kızlar selam karnım aç!
sağol canım. haklısın ya benim beynim çalışmıyo artık. iyiki hatırlattın :))
Kızlar bakın kociş dün oğlumuza ne almışşş bayıldımmm ben gorunce sız begenecekmısınız bakalım :) gerçi fiyatı konusunda biraz kızdım ama hevesini de kırmak istemedim
http://www.mothercare.com/richConte...i=B0058H905Q&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
Merhaba bayanlar,
Dün kontrolum vardı 31+5im doktor dedıkı cocugun bası yukarda 20 gune donmesse donmez sezeryan olursunben korkamaya basladım ılk dedım narkoz yesem tamamen bayılsam onun uyanısında sorun yasananlar oluomus spinal yada epıdural olarak oluyormus.altın uyusuo ıste o daha mantıklı ama ondanda korkuyorum kendımı epıdural normale alıstırmıstım ya ınsallah doner lutfen dua edın sızde.20 gun sonra tekrar gel dedı 23u oluoya mesela ben 29una aldım bebegım donmezse falan ona 1 hafta daha muhlet verdım kendımce
dün ılk kez nst cekıldım dogumhanedemıs makına orayıda gormus oldum bembeyaz korkulcak bı yer degıl aydınlık (izmir gazi hastanesi) ıyı oldu kabus gıbı gelıodu dogumhane yazısı ve gırılmez yazısı:)
Raporumuda yazdırdım 37. haftaya kadar calısabılırım dıye ama vucudum baya agırlastı kızım 2kg henuz.
Su sezeryan mevzuunu takmamaya calısıyorum hayırlısı bakalım nolcak :) kızlar hurma yemeye baslayın dogum ıcın ıyımıs.
Canım ben evlendıgım ılk bır hafta dısında hıc kullanmadım dogum kontrol hapını baska yontemlerle korundukdogum kontrol hapı aynı zamanda adetıde duzenleyıcı kılo yapabılıyormus ama tsh konusunda hıcbır fıkrım yok doktora danısmadan kullanma zaten dr senı yonlendırecektır
cnm kilou gayet güzel benim bebiş geçen hafta baya baya öndeydi usg 33 çıktık kilosunu öylemiyorum nazar değer diye
doktor böyle giderse 5 kg doğar didi sezeryan olursun dedi ama takmıyorum herşey olacağına varır :)
bana gelince hala salya cümük hastayyım daha dün çıktık hastaneden ama şu antoparladık biraz bi izine çıkayım dedim ilk haftadan zehir oldu ya
bu arada ben gidiyorum kızlar,akşam 5 te yola çıkcaz,müdürden de izin aldık,hepinizi çok seviyorum,Allaha emanet olun,önemli şeyler olursa hande,seplem,destina ve sumak ta var tel. um haberleşelim,Alah hepimizi bir avazda kurtarsın inş.
Kızlar bende cıkıyorum 3te dr kontrolumuz varkendınıze cıcı bakın sımdılık hoscakalın mucukk
Biri kaynanama benim robot değil 9 aylık hamile olduğumu hatırlabilir mii
Bi bayram evimde olayım dedim onlar kalktı geldi bu halimle dört dönmekten yoruldum yaaa bide kurban çıkardılar işin yoksa bayramda et doğra bu halinle offffffffffffffffffffff zaten leğen kemiğim zorluyo ayakta duramıyorumm biraz düşünce yaaa
Arkafaslar saahtan beri ilk defa gordugum tam 4 kisi beni en fazla 5 aylik hamile sandi. Beek cok zayif demek ki falan diyorlar. 29+3'te bebegimi baska bir doktor 1760 gr olcmustu. (kendi doktorum tatildydi) 31+3'te kendi doktorum 1890 gr. Olctu ve 2 gun onde dedi. Bir onceki olcum icin hatali dedi. Seker yuzunden yedigime ictimie dikkat ediyorum. Toplamda 1 kg aldim ama simdi yoksa bebegim kucucuk mu dogacak diye bir korku sardi beni.cok mutsuzum...
yaaaaaa arkadaşlar ben tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bi gün durup bi gün çıkıyorum wcye.doktora söylemiştim senelax yazmıştı ama hala zor çıkıyorum.tam makat kısmında iki tane meme başı gibi bişey oluştu normalde birşey yok ama tuvalete çıkınca zorlanmadan ötürü kabarıp belirginleşiyor.ne yapmalı ne içip ne yemeli?akıntım var bide sarı sümüksü doktor olabilir son dönemde daha da artar diyor hayırlısı artık...please help!!!!!
kızlar selam karnım aç!
yaaa kızlar nasıl başardınız 1-2 kilo alıp bu zamanlara kadar gelebilmeyi??? nerdeyse hiç kilo almamısınız....ve bebekler bu aldıgınız kilodan daha fazla gr olarak...ben 10 kilo aldım ama nasıl aldım bilmiyorum!!!herzzamnki gibi yiyorum üstelik,ha arada tatlı kaçamaklar oluyo tabi ama herzamanki gibi.ya bebekler sizin depolarınızdan besleniyorsa,benim bebeğim benim depolarda bii mi bulamadı acaba :)))
kızlar selam karnım aç!
rica ederim cnm:)))))))
oyy oyy çok tatlı gerçekten :)))))))
benki de 6 güne dönmezse dönmez o zaman yaa :)) ben bu kızın yaramaz olacağını taa en başından anlamıştım zaten
ya herkes bişey söylüyor. geçen adamın biri(adını unuttum şimdi) d.kontrol haplarının rahim kanserini önlediğini ama meme kanserini tetiklediğini söyledi. ben kullanmıyodum zaten de kullananlar napacak şimdi. böyle kötü bi etkisi varsa neden hala piyasada bu ilaçlar valla aklım almıyor...
cnm çok geçmiş olsun. maşallah pıtırcığa da
ee hadi bakalım Allah' emanet olun inşallah. ben antepi çookk severim. özellikle yemekleriniiibol bol ye bizim yerimize de...
bakalım tosuncuk kaç kg mış?
cnm benim yaa çookk haklısın. eşine söyle istersen tatlı dille. hem çiğ ete de dokunmam yasak de. bırak kendileri yapsın e mi?
ya bu insanlar ne çok konuşuyorlar. bana tutturdular bu kız karnı diil erkek diye. hepsi başıma doktor kesildi. 7 ayrı doktor kız dedi yaaaaa
cnm çok dikkat et buna. demir ilacını içmeye başladığımdan beri rahatım ben. ama bazısını da kabız yapıyormuşbol bol marul ye demişti doktorum bana. sıvı şeyler tüket. çok geçmiş olsun...
ben de hep açım yaaaaaaaaaaaaaa
sağol canım inş.
bayıldımmmm :))
sağol canım
sağol canım. hemde ne acı(
sağol canım
sağol canım. görüştüm doktorumla. kullan dedi
Ya kıyamam( sancım var de yat kalkma zorla kaldıramaz ya. sinir oldum kaynanana
sağol canım
30 kasım mı szaryan da mı yaw o zamana kadar gelmesin senin bebişherkese merhaba kızlar bugün doktora gittim
kızım 2750 olmuş maşallah ona boynunda kordon vardı çözmüş sayılır artık tam dolanmış bir şekilde durmuyor belki haftaya kadar tamamen çıkarır dedi doktor
o zaman 23 kasım değil 30 kasım olacak doğum ne güzel az kaldı diye seviniyordum
bu arada lütfen fazla ayakta kalmayın ben bu hafta çok ayakta kalmıştım doktor bebiş başını iyice aşağıya eğmiş sen fazla mı ayakta kaldın dedi
böyle devam edersen hemen doğurursun yat dinlen dedi
siz de bol bol dinlenin erken gelmesin bebişler
inş cnm Allah yardımcısı olsunOlbey'i bugün aradım ama açamadı , sanırım istirahat ediyordu , ben de sms attım , eşi cvplamış :
" eşimin hemoroid acısı hala devam ediyor ama mümkün olduğunca doğumu ertelemeye karar verdik. 1-2 güne hastaneden çıkacağız ve 3 hafta sonra doğuma geleceğiz kısmetse " ..
inşallah 3 hafta daha dayanabilir Olbeycan ve minik prensi ..
valla bizdede hep eşim korundu hiç süpriz olmadı aynen devam bizdeArkadaşlar hakkaten yaaa, doğumu müteakip bi de korunma derdi başlıcak... Sanırım bence en ideali spiral...siz hiç düşündünüz mü bu meseleyi?
cnm valla bizimkiler de altta oturuyo çağırıyom yemeklere falan ama bugün rahatsızdım çağırdım yemekten sonra haberleri aç izleyelim dedi kaynatam valla in aşağıda izle belim ağırıyo yatıcam dedim normal bi dille artık ister iyi niyetli kız bu halde yine bizi bırakmadı der yada istediğini düşünsün ben elimden geleni fazlacaaaaa yapıorum gerisini vicdanlarına bırakıyorum sende yat dinlen eşine mızlama bile eşine de ailesinede iyki geldiniz bende dinlenirim biraz ne yapıcam diye düşünüyodum çok düşüncelisiniz falan de yık üstüne bizimkiler çok yaşlı o yüzden yapamıyorum ama bence sen yapYa insanlar bunu düşünmedikten sonra gözlerine sokamam yaa( oturmak bile canımı acıtıyor uzanmam lazım 2 dk sona seslenmeye başlıyolar yoruldum artık son zamanlarımı mutlu geçirseydim bari yaa
Arkafaslar saahtan beri ilk defa gordugum tam 4 kisi beni en fazla 5 aylik hamile sandi. Beek cok zayif demek ki falan diyorlar. 29+3'te bebegimi baska bir doktor 1760 gr olcmustu. (kendi doktorum tatildydi) 31+3'te kendi doktorum 1890 gr. Olctu ve 2 gun onde dedi. Bir onceki olcum icin hatali dedi. Seker yuzunden yedigime ictimie dikkat ediyorum. Toplamda 1 kg aldim ama simdi yoksa bebegim kucucuk mu dogacak diye bir korku sardi beni.cok mutsuzum...
o kadar dikkat etmeme rağmen hasta oldum, burnum tıkalı boğazım acıyor.. bayram arefesi hiç iyi olmadı, neyse hayırlısı
nerdesin firuze, bol bol uzan dinlen canım, ayakta çok kalma, dikkat et kendine. inşallah sağlıklı bi şekilde zamanında kucağına alırsın bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?