2011 Aralık Anneleri

herkesin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...
HALİMEMM canım mesajın için teşekkürler:))

Cnm idrar yolu enfeksiyonunda çok sık tuvalete çıkma, çıkınca azıcık yapma ve yanma durumu var...var mı böyle bi durum?...ben çok ii bilirm

canım stres yapma bence stresten dolayı da erken doğum yapma olasılığı artabilir çok dikkat et inş. bişey olmaz ama sık sık kontrol et sen tedbiri elden bırakma inş. bebişin seni üzmez zamanın da gelir annesi:)

öncelikle herkesin bayramını kutlarım kızlar
benim misafirlerim var malum biliyosunuz şuan ayak tabanlarım ağrıyo inanın yoruldum gündüzde gezdik onun üzerine de hizmet ettim dermanım kalmadı :) bayram bitsede görüşsek ay buarada kipa ya uğradım bugün okadar güzel bebek kıyafetleri varki mutlaka gidin bakın herşey var bugüne kadar hiç dikkatimi çekmemişdi eee artık gözlerim bebek reyonunu arayınca malum kaçarmı 1 tane takımı beğendim kayınvalidemde aldı sağolsun sizleride çok özledim

herkese hayırlı bayramlarnasılsınız hanımlar???bebişler nasıl??ahh pamukcum iki gündür ben de yoruluyorum koçişle gezdik bayağı yürüdük bugünde acısı çıktı akşam ağrılarım başladı oğlumda deli gibi tepindi korktuk valla şimdi iyiyiz bakalım hareketler yavaşladı.kipa da bebek ürünleri güzelmiş evet bi arkadaş daha demişti bana ama gitmek nasip olmadı.artık doğurunca oğluşumla gideriz

kızlar doktorumdan onay aldım saçını boyatabilrsin dedi :))) ve bu bana acayip bir moral verdi! sanırım yarın boyatıcam.aslında en akıllısı az zaman kala boyatmak ama çürümüş yumurta gibi hissediyorum kendimi,heryerim ağrıyo.en kısa zamanda halledip yayasım var.bu hafta hem ağda hem de boya yaptırıcağım :)moraller düzelsin napimm , bana kalsa bundan sonra evde yatsam uyusam hep sakıncası yok :) o derece yorgun hissediyorum kendimi.hele oğlummmmmmm!!! küçük tekmecim benim:) göbeğimi buruyor bi de,sıkıyo sanki....

canım çokkk geçmiş olsun...keşke gidip bi idrar tahlili yaptırsaydın.inşallah bir şey yoktur

tatlım hangi kipadan bahsediyosunuz?siz de mi izmirdesiniz yoksa???biz de bugün forum bornovadaydık ,2 yürüdüm ve dinlendim hemen!bacaklarım sanki çürük gibi ağrıyo...ha bi de benim bebeiş de cok hareketleniyo bu ara,ama bu korkulcak bişiş diildr heralde :)tepiniyolar işte suları fazla geldiyse

canım öncelikle mesajın için tşkürler...
geçmiş olsun..bol su iç..sudan sonraki çıkışlarında da pembe renk çıkarsa o zaman önemli..su içtikçe idrar rengi açılacağından bi bak bakalım..

ohhh ne güzel bakım insan iyi gelir canım dr izin verdiyse yaptır tabivalla yorgunluk bende de çok var gün boyu uyusam uyurum ama bu yorgunluk sanırım uykumuzun sürekli bölünmesinden kaynaklanıyor tam uykuyu alamıyoruz

istanbuldayım canım ben valla bende bugün doğurcam sandım gezerken anlamıyorum eve gelince hemen başlıyo kasılmalar ağrılar...normalde son aylarda hareketler kısıtlanır yazıyor nette ama maşallahı var resmen delcek gibi hareket ediyor çok canımı yakıyo bazen pıtırcık ondan bahsettiğimi anladı başladı yine ayak diremeye

hakkaten ya delcek gibi de mi..... şunları bi elimize alsaydık üffff cok sıkıldım valla.

ne güzel canım ya değişiklik insanı çok rahatlatıyo bende saçımı kestirdiğimde çok iyi gelmişti ne renge boyatıcaksın bakalım
kızım uyuyunca bende hemen uyucam valla...

ewet ya bizim keratada hareket ettikçe cok canımı acıtıyo walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…