2011 Aralık Anneleri

canım maşallah ablanın bebişine 6 aylıkken emmeklemesine şaşırdım valla benim kızım çok tembeldi emmeklemesini beklerken emeklemeden 14 aylıkkken yürümüştü

canım benzer isimler derken nasıl yani ismin içinde aynı harflerin bulunması falan gibi mi

kızlar selam...herkesin bayramını tekrar kutluyorum.
bende cuma günü doktora gittim.suyunda azalma var ama şuan için korkulacak bir durum değil dedi.bebeğin hareketleri iyi..c.tesi tekrar gittim başka doktora oda baktı nst ye bağladı alttan muayene etti..şimdilik bir sorun yok dedi.perşembe tekrar gidicem bakalım bu sefer ne diyecek..doğsa bile korkmaya gerek yok artık diyor 34.haftaya giriyoruz yarın o yüzden sorun olmazmış.bilmiyorum bir kaç gündür kafam karışık..inşallah en az 37 haftaya kadar bekler bebişim..

canım dikkat et kendine bol bol su iç günde 3 lt mutlaka bulsun ben kızımda suyum azaldığı için sezeryana alınmıştım inş. bi sorun çıkmaz bi de forumdan bi arkadaş armutun suyu artırdığını yazmıştı aklında bulunsun

canım maşallah ablanın bebişine 6 aylıkken emmeklemesine şaşırdım valla benim kızım çok tembeldi emmeklemesini beklerken emeklemeden 14 aylıkkken yürümüştü

Ablam bugün diyorki ilk üç ay uyumasına falan baktım karnımdaki hareketlerinide düşününce uslu uykucu bi bebek sanmıştım.nazarmı değdirdim ne diyor.Oğlu maşallah uyurken bile hareketli.9 aylıkken yürüdü.şimdi bir buçuk yaşında.

armut suyunu deneyeceğim canım.çok teşekkürr ederim
iyi geceler

bence Asya

maripositammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerlerdesin ??????????? çok merak ediyordum seni , herşey yolunda mı ? özel msj kutunu boşalttın mı ?? oğluş ne alemde sen nasılsın ????

canım benimmmm yeni gördüm msjını , sevindim riskin oldukça ortadan kalkmasına .. nidilat gerçekten çok iyi bir doğum durdurucu , kaç saatte alıyorsun bilmiyorum ama ( risk durumuna bağlı olarak ) kesersen 1-2 güne doğum başlıyor haberin olsun .. ben ilk hamileliğimde doğumdan 2 gün öncesine kadar günde 4-6 kere içtiğim oluyordu .. inşallah senin ve paşanın sağlıklı haberlerini alacağız buradan ..

marikom cvp yazıyor gibisin ama hala gelen giden msj yok :44: midem çok kötü , çok afedersiniz everybody çıkarttım az önce ve bi üşüme geldi , yatıcam şimdi .. msj kutunu az boşalt şekerim , kaç keredir bu sebepten özelden msj atamıyorum sana öpüyorum ve sağlıklı haberlerini duymak istiyorum , iyi geceler canım

starimuu canım benimmm kusura bakma şimdi gördüm.sayfa sekme şeklinde açılıydı ben başka yerlere bakiodum.
yeni yeni yazmaya başladım buralada kuzum . bayadır yoktum.
işte 30 haftalıkken hafif lekelenme ve 10 dkkada 4 defa gelen sancılarla yattım hastaneye. gerisini biliyosundur.celeston,nidilat serumlar falan... günde 6 defa alıyodum 4 haftadır. sonra 3 gün 4 defa aldım.şimdi 3 e indi ve yarın da bitircem inşallah tamamen.aşama aşama keselim dedi drum.doğsa da eski tehlikemiz yok inşallah. daha rahat içim.allah esirgesin. tabi bu arada saçma sapan evhamlar geliyor bebeğin sağlık durumuyla ilgili.salak salak düşünceler takılıyor kafama.geçecek inşallah.

sen nasılsın napiosun,nasıl gidio?herşey yolundadır umarım. özlemişim valla yahu. minik tosbacık nasıl:) iyice alıştırdı mı kendini pabucunu dama atacak olan ufaklığa:)
ay bi de geçenlerde sen aklıma geldin. bir gününü nasıl geçirdiğini yazmıştın. erkenden kalkmalar, parka götürmeler falan...:) koşturmaca içinde geçiyormuş vaktin.ona özel yapılan yemekler,gelişimi için gerekli oyunlar... çok özenmiştim. maşallah sana.bi de ikincisi geliyor inşallah:):):)acaba dedim ben de starimu gibi olabilir miyim? çok hareketli ve kanlı canlı bi insan değilim ve bu koşturmaca beni korkutuyo da:) alah yardımcımız olsun.

canım benim çok geçmiş olsun. yat hemen. daha sonra görüşürüz inşallah. kocaman öpüyorum seni. kendine iyi bak.

Starimu çok geçmiş olsun vitamin alıyor musun?

Pikolata bence İlayda :)

hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun yaa bayramlar genellikle hastalıkların kolaylıkla çoğaldığı zamanlar tokalaşma öpüpşme fasılları :)

ne güzel canım ya değişiklik insanı çok rahatlatıyo bende saçımı kestirdiğimde çok iyi gelmişti ne renge boyatıcaksın bakalım
kızım uyuyunca bende hemen uyucam valla...

açık kumral gibi...:) aslında gönül şöyle güzel sarılar isterdi de uğraşamam şimdi oryalle diye kaldı o.

kızlarrrrr kasıntı basladı bende bi kac gündür ellerim ve ayaklarım gozenek gozenek kabardı dayanamıyorum cok kasınıo
bole bise yasayan varmı

evet subuo bendede 22. haftadan berı vardı.4 hafta surdu.sonra yumurtayı kestım.gectı.sımdı ıkı gundur kestane yedım yıne oldu.boyle kasıyınca sıvrı sınek ısırıgı gıbı kabarıyor benıum ozellıkle ellerımın ustu kollarım ve ayaklarımda oluyor.yedıklerıne dıkkat et.belkı kaynagını bulursan gecer.az kalmıs senınde zaten bıraz dayanıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…