2011 Aralık Anneleri

Her şeyin hayırlısı canım..Allah sabırlar versin..şimdi önemli olan senin sağlığın..kendine dikkat et,2. bebeğinin de bi vakti vardır Allah en sağlıklı en hayırlısını ilerde nasip edecektir sana..

geçmiş olsun..

chnb adilenaz burcu erdem loneliness Allah yardımcınız olsun çok korkuyorum bunları okudukça.ve benim ilk gebeliğim daha çok korkuyorum

Selam kızlar umarım herkes iyidir..
Sabah kontrole gittim.
bebek iyi 8 hafta 5 günlük 2 cm olmuş kalp atışı 180..
ama kesede bozukluk var biraz düşük tehkilesi varmış progestan verdi.. haftaya tekrar gidecem...
dua edin...

Allah yardımcın olsun cnm. Seni doktor mu çağırmıştı sen mi gittin. Ben 7 haftalıkken gittim bide 14. haftalık çağırdı. Korkuyorum bende mi bi daha gitsem doktora.

Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inş canım olumlu düşünmek zorundayız bende cok korkuyorum bişey olacak dye çünkü polikistik overim ve düşük riski daha cok bu hastalıkta bende 6+4 haftalık hamilyeim inşallah hiç bir olumsuzluk yaşanmaz ve yeni yıla onlar kkucağımızda gireriz

bende 6 hafta 3 günlük hamileyim ama ultrasyona göre tam 7 haftalıkmışız bu benim ikici çocuğum yaşım 26 kızım 5 yaşında muhtemelen bebeğim ocağın 1 dedi ama26 aralıkda almayı düşünüyor

Allah yardımcın olsun cnm. Seni doktor mu çağırmıştı sen mi gittin. Ben 7 haftalıkken gittim bide 14. haftalık çağırdı. Korkuyorum bende mi bi daha gitsem doktora.

çook ara vermiş 7 hafta 2 aya yakın bukadarını da hiç duymamıştım git bence 3 haftada bir görünmeli

nihal canım çokkkk geçmiş olsun canım aman senin daha dikkatli olman lazım

Son düzenleme:
ilk gebeliğimde olmayan ama bunda baş gösteren tükürük salgısının aşırı derecede artmış olduğu elimde poşet havlu peçeteyle geziyorum ne uyku kaldı ne birşey sizdede varmı

dualarım sizinle canım arkadaşım... rabbimin izniyle hiç bi şeycik olmayacak...
sizi seviyorum...

canım bende ilk kontrolüm 5+6 yken oldu. kese göründü kalp atışı duyuldu. testlerim yapıldı.. ve 12 haftada geleceksin dedi...
bende çok endişeliyim ama annem normal olduğunu söylüyor.6 hafta sonra yani 1,5 ay sonra kontrole çağrılmamın sakıncasının olmadığını söylüyor... bilmiyorum bende çok endişeliyim...

folik asiti önceden yazmıştı ben de bağırsak ülseri var(ülseratif kolit), muhtemelen kullandığım ilaçlardan dolayı böyle çıktı. ilaçları hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri kullanmıyorum. inşallah karaciğer değerim düşer.

Dimi cnm. Bencede bu kadar ara olmaz ki. Çocuğun kolu bacağı ne zaman oluyor? Ben şuan 9 hafta 3 günlüğüm.

benimki daha küçük 7+2 deyim ben ama 9.haftada kızlar yazmış kolu bacağı oynuyo diye sende gitsen demekki görebilirsin ben geçen hafta gittim dra kalp atışını gördük 3 hafta sonra çağardı yine bugün randevu aldım tam 9 haftalııkken gitmiş olcam inş görürrüm bende bişeyler hareketlilik gibi:)))

Ya kızlar bu kabızlığa çözüm bulanlar varmı ölüyorum ben ya (( ıkınmaktanda korkuyorum özürdilerim ama ((
BİRDE IKINMANIN GEBELİĞE ZARARI VARMI BİLEN VARMI ACABAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ıkınmanın gebeliğe zararı var mı bilmiyorum
kabızlık için aç karına kayısı kurusu ve incir yemeni tavsiye ederim. bir de bol su içmen gerek. kayısı kurusu alırken "gün kurusu" olanından alman gerek. rengi turuncu değilde koyu kahverengi gibi duruyor. doğal güneş ışığında kurutulmuş olanı buymuş.

chnb
adilenaz
burcu erdem
loneliness
Allah yardımcınız olsun

cnm çok geçmiş olsun, Allah sabrını arttırsın.
ne kadar güçlüsün dediğin gibi şer gibi güzüken şeylerde bir hayır vardır. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

Ben normal (yani turuncu) kayısı kurusu aldım. zararı mı var acaba?

Kimse beni görmüyor sanırım (

Gördüm cnm. Sobe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…