merak etme.Abalmınkide öyleydi.son zamanlar üç dört kez sağlık ocağına gitti bu kıpırdamıyor bir şeymi olduki diye.Ama bir doğdu maşallah kıpır kıpır.6 aylıkken emeklemeye başlamıştı.
kızlar ayva iyi gelirmiş...tüketin bol bol boğaz ağrıları için hatta şimdi okudum bir çok faydası var linki atım bakın Ayvann Faydalar : Hekimce.com ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın hoşçakalınnn
belem kilosu gayet iyi maşallah.
pikolata kızım olsaydı eğer rüya asya koymayı çok isterdim. bir de kızlar dün bi program izledim isimler ve kaderimizi nasıl etkiledikleriyle ilgili. ordaki adam anne babanın ismine yakın olan isimleri çocuklara koymayı önermediğini söyledi.aynı harflr bulunduğunda ya da benzer isimler olduğunda çocuk zıtlaşmaşar yaşayabiliyormuş.
kızlar selam...herkesin bayramını tekrar kutluyorum.
bende cuma günü doktora gittim.suyunda azalma var ama şuan için korkulacak bir durum değil dedi.bebeğin hareketleri iyi..c.tesi tekrar gittim başka doktora oda baktı nst ye bağladı alttan muayene etti..şimdilik bir sorun yok dedi.perşembe tekrar gidicem bakalım bu sefer ne diyecek..doğsa bile korkmaya gerek yok artık diyor 34.haftaya giriyoruz yarın o yüzden sorun olmazmış.bilmiyorum bir kaç gündür kafam karışık..inşallah en az 37 haftaya kadar bekler bebişim..
canım maşallah ablanın bebişine 6 aylıkken emmeklemesine şaşırdımvalla benim kızım çok tembeldi emmeklemesini beklerken emeklemeden 14 aylıkkken yürümüştü
canım dikkat et kendine bol bol su iç günde 3 lt mutlaka bulsun ben kızımda suyum azaldığı için sezeryana alınmıştım inş. bi sorun çıkmaz bi de forumdan bi arkadaş armutun suyu artırdığını yazmıştı aklında bulunsun
kızlar koçiş hastalığını bana bulaştırdı. dün gece hiç uyumadım, boğazıma iğneler battı, sürekli ağrıdı. iltahap yok ama çok ağrıdı, gün içerisinde ağrı azalıyor, gece gene artıyor. ilaç almadan atlatılabilir mi?
son günlerdeki enfeksiyon bebeği etkileyebiliyormuş, hatta erken doğuma neden olabiliyormuş, birz tırstım.
bu arada kızımıza hala isim belirleyemedikufff ne zormuş. Asya, Dilara, Esra, İlayda....çok kararsızım
herkese merhaba kızlar.ikinci bbeğimiz de gelmiş. hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı bi bebek olsun inşallah.
hatırlayanınız varsa bir ay kadar önce erken doğu thlikesi atlatmış, istirahatteydim.bayadır yazmıyodum.
nidilat diye bi ilaç kullanıyorum sürekli. bakalım bu perşemb kontrolümüz var ve ilaç aralığını artıracaklar. çok şükür en kritik döenmler geride kaldı. perşembe 34e gircez inşallah. bundan sonra az da olsa daha rahat olacağız. her gün gün saymak o kadar zor ki...
essu ve luveyla bana moral oldu açıkçası. maşallah bbeklerinin durumunun iyi olması beni sevindiriyor. artık bundan sonra bizim sıpacık gelmeye kalkarsa da drların yapcağı bişi yokmuş. hakkımızda hayırlısı olsun.
marikom cvp yazıyor gibisin ama hala gelen giden msj yok :44: midem çok kötü , çok afedersiniz everybody çıkarttım az önce ve bi üşüme geldi , yatıcam şimdi .. msj kutunu az boşalt şekerim , kaç keredir bu sebepten özelden msj atamıyorum sanaöpüyorum ve sağlıklı haberlerini duymak istiyorum , iyi geceler canım
kızlar koçiş hastalığını bana bulaştırdı. dün gece hiç uyumadım, boğazıma iğneler battı, sürekli ağrıdı. iltahap yok ama çok ağrıdı, gün içerisinde ağrı azalıyor, gece gene artıyor. ilaç almadan atlatılabilir mi?
son günlerdeki enfeksiyon bebeği etkileyebiliyormuş, hatta erken doğuma neden olabiliyormuş, birz tırstım.
bu arada kızımıza hala isim belirleyemedikufff ne zormuş. Asya, Dilara, Esra, İlayda....çok kararsızım
ne güzel canım ya değişiklik insanı çok rahatlatıyo bende saçımı kestirdiğimde çok iyi gelmişti ne renge boyatıcaksın bakalım
kızım uyuyunca bende hemen uyucam valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?