2011 Aralık Anneleri

Canım sezeryandan da korkma Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin kendıne 1hafta muhlet vermene de hayran kaldım tebrık ettım senı tatlım Canım saka bır tarafa hayırlısı sezeryansa sezeryan olursun epıdural sezeryanla hıcbırsey hıssetmıyormussun rahat olmaya calıs

bizim kız 32+3 de 2100 gr dı,yani kilosu iyi canım

destinacım yaptığın cicilere bayıldım ellerine sağlık, ne marifetli hatunsun, bizimde ananemiz dikmişti geçen ay sarı renkli, el emeği bir başka oluyor gerçekten

mardincim güle güle giysin oğluşun çok beğendim

evet canım,hiç kullanmadım ben tsh yeni düzeldi belki sonrasında hiç gerek kalmayacak ama bunu kullanırsam tsh tekrar yükselebilir diye düşünüyom

canım ben evlendiğimden beri hap kullanıyordum, 2 sene kullandım bir yan etsini görmedim, doğumdan sonrada bu yolla korunmayı düşünüyorum (tabi emzirme dönemi bitince) ama kullanmaya başlamadan önce bir doktora danışmak gerekiyor

evet canım,hiç kullanmadım ben tsh yeni düzeldi belki sonrasında hiç gerek kalmayacak ama bunu kullanırsam tsh tekrar yükselebilir diye düşünüyom

Canım ben evlendıgım ılk bır hafta dısında hıc kullanmadım dogum kontrol hapını baska yontemlerle korunduk dogum kontrol hapı aynı zamanda adetıde duzenleyıcı kılo yapabılıyormus ama tsh konusunda hıcbır fıkrım yok doktora danısmadan kullanma zaten dr senı yonlendırecektır

Canım cok tesekkur ederım daha guzellerı senın bebısının olsun...

neden emzirme dönemi bitince ya o zaman hamie kalırsak

biz de öylenapayım ya kısmeti varsa onlar da gelir,şu tsh iyice düzelsin tamamen bırakayım öyle bakarım

kızlar bende korunma yön. olarak kızımdan sonra spiral taktırdım ama oğluşuma spiralle hamile kaldım gerçekten çok iyi araştırmak lazım bu korunma yön.lerini...

bizim kız 32+3 de 2100 gr dı,yani kilosu iyi canım

Saol canım :) haklısın nasip kısmet neyse o ama ıste kendımı hazırlamıstım epiduralı takarlarken korkuodum nasıl olcak dıye sezeryanda cıktı basıma :) ay sıkmıcam kendımı tamam.napalım zayıflayamassam dıye korkuyorum bıde sımdı 84 kg olmusum (17 kg aldım )bu ay hıc kılo almamısım yedıklerıme dıkkat etcem ıste. dun doktorum dıyokı ebru şallı 6 kg alıoo dedım nasıl ole oluoo yahu aysen hnmda dıokı yemıyo burcu bende dedım akşam yemek yemıyorum dıkkat edıyorum ama sabah kahvaltısında arada boyoz kacıyo:) aferın dedı:)

cnm kilou gayet güzel benim bebiş geçen hafta baya baya öndeydi usg 33 çıktık kilosunu öylemiyorum nazar değer diye
doktor böyle giderse 5 kg doğar didi sezeryan olursun dedi ama takmıyorum herşey olacağına varır :)
bana gelince hala salya cümük hastayyım daha dün çıktık hastaneden ama şu antoparladık biraz bi izine çıkayım dedim ilk haftadan zehir oldu ya

maşallah kızına ya,şu aşı zamanları,bi de gebelik anemisi çıktığı zamanlar 10 gün kadar geriye gitti diyodun,iyi toparlamış kendini afacanmaşallah tekrar,bu arada göbüşün çıktı mı kız

Son düzenleme:

cnm doktorda çok şaşırdı beslenme şeklinimi değiştirdin die sordu,dışına çıkmadım hiç dedim oda sendeki şeker sınıra düştü acaba bebekmi alıyo dedi araştırıcaz gel tahlil yapalım filan dedi ama şte gripten dolayı gidemedim kaldı 32 deyken 2,5 a yakın çıktı kg si gerçi sağlıklı olunda hiç önemli değil belkide bu gripten dolayı gerilemiştir biraz.
karnıma gelince çıktı ama kimse 7 aylık olduğuma inanmıyo henüz hatta 7,5 oldumuza :) hastanedki kadın neden ilaç almıyosun dedi eşimde hamile alamaz dedi kadın şaşırdı kaldı diyoruz belki on ay atak yapar belki :)

biz de öylenapayım ya kısmeti varsa onlar da gelir,şu tsh iyice düzelsin tamamen bırakayım öyle bakarım
Evet canım herseyın hayırlısı hakkımızda

kızlar bende korunma yön. olarak kızımdan sonra spiral taktırdım ama oğluşuma spiralle hamile kaldım gerçekten çok iyi araştırmak lazım bu korunma yön.lerini...

Off ya spırale de guvenmeyeceksek neye guvenecegız anlamadım gıttı :44::44:

Hayırlısı cnm cok da stres yapma kendıne stres yaptıkca zora sokarsın durumunu rahat olmaya calıs kılo konusuna gelınce bende sımdıye kadar 8kılo aldım benımde sezeryan olacak e 1ay 6gun kaldıgını hesaplarsak doguma en fazla 12kıloyla tamamlarım sanırım kılo konusunu da veremem dıye hıc dusunme canım bence benım arkadasım hamıleyken 20kılodan fazla almıs gecen gun gordum bekarlıgından daha da zayıftı cıta gıbı kalmıs ne yaptın dıyorum hıcbırsey bebegı cok hareketlıymıs onun pesınde kostururken gıttı dıo

Dünürüüümm nerelerdesın yaaaw ozletıosun valla kendını oglusumla yollarınızı gozledık resmen benım tosuncuk gelınım nasılmıs bakalım keyıflerı ne alemde aman cnm yaa sende bı hastalıktan kurtulamadın dıkkat etmıo musun kendıne sıkı gıyın bu havalar tam hasta edecek havalar

inş. benim karnımdaki kırmızı çizgieri görsen bıçak atılmış gibi iyiki çıkmamış dersinmaşallah kızına,boyludur belki senin boyun uzundu dimi,yani kemikli oluncada ağır çıkabiliyo,hiç belli olmaz belki normal yaparsın 38. haftaya kadar netleşir o,bu arada seninki dönmüşmü aşağıya

cnm valla bende özlüyorum ama dediğin gibi bi kurtulamadım hastalıktan sözde bu pazartei olbeyle buluşup kapı süsü falan bakıcaktık ama o hemoroidden bende grip hastaneye gittik bünyem baya zayıf işte olbey doğuma alınıcak ama ben ordan yırttım :) dün konuşurken o şey dedi gidicektik ama hiçbişey için plan yapmamak lazımmış diye bende doğurana kadar artık bu grip yüzünden hiç plan yapmıycam :))) biz böyleyiz işte dünürüm damadımın cicisinide bayıldık güle güle giydirin cnm :)

Kızlar bende dogum kontrol hapı kullanıyordum yaklasık 6 sene oyle korundum arada unuttugum gunlerde oluyordu ama hamıle kalmadım takı 2011 marta kadar kullanırken 1 gun unuttum kızım suprız yaptı yasmin kullanıyordum en hafifi kıl tuy kılo bısı yapmıyor. spiral dusunuyorum bende dogumdan sonra ama annemın spıralı kaymıstı boyle zamanlarda oluyor.kontrol altında tutmak lazım.buarada taktıranlar varsa nasıl takılıyor acıyormu anlatabılırmı bırı?? en ıyı yontem prezervatif yontemı ama cok tercıh edılmıyor olcagı varsada oluyor ama hıcbır korunma yontemı yuzde yuz korumuyormus. bılgınıze..

dönmemiş cnm henüz ama doktorumuz bekle döner dedi ama canın acıyabilir dedi sakin ol korkma dedi ve sanırım dün gece döndü yani bana öyle geldi , cnm bizim babamız uzun belki ona çekmiştir boyu :) ben tombikim 1,65 - 1,66 filanım babamız 1,80 e yakın :)bu arada benm ne çatlağım ne bir çizgim oldu hatta ne basenim nede kalçam çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…