Allah yardımcın olsun cnm. Seni doktor mu çağırmıştı sen mi gittin. Ben 7 haftalıkken gittim bide 14. haftalık çağırdı. Korkuyorum bende mi bi daha gitsem doktora.
ilk gebeliğimde olmayan ama bunda baş gösteren tükürük salgısının aşırı derecede artmış olduğu elimde poşet havlu peçeteyle geziyorum ne uyku kaldı ne birşey sizdede varmı
Ben normal (yani turuncu) kayısı kurusu aldım. zararı mı var acaba?
Ben normal (yani turuncu) kayısı kurusu aldım. zararı mı var acaba?
Gördüm cnm. Sobe.
ya az önce ton balığı yedim ben gebelik.org a bakıyodum ton balığı yenmemeli falan diyo böle bişey duydunuzmu drunuzdan bana karışık şeyler yeme demişti sadece sucuk salam lahmacun vb. bunu da ilk kez duydum yaaa keşke yemeseydim çok üzüldüm şimdi yarın arasammı ki dru
yoksa kusmaya mı çalışsam parmaklayıp(((
ben de 6,5 haftalıkken kalbini duyduk..sonra 12.haftada gel dedi..yani nasıl bekleyecem bilmiyorum..hayır hastanede çalışıyorum zaten..ama dr.a işini öğretir gibi bi daha bakalımmı diyemem ki ultrasona..olmazsa başka bi hastanede eski dr.um var..ona mı gitsem acaba
birsey hissetmedigin bir terslik olmadigi surece gitmeye gerek yok bence. benim de son kontrolumden sonra ikili test icin cagirmasi neredeyse 1 ayi bulacak. gecen hafta bir terslik hissedip gittim ama herhangi birsey olmadigi surece gitmesek de sorun olmaz bence.
onceki hamileliklerinde problem yasayan anne adaylarini daha sik cagiriyorlar. bizim aralikta da problemli gebelik gecirmis arkadaslarimizin sayisi hayli fazla. o nedenle su 2 haftada gidiyor beni 2 ay sonra cagirdi diye dusunmek yersiz sanki.
birsey hissetmedigin bir terslik olmadigi surece gitmeye gerek yok bence. benim de son kontrolumden sonra ikili test icin cagirmasi neredeyse 1 ayi bulacak. gecen hafta bir terslik hissedip gittim ama herhangi birsey olmadigi surece gitmesek de sorun olmaz bence.
onceki hamileliklerinde problem yasayan anne adaylarini daha sik cagiriyorlar. bizim aralikta da problemli gebelik gecirmis arkadaslarimizin sayisi hayli fazla. o nedenle su 2 haftada gidiyor beni 2 ay sonra cagirdi diye dusunmek yersiz sanki.
bebeğini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum. çok çok üzüldüm tarif edemem.
ben bir haftadır bulantıdan ölmek üzereyim. kabızlık da cabası. zaten yediğim midemde durmuyoki. halsizlik, uykusuzluk ben hamile değil hasta gibiyim:44::44:
yarın akşam kalp atışlarını duymaya gitcez. insallah ters giden bişey yoktur. burda yazılanları okuyunca çok üzüldüm ve korktum. benim ilk hamileliğim bi de ondan.
sorun derken kanama vs. şeyler mi:44:bebişe bir şey olursa muhakkak belirtisi oluyor mu?
haklısın...zaten dr. elimin altında ..bi sorun olduğunda ki inşallah çıkmaz böle bişey o zaman danışırım artık..çok pimpirikli oldum ben yaaaa...:26:
bana doktorum eğer normal balık yiyemezsen(hani tiksinirsem felan diye), light ton balığı yesen de olur demişti.. abartmadıkça sorun olacağını sanmam, içini rahat tut :)
kızlar sizden kaç tüp kan almışlardı? benden 3 tüp aldılar. doktor sadece karaciğer ve şeker değerin yüksek dedi.haftaya gel aç karna tekrar kan ver dedi.
içime çok sinmedi, başka bir yere gidip baştan kan testi yaptırayım diyorum. sonra sizin yazdığınız bir değer vardı, aklıma gelmedi şimdi. hani her hafta artan bir değer:44: benim kan tahlili sonuçlarımda öyle bir değer de yok:44:
kızlar sizden kaç tüp kan almışlardı? benden 3 tüp aldılar. doktor sadece karaciğer ve şeker değerin yüksek dedi.haftaya gel aç karna tekrar kan ver dedi.
içime çok sinmedi, başka bir yere gidip baştan kan testi yaptırayım diyorum. sonra sizin yazdığınız bir değer vardı, aklıma gelmedi şimdi. hani her hafta artan bir değer:44: benim kan tahlili sonuçlarımda öyle bir değer de yok:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?