çayı için. bebek için de çok yararlı.
6. emzirdikten sonra mutlakaaaa gazını çıkarın. sakın aksatmayın.
hadi bakalımmm... bol sütlü günler hepimizeeee :)) ay beni yine heyecan bastıı...
saol canım acaba neden ara dedi ki?olmazsa arayayım suan öğle arası ulasamam zaten.
kızlar sağlık ocağından geldim
kolumdaki iltihapmış. boşaalttılar ama ben o sırada öldüm sanırım( 3 hemşire başımdaydı. hüngür hüngür ağladım ya ( kapının önündeki diğer kadınlar vah vah diyip durdular
çok canım acıdı
üstüne bi de antibiyotik hap ve krem verdi doktor. son ayda olacak şey miydi bu şimdiantibiyotik kullanacak olmak ayrı sinir etti
ama tekrarlama ihtimali varmış. hemşire ağrıya nasıl dayandın 2 gün bu ağrılar doğumu başlatabilirdi dedi(
durup dururken başıma gelenler(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?