2011 Aralık Anneleri

sağol canım. haklısın ya benim beynim çalışmıyo artık. iyiki hatırlattın :))

rica ederim cnm:)))))))

oyy oyy çok tatlı gerçekten :)))))))

benki de 6 güne dönmezse dönmez o zaman yaa :)) ben bu kızın yaramaz olacağını taa en başından anlamıştım zaten

ya herkes bişey söylüyor. geçen adamın biri(adını unuttum şimdi) d.kontrol haplarının rahim kanserini önlediğini ama meme kanserini tetiklediğini söyledi. ben kullanmıyodum zaten de kullananlar napacak şimdi. böyle kötü bi etkisi varsa neden hala piyasada bu ilaçlar valla aklım almıyor...

cnm çok geçmiş olsun. maşallah pıtırcığa da

ee hadi bakalım Allah' emanet olun inşallah. ben antepi çookk severim. özellikle yemekleriniii bol bol ye bizim yerimize de...

Kızlar bende cıkıyorum 3te dr kontrolumuz var kendınıze cıcı bakın sımdılık hoscakalın mucukk

bakalım tosuncuk kaç kg mış?

Biri kaynanama benim robot değil 9 aylık hamile olduğumu hatırlabilir mii

cnm benim yaa çookk haklısın. eşine söyle istersen tatlı dille. hem çiğ ete de dokunmam yasak de. bırak kendileri yapsın e mi?

ya bu insanlar ne çok konuşuyorlar. bana tutturdular bu kız karnı diil erkek diye. hepsi başıma doktor kesildi. 7 ayrı doktor kız dedi yaaaaa

cnm çok dikkat et buna. demir ilacını içmeye başladığımdan beri rahatım ben. ama bazısını da kabız yapıyormuş bol bol marul ye demişti doktorum bana. sıvı şeyler tüket. çok geçmiş olsun...

kızlar selam karnım aç!

ben de hep açım yaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar hepinize güzel bereketli ve sevdiklerinizle geçireceğiniz bir bayram diliyorum.. İnşallah doğurmadan geçirirz bayramı.. Bayram sonrası 2 gün daha çalışıp sonra izne ayrılacağım..

Evde vakit bulup girebilirmiyim nete bilemiyorum. Hepiniz kendinize ve miniklerinize çok ama çok iii bakın.. Kocaman kocaman öpüldünüz....

Su an diyetisyenimin bekleme salonundayim, biraz once tartildim, 1,3 kg vermisim. Cok bunaldim artik. Kendi adima aynen dedigin gibi oluyor canim, depolari alip cozuyor ama bunu bilmeme ragmen bebegimin her 2 olcumu arasinda da bu cocuk buyumuyor, besinsiz kaldi diye aklimi oynatiyorum. Ama yersem de seker cikiyor. Haa bu arada cozdugu depolar da yag depolari. Hamile kalmadan once bol bol oldugu icin oralardan aliyor. :)

Onu da dedi isyerindeki cayci kadin. Bir de iddia ediyor, bak gorursun, dediydi dersin diyor keyifle. Bi de hep bizim tanidigin tanidiginin oye oldu hikayeleri, erkek gelecekti, kiz dogdu vs. Vs. :)

Seplem, gecmis olsun canim. Hersey bebislere gidiyor, bunye zayif dusuyor ya, normalde hic olmayacak sekilde bir mikrop gelmis ve vucut hazirliksiz yakalanmis deek ki...

selam kızlar, dün üniv. okuyan kardeşim geldi istanbuldan. teyzesi oğluma ne ciciler almışama ara kablomuz kayıp atamıyoruz.

belki giremem. herkese iyi bayramlar...inşallah bayramda gelen bebiş olmaz, hepsi zamanını bekler

herkese merhaba kızlar bugün doktora gittim
kızım 2750 olmuş maşallah ona boynunda kordon vardı çözmüş sayılır artık tam dolanmış bir şekilde durmuyor belki haftaya kadar tamamen çıkarır dedi doktor
o zaman 23 kasım değil 30 kasım olacak doğum ne güzel az kaldı diye seviniyordum
bu arada lütfen fazla ayakta kalmayın ben bu hafta çok ayakta kalmıştım doktor bebiş başını iyice aşağıya eğmiş sen fazla mı ayakta kaldın dedi
böyle devam edersen hemen doğurursun yat dinlen dedi
siz de bol bol dinlenin erken gelmesin bebişler

30 kasım mı szaryan da mı yaw o zamana kadar gelmesin senin bebiş

maşallah bu arada

inş cnm Allah yardımcısı olsun
Arkadaşlar hakkaten yaaa, doğumu müteakip bi de korunma derdi başlıcak... Sanırım bence en ideali spiral...siz hiç düşündünüz mü bu meseleyi?
valla bizdede hep eşim korundu hiç süpriz olmadı aynen devam bizde
Ya insanlar bunu düşünmedikten sonra gözlerine sokamam yaa ( oturmak bile canımı acıtıyor uzanmam lazım 2 dk sona seslenmeye başlıyolar yoruldum artık son zamanlarımı mutlu geçirseydim bari yaa
cnm valla bizimkiler de altta oturuyo çağırıyom yemeklere falan ama bugün rahatsızdım çağırdım yemekten sonra haberleri aç izleyelim dedi kaynatam valla in aşağıda izle belim ağırıyo yatıcam dedim normal bi dille artık ister iyi niyetli kız bu halde yine bizi bırakmadı der yada istediğini düşünsün ben elimden geleni fazlacaaaaa yapıorum gerisini vicdanlarına bırakıyorum sende yat dinlen eşine mızlama bile eşine de ailesinede iyki geldiniz bende dinlenirim biraz ne yapıcam diye düşünüyodum çok düşüncelisiniz falan de yık üstüne bizimkiler çok yaşlı o yüzden yapamıyorum ama bence sen yap

aman ya milletin ağzı torba değil büzesin bende nasıl az kilo alır diye bakıom hep sağa yatmaya çalışıom sağlıklı olsunlar yeter kv demişti ki eskidn biz karnımızı bağlardık bebek fazla büyümesin de kolay doğuralım diye

o kadar dikkat etmeme rağmen hasta oldum, burnum tıkalı boğazım acıyor.. bayram arefesi hiç iyi olmadı, neyse hayırlısı

kızlar selam

deryam gitmiş sağ salim gider inşallah hayırlı haberlerini alırız

alp_se ve seplem, ikinize de geçmiş olsun.

bluege, sezeryandan korkma kimsenin son ana kadar normal doğum yapacağı belli olmaz ki hatırlasana esra erol 15 saat normal doğum yapıcam diye sancı çekmiş son anda sezeryan olmuş o yüzden her iki duruma da hazırlıklı olalım sonu güzel olsun da..

ben de bugün kontrole gittim, doğum izni kağıdımı doğru vermişler, bunu öğrendim. senşn sat'ın yanlış olmalı dediler, bebek nerdeyse 3 hafta öndeymiş, ultrasonda 37 hafta görünüyormuş. o yüzden bebeğin tüm ultrason fotograflarını görmek istediler, haftaya perşembe gidince albümünden fotografları çıkarıp götürücem inşallah. bu arada düzenli sancılarım çıktı, hastaneye yatırıyolardı, bayram geliyo diye kabul etmedim. hala bir parmak açılmam var. her an doğum yapabilirmişim. bebekte hareketsizlik, nişan gelmesi, sancımın olması ve suyumun gelmesi durumunda acilen hastaneye gidecekmişim. benden haberler şimdilik bu kadar. her şeyin hayırlısı olsun.

nerdesin firuze, bol bol uzan dinlen canım, ayakta çok kalma, dikkat et kendine. inşallah sağlıklı bi şekilde zamanında kucağına alırsın bebişini

nerdesin firuze, bol bol uzan dinlen canım, ayakta çok kalma, dikkat et kendine. inşallah sağlıklı bi şekilde zamanında kucağına alırsın bebişini

iyi dileklerin ve tavsiyelerin için çok sağol
dinleniyorum, benim isteğim zaten bayramdan sonraki 2 hafta içinde kucağıma almaktı, içime de öyle doğuyor. bunu yine burda yazmıştım, derya olmaz olmaz 39'dan önce gelmesin demişti

destina sen de mi hastalandın emin olamadım umarım iyisindir

tüm gün hastanedeydim biraz dinlendikten sonra hızlıca geçmişe baktım unuttuklarım varsa kusura bakmayın herkes kendine çok dikkat etsin bayram geldi diye iyice kendini yormasın

üff yaa çok güçsüzüm kendimi yeni toparladım artık hep yatıyorum halsizlikten ilk bulduğum yere uzanıyorum suyumu bile alamıyorum canım annem Allah ondan bin kere razı olsun hakkını ödeyemem

kızlarr mrb bende diğer topiklerdeydim sizler tecrübeli annelersiniz tecrübelerinizden yararlenmak istiyorum burayı yeni buldum şimdi bende bebek isteyenlerdenim 8 aydır deniyoruz bu ayda adetim 1 gün geçikmeyle geldiler ayında 1de oldum adet 2'de bitti 2 gündür gelmiyodu bu akşam üzeri çok az kanamam oldu gene ve bel ağrım karın ağrım ve bacaklarımda ağrı var anlamadım gitti böyle durum yaşayan birileri varmııı doktorada gidemiyorum çnkü hepsi dolular 3 gündür gidiyorum gittğimde doğuma gidiyo doktorum nasip olamadı bi türlü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…