benim gittiğim hastanede doğum için geldiğinde bakılıyo ama dr. çok gerekli görürse 36. da da isteyebiliyomuş...
Bi bayram evimde olayım dedim onlar kalktı geldi bu halimle dört dönmekten yoruldum yaaa bide kurban çıkardılar işin yoksa bayramda et doğra bu halinle offffffffffffffffffffff zaten leğen kemiğim zorluyo ayakta duramıyorumm biraz düşünce yaaa
Arkafaslar saahtan beri ilk defa gordugum tam 4 kisi beni en fazla 5 aylik hamile sandi. Beek cok zayif demek ki falan diyorlar. 29+3'te bebegimi baska bir doktor 1760 gr olcmustu. (kendi doktorum tatildydi) 31+3'te kendi doktorum 1890 gr. Olctu ve 2 gun onde dedi. Bir onceki olcum icin hatali dedi. Seker yuzunden yedigime ictimie dikkat ediyorum. Toplamda 1 kg aldim ama simdi yoksa bebegim kucucuk mu dogacak diye bir korku sardi beni.cok mutsuzum...
Kayinvalidem falan da laf ediyor, kimseye anlatamiyorum beek icin diyet yaptigimi. Kilo almamak icin falan saniyorlar. Halbuki simit, pogaca gozumde tuterken sirf ebegim icin yemiyorum. Seker yukselmesin, ona birsey olmasin diye. Bazen de diyorum, yiyeyim, bebek 4 kg olsun sekerden, esim dahil herkes mutlu olsun. Ama bunun saglikli olmadigini da biliyorum.
ya canım benim bebiş 30+1de 1550 gramdı. demekki benimki aşırı zayıf. ama doktorum en az 3 kg doğar dedi, şuandaki ağırlığı da çok normal dedi. sen takma kafanı millet bilir bilmez herşeye yorum yapıyo.
yaaaaaa arkadaşlar ben tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bi gün durup bi gün çıkıyorum wcye.doktora söylemiştim senelax yazmıştı ama hala zor çıkıyorum.tam makat kısmında iki tane meme başı gibi bişey oluştu normalde birşey yok ama tuvalete çıkınca zorlanmadan ötürü kabarıp belirginleşiyor.ne yapmalı ne içip ne yemeli?akıntım var bide sarı sümüksü doktor olabilir son dönemde daha da artar diyor hayırlısı artık...please help!!!!!
Kayinvalidem falan da laf ediyor, kimseye anlatamiyorum beek icin diyet yaptigimi. Kilo almamak icin falan saniyorlar. Halbuki simit, pogaca gozumde tuterken sirf ebegim icin yemiyorum. Seker yukselmesin, ona birsey olmasin diye. Bazen de diyorum, yiyeyim, bebek 4 kg olsun sekerden, esim dahil herkes mutlu olsun. Ama bunun saglikli olmadigini da biliyorum.
Arkafaslar saahtan beri ilk defa gordugum tam 4 kisi beni en fazla 5 aylik hamile sandi. Beek cok zayif demek ki falan diyorlar. 29+3'te bebegimi baska bir doktor 1760 gr olcmustu. (kendi doktorum tatildydi) 31+3'te kendi doktorum 1890 gr. Olctu ve 2 gun onde dedi. Bir onceki olcum icin hatali dedi. Seker yuzunden yedigime ictimie dikkat ediyorum. Toplamda 1 kg aldim ama simdi yoksa bebegim kucucuk mu dogacak diye bir korku sardi beni.cok mutsuzum...
Ya insanlar bunu düşünmedikten sonra gözlerine sokamam yaa( oturmak bile canımı acıtıyor uzanmam lazım 2 dk sona seslenmeye başlıyolar yoruldum artık son zamanlarımı mutlu geçirseydim bari yaa
yaaaaaa arkadaşlar ben tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bi gün durup bi gün çıkıyorum wcye.doktora söylemiştim senelax yazmıştı ama hala zor çıkıyorum.tam makat kısmında iki tane meme başı gibi bişey oluştu normalde birşey yok ama tuvalete çıkınca zorlanmadan ötürü kabarıp belirginleşiyor.ne yapmalı ne içip ne yemeli?akıntım var bide sarı sümüksü doktor olabilir son dönemde daha da artar diyor hayırlısı artık...please help!!!!!
canım yaa öyle haklısın ve öyle iyi anlıyorumki seni.önceden kocaman insanlar kendileri düşünmedikçe ben ne diyebilirimki diyordum ama artık kendim ve bebeğim için yüzsüzleşmeye karar verdim :)başka yolu yok ya çok ılımlı bir gelin olup yorulcaksın üzülceksin yada sana uyumsuz huysuz dicekler ama sen ve bebeğin huzurlu olcak.dinlenmene bak boşver nasıl olsa jet gibi dönsende ay şu halinle bile dönüp durdun Allah razı olsun diyen olmuyor.çok konuştum sanırım :))
YOK YAAA bırak ne derlerse desinler bende 1 kilo 400 gram aldım kayınvalidemler de aynı seninkiler gibi düşünüyo sık gitmiyom zaten onlarla geçirsek hamileliği kimbilir ne hale gelir çocuklar habire ye ye biz bilmiyomuyuz yemesini dr normal demiş zaten hiiiiççç kafana takma bana dün herşey normal dedi çok aşırı şişman bi çocuk olmıcak dedi bi sevindim aşırı kilolu olsa ay ben yedimde şekerim yüzünden böle oldu demicez mi kendi kendimizi yicez bırak zayıf olsunlar önemli olan sağlıklı olmaları kilosu da valla eksik olsun(ki öle değil) ben daha çok seviniyom
canım kayısı kurusu yemek ve üzerine ılık su içmek çok iyi geliyor kabızlığa
canım yaa sen millete bakma, herşeye bir yorum yapıyorlar mutlaka, herhangi bir gelişim problemi olsa doktor mutlaka söyler
bebeğin sağlıklı olması önemli, şekerden dolayı obez bir bebek Allah korusun hiç sağlıklı değil
bence sen en doğrusunu yapıyorsun
kızlar sağlık ocağından geldim
kolumdaki iltihapmış. boşaalttılar ama ben o sırada öldüm sanırım( 3 hemşire başımdaydı. hüngür hüngür ağladım ya ( kapının önündeki diğer kadınlar vah vah diyip durdular
çok canım acıdı
üstüne bi de antibiyotik hap ve krem verdi doktor. son ayda olacak şey miydi bu şimdiantibiyotik kullanacak olmak ayrı sinir etti
ama tekrarlama ihtimali varmış. hemşire ağrıya nasıl dayandın 2 gün bu ağrılar doğumu başlatabilirdi dedi(
durup dururken başıma gelenler(
bizimki hemen istemiyo,dinlen biraz 1. biraz büyüsün öyle bakarız diyo,ama bi oğlum olsa diye içinde uhte var,biz normal yolla korunmuştuk 5 ay sonra da olmadı 5 ay hipotroit varmış,1 düşük oldu daha adet günüm bile gelmeden yoğun kanamayla gitti,ben diyom artık tsh düzeldi ayda 2 yumurta üretiyomuşum,senin hücrelerin de çok aktifmiş,doğal yola korunmaya devam etsek bile görrsün ben çabucak hamile kalırım diyom,korkuyo fazla yaklaşmayayım o zaman diyo,ben ilaç kulanmam zaten zor düzeldi hormonlar hiç kusura bakma diyorum,o da ben de o şeyi kullanmam diyo,spiral takmamı istemiyo zarar verir sana diye,napcaz bimiyom,süt koruyo diyolar ama korumadığı da oluyomuş
olbey'i bugün aradım ama açamadı , sanırım istirahat ediyordu , ben de sms attım , eşi cvplamış :
[sıze=3]" eşimin hemoroid acısı hala devam ediyor ama mümkün olduğunca doğumu ertelemeye karar verdik. 1-2 güne hastaneden çıkacağız ve 3 hafta sonra doğuma geleceğiz kısmetse " ..[/sıze]
inşallah 3 hafta daha dayanabilir olbeycan ve minik prensi ..
geçmiş olsun canım inşllh önemli bişey değildir
.
Kızlar bakın kociş dün oğlumuza ne almışşş bayıldımmm ben gorunce sız begenecekmısınız bakalım :) gerçi fiyatı konusunda biraz kızdım ama hevesini de kırmak istemedim
http://www.mothercare.com/richConte...i=B0058H905Q&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
çok güzel canım.. çok beğendim... fiyat konusunda haklısın çok pahalı ama olsun.. bişey deme ne güzel almış kocan..
çok geçmiş olsun canım...
çok güzel olmuş becerikli anneeeeeeeeeeee
geçmiş olsun canım.yine iyi dayanmışsın çok acılı birşey olmalı.antibiyotiğe gelince çok takma kafana.zararı çok olsa vermezlerdi zaten
kubrafatih; [COLOR="#FF0000" .!.:gecmıs olsun canım[/COLOR]
sağol canım. görüştüm doktorumla. kullan dedi
Bi bayram evimde olayım dedim onlar kalktı geldi bu halimle dört dönmekten yoruldum yaaa bide kurban çıkardılar işin yoksa bayramda et doğra bu halinle offffffffffffffffffffff zaten leğen kemiğim zorluyo ayakta duramıyorumm biraz düşünce yaaa
Ya kıyamam( sancım var de yat kalkma zorla kaldıramaz ya. sinir oldum kaynanana
Çok geçmiş olsun cnm, yine ucuz atlatmışsın...
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?