2011 Aralık Anneleri

kızlarrrrr kasıntı basladı bende bi kac gündür ellerim ve ayaklarım gozenek gozenek kabardı dayanamıyorum cok kasınıo
bole bise yasayan varmı

Selam , Benimde karnımda kaşıntılar oluyor bebeyağı sürüyorum benek benek olmuş sanırım kaşırken çizmişim..Az kaldı bakalım..
Bende hergün yumurta yiyorum oglum ıcın napım :)

Bendede yer yer kasintilar vardi ozellikle bacaklarimda sivilce gibi kizarikliklar oldu sonra o kizarikliklar buyuduler felan gecen hafta gittim doktora hamilelige bagli egzama olmusum..
Hamilelikte cilt daha cok kururmus benim cildim zaten kuruydu hepten kurumuslar bu yuzden egzama olmusum 2 tAne krem verdi 10 gun kullanicam ama simdiden kasintilari rahatlatti diyevlbilirim ki ben her gece unutmadan vazelin surerde yatardim buna ragmen oldu
Velasil cok uzattim :) dikkat edin sizdede olmasin.... Gecmis olsun :)

cnm çok çok geçmiş olsun. inşallah istediğin gibi olur herşey. bu arada suyunun azalmasını nasıl anladın? herhangi bi belirtisi var mı yoksa ultrasonda mı belli oluyor? ben de stres yapmış durumdayım çünkü :'43:

bence asya cnm...

canım çokkk geçmiş olsun...keşke gidip bi idrar tahlili yaptırsaydın.inşallah bir şey yoktur

Korkutmak gibi olmasında nişan olmasın:26::26:

Cnm idrar yolu enfeksiyonunda çok sık tuvalete çıkma, çıkınca azıcık yapma ve yanma durumu var...var mı böyle bi durum?...ben çok ii bilirm

valla kızlar bugün sürekli su içtim. ama ishalim 1 kere de olsa yine devam etti. idrarımın rengi de açılmaya başladı. ben böbreklerimden olduğunu düşünüp rahatlattım biraz kendimi ama yine de korktum tabi (( yarını da bi atlatırsam inşallah perşembe doktora gidecem. doktora da ulaşamadım zaten o da canımı sıktı. telefonu kapalı. bugüne kadar hiç sorun yaşamadık doktorumla ama hadi daha kötüsü olsaydı nasıl ulaşacaktım ona bilemedim. neyse perşembe sorarım artık... hepinize çok tşkler...

ben 33 haftanin icindeyim bi oglum olcak dun gorduk kocacimla 2430 gram oglum adi eren odasi herseyi hazir ama hek hastane cantamiz hazir deil kiyafetleri yikiyamadim hala deterjan begenemiyorum begensemde o an alamiyorum doktor agir kaldirmayi yasakladi burdakilerde 10 kiloluk kutu mubarek ben yururkene cok zorlaniyorum assa tarafa bicak sokuluyo sanki ardindanda sari sular geliyo cok cok ogle aci ki gozum karariyo bide cok hareketli oglum durmuyo yerinde ne gece ne gunduz merakediyorum hic uyumuyomu sabah ise gidiyorum aksam yatana kadar hareketli zor daliyorum uykuya hareketlerinden esime soyluyorum bak die duruyo hemen elini bile koysa kimildamiyo yalanci cikariyo beni suan yazarkene sekilden sekile girdim yani kaburgama dayadi poposunu bide sancilarim basladi 15 gundur belden karnima kasiklarima iniyo ama duzensiz isal oldum sandim gecen bekledim wcde gelen giden yok annem sakin gitme dedi bidaha doktorumada tam anlatamiyo esim bu arada yurt disinda yasiyorum annecim gelicek kismetse araligin 2 sinde doktor hersey cok normal diyo ama yururkene giren sanci beni korkutuyo cok 28 inde nst ye giricem heralde ozaman cikar ne var ne yok bide doktorum suyum gelene denk calisabilcemi soyledi bu beni cok sevindirdi kizlar kocalarinizin ilgisizlinden soz etmisiniz ablamda yeni dogum yapti kocasi bi kere bile gitmedi onla hastaneye oda agliyodu uzuluyodu ama simdi cocuga ondan cok bakiyo gece ondan once firliyomus aglayinca ogluslari her dk ariyip nasil iyimi duruyoomu emiyomu die surekli ariyomus simdide bundan sikayetci hanfendi yaranamiyo adam benimki her anda yanimda saolsun zaten 1 sene tedavi gorduk yani her kontrolumde yanimda utrosyon goruntusunu kameraya aliyo her seferinde her animda yanimda dogumada giricek her dk ariyo oglum uzuyomu karimi benim diye benimde korkum bebis olunca ilgisinin deismesi bakalim kismet benim dogum 23 ile 30 arasi araligin kismet benimki durmaz bu oglan icinde cok hareketli diyo kizlar ayni sancilari yururkene sizde cekiyonuzmuu yoksa doktora tam anlatamiyommu korkmalimiyim

kızlar selam

öncelikle bayramınız mübarek olsun
biz iyiyiz

yani iyiyizdir umarım henüz doktora gidemedik hala bi araştırma bi telaş halindeyiz
onun dışında şekerim biraz yüksek dünden beri

bugün de benim doğumgünüm 33e girdim abavvvv

ya üzerimde acaip evham var
tabi burdaki doktorların hastanelerin de etkisi var insülini duyan yüksek riskli hastasın seni alamayız diyor
canımı sıktılar tabi (

ya işte onu soruyorum sizin de aklınıza kötü kötü şeyler geliyor mu
ben bu düşünceleri nasıl atcam kafamdan bilemiyorum delircem az kaldı

Doğum günün kutlu olsun canım.Nice hayırlı yaşların olsunn..

nasilsiniz
HALIMEM canim enaz 3litre su ic idrar torbasi enfeksiyonuda olabilirsin
dikkatli ol
MELDEGIMOLSUN caniim agrilarin gayet norma
hangi ulkedesin sennnnn

NICKO iyiki dogdun canim nice yillara

nasilsiniz
dikkatli ol
hangi ulkedesin sennnnn

canim ilgilendigin icin saol belcikadayim ben ay normalse korkmiyim ay icimi rahatlattin sen kac haftaliksin

nasilsiniz
dikkatli ol
hangi ulkedesin sennnnn

canım teşekkür ederim ya şu evhamları sorudm
sizd eyok mu ben aklımdaki kötü düşüncelerdne kurtaramıyorum kendimi pof

canım teşekkür ederim ya şu evhamları sorudm
sizd eyok mu ben aklımdaki kötü düşüncelerdne kurtaramıyorum kendimi pof

canım kötü düşünceleri aklından sil...ben geçen hafta bugün sırf bu yüzden acillik oldum..acil nstye aldılar Allahtan bişey çıkmadı..burda biri bişey paylaşmış..ille okuyun diye link vermiş..bi hamilenin okumamaması gereken bi yazıyı hamile topiğinde paylaşmak ne mantıksa...
bi başağrısıyla başladı kasık ağrısıyla devam etti..saatlerce acı çektim..

iyi düşün iyi olsun...çünkü kötü düşüncelerin ardı arkası kesilmez..aklına taktıkça büyür..bebini kucağına aldığın anı hayal et..başka bişeye konsantre olma..

cnm hamile kalmadan once cok evhamliydim simdi hicbisi dusunemiyorum kotu hep iyi hep iyi yani ya bisi olursa demiyorum sancim oldugunda bile cunki oglum cok hareketli gecen gece sabaha kadar sancilandim ama gene konu dusunmedim ama dun gece cok kabuslar gordum esimle paylastim o cok yardimci oluyo bana belkide ondan ama evham iyi deil arkadasin dedigi gibi evham kotu bisi olmuyan seyi baslatirsin olmucak seyi oldurursun bosver bebisini alinca kucagina zaten diceksin herseyi bosuna abartmisim diye gul gec gez alisveris yap eglenmene bak

selamlar
bugün bebek arabamızı hallettik yorucu geçti ama şükür oda aradan çıktı.
halimemm suyun azaldığını 3/4 kere oturup kalkarken yürürken hafif sıcaklık ve bir kaç damla akıntı olarak hissediyordum.ama bunun için doktora gitmedim akıntıdır diye.cuma kontrole gittiğimde doktor söyledi.bakalım perşembe tekrar gidicem.sende panik yapma lütfen

cnm benimde var akintim ama doktor normal suyun iyi dedi benim biraz fazla sancidan sonra geliyor sar sar sari sular ama normal diyor anlamadim gitti ben

normal diyorsa korkma canım.o gelen akıntındır su değildir.ama sen her seferinde akıntım var diye doktora söyle

cis diyolar su gibi yani gunluk pet sapsari su oluyo bugun farkettim isten eve gelene kadar akti siksam suyu akcak pedin o derece sismis cis kokuyodu isiyommu acaba altima ben

kızlar doğumdan sonrasında korse takmayı düşünüyor musunuz?
doktoruma sordum pentinin çorap korsesi varmış, kilot gibi giyiliyormuş, göğüsün altına kadar olanlardan. doktorum onu önerdi ama pek aklıma yatmadı. wc ye her gittiğimizde çıkartmak zor olur gibime geldi.
başka bir arkadaşım medical malzemeleri satan yerden lohusa korsesi almış, sadece göbek kısmını sarıyormuş. ona da doktoru önermiş.20 tl ye aldığını söylemişti. bu dha cazip geldi.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?:44:

bu arada benim koçişi göbeğime dokunduramıyorum çocuk tekme atınca huylanıp elini kaçırıyor içim tuhah oluyor diyor, uzaktan seviyor kızını. ben de dalga geçiyorum, el kadar bebiş seni hizaya getirdi diyorum beni kızdırınca da " kafamı bozma kızıma tekmeletirim seni diyorum"
geçen gece sağından soluna dönüyordu. göbişime değmesin diye elimle bacağını ittim. normalde eşim top atsan uyanmaz. resmen yataktan fırladı. bebekmiydi o diye panik yaptı

cnm bana annem getircek lohusa korsesi gelirkene yanima bende sadece bel korsesi var sort gibi ama dedigin gibi wcye girerkene zor olur o yuzden burda atlet seklinde korseler var onlardan alicam gezmelere giderkene dierini giycem siddetle giyilmesiini tavsiye ediyorum korse burda giymeyen bayan var rahim disrda kaldi sert yalvardim giy die giymedi 2 yasinda kizi hala gobeyi var neler ne aletler kullandi neler yapti gecmedi doktorudda demis zaten korse giymen gerek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…