Merhaba bayanlar,
Dün kontrolum vardı 31+5im doktor dedıkı cocugun bası yukarda 20 gune donmesse donmez sezeryan olursunben korkamaya basladım ılk dedım narkoz yesem tamamen bayılsam onun uyanısında sorun yasananlar oluomus spinal yada epıdural olarak oluyormus.altın uyusuo ıste o daha mantıklı ama ondanda korkuyorum kendımı epıdural normale alıstırmıstım ya ınsallah doner lutfen dua edın sızde.20 gun sonra tekrar gel dedı 23u oluoya mesela ben 29una aldım bebegım donmezse falan ona 1 hafta daha muhlet verdım kendımce
dün ılk kez nst cekıldım dogumhanedemıs makına orayıda gormus oldum bembeyaz korkulcak bı yer degıl aydınlık (izmir gazi hastanesi) ıyı oldu kabus gıbı gelıodu dogumhane yazısı ve gırılmez yazısı:)
Raporumuda yazdırdım 37. haftaya kadar calısabılırım dıye ama vucudum baya agırlastı kızım 2kg henuz.
Su sezeryan mevzuunu takmamaya calısıyorum hayırlısı bakalım nolcak :) kızlar hurma yemeye baslayın dogum ıcın ıyımıs.
kızlarr,
doktordan geldik şimdi, çalışabilir raporumuzuda aldık, önümüzde 5 hafta daha var, gitmişken ultrasonua girdik, oğlum hala doğum pozisyonundaymış, şimdilik herşey normal gözüküyor dedi, kilosuda 2100 gr.mış. kilosuda kafa çapıda normal doğuma uygun dedi,
kilosu sizce biraz fazla mı? 32. haftada sizinkiler ne kadar dı hatırlayabiliyor musunuz?:26::26:
evet canım,hiç kullanmadım ben tsh yeni düzeldi belki sonrasında hiç gerek kalmayacak ama bunu kullanırsam tsh tekrar yükselebilir diye düşünüyom
evet canım,hiç kullanmadım ben tsh yeni düzeldi belki sonrasında hiç gerek kalmayacak ama bunu kullanırsam tsh tekrar yükselebilir diye düşünüyom
destinacım yaptığın cicilere bayıldım ellerine sağlık, ne marifetli hatunsun, bizimde ananemiz dikmişti geçen ay sarı renkli, el emeği bir başka oluyor gerçekten
mardincim güle güle giysin oğluşun çok beğendim
destinacım yaptığın cicilere bayıldım ellerine sağlık, ne marifetli hatunsun, bizimde ananemiz dikmişti geçen ay sarı renkli, el emeği bir başka oluyor gerçekten
mardincim güle güle giysin oğluşun çok beğendim
canım ben evlendiğimden beri hap kullanıyordum, 2 sene kullandım bir yan etsini görmedim, doğumdan sonrada bu yolla korunmayı düşünüyorum (tabi emzirme dönemi bitince) ama kullanmaya başlamadan önce bir doktora danışmak gerekiyor
Canım ben evlendıgım ılk bır hafta dısında hıc kullanmadım dogum kontrol hapını baska yontemlerle korundukdogum kontrol hapı aynı zamanda adetıde duzenleyıcı kılo yapabılıyormus ama tsh konusunda hıcbır fıkrım yok doktora danısmadan kullanma zaten dr senı yonlendırecektır
neden emzirme dönemi bitince ya o zaman hamie kalırsak
bizim kız 32+3 de 2100 gr dı,yani kilosu iyi canım
Canım sezeryandan da korkma Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin kendıne 1hafta muhlet vermene de hayran kaldımtebrık ettım senı tatlım Canım saka bır tarafa hayırlısı sezeryansa sezeryan olursun epıdural sezeryanla hıcbırsey hıssetmıyormussun rahat olmaya calıs
kızlarr,
doktordan geldik şimdi, çalışabilir raporumuzuda aldık, önümüzde 5 hafta daha var, gitmişken ultrasonua girdik, oğlum hala doğum pozisyonundaymış, şimdilik herşey normal gözüküyor dedi, kilosuda 2100 gr.mış. kilosuda kafa çapıda normal doğuma uygun dedi,
kilosu sizce biraz fazla mı? 32. haftada sizinkiler ne kadar dı hatırlayabiliyor musunuz?:26::26:
cnm kilou gayet güzel benim bebiş geçen hafta baya baya öndeydi usg 33 çıktık kilosunu öylemiyorum nazar değer diye
doktor böyle giderse 5 kg doğar didi sezeryan olursun dedi ama takmıyorum herşey olacağına varır :)
bana gelince hala salya cümük hastayyım daha dün çıktık hastaneden ama şu antoparladık biraz bi izine çıkayım dedim ilk haftadan zehir oldu ya
canım emzirme dönemimde doğum kontrol hapı kullanılamıyor, sütle bebeğe geçebilir, bittikten sonra başlanabilir ancak
maşallah kızına ya,şu aşı zamanları,bi de gebelik anemisi çıktığı zamanlar 10 gün kadar geriye gitti diyodun,iyi toparlamış kendini afacanmaşallah tekrar,bu arada göbüşün çıktı mı kız
Evet canım herseyın hayırlısı hakkımızdabiz de öylenapayım ya kısmeti varsa onlar da gelir ,şu tsh iyice düzelsin tamamen bırakayım öyle bakarım
kızlar bende korunma yön. olarak kızımdan sonra spiral taktırdım ama oğluşuma spiralle hamile kaldım gerçekten çok iyi araştırmak lazım bu korunma yön.lerini...
Saol canım :) haklısın nasip kısmet neyse o ama ıste kendımı hazırlamıstım epiduralı takarlarken korkuodum nasıl olcak dıye sezeryanda cıktı basıma :) ay sıkmıcam kendımı tamam.napalım zayıflayamassam dıye korkuyorum bıde sımdı 84 kg olmusum (17 kg aldım )bu ay hıc kılo almamısım yedıklerıme dıkkat etcem ıste. dun doktorum dıyokı ebru şallı 6 kg alıoo dedım nasıl ole oluoo yahu aysen hnmda dıokı yemıyo burcu bende dedım akşam yemek yemıyorum dıkkat edıyorum ama sabah kahvaltısında arada boyoz kacıyo:) aferın dedı:)
cnm kilou gayet güzel benim bebiş geçen hafta baya baya öndeydi usg 33 çıktık kilosunu öylemiyorum nazar değer diye
doktor böyle giderse 5 kg doğar didi sezeryan olursun dedi ama takmıyorum herşey olacağına varır :)
bana gelince hala salya cümük hastayyım daha dün çıktık hastaneden ama şu antoparladık biraz bi izine çıkayım dedim ilk haftadan zehir oldu ya
cnm doktorda çok şaşırdı beslenme şeklinimi değiştirdin die sordu,dışına çıkmadım hiç dedim oda sendeki şeker sınıra düştü acaba bebekmi alıyo dedi araştırıcaz gel tahlil yapalım filan dedi ama şte gripten dolayı gidemedim kaldı 32 deyken 2,5 a yakın çıktı kg si gerçi sağlıklı olunda hiç önemli değil belkide bu gripten dolayı gerilemiştir biraz.
karnıma gelince çıktı ama kimse 7 aylık olduğuma inanmıyo henüz hatta 7,5 oldumuza :) hastanedki kadın neden ilaç almıyosun dedi eşimde hamile alamaz dedi kadın şaşırdı kaldı diyoruz belki on ay atak yapar belki :)
Evet canım herseyın hayırlısı hakkımızda
Off ya spırale de guvenmeyeceksek neye guvenecegız anlamadım gıttı :44::44:
valla zor iş o şeylere para mı dayanır ya,her seferinde ooo,ya sayıyı çok çok aza indircez, yada hamile kalcaz yada birsürü para bayılcaz
Hayırlısı cnm cok da stres yapma kendıne stres yaptıkca zora sokarsın durumunu rahat olmaya calıs kılo konusuna gelınce bende sımdıye kadar 8kılo aldım benımde sezeryan olacak e 1ay 6gun kaldıgını hesaplarsak doguma en fazla 12kıloyla tamamlarım sanırımkılo konusunu da veremem dıye hıc dusunme canım bence benım arkadasım hamıleyken 20kılodan fazla almıs gecen gun gordum bekarlıgından daha da zayıftı cıta gıbı kalmıs ne yaptın dıyorum hıcbırsey bebegı cok hareketlıymıs onun pesınde kostururken gıttı dıo
Dünürüüümm nerelerdesın yaaaw ozletıosun valla kendını oglusumla yollarınızı gozledık resmen benım tosuncuk gelınım nasılmıs bakalım keyıflerı ne alemde aman cnm yaa sende bı hastalıktan kurtulamadındıkkat etmıo musun kendıne sıkı gıyın bu havalar tam hasta edecek havalar
Hayırlısı cnm cok da stres yapma kendıne stres yaptıkca zora sokarsın durumunu rahat olmaya calıs kılo konusuna gelınce bende sımdıye kadar 8kılo aldım benımde sezeryan olacak e 1ay 6gun kaldıgını hesaplarsak doguma en fazla 12kıloyla tamamlarım sanırımkılo konusunu da veremem dıye hıc dusunme canım bence benım arkadasım hamıleyken 20kılodan fazla almıs gecen gun gordum bekarlıgından daha da zayıftı cıta gıbı kalmıs ne yaptın dıyorum hıcbırsey bebegı cok hareketlıymıs onun pesınde kostururken gıttı dıo
Dünürüüümm nerelerdesın yaaaw ozletıosun valla kendını oglusumla yollarınızı gozledık resmen benım tosuncuk gelınım nasılmıs bakalım keyıflerı ne alemde aman cnm yaa sende bı hastalıktan kurtulamadındıkkat etmıo musun kendıne sıkı gıyın bu havalar tam hasta edecek havalar
inş. benim karnımdaki kırmızı çizgieri görsen bıçak atılmış gibi iyiki çıkmamış dersinmaşallah kızına,boyludur belki senin boyun uzundu dimi,yani kemikli oluncada ağır çıkabiliyo,hiç belli olmaz belki normal yaparsın 38. haftaya kadar netleşir o,bu arada seninki dönmüşmü aşağıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?