slm kızlarrrrrrrr napıyosunuz bakalım bayramda,etlerı göturuyormusunuz mıgdelere :)))))))))))
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr!!!!!!!! inanılmaz stres yaptım ya... ikidir çişimi resmen pembe renkte yapıyorum...( araştırdım da biraz; idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanabilir diyor. tabii ki bu da erken doğuma neden oluyormuş bildiğiniz üzere bi de bayram tatiline denk geldi... umarım bi dahaki tuvaletimde yine aynı kabusu yaşamam
daha çok erken yaa... Tabii hayırlı zamanda gelir inşallah kızım ama biraz daha beklese ii olmaz mı??? yahu bu 34+ haftalar kabusum oldu yaaa
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr!!!!!!!! inanılmaz stres yaptım ya... ikidir çişimi resmen pembe renkte yapıyorum...( araştırdım da biraz; idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanabilir diyor. tabii ki bu da erken doğuma neden oluyormuş bildiğiniz üzere bi de bayram tatiline denk geldi... umarım bi dahaki tuvaletimde yine aynı kabusu yaşamam
daha çok erken yaa... Tabii hayırlı zamanda gelir inşallah kızım ama biraz daha beklese ii olmaz mı??? yahu bu 34+ haftalar kabusum oldu yaaa
slm kızlarrrrrrrr napıyosunuz bakalım bayramda,etlerı göturuyormusunuz mıgdelere :)))))))))))
indiriyoz etleri mideye bakalım bayramdan sonraki kontrolümüzde belli olur artık ne kadarı bebişe ne kadarı bize yaramış
valla he :))) ama bebeğe yarasın bize yaramasın
öncelikle herkesin bayramını kutlarım kızlar
benim misafirlerim var malum biliyosunuz şuan ayak tabanlarım ağrıyo inanın yoruldum gündüzde gezdik onun üzerine de hizmet ettim dermanım kalmadı :) bayram bitsede görüşsek ay buarada kipa ya uğradım bugün okadar güzel bebek kıyafetleri varki mutlaka gidin bakın herşey var bugüne kadar hiç dikkatimi çekmemişdi eee artık gözlerim bebek reyonunu arayınca malum kaçarmı1 tane takımı beğendim kayınvalidemde aldı sağolsun sizleride çok özledim
herkese hayırlı bayramlarnasılsınız hanımlar???bebişler nasıl??ahh pamukcum iki gündür ben de yoruluyorum koçişle gezdik bayağı yürüdük bugünde acısı çıktı akşam ağrılarım başladı oğlumda deli gibi tepindi korktuk valla şimdi iyiyiz bakalım hareketler yavaşladı.kipa da bebek ürünleri güzelmiş evet bi arkadaş daha demişti bana ama gitmek nasip olmadı.artık doğurunca oğluşumla gideriz
kızlar doktorumdan onay aldım saçını boyatabilrsin dedi :))) ve bu bana acayip bir moral verdi!sanırım yarın boyatıcam.aslında en akıllısı az zaman kala boyatmak ama çürümüş yumurta gibi hissediyorum kendimi,heryerim ağrıyo.en kısa zamanda halledip yayasım var.bu hafta hem ağda hem de boya yaptırıcağım :)moraller düzelsin napimm , bana kalsa bundan sonra evde yatsam uyusam hep sakıncası yok :) o derece yorgun hissediyorum kendimi.hele oğlummmmmmm!!! küçük tekmecim benim:) göbeğimi buruyor bi de,sıkıyo sanki....
tatlım hangi kipadan bahsediyosunuz?siz de mi izmirdesiniz yoksa???biz de bugün forum bornovadaydık ,2 yürüdüm ve dinlendim hemen!bacaklarım sanki çürük gibi ağrıyo...ha bi de benim bebeiş de cok hareketleniyo bu ara,ama bu korkulcak bişiş diildr heralde :)tepiniyolar işte suları fazla geldiyse
istanbuldayım canım benvalla bende bugün doğurcam sandım gezerken anlamıyorum eve gelince hemen başlıyo kasılmalar ağrılar...normalde son aylarda hareketler kısıtlanır yazıyor nette ama maşallahı var resmen delcek gibi hareket ediyor çok canımı yakıyo bazen pıtırcık ondan bahsettiğimi anladı başladı yine ayak diremeye
hakkaten ya delcek gibi de mi.....şunları bi elimize alsaydık üffff cok sıkıldım valla.
kızlar doktorumdan onay aldım saçını boyatabilrsin dedi :))) ve bu bana acayip bir moral verdi!sanırım yarın boyatıcam.aslında en akıllısı az zaman kala boyatmak ama çürümüş yumurta gibi hissediyorum kendimi,heryerim ağrıyo.en kısa zamanda halledip yayasım var.bu hafta hem ağda hem de boya yaptırıcağım :)moraller düzelsin napimm , bana kalsa bundan sonra evde yatsam uyusam hep sakıncası yok :) o derece yorgun hissediyorum kendimi.hele oğlummmmmmm!!! küçük tekmecim benim:) göbeğimi buruyor bi de,sıkıyo sanki....
istanbuldayım canım benvalla bende bugün doğurcam sandım gezerken anlamıyorum eve gelince hemen başlıyo kasılmalar ağrılar...normalde son aylarda hareketler kısıtlanır yazıyor nette ama maşallahı var resmen delcek gibi hareket ediyor çok canımı yakıyo bazen pıtırcık ondan bahsettiğimi anladı başladı yine ayak diremeye
ewet ya bizim keratada hareket ettikçe cok canımı acıtıyo walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?