canım seninle aynıyız biz...dr sana tam doğum tarihi verdimi benim 16 aralık çıkıyor.ama dr net bişi sölemedi
ewet ya bizim keratada hareket ettikçe cok canımı acıtıyo walla
şu an için normal görünüyor canım bakalım ne zaman çıka gelcek oğluşcanım benim ikinci doğum olucak allah izin verirse ilk ki sezeryandı bu da öle olucak bayramdan sonra kontrolümüz var bakalım o zamn bişeyler netleşir heralde seninki normal mi
geçmiş olsun canım...benimde alt tarafıma çok vuruyor.sanki kafası çıkmışta öyle yürüyorum gibi kalkarken yatarken çok zorlanıyorum.ama dr normal dedi çatı doğuma hazırlanıyormuş benim çok erken başladı 5,5 aylıkken alt tarafa vurmaya başlamıştı.İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR NASIL GİDİYO BAYRAM
ŞİMDİ DRan geldim kızmın başı aşagıya iyice yerleşmiş 34 haftalık olmuş bebişim sancım çoktu dün resmen dogurucam sandımya ödüm koptu ama dr erken olur büyük ihtimalle dedi ama çok zor yürüyorum ya bacaklarımın arasından sanki çıkıcak gibi
evet ya son haftalar yeri daralır hareket kısıtlanır diyorlar ama benim ki git gide daha bi hareketleniyoah kızlar sız bı de bu haftalarda kı tekmelerı gorun karnım hıc durmuyor ..
bırde dıyorlardı son haftalarda cok hıssetmezsın dıye..uyudugu vakıtler o kadar az kı anlatamam ..
resmen cıkıcak ..
her goren uvv napıyor o oyle dıyor karsıdan düşünün artık canımı oyle acıtıyor kı ..
gelse artık bebegım öpsem öpsem öpsemmmmm
ama cok özleyecegım o dizini dirsegini tabanını ,kuzum benımmmmmm
kızlar koçiş hastalığını bana bulaştırdı. dün gece hiç uyumadım, boğazıma iğneler battı, sürekli ağrıdı. iltahap yok ama çok ağrıdı, gün içerisinde ağrı azalıyor, gece gene artıyor. ilaç almadan atlatılabilir mi?
son günlerdeki enfeksiyon bebeği etkileyebiliyormuş, hatta erken doğuma neden olabiliyormuş, birz tırstım.
bu arada kızımıza hala isim belirleyemedikufff ne zormuş. Asya, Dilara, Esra, İlayda....çok kararsızım
evet ya son haftalar yeri daralır hareket kısıtlanır diyorlar ama benim ki git gide daha bi hareketleniyobugün babası elini koyuyo resmen itiyo kafayı dayıyo tekmeleri savuruyo koptuk gülmekten tabi olan bana oluyo
kızlar bebişleriniz kaç kilo şua an benim 2400 veya2500 diyo dr34 hafta usg ye göre bana göre 33+5 nasıl sizce dr erken dogabilir dedi ya uf ya korktum bi 36 olsam hayırlısıyla
kızlar koçiş hastalığını bana bulaştırdı. dün gece hiç uyumadım, boğazıma iğneler battı, sürekli ağrıdı. iltahap yok ama çok ağrıdı, gün içerisinde ağrı azalıyor, gece gene artıyor. ilaç almadan atlatılabilir mi?
son günlerdeki enfeksiyon bebeği etkileyebiliyormuş, hatta erken doğuma neden olabiliyormuş, birz tırstım.
bu arada kızımıza hala isim belirleyemedikufff ne zormuş. Asya, Dilara, Esra, İlayda....çok kararsızım
sen bırde 37 de gör o tekmelerı hıc acımıyorlar analarına
off ya kafayı yicem benimki niye hareketsiz? halası geldi bayram için kızcağız deli oluyo oynasın diye. bir iki tekme anca atıyo.çok mu tembel ne sorunu var anlamadım ki?hep böyleydi bu. iyice kötü oluyorum böyle duyunca.nadiren kuduruyo,delecekmiş gibi oluyo ama 3-4-5 güne bir anca.
niye bu böyle kızlar ya? benmki gibi olan var mı?
ben de cok hastayım oyle kı gozum burnum sureklı akıyor bogazım kuruyor yanıyor ses kısık vazıyette öksürmekten cıgerım parcalanıyor resmen
bol bol c vıtamını alıyorum
sabah aksam ballı lımonlu ılıksu ıcıyorum
lımon ve greyfurt suyu ıcıyorum ve mandalınle elma tuketıyorum bol bol ..ınsallah cabuk atlatırız
ben de cok hastayım oyle kı gozum burnum sureklı akıyor bogazım kuruyor yanıyor ses kısık vazıyette öksürmekten cıgerım parcalanıyor resmen
bol bol c vıtamını alıyorum
sabah aksam ballı lımonlu ılıksu ıcıyorum
lımon ve greyfurt suyu ıcıyorum ve mandalınle elma tuketıyorum bol bol ..ınsallah cabuk atlatırız
off ya kafayı yicem benimki niye hareketsiz? halası geldi bayram için kızcağız deli oluyo oynasın diye. bir iki tekme anca atıyo.çok mu tembel ne sorunu var anlamadım ki?hep böyleydi bu. iyice kötü oluyorum böyle duyunca.nadiren kuduruyo,delecekmiş gibi oluyo ama 3-4-5 güne bir anca.
niye bu böyle kızlar ya? benmki gibi olan var mı?
inşllah atlatırızkaç gündür yakalanmayayım diye o kadar dikkat ettim, her gün meyve yedim gene de bulaştı. bir kaç gün yatırmadan geçmeyecek galiba. o kadar mandalina, nar yiyorum banamısın demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?