bu arada benim koçişi göbeğime dokunduramıyorumçocuk tekme atınca huylanıp elini kaçırıyor içim tuhah oluyor diyor, uzaktan seviyor kızını. ben de dalga geçiyorum, el kadar bebiş seni hizaya getirdi diyorum beni kızdırınca da " kafamı bozma kızıma tekmeletirim seni diyorum"
geçen gece sağından soluna dönüyordu. göbişime değmesin diye elimle bacağını ittim. normalde eşim top atsan uyanmaz. resmen yataktan fırladı. bebekmiydi o diye panik yaptı
ben 33 haftanin icindeyim bi oglum olcak dun gorduk kocacimla 2430 gram oglum adi eren odasi herseyi hazir ama hek hastane cantamiz hazir deilkiyafetleri yikiyamadim hala deterjan begenemiyorum begensemde o an alamiyorum doktor agir kaldirmayi yasakladi burdakilerde 10 kiloluk kutu mubarek ben yururkene cok zorlaniyorum assa tarafa bicak sokuluyo sanki ardindanda sari sular geliyo cok cok ogle aci ki gozum karariyo bide cok hareketli oglum durmuyo yerinde ne gece ne gunduz merakediyorum hic uyumuyomu sabah ise gidiyorum aksam yatana kadar hareketli zor daliyorum uykuya hareketlerinden esime soyluyorum bak die duruyo hemen elini bile koysa kimildamiyo yalanci cikariyo beni suan yazarkene sekilden sekile girdim yani kaburgama dayadi poposunu bide sancilarim basladi 15 gundur belden karnima kasiklarima iniyo ama duzensiz isal oldum sandim gecen bekledim wcde gelen giden yok annem sakin gitme dedi bidaha doktorumada tam anlatamiyo esim bu arada yurt disinda yasiyorum annecim gelicek kismetse araligin 2 sinde doktor hersey cok normal diyo ama yururkene giren sanci beni korkutuyo cok 28 inde nst ye giricem heralde ozaman cikar ne var ne yok bide doktorum suyum gelene denk calisabilcemi soyledi bu beni cok sevindirdi kizlar kocalarinizin ilgisizlinden soz etmisiniz ablamda yeni dogum yapti kocasi bi kere bile gitmedi onla hastaneye oda agliyodu uzuluyodu ama simdi cocuga ondan cok bakiyo gece ondan once firliyomus aglayinca ogluslari her dk ariyip nasil iyimi duruyoomu emiyomu die surekli ariyomus simdide bundan sikayetci hanfendi yaranamiyo adam benimki her anda yanimda saolsun zaten 1 sene tedavi gorduk yani her kontrolumde yanimda utrosyon goruntusunu kameraya aliyo her seferinde her animda yanimda dogumada giricek her dk ariyo oglum uzuyomu karimi benim diye benimde korkum bebis olunca ilgisinin deismesi bakalim kismet benim dogum 23 ile 30 arasi araligin kismet benimki durmaz bu oglan icinde cok hareketli diyo kizlar ayni sancilari yururkene sizde cekiyonuzmuu yoksa doktora tam anlatamiyommu korkmalimiyim
kızlar selam
öncelikle bayramınız mübarek olsun
biz iyiyiz
yani iyiyizdir umarım henüz doktora gidemedik hala bi araştırma bi telaş halindeyiz
onun dışında şekerim biraz yüksek dünden beri
bugün de benim doğumgünüm 33e girdim abavvvv
ya üzerimde acaip evham var
tabi burdaki doktorların hastanelerin de etkisi var insülini duyan yüksek riskli hastasın seni alamayız diyor
canımı sıktılar tabi(
ya işte onu soruyorum sizin de aklınıza kötü kötü şeyler geliyor mu
ben bu düşünceleri nasıl atcam kafamdan bilemiyorum delircem az kaldı
nasilsiniz
HALIMEM canim enaz 3litre su ic idrar torbasi enfeksiyonuda olabilirsin
dikkatli ol
MELDEGIMOLSUN caniim agrilarin gayet norma
hangi ulkedesin sennnnn
NICKO iyiki dogdun canim nice yillara
selamlar
bugün bebek arabamızı hallettik yorucu geçti ama şükür oda aradan çıktı.
halimemm suyun azaldığını 3/4 kere oturup kalkarken yürürken hafif sıcaklık ve bir kaç damla akıntı olarak hissediyordum.ama bunun için doktora gitmedim akıntıdır diye.cuma kontrole gittiğimde doktor söyledi.bakalım perşembe tekrar gidicem.sende panik yapma lütfen
kızlar doğumdan sonrasında korse takmayı düşünüyor musunuz?
doktoruma sordum pentinin çorap korsesi varmış, kilot gibi giyiliyormuş, göğüsün altına kadar olanlardan. doktorum onu önerdi ama pek aklıma yatmadı. wc ye her gittiğimizde çıkartmak zor olur gibime geldi.
başka bir arkadaşım medical malzemeleri satan yerden lohusa korsesi almış, sadece göbek kısmını sarıyormuş. ona da doktoru önermiş.20 tl ye aldığını söylemişti. bu dha cazip geldi.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?:44:
Olbey den ve diger erken dogum riski olan arkadaslardan haber varmi ?
merhaba arkadaslar, benim kucuk kizim supriz yapti ve ben cts sabahi saat 8.04 te dogum yaptim. henuz 35+3 gunluk kizim cok sukur dunyaya geldi. gecen carsamba aniden beyaz mukus tarzi kutlece bi akintimin geldigini yazmistim. dr um agrim ve kan gelmedigi icin normal demisti. ama sonra bel agrilarim basladi ve cuma gecesi artik dayanamaz oldum karnimin on tarafina vurmaya basladi agri. hemen hastaneyi aradik, gelin dediler. sancilarim baslamis, acilma var dediler. hemen epidural verdiler, sonra antibiyotik serum taktilar ( dogumda bebegi sarilik vs turu hastaliktan korusun diye). suyumu gelmemisti hala, kendileri patlattilar ve 1 saat icinde acilmam 10 cm e ulasmis. hemen hazirlik basladi ve 15 dak gibi bi surede dogum gerceklesti:)) kizim cok kucuk dogdu 2486 gr ve 44 cm ama dunyalar guzeli pamugum:)) sekeri olan arkadaslar icin soluyorum, hic merak etmeyin dikkat ederseniz saglikla geliyo kuzularimiz.. tek sorunumuz hala sutum tam gelmedi. 2 gundur pompayla cekiyorum ve kizimin cok gucu yok gogusten cekmeye 1, 2 cekiyo sonra birakiyo.. hayirlisi.. simdilik bu kadar, insaallah tekrar girerim. Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin.. insaallah hepimizin icin hersey cok guzel olur.. kuzularimiz dunyanin en guzel varliklari ne kadar sukretsek az.. gorusmek uzere..
canim ilgilendigin icin saol belcikadayim ben ay normalse korkmiyim ay icimi rahatlattin sen kac haftaliksin
merhaba arkadaslar, benim kucuk kizim supriz yapti ve ben cts sabahi saat 8.04 te dogum yaptim. henuz 35+3 gunluk kizim cok sukur dunyaya geldi. gecen carsamba aniden beyaz mukus tarzi kutlece bi akintimin geldigini yazmistim. dr um agrim ve kan gelmedigi icin normal demisti. ama sonra bel agrilarim basladi ve cuma gecesi artik dayanamaz oldum karnimin on tarafina vurmaya basladi agri. hemen hastaneyi aradik, gelin dediler. sancilarim baslamis, acilma var dediler. hemen epidural verdiler, sonra antibiyotik serum taktilar ( dogumda bebegi sarilik vs turu hastaliktan korusun diye). suyumu gelmemisti hala, kendileri patlattilar ve 1 saat icinde acilmam 10 cm e ulasmis. hemen hazirlik basladi ve 15 dak gibi bi surede dogum gerceklesti:)) kizim cok kucuk dogdu 2486 gr ve 44 cm ama dunyalar guzeli pamugum:)) sekeri olan arkadaslar icin soluyorum, hic merak etmeyin dikkat ederseniz saglikla geliyo kuzularimiz.. tek sorunumuz hala sutum tam gelmedi. 2 gundur pompayla cekiyorum ve kizimin cok gucu yok gogusten cekmeye 1, 2 cekiyo sonra birakiyo.. hayirlisi.. simdilik bu kadar, insaallah tekrar girerim. Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin.. insaallah hepimizin icin hersey cok guzel olur.. kuzularimiz dunyanin en guzel varliklari ne kadar sukretsek az.. gorusmek uzere..
slm canim.belcikanin neresinde oturuyorsun?
cnm olbey şu anda beklemedeymiş. 3 hafta kadar bekletmeye çalışacaklar bebeği...
canim ilgilendigin icin saol belcikadayim ben ay normalse korkmiyim ay icimi rahatlattin sen kac haftaliksin
lutfen pozitif dusun pozitif olsuncanım teşekkür ederim ya şu evhamları sorudm
sizd eyok mu ben aklımdaki kötü düşüncelerdne kurtaramıyorum kendimi pof
kızlar doğumdan sonrasında korse takmayı düşünüyor musunuz?
doktoruma sordum pentinin çorap korsesi varmış, kilot gibi giyiliyormuş, göğüsün altına kadar olanlardan. doktorum onu önerdi ama pek aklıma yatmadı. wc ye her gittiğimizde çıkartmak zor olur gibime geldi.
başka bir arkadaşım medical malzemeleri satan yerden lohusa korsesi almış, sadece göbek kısmını sarıyormuş. ona da doktoru önermiş.20 tl ye aldığını söylemişti. bu dha cazip geldi.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?:44:
Evet ilk dogumum, bende cok saskinim hala.. 1 tane dikisim var. O da bebek kucuk diye sanirim. Kizimizin adi Afra Nur) 5 kasim 2011
anisssss seker gurbet kuslari cogaldiiii
evettt ama sende benim gibi gelin geldin dimi galiba melegimolsun o burda dogma buyume
ah evet 2 sene once geldim ama herkez trde anam babam kaynanam herkez tek esim ve ben burdayiz
Evet ilk dogumum, bende cok saskinim hala.. 1 tane dikisim var. O da bebek kucuk diye sanirim. Kizimizin adi Afra Nur) 5 kasim 2011
evettt ama sende benim gibi gelin geldin dimi galiba melegimolsun o burda dogma buyume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?