Her şeyin hayırlısı canım..Allah sabırlar versin..şimdi önemli olan senin sağlığın..kendine dikkat et,2. bebeğinin de bi vakti vardır Allah en sağlıklı en hayırlısını ilerde nasip edecektir sana..Sağ olasın canım. Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır ayetti yanlış hatırlamıyorsam. Belki de hakkımda hayırlı olan budur. Gerçeği söylemek gerekirse bunu beklemiyordum. Geçen sene erken doğum olduğu için kendimi ona şartlandırmıştım 11. haftada rahime dikiş atılacaktı, bu yüzden 2 doktora birden gidiyordum. Am kısmet böyleymiş.
Bu arada ikiz anneleri başta olmak üzere lütfen rahimağzı uzunluklarını ölçtürsünler sık sık. İkiz olmayanlar da tabi. Birkaç kayıp yaşamadan doktorlar bu konuyu ihmal ediyor. Geçen sene ben yaşadım geç bebek kayıpları daha üzücü oluyor. Sizler bu konuya lütfen önem gösterin özellikle daha önce rahimle ilgili herhangi bir operasyon geçirmiş olanlar. Bu ufak bir yara yakma bile olabilir.
İnşallah hayırlı haberlerinizi okurum arkadaşlar...
Selam kızlar umarım herkes iyidir..
Sabah kontrole gittim.
bebek iyi 8 hafta 5 günlük 2 cm olmuş kalp atışı 180..
ama kesede bozukluk var biraz düşük tehkilesi varmış progestan verdi.. haftaya tekrar gidecem...
dua edin...
Sabah kontrole gittim.
ama kesede bozukluk var biraz düşük tehkilesi varmış progestan verdi.. haftaya tekrar gidecem...
dua edin...
Allah yardımcın olsun cnm. Seni doktor mu çağırmıştı sen mi gittin. Ben 7 haftalıkken gittim bide 14. haftalık çağırdı. Korkuyorum bende mi bi daha gitsem doktora.
selam kızlar umarım herkes iyidir..
Sabah kontrole gittim.
Bebek iyi 8 hafta 5 günlük 2 cm olmuş kalp atışı 180..
Ama kesede bozukluk var biraz düşük tehkilesi varmış progestan verdi.. Haftaya tekrar gidecem...
Dua edin...
çook ara vermiş 7 hafta 2 aya yakın bukadarını da hiç duymamıştım git bence 3 haftada bir görünmeli
Sabah kontrole gittim.
dua edin...
Allah yardımcın olsun cnm. Seni doktor mu çağırmıştı sen mi gittin. Ben 7 haftalıkken gittim bide 14. haftalık çağırdı. Korkuyorum bende mi bi daha gitsem doktora.
bozma moralını hemen ,
vıtamın yazdılar ama doktorlar folık asıte vıtamın derler sen kullanıyormuydın yoksa baska bı vıtamın mı bu dedıgı
sıkma canını haftaya ac gıt bız o testlerı ac yaptırdık sen lımonata ıcmıssın
ondan da olabılır
Dimi cnm. Bencede bu kadar ara olmaz ki. Çocuğun kolu bacağı ne zaman oluyor? Ben şuan 9 hafta 3 günlüğüm.
Ya kızlar bu kabızlığa çözüm bulanlar varmı ölüyorum ben ya(( ıkınmaktanda korkuyorum özürdilerim ama ((
BİRDE IKINMANIN GEBELİĞE ZARARI VARMI BİLEN VARMI ACABAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Günaydın arkadaşlar benim gece lekelenmem başladı sabah doktora gittim gebelik kesesi bozulmuş dedi ister ilaçları kes kendi düşsün, ister müdahale ile alalım dedi sonra da fakültedeki doktoruma yönlendirdi öğleden sonra gelecekmiş doktorum. İlk bebeğimi de aynı hafta anneler günü kaybetmiştim bu da böyle oldu ve malesef bu konularda çok acı tesadüflerim oldu.
Bu dünyada herkesin imtihanı farklı 11 ay önce 25 haftalık erken doğan bebeğimi kaybettim bu 4. hamileliğimdi. Şükür ki Rabbim bir evlat nasip etti. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
Sizlere de hayırlı hamilelikler diliyorum...
Starimu arkadaşım her şey için sağ ol. Beni listeden silersen sevinirim...
ıkınmanın gebeliğe zararı var mı bilmiyorum
kabızlık için aç karına kayısı kurusu ve incir yemeni tavsiye ederim. bir de bol su içmen gerek. kayısı kurusu alırken "gün kurusu" olanından alman gerek. rengi turuncu değilde koyu kahverengi gibi duruyor. doğal güneş ışığında kurutulmuş olanı buymuş.
Kimse beni görmüyor sanırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?