kızlarrrrr kasıntı basladı bende bi kac gündür ellerim ve ayaklarım gozenek gozenek kabardı dayanamıyorum cok kasınıo
bole bise yasayan varmı
kızlar selam...herkesin bayramını tekrar kutluyorum.
bende cuma günü doktora gittim.suyunda azalma var ama şuan için korkulacak bir durum değil dedi.bebeğin hareketleri iyi..c.tesi tekrar gittim başka doktora oda baktı nst ye bağladı alttan muayene etti..şimdilik bir sorun yok dedi.perşembe tekrar gidicem bakalım bu sefer ne diyecek..doğsa bile korkmaya gerek yok artık diyor 34.haftaya giriyoruz yarın o yüzden sorun olmazmış.bilmiyorum bir kaç gündür kafam karışık..inşallah en az 37 haftaya kadar bekler bebişim..
kızlar koçiş hastalığını bana bulaştırdı. dün gece hiç uyumadım, boğazıma iğneler battı, sürekli ağrıdı. iltahap yok ama çok ağrıdı, gün içerisinde ağrı azalıyor, gece gene artıyor. ilaç almadan atlatılabilir mi?
son günlerdeki enfeksiyon bebeği etkileyebiliyormuş, hatta erken doğuma neden olabiliyormuş, birz tırstım.
bu arada kızımıza hala isim belirleyemedikufff ne zormuş. Asya, Dilara, Esra, İlayda....çok kararsızım
canım çokkk geçmiş olsun...keşke gidip bi idrar tahlili yaptırsaydın.inşallah bir şey yoktur
canım öncelikle mesajın için tşkürler...
geçmiş olsun..bol su iç..sudan sonraki çıkışlarında da pembe renk çıkarsa o zaman önemli..su içtikçe idrar rengi açılacağından bi bak bakalım..
Korkutmak gibi olmasında nişan olmasın:26::26:
Cnm idrar yolu enfeksiyonunda çok sık tuvalete çıkma, çıkınca azıcık yapma ve yanma durumu var...var mı böyle bi durum?...ben çok ii bilirm
canım stres yapma bence stresten dolayı da erken doğum yapma olasılığı artabilir çok dikkat et inş. bişey olmaz ama sık sık kontrol et sen tedbiri elden bırakma inş. bebişin seni üzmez zamanın da gelir annesi:)
kızlar selam
öncelikle bayramınız mübarek olsun
biz iyiyiz
yani iyiyizdir umarım henüz doktora gidemedik hala bi araştırma bi telaş halindeyiz
onun dışında şekerim biraz yüksek dünden beri
bugün de benim doğumgünüm 33e girdim abavvvv
ya üzerimde acaip evham var
tabi burdaki doktorların hastanelerin de etkisi var insülini duyan yüksek riskli hastasın seni alamayız diyor
canımı sıktılar tabi(
ya işte onu soruyorum sizin de aklınıza kötü kötü şeyler geliyor mu
ben bu düşünceleri nasıl atcam kafamdan bilemiyorum delircem az kaldı
sağol canikom bebeklerimizle birlikte hepimizin inşallahDoğum günün kutlu olsun canım.Nice hayırlı yaşların olsunn..
nasilsiniz
HALIMEM canim enaz 3litre su ic idrar torbasi enfeksiyonuda olabilirsin
dikkatli ol
MELDEGIMOLSUN caniim agrilarin gayet norma
hangi ulkedesin sennnnn
NICKO iyiki dogdun canim nice yillara
canım teşekkür ederim ya şu evhamları sorudmnasilsiniz
HALIMEM canim enaz 3litre su ic idrar torbasi enfeksiyonuda olabilirsin
dikkatli ol
MELDEGIMOLSUN caniim agrilarin gayet norma
hangi ulkedesin sennnnn
NICKO iyiki dogdun canim nice yillara
canım teşekkür ederim ya şu evhamları sorudm
sizd eyok mu ben aklımdaki kötü düşüncelerdne kurtaramıyorum kendimi pof
canım kötü düşünceleri aklından sil...ben geçen hafta bugün sırf bu yüzden acillik oldum..acil nstye aldılar Allahtan bişey çıkmadı..burda biri bişey paylaşmış..ille okuyun diye link vermiş..bi hamilenin okumamaması gereken bi yazıyı hamile topiğinde paylaşmak ne mantıksa...
bi başağrısıyla başladı kasık ağrısıyla devam etti..saatlerce acı çektim..
iyi düşün iyi olsun...çünkü kötü düşüncelerin ardı arkası kesilmez..aklına taktıkça büyür..bebini kucağına aldığın anı hayal et..başka bişeye konsantre olma..
selamlar
bugün bebek arabamızı hallettik yorucu geçti ama şükür oda aradan çıktı.
halimemm suyun azaldığını 3/4 kere oturup kalkarken yürürken hafif sıcaklık ve bir kaç damla akıntı olarak hissediyordum.ama bunun için doktora gitmedim akıntıdır diye.cuma kontrole gittiğimde doktor söyledi.bakalım perşembe tekrar gidicem.sende panik yapma lütfen
cnm benimde var akintim ama doktor normal suyun iyi dedi benim biraz fazla sancidan sonra geliyor sar sar sari sular ama normal diyor anlamadim gitti ben
sağol canikom bebeklerimizle birlikte hepimizin inşallah
normal diyorsa korkma canım.o gelen akıntındır su değildir.ama sen her seferinde akıntım var diye doktora söyle
kızlar doğumdan sonrasında korse takmayı düşünüyor musunuz?
doktoruma sordum pentinin çorap korsesi varmış, kilot gibi giyiliyormuş, göğüsün altına kadar olanlardan. doktorum onu önerdi ama pek aklıma yatmadı. wc ye her gittiğimizde çıkartmak zor olur gibime geldi.
başka bir arkadaşım medical malzemeleri satan yerden lohusa korsesi almış, sadece göbek kısmını sarıyormuş. ona da doktoru önermiş.20 tl ye aldığını söylemişti. bu dha cazip geldi.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?