2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım!

anladım canım teşekkür ettim

Cok cok gecmıs olsun cnm bak ıyıkıde gıtmıssın dra bencede bı druna ara sor antıbiyotıgı bakalım ne dıyecek uzulme Allah beterınde esırgesın

Emeğine sağlık çok güzel olmuş canım..

Ayy geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah.

çok geçmiş olsun canım ya stresten mi oldu acaba,inş. hemencecik geçer ya

aaaaaa geçmiş olsun cnm neyseki atlatmışsın olmaz bi daha inş ((

canım yaaa çok geçmiş olsun
Allah beterinden saklasın

istersen kendi doktorunu arayıp antibiyotiği bi sor cnm... çok çok geçmiş olsun bu aradaa...

sağol canım. haklısın ya benim beynim çalışmıyo artık. iyiki hatırlattın :))

geçmiş olsun canım!

Cok cok gecmıs olsun cnm bak ıyıkıde gıtmıssın dra bencede bı druna ara sor antıbiyotıgı bakalım ne dıyecek uzulme Allah beterınde esırgesın

Emeğine sağlık çok güzel olmuş canım..

Ayy geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah.

sağolun kızlar

çok geçmiş olsun canım ya stresten mi oldu acaba,inş. hemencecik geçer ya

ya neden oldu bilmiyorum. tam dirseğimde. hemşire bi yere çarpmış olabilirsin dedi

aaaaaa geçmiş olsun cnm neyseki atlatmışsın olmaz bi daha inş ((

inş. canım sağol

maşallah çok beceriklisin iyi günlerde kullansın bebeişin çok güzel olmuş emeğine sağlık canım

,

ben eleviti ve kan hapını ilk günden beri kullanıyorum 6. ayda balık hapınıda ekledim ve 1 ayı aşkındır bu ilaçların yanına osteocare de eklendi şu anda hepsini aynı anda alıyorum üstelik osteocare dr. 2 kullan dedi öyle kullanıyorum 1 avuç ilaçla yaşıyorum yani :) hiç zararını görmedim ilaçların çok şükür ilerdede sorun çıkarmazlar inşllh

hmm kimleri görüyorum hoşgeşdin. sen bende ekli olduğundan bir kaç kere girdiğin sayfalardaki yazılarını okudum iyi olduğunu grnce sevindim daha önce sanırım kırılıpta girmeme kararı aldığından ben sana yazamadım üzmemek için.sizi bebişinle berbr hep görürüz artık burada inşllh.

geçmiş olsun canım inşllh önemli bişey değildir

evetttt canım az kaldı di mi

bu aylara hiç gelemicem gb geliyordu haftalar hiç geçmiyor derken, aylar geçti son ayımıza geldik çok şükür.

Son düzenleme:

Özge'cim; hamileliğin başından beri ikisini birarada kullanıyorum.

çok güzel canım.. çok beğendim... fiyat konusunda haklısın çok pahalı ama olsun.. bişey deme ne güzel almış kocan..

çok geçmiş olsun canım...

çok güzel olmuş becerikli anneeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…