2011 Aralık Anneleri

herkese meraba tatlı anneler ve tatlı bebişler nasılsınız bakalım
ne zamandır giremedim foruma kıbrıstan kaynımlar geldiler geçen günde bizdelerdi
ne var ne yok inşallah herkes iyidir
sıkıntısı olan yoktur inşallah bu arada geçmişi okumadım kızlar epeyce bi kabarıktı
sadece essu da doğum yaptığını öğrendim hayırlı olsun 2. bebişimizde Allah analı babalı büyütsün
kızlar dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm çok tatlıydı 2.180 gr olmuş doktor iyi dedi ama bana sanki az gibi geldi:44:

bizimki hemen istemiyo,dinlen biraz 1. biraz büyüsün öyle bakarız diyo,ama bi oğlum olsa diye içinde uhte var,biz normal yolla korunmuştuk 5 ay sonra da olmadı 5 ay hipotroit varmış,1 düşük oldu daha adet günüm bile gelmeden yoğun kanamayla gitti,ben diyom artık tsh düzeldi ayda 2 yumurta üretiyomuşum,senin hücrelerin de çok aktifmiş,doğal yola korunmaya devam etsek bile görrsün ben çabucak hamile kalırım diyom,korkuyo fazla yaklaşmayayım o zaman diyo,ben ilaç kulanmam zaten zor düzeldi hormonlar hiç kusura bakma diyorum,o da ben de o şeyi kullanmam diyo,spiral takmamı istemiyo zarar verir sana diye,napcaz bimiyom,süt koruyo diyolar ama korumadığı da oluyomuş

Evet canım, su gibi akıntı da oluyor, beyaz da oluyor. Daha önceye göre çoğaldı. Bunun için doktora gitmek istemedim, internetten turnusol kağıdı siparişi verdim ve öyle bir akıntı olduğu zaman işte-evde turnusol kağıdıyla kontrol ediyorum, problem yok. Ama ıslaklık duygusuyla beraber panik insanı deli ediyor.

Evet canım, su gibi akıntı da oluyor, beyaz da oluyor. Daha önceye göre çoğaldı. Bunun için doktora gitmek istemedim, internetten turnusol kağıdı siparişi verdim ve öyle bir akıntı olduğu zaman işte-evde turnusol kağıdıyla kontrol ediyorum, problem yok. Ama ıslaklık duygusuyla beraber panik insanı deli ediyor.

merhaba tatlı anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız bakalım
ne zamandır giremedim foruma kıbrıstan kaynımlar geldiler geçen günde bizdelerdi
ne var ne yok inşallah herkes iyidir
sıkıntısı olan yoktur inşallah bu arada geçmişi okumadım kızlar epeyce bi kabarıktı
sadece essu da doğum yapmış onu öğrendim hayırlı olsun 2. bebişimizde Allah analı babalı büyütsün bakalım sırada kim var
kızlar dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm çok tatlıydı2.180 gr olmuş doktor iyi dedi ama bana sanki az gibi geldi:44:

sırada olbey var,bugün yarın alcaklar hemoroidi vardı,şiddetliymiş hemoroid ameliyatı da olması gerekiyomuş,kiosu iyi bu arada merak etme,hem daha kolay doğar azcık eksik olursa hemencecik çıkar

çok güzel canım.. çok beğendim... fiyat konusunda haklısın çok pahalı ama olsun.. bişey deme ne güzel almış kocan..

Evet canım bende bırsey demedım artık benımde cok hosuma gıttı zaten bırde begenmıs almıs kırmak ıstemedım

Canım gozun aydın oglusunun kılosu ıyı bencede zaten bebısler son bır ayda 1kılo alırlarmıs onun ıcın kafanı karıstırma gereksız yere saglıklı sıhhatlı olsun o yeter bence

Valla canım tabı esım sakayla karısık soylemıstır dıye dusunuyorum yoksa buyuk konusmayımda o kadar erken bende dusunmuyorum ama arasını acmayıda dusunmuyorum acıkcası bakalım Allahtan hayırlısı bu arada ben o sut korur olayının gercek olmadıgına esımın kuzenımde sahıt oldum sut korur dıye korunmamıslar 4aylık bebegı varken 2.ye hamıle kaldı dogurdu cok zorlanıyor sımdı hayatından bezmıs durumda onun ıcın sut korur lafını cıddıye almayın bence

geçmiş olsun canım.yine iyi dayanmışsın çok acılı birşey olmalı.antibiyotiğe gelince çok takma kafana.zararı çok olsa vermezlerdi zaten
çooook güzel olmuş ellerine sağlık.benimde annem dikiyor bebişe birşeyler.hatta alt açma bezi yapacakmış onu tasarlıyor içine ne koysam diye
geçmiş olsun sumakcım.bende kendimi hiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum.etrafımdaki herkes panik bir bende yok.zaten ben kızımdan ayrılmak istemiyorum hep içimde dursunVirüs
canım ben osteocare i 2 hafta öncesine kadar kullanıyordum.genelde vitaminle beraber alıyordum.şimdi kullanmıyorum ilaç yüklemesi çok yaptım diye.ben sadece kan hapını ayrı içmeye dikkat ediyorum

bu su gibi akıntı bende de var.özellikle sabahları altıma sanki kaçırmışım gibi oluyor.gün içinde daha az.ama bebeğin suyu değilmiş.vajinal kontrol yaptırdım.mantar çıktı.fitil kullanıyorum malesef

Son düzenleme:

aman dikkat o zamannnn

heheheh dımı ama

gecmıs olsun canım

cok sekermıs gulue gule kullan canım

cnm çok şirinmiş hayırlı olsun...

çok çok geçmiş olsun canım inş bi daha tekrarlamaz...

inanmıyom zaten eşimle kardeşi arasında 1 yaş var korumadığı da oluyo yani,benim korkum z.suyundan hamile kalmak,onunki normal değerlerin 2-3katı kadarmış,ben de çifter çifter üretüyomuşum kalitesi %100 müş,yani bebiş 2 aylıkken 2zlere hamile kalmaktan korkuyom:18::18::18:seneye kendimi 3 çocukla düşünemiyom çıldırrım heralde

sırada olbey var,bugün yarın alcaklar hemoroidi vardı,şiddetliymiş hemoroid ameliyatı da olması gerekiyomuş,kiosu iyi bu arada merak etme,hem daha kolay doğar azcık eksik olursa hemencecik çıkar

ayyy rabbim yardımcısı olsun inş sağlıklı sıhattlı atlatır kendi de bebişi de
canım bu arada benimki sezeryan olucak normal olsaydı dediğin gibi hemen çıkardı kolayca

Allah hakkında hayırlısı neyse onu versın canım tedbırı elden bırakmayın o zaman

ay canım saol ya hıc aklıma gelmedi ben gideyım ıhlamur koyayım

Geçmiş olsun, benim migrenim var. Hatta hamileliğim boyunca ciddi sıkıntılar çektim bu yüzden. Eğer çok ağrıyorsa başın en iyi çözüm patates. Bir patatesi yuvarlak dilimle, şakaklarına ve alnının ortasına birer tane gelecek şekilde bir tülbentle bağla. Beni ilaçlar da kesmiyordu, bu biraz hafifletiyor. Umarım işine yarar.

Merhaba bayanlar,

Dün kontrolum vardı 31+5im doktor dedıkı cocugun bası yukarda 20 gune donmesse donmez sezeryan olursun ben korkamaya basladım ılk dedım narkoz yesem tamamen bayılsam onun uyanısında sorun yasananlar oluomus spinal yada epıdural olarak oluyormus.altın uyusuo ıste o daha mantıklı ama ondanda korkuyorum kendımı epıdural normale alıstırmıstım ya ınsallah doner lutfen dua edın sızde.20 gun sonra tekrar gel dedı 23u oluoya mesela ben 29una aldım bebegım donmezse falan ona 1 hafta daha muhlet verdım kendımce

dün ılk kez nst cekıldım dogumhanedemıs makına orayıda gormus oldum bembeyaz korkulcak bı yer degıl aydınlık (izmir gazi hastanesi) ıyı oldu kabus gıbı gelıodu dogumhane yazısı ve gırılmez yazısı:)

Raporumuda yazdırdım 37. haftaya kadar calısabılırım dıye ama vucudum baya agırlastı kızım 2kg henuz.
Su sezeryan mevzuunu takmamaya calısıyorum hayırlısı bakalım nolcak :) kızlar hurma yemeye baslayın dogum ıcın ıyımıs.

kızlarr,

doktordan geldik şimdi, çalışabilir raporumuzuda aldık, önümüzde 5 hafta daha var, gitmişken ultrasonua girdik, oğlum hala doğum pozisyonundaymış, şimdilik herşey normal gözüküyor dedi, kilosuda 2100 gr.mış. kilosuda kafa çapıda normal doğuma uygun dedi,
kilosu sizce biraz fazla mı? 32. haftada sizinkiler ne kadar dı hatırlayabiliyor musunuz?:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…