Teşekkür ederimm kızlarr daha ıyısı guzelı sızın olsunn bırde kociş diyorki bacısı olursa 1sene sonra ikiside giyebilsin diye krem aldım diyorbenüm herüf hiç ara vermeyecek anlaşılan insan 2sene bari der
selam kızlar ya 2 haftadır su gibi akkıntım geliyor o kadar çok yani doktor hatta ilk suyumun geldiğini düşündü ph lı turnisol kağıdıyla test yapıldı su değil dedi sizdede oluyormu bu tarz şeyler bu arada kasılmalarımda başladı nidilat ve progestan kullanıyorum nst ye girdiğinizde sizdede çıkıyormu 30 lardda sancı
selam kızlar ya 2 haftadır su gibi akkıntım geliyor o kadar çok yani doktor hatta ilk suyumun geldiğini düşündü ph lı turnisol kağıdıyla test yapıldı su değil dedi sizdede oluyormu bu tarz şeyler bu arada kasılmalarımda başladı nidilat ve progestan kullanıyorum nst ye girdiğinizde sizdede çıkıyormu 30 lardda sancı
merhaba tatlı anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız bakalım
ne zamandır giremedim foruma kıbrıstan kaynımlar geldiler geçen günde bizdelerdi
ne var ne yok inşallah herkes iyidir
sıkıntısı olan yoktur inşallah bu arada geçmişi okumadım kızlar epeyce bi kabarıktı
sadece essu da doğum yapmış onu öğrendim hayırlı olsun 2. bebişimizde Allah analı babalı büyütsünbakalım sırada kim var
kızlar dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm çok tatlıydı2.180 gr olmuş doktor iyi dedi ama bana sanki az gibi geldi:44:
çok güzel canım.. çok beğendim... fiyat konusunda haklısın çok pahalı ama olsun.. bişey deme ne güzel almış kocan..
herkese meraba tatlı anneler ve tatlı bebişler nasılsınız bakalım
ne zamandır giremedim foruma kıbrıstan kaynımlar geldiler geçen günde bizdelerdi
ne var ne yok inşallah herkes iyidir
sıkıntısı olan yoktur inşallah bu arada geçmişi okumadım kızlar epeyce bi kabarıktı
sadece essu da doğum yaptığını öğrendim hayırlı olsun 2. bebişimizde Allah analı babalı büyütsün
kızlar dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm çok tatlıydı2.180 gr olmuş doktor iyi dedi ama bana sanki az gibi geldi:44:
bizimki hemen istemiyo,dinlen biraz 1. biraz büyüsün öyle bakarız diyo,ama bi oğlum olsa diye içinde uhte var,biz normal yolla korunmuştuk 5 ay sonra da olmadı 5 ay hipotroit varmış,1 düşük oldu daha adet günüm bile gelmeden yoğun kanamayla gitti,ben diyom artık tsh düzeldi ayda 2 yumurta üretiyomuşum,senin hücrelerin de çok aktifmiş,doğal yola korunmaya devam etsek bile görrsün ben çabucak hamile kalırım diyom,korkuyo fazla yaklaşmayayım o zaman diyo,ben ilaç kulanmam zaten zor düzeldi hormonlar hiç kusura bakma diyorum,o da ben de o şeyi kullanmam diyo,spiral takmamı istemiyo zarar verir sana diye,napcaz bimiyom,süt koruyo diyolar ama korumadığı da oluyomuş
geçmiş olsun canım.yine iyi dayanmışsın çok acılı birşey olmalı.antibiyotiğe gelince çok takma kafana.zararı çok olsa vermezlerdi zatenkızlar sağlık ocağından geldim
kolumdaki iltihapmış. boşaalttılar ama ben o sırada öldüm sanırım( 3 hemşire başımdaydı. hüngür hüngür ağladım ya ( kapının önündeki diğer kadınlar vah vah diyip durdular
çok canım acıdı
üstüne bi de antibiyotik hap ve krem verdi doktor. son ayda olacak şey miydi bu şimdiantibiyotik kullanacak olmak ayrı sinir etti
ama tekrarlama ihtimali varmış. hemşire ağrıya nasıl dayandın 2 gün bu ağrılar doğumu başlatabilirdi dedi(
durup dururken başıma gelenler(
çooook güzel olmuş ellerine sağlık.benimde annem dikiyor bebişe birşeyler.hatta alt açma bezi yapacakmış onu tasarlıyor içine ne koysam diyekızlar günaydınnn
Eki Görüntüle 284566
geçmişe bakmadan size dünden beri kızım için uyku seti dikmeye ugraşıyom onun bir parçasının resmini koymak istedim bakalım begenecekmisiniz
dikişlere dalınca dün hiç giremedim kk ya inş herkesler iyidir??bugunde dikişlere devam edicem bayram öncesi bitirmek istiyorum..
3. bebek oldugu için bizim tekrardan beşik almak istemedim arkadaşımdan aldıgım beşiğinde renkleri turuncu krem oldugu için uyku setinide turunculu kremli yaptım:)
DERYACIM;sen bugun izin ayrılacaktın sanırım sana da hayırlı yolculuklar hayırlı dogumar dilerim cnm habersiz bırakma bizleri
geçmiş olsun sumakcım.bende kendimi hiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum.etrafımdaki herkes panik bir bende yok.zaten ben kızımdan ayrılmak istemiyorum hep içimde dursunVirüsgunaydıııııın..
bız 36.haftayı bıtırdık hosgeldı 37.hafta..
cok hastayım ..öksürmekten cıgerım kopucak neredeyse ,gece de uyutmadı bogazım kuruyor ..öksürünce karnım kasılıyor..
cok korkuyorum kızıma bırsey olucak dıye sureklı karnımı tutuyorum öksürürken ..
uyuyamadım da erkenden kalktım ..sıcak bır dus alıp yatmam lazım herhalde..
bırde sankı hıc dogurmayacakmışım gııbı gelıyor sızde de oyle mı bılmıyorum
konuşuyorlar ama sankı benden konusmuyorlarmıs gıbı baskası dooguracakmısta ben de onlara eslık edıyorum gıbı ...
sankı daha zamanım var gıbı ..
hep boyle hamıle kalıcakmısım gıbı gelıyor..
sonra dusunuyorum heyecan yapıyorum ..bayramdan sonra herkes beklıyor benı ..ben de düşününce nee cok az fılan dıyorum .
boyle
canım ben osteocare i 2 hafta öncesine kadar kullanıyordum.genelde vitaminle beraber alıyordum.şimdi kullanmıyorum ilaç yüklemesi çok yaptım diye.ben sadece kan hapını ayrı içmeye dikkat ediyorumkızlar bişey sorucam
elevit ve osteocare kullanan var mı
ben ilk aylardan beri elevit kullanıyordum doktor günde 2 bardak süt, biraz peynir, 1 kasede yoğurt yemelisin dedi,
ben günde 1 bardak süt, yemeklerle de yoğurt yiyorum
o zaman osteocare al 2 günde 1 dedi
prospektüsünde d vitamini içeren başka ilaçlarla kullanmayın diyor
elevitle kullanılır mı acaba
doktoru aramaya utanıyorum, bayılttım adamı artık sorularımla:26::26:
aman dikkat o zamannnn
kızlar sağlık ocağından geldim
kolumdaki iltihapmış. boşaalttılar ama ben o sırada öldüm sanırım( 3 hemşire başımdaydı. hüngür hüngür ağladım ya ( kapının önündeki diğer kadınlar vah vah diyip durdular
çok canım acıdı
üstüne bi de antibiyotik hap ve krem verdi doktor. son ayda olacak şey miydi bu şimdiantibiyotik kullanacak olmak ayrı sinir etti
ama tekrarlama ihtimali varmış. hemşire ağrıya nasıl dayandın 2 gün bu ağrılar doğumu başlatabilirdi dedi(
Kızlar bakın kociş dün oğlumuza ne almışşş bayıldımmm ben gorunce sız begenecekmısınız bakalım :) gerçi fiyatı konusunda biraz kızdım ama hevesini de kırmak istemedim
http://www.mothercare.com/richConte...i=B0058H905Q&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
cnm çok şirinmiş hayırlı olsun...Kızlar bakın kociş dün oğlumuza ne almışşş bayıldımmm ben gorunce sız begenecekmısınız bakalım :) gerçi fiyatı konusunda biraz kızdım ama hevesini de kırmak istemedim
http://www.mothercare.com/richConte...i=B0058H905Q&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
kızlar sağlık ocağından geldim
çok canım acıdı
Valla canım tabı esım sakayla karısık soylemıstır dıye dusunuyorum yoksa buyuk konusmayımda o kadar erken bende dusunmuyorum ama arasını acmayıda dusunmuyorum acıkcası bakalım Allahtan hayırlısı bu arada ben o sut korur olayının gercek olmadıgına esımın kuzenımde sahıt oldum sut korur dıye korunmamıslar 4aylık bebegı varken 2.ye hamıle kaldı dogurdu cok zorlanıyor sımdı hayatından bezmıs durumda onun ıcın sut korur lafını cıddıye almayın bence
cok sekermıs gulue gule kullan canım
cnm çok şirinmiş hayırlı olsun...
sırada olbey var,bugün yarın alcaklar hemoroidi vardı,şiddetliymiş hemoroid ameliyatı da olması gerekiyomuş,kiosu iyi bu arada merak etme,hem daha kolay doğar azcık eksik olursa hemencecik çıkar
inanmıyom zaten eşimle kardeşi arasında 1 yaş var korumadığı da oluyo yani,benim korkum z.suyundan hamile kalmak,onunki normal değerlerin 2-3katı kadarmış,ben de çifter çifter üretüyomuşum kalitesi %100 müş,yani bebiş 2 aylıkken 2zlere hamile kalmaktan korkuyom:18::18::18:seneye kendimi 3 çocukla düşünemiyom çıldırrım heralde
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versın canım tedbırı elden bırakmayın o zaman
ay canım saol ya hıc aklıma gelmedi ben gideyım ıhlamur koyayım
ya o haplar kıl tüy yapıyomu peki,adet düzensizliği vs. zaten yeni yeni döküüyo kıllar,keçi gibi omak istemiyom
Canım haplar derken dogum kontrol haplarından mı bahsedıyorsun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?