2011 Aralık Anneleri

valla zor iş o şeylere para mı dayanır ya,her seferinde ooo,ya sayıyı çok çok aza indircez, yada hamile kalcaz yada birsürü para bayılcaz

Canım en mantıklısı dogum kontrol hapı yada esın korunması neyse bakalım o zamana kdr Allah buyuktur ıyıce arastırırız

Evet canım bencede hıcbırseyı planlamamak lazım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyorum ben dıkkat et sende kendıne bayramda fln yorma kendını son zamanlarımız dıkkatlı olmamız lazım tesekkur ederız cıcımız ıcın yaptıgınız yorumada canım gelınım ıstersen bır tanede ona yollayalım

bu arada ben gidiyorum kızlar,akşam 5 te yola çıkcaz,müdürden de izin aldık,hepinizi çok seviyorum,Allaha emanet olun,önemli şeyler olursa hande,seplem,destina ve sumak ta var tel. um haberleşelim,Alah hepimizi bir avazda kurtarsın inş.

maşallah kızına canım artık vakit daralıyor yavaş yavaş, sona geliyoruz,

özlettin sende kendini daha sık uğra demetçim

Canım yaaa kendıne cok ıyı bak ozelden gıtmeden banada numaranı yolla haberleselım hakkını helal et hepımız ıcın hayırlı dogumlar olsun guzel haberlerını alalım ınsallah en hayırlı vaktınde

canım sende bebişde Allaha emanet olun hayırlı yolculuklar inşallah senden de hayırlı haberler alırız kendine de kızımıza da iyi bak

kızlar bizde çıkalım artık bayrama kadar ve bayram da giremezsek şimdiden herkesin bayramını kutluyorum herkesin bayramı mübarek olsun hepiniz kendinize çok çok iyi bakın hastalanmayın olurmu hepinizi öpüyorum

cnm benm çok ağol biz aldık çok önceden dayanamadık yine :)))) almışsın kadar sevindik cnm

amin cnm senide inş cümle bekleyenimizi kendine iyi bak ALLAH a emanet ol.
maşallah kızına canım artık vakit daralıyor yavaş yavaş, sona geliyoruz,

özlettin sende kendini daha sık uğra demetçim
cnm ya 3 gündür hastanedeydim bide laptop ta belim çok ağrıyo ama bundan sonra uğrarım inş.

Özge'cim; hamileliğin başından beri ikisini birarada kullanıyorum.

çoook tşk ederim kızlar, ben de hemen başlayayım

canım ellerine sağlık çok güzel yapmışsın. keşke ben de yapabilsem zaman geçerdi hem oyalanırdım hem de faydalı bişey çıkardı ortaya.
resimlerin çok güzel hayatım. ama cahilliğimi mazur gör de baby shower partisi ne olaki?
geçmiş olsun canım. bence de doktoruna danışmadan ilaç alma. belki doktorun o ilacın bebeğe daha az etki edenini önerebilir.
çok güzelmiş annesi. babası ne güzel düşnmüş de almış. bizimki ben yanında olmadan çöp bile almadı. onun için tadını çıkar, boşver fiyatını.
yok canım ben burdan takip ettiğim kadarıyla gayet normal kilosu. maşallah oğluna
canım senin kuzuna da maşallh ama seninki de benimki gibi tembel galiba. poposunu kaldırıp da dönemiyo.bana da 10 kasımda gel demişti ben de belki döner umuduyla 15 kasımda gitcem. tek ben değilmişim yani bebişe zaman tanıyan
maşallah canım. yok canım ya gayet güzel kilosu falan. kimisi kilosu az mı diyo, kimisi çok mu diyo. hepimizinki normal kızlar ya. biraz relax olun. biz ne stresli anneler olcaz ya. yok yok bizde bu stres varken kilo milo kalmaz bence
o zaman erkek koruncak başka çare yok yani

ben evlendiğimde eşim dediki o ilaçları hergün almana kıyamam bağımlı gibi. hem eminim vücuduna zarar da veriyodur dedi. evleneli beri eşim korunuyo. biz çok memnunuz. derya zannettiğin gibi öyle çok da para gitmiyo canım ya.

biz kesemeyecez galiba,araba alcaz,doğum parası vs. nolur nolmaz fazla gerekebilir,kociş te işe girmedi,annem size düşmez dedi,bakalım napcaz
canım araba aldınız mı alacak paranız varsa eger kurbanda keserseniz daha iyi olur,afrikaya bağış yapabilrsiniz düşmesede .200 küsür tl olması gerekiyordu ,bizim borcumuzda vardı geçen sene ve evimiz arabamızda vardı bize kesin dediler.yok araba için kredi falan çekicekseniz düşmüyo tabi .

canım bebeğin senin şekerin yüzünden bu kadar kilolu ,benim ablamdada şeker vardı ve bebişi 3750 doğdu üstelik diyet yapıyordu ,bence ihmaal etme gripte olsan git ,şeker çok iyi birşey değil ,ablam sürekli doktor kontrolünde geçrdi hamileliğini .

aaaaaaaa daha neler
yorma kendini canım yaa
son haftalarımız artık
kendileri yapsın ve de eşin
ağrılarını söyle uzat ayaklarını güzelce dinlen
herkes anlayışlı olmalı biraz

aaaaaaaa daha neler
yorma kendini canım yaa
son haftalarımız artık
kendileri yapsın ve de eşin
ağrılarını söyle uzat ayaklarını güzelce dinlen
herkes anlayışlı olmalı biraz

Ya insanlar bunu düşünmedikten sonra gözlerine sokamam yaa ( oturmak bile canımı acıtıyor uzanmam lazım 2 dk sona seslenmeye başlıyolar yoruldum artık son zamanlarımı mutlu geçirseydim bari yaa

Ya insanlar bunu düşünmedikten sonra gözlerine sokamam yaa ( oturmak bile canımı acıtıyor uzanmam lazım 2 dk sona seslenmeye başlıyolar yoruldum artık son zamanlarımı mutlu geçirseydim bari yaa

walla bence bilmeyene bildireceksin
madem onlar anlayış göstermiyor, gerekiyorsa gözlerine sokacaksın
kendini üzme, bebişini düşün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…