valla zor iş o şeylere para mı dayanır ya,her seferinde ooo,ya sayıyı çok çok aza indircez, yada hamile kalcaz yada birsürü para bayılcaz
cnm valla bende özlüyorum ama dediğin gibi bi kurtulamadım hastalıktan sözde bu pazartei olbeyle buluşup kapı süsü falan bakıcaktık ama o hemoroidden bende grip hastaneye gittik bünyem baya zayıf işteolbey doğuma alınıcak ama ben ordan yırttım :) dün konuşurken o şey dedi gidicektik ama hiçbişey için plan yapmamak lazımmış diye bende doğurana kadar artık bu grip yüzünden hiç plan yapmıycam :))) biz böyleyiz işte dünürüm damadımın cicisinide bayıldık güle güle giydirin cnm :)
Canım en mantıklısı dogum kontrol hapı yada esın korunması neyse bakalım o zamana kdr Allah buyuktur ıyıce arastırırız
hayırlısı olsun,kısmeti olan hertürü geliyo,çok duyuyoz kazara kazara diye
cnm kilou gayet güzel benim bebiş geçen hafta baya baya öndeydi usg 33 çıktık kilosunu öylemiyorum nazar değer diye
doktor böyle giderse 5 kg doğar didi sezeryan olursun dedi ama takmıyorum herşey olacağına varır :)
bana gelince hala salya cümük hastayyım daha dün çıktık hastaneden ama şu antoparladık biraz bi izine çıkayım dedim ilk haftadan zehir oldu ya
bu arada ben gidiyorum kızlar,akşam 5 te yola çıkcaz,müdürden de izin aldık,hepinizi çok seviyorum,Allaha emanet olun,önemli şeyler olursa hande,seplem,destina ve sumak ta var tel. um haberleşelim,Alah hepimizi bir avazda kurtarsın inş.
bu arada ben gidiyorum kızlar,akşam 5 te yola çıkcaz,müdürden de izin aldık,hepinizi çok seviyorum,Allaha emanet olun,önemli şeyler olursa hande,seplem,destina ve sumak ta var tel. um haberleşelim,Alah hepimizi bir avazda kurtarsın inş.
Kızlar bende cıkıyorum 3te dr kontrolumuz varkendınıze cıcı bakın sımdılık hoscakalın mucukk
Canım en mantıklısı dogum kontrol hapı yada esın korunması neyse bakalım o zamana kdr Allah buyuktur ıyıce arastırırız
Evet canım bencede hıcbırseyı planlamamak lazım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyorum ben dıkkat et sende kendıne bayramda fln yorma kendını son zamanlarımız dıkkatlı olmamız lazım tesekkur ederız cıcımız ıcın yaptıgınız yorumada canım gelınım ıstersen bır tanede ona yollayalım
cnm ya 3 gündür hastanedeydimmaşallah kızına canımartık vakit daralıyor yavaş yavaş, sona geliyoruz,
özlettin sende kendini daha sık uğra demetçim
Özge'cim; hamileliğin başından beri ikisini birarada kullanıyorum.
geçmiş olsun canım.yine iyi dayanmışsın çok acılı birşey olmalı.antibiyotiğe gelince çok takma kafana.zararı çok olsa vermezlerdi zaten
çooook güzel olmuş ellerine sağlık.benimde annem dikiyor bebişe birşeyler.hatta alt açma bezi yapacakmış onu tasarlıyor içine ne koysam diye
geçmiş olsun sumakcım.bende kendimi hiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum.etrafımdaki herkes panik bir bende yok.zaten ben kızımdan ayrılmak istemiyorum hep içimde dursunVirüs
canım ben osteocare i 2 hafta öncesine kadar kullanıyordum.genelde vitaminle beraber alıyordum.şimdi kullanmıyorum ilaç yüklemesi çok yaptım diye.ben sadece kan hapını ayrı içmeye dikkat ediyorum
bu su gibi akıntı bende de var.özellikle sabahları altıma sanki kaçırmışım gibi oluyor.gün içinde daha az.ama bebeğin suyu değilmiş.vajinal kontrol yaptırdım.mantar çıktı.fitil kullanıyorum malesef
maşallah çok beceriklisin iyi günlerde kullansın bebeişin çok güzel olmuş emeğine sağlık canım
,
ben eleviti ve kan hapını ilk günden beri kullanıyorum 6. ayda balık hapınıda ekledim ve 1 ayı aşkındır bu ilaçların yanına osteocare de eklendi şu anda hepsini aynı anda alıyorum üstelik osteocare dr. 2 kullan dedi öyle kullanıyorum 1 avuç ilaçla yaşıyorum yani :) hiç zararını görmedim ilaçların çok şükür ilerdede sorun çıkarmazlar inşllh
hmm kimleri görüyorum hoşgeşdin. sen bende ekli olduğundan bir kaç kere girdiğin sayfalardaki yazılarını okudum iyi olduğunu grnce sevindim daha önce sanırım kırılıpta girmeme kararı aldığından ben sana yazamadım üzmemek için.sizi bebişinle berbr hep görürüz artık burada inşllh.
geçmiş olsun canım inşllh önemli bişey değildir
bu aylara hiç gelemicem gb geliyordu haftalar hiç geçmiyor derken, aylar geçti son ayımıza geldik çok şükür.
canım ellerine sağlık çok güzel yapmışsın. keşke ben de yapabilsem zaman geçerdi hem oyalanırdım hem de faydalı bişey çıkardı ortaya.kızlar günaydınnn
Eki Görüntüle 284566
geçmişe bakmadan size dünden beri kızım için uyku seti dikmeye ugraşıyom onun bir parçasının resmini koymak istedim bakalım begenecekmisiniz
dikişlere dalınca dün hiç giremedim kk ya inş herkesler iyidir??bugunde dikişlere devam edicem bayram öncesi bitirmek istiyorum..
3. bebek oldugu için bizim tekrardan beşik almak istemedim arkadaşımdan aldıgım beşiğinde renkleri turuncu krem oldugu için uyku setinide turunculu kremli yaptım:)
resimlerin çok güzel hayatım. ama cahilliğimi mazur gör de baby shower partisi ne olaki?Kızlar baby shower partisi yaptınız mıay çok güzel bişeymiş yaa, arkadaşlarım sürpriz yaptılar bana harika geçti bebeğimin pastası ve benim son halimi koyiyim de görün
Eki Görüntüle 284605 Eki Görüntüle 284606 Eki Görüntüle 284607
geçmiş olsun canım. bence de doktoruna danışmadan ilaç alma. belki doktorun o ilacın bebeğe daha az etki edenini önerebilir.kızlar sağlık ocağından geldim
kolumdaki iltihapmış. boşaalttılar ama ben o sırada öldüm sanırım( 3 hemşire başımdaydı. hüngür hüngür ağladım ya ( kapının önündeki diğer kadınlar vah vah diyip durdular
çok canım acıdı
üstüne bi de antibiyotik hap ve krem verdi doktor. son ayda olacak şey miydi bu şimdiantibiyotik kullanacak olmak ayrı sinir etti
ama tekrarlama ihtimali varmış. hemşire ağrıya nasıl dayandın 2 gün bu ağrılar doğumu başlatabilirdi dedi(
durup dururken başıma gelenler(
çok güzelmiş annesi. babası ne güzel düşnmüş de almış. bizimki ben yanında olmadan çöp bile almadı. onun için tadını çıkar, boşver fiyatını.Kızlar bakın kociş dün oğlumuza ne almışşş bayıldımmm ben gorunce sız begenecekmısınız bakalım :) gerçi fiyatı konusunda biraz kızdım ama hevesini de kırmak istemedim
http://www.mothercare.com/richConte...i=B0058H905Q&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
yok canım ben burdan takip ettiğim kadarıyla gayet normal kilosu. maşallah oğlunamerhaba tatlı anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız bakalım
ne zamandır giremedim foruma kıbrıstan kaynımlar geldiler geçen günde bizdelerdi
ne var ne yok inşallah herkes iyidir
sıkıntısı olan yoktur inşallah bu arada geçmişi okumadım kızlar epeyce bi kabarıktı
sadece essu da doğum yapmış onu öğrendim hayırlı olsun 2. bebişimizde Allah analı babalı büyütsünbakalım sırada kim var
kızlar dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm çok tatlıydı2.180 gr olmuş doktor iyi dedi ama bana sanki az gibi geldi:44:
canım senin kuzuna da maşallhMerhaba bayanlar,
Dün kontrolum vardı 31+5im doktor dedıkı cocugun bası yukarda 20 gune donmesse donmez sezeryan olursunben korkamaya basladım ılk dedım narkoz yesem tamamen bayılsam onun uyanısında sorun yasananlar oluomus spinal yada epıdural olarak oluyormus.altın uyusuo ıste o daha mantıklı ama ondanda korkuyorum kendımı epıdural normale alıstırmıstım ya ınsallah doner lutfen dua edın sızde.20 gun sonra tekrar gel dedı 23u oluoya mesela ben 29una aldım bebegım donmezse falan ona 1 hafta daha muhlet verdım kendımce
dün ılk kez nst cekıldım dogumhanedemıs makına orayıda gormus oldum bembeyaz korkulcak bı yer degıl aydınlık (izmir gazi hastanesi) ıyı oldu kabus gıbı gelıodu dogumhane yazısı ve gırılmez yazısı:)
Raporumuda yazdırdım 37. haftaya kadar calısabılırım dıye ama vucudum baya agırlastı kızım 2kg henuz.
Su sezeryan mevzuunu takmamaya calısıyorum hayırlısı bakalım nolcak :) kızlar hurma yemeye baslayın dogum ıcın ıyımıs.
maşallah canım. yok canım ya gayet güzel kilosu falan. kimisi kilosu az mı diyo, kimisi çok mu diyo. hepimizinki normal kızlar ya. biraz relax olun. biz ne stresli anneler olcaz ya. yok yok bizde bu stres varken kilo milo kalmaz bencekızlarr,
doktordan geldik şimdi, çalışabilir raporumuzuda aldık, önümüzde 5 hafta daha var, gitmişken ultrasonua girdik, oğlum hala doğum pozisyonundaymış, şimdilik herşey normal gözüküyor dedi, kilosuda 2100 gr.mış. kilosuda kafa çapıda normal doğuma uygun dedi,
kilosu sizce biraz fazla mı? 32. haftada sizinkiler ne kadar dı hatırlayabiliyor musunuz?:26::26:
o zaman erkek koruncak başka çare yok yani
Kızlar baby shower partisi yaptınız mıay çok güzel bişeymiş yaa, arkadaşlarım sürpriz yaptılar bana harika geçti bebeğimin pastası ve benim son halimi koyiyim de görün
Eki Görüntüle 284605 Eki Görüntüle 284606 Eki Görüntüle 284607
Biri kaynanama benim robot değil 9 aylık hamile olduğumu hatırlabilir mii
canım araba aldınız mı alacak paranız varsa eger kurbanda keserseniz daha iyi olur,afrikaya bağış yapabilrsiniz düşmesede .200 küsür tl olması gerekiyordu ,bizim borcumuzda vardı geçen sene ve evimiz arabamızda vardı bize kesin dediler.yok araba için kredi falan çekicekseniz düşmüyo tabi .biz kesemeyecez galiba,araba alcaz,doğum parası vs. nolur nolmaz fazla gerekebilir,kociş te işe girmedi,annem size düşmez dedi,bakalım napcaz
cnm kilou gayet güzel benim bebiş geçen hafta baya baya öndeydi usg 33 çıktık kilosunu öylemiyorum nazar değer diye
doktor böyle giderse 5 kg doğar didi sezeryan olursun dedi ama takmıyorum herşey olacağına varır :)
bana gelince hala salya cümük hastayyım daha dün çıktık hastaneden ama şu antoparladık biraz bi izine çıkayım dedim ilk haftadan zehir oldu ya
cnm doktorda çok şaşırdı beslenme şeklinimi değiştirdin die sordu,dışına çıkmadım hiç dedim oda sendeki şeker sınıra düştü acaba bebekmi alıyo dedi araştırıcaz gel tahlil yapalım filan dedi ama şte gripten dolayı gidemedim kaldı 32 deyken 2,5 a yakın çıktı kg si gerçi sağlıklı olunda hiç önemli değil belkide bu gripten dolayı gerilemiştir biraz.
karnıma gelince çıktı ama kimse 7 aylık olduğuma inanmıyo henüz hatta 7,5 oldumuza :) hastanedki kadın neden ilaç almıyosun dedi eşimde hamile alamaz dedi kadın şaşırdı kaldı diyoruz belki on ay atak yapar belki :)
noldu cnm
hayırdır
Bi bayram evimde olayım dedim onlar kalktı geldi bu halimle dört dönmekten yoruldum yaaa bide kurban çıkardılar işin yoksa bayramda et doğra bu halinle offffffffffffffffffffff zaten leğen kemiğim zorluyo ayakta duramıyorumm biraz düşünce yaaa
aaaaaaaa daha neler
yorma kendini canım yaa
son haftalarımız artık
kendileri yapsın ve de eşin
ağrılarını söyle uzat ayaklarını güzelce dinlen
herkes anlayışlı olmalı biraz
Ya insanlar bunu düşünmedikten sonra gözlerine sokamam yaa( oturmak bile canımı acıtıyor uzanmam lazım 2 dk sona seslenmeye başlıyolar yoruldum artık son zamanlarımı mutlu geçirseydim bari yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?