2011 Aralık Anneleri

hehe alemsiniz ha benimkide yastik koyalim aramiza die panik yapiyo ben durtuncede agrinmi var noldu su vereyimmi die kalkyio seninki gene babasina hareket yapiyo benimki elini koyar koymaz duruyo hic kipramiyo

hoşgeldin cnm aramıza... ağrılara gelince; ben de kasık ağrısı çok yok diyebilirim ama kaburgalarım çürümüş durumda...

ii ki doğdun cnm... valla evham yapmamaya çalışsam da maalesef ben de yapıyorum... hele şu son 2 gündür. gece saat 5ten 7 ye kadar bekledim bebeğim hareket etsin diye. ben panik yaptıkça o kıpırdamadı. ki normalde oynar hemen ben uyanır uyanmaz... Allah yardımcımız olsun cnm yaa... zor bir süreçten geçiyoruz. inşallah çok güzel bitecek bu hamilelik süreci...

nasilsiniz
HALIMEM canim enaz 3litre su ic idrar torbasi enfeksiyonuda olabilirsin
dikkatli ol
MELDEGIMOLSUN caniim agrilarin gayet norma
hangi ulkedesin sennnnn

NICKO iyiki dogdun canim nice yillara

saol cnm benim... inan bugün 2,5 litreyi bulmuştur. yatana kadar da içip 3 e tamamlarım zaten... ama hareketler de azaldı sanki. bugün tam 8 ay bitti 9 a girdik. acaba gerçekten yeri çok daraldı da ondan mı hareketleri azaldı. perşembe gelse de bi doktora gitsem (

hayırlı olsun cnm bebek arabanız... bu arada akıntım oluyor bazen su gibi... inşallah aynı şey değildir. ben de perşembe gidicem inşallah. bakalım herşey yolunda mı? :18::18::18:

ben korse alırım cnm valla. medikallerde satılan korseler varmış. sanırım onlardan kullanırım. hey gidi incecik belim çok kalınlaştı :) sıkılaştırmak lazımmmmm bence dee

Olbey den ve diger erken dogum riski olan arkadaslardan haber varmi ?

cnm olbey şu anda beklemedeymiş. 3 hafta kadar bekletmeye çalışacaklar bebeği...

merhaba arkadaslar, benim kucuk kizim supriz yapti ve ben cts sabahi saat 8.04 te dogum yaptim. henuz 35+3 gunluk kizim cok sukur dunyaya geldi. gecen carsamba aniden beyaz mukus tarzi kutlece bi akintimin geldigini yazmistim. dr um agrim ve kan gelmedigi icin normal demisti. ama sonra bel agrilarim basladi ve cuma gecesi artik dayanamaz oldum karnimin on tarafina vurmaya basladi agri. hemen hastaneyi aradik, gelin dediler. sancilarim baslamis, acilma var dediler. hemen epidural verdiler, sonra antibiyotik serum taktilar ( dogumda bebegi sarilik vs turu hastaliktan korusun diye). suyumu gelmemisti hala, kendileri patlattilar ve 1 saat icinde acilmam 10 cm e ulasmis. hemen hazirlik basladi ve 15 dak gibi bi surede dogum gerceklesti:)) kizim cok kucuk dogdu 2486 gr ve 44 cm ama dunyalar guzeli pamugum:)) sekeri olan arkadaslar icin soluyorum, hic merak etmeyin dikkat ederseniz saglikla geliyo kuzularimiz.. tek sorunumuz hala sutum tam gelmedi. 2 gundur pompayla cekiyorum ve kizimin cok gucu yok gogusten cekmeye 1, 2 cekiyo sonra birakiyo.. hayirlisi.. simdilik bu kadar, insaallah tekrar girerim. Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin.. insaallah hepimizin icin hersey cok guzel olur.. kuzularimiz dunyanin en guzel varliklari ne kadar sukretsek az.. gorusmek uzere..

gozun aydin cnm hersey yolunda olmasi ne guzel ilk bebisinmi epudurelmi oldun ve kac dikisin var ayy ins bizlerde kavusuruz bebislerimize hemencik

Ayyyyyyy cok sasirdim.Insallah prensesin hemencecik toparlanirrr.Hemen seni listeye ekliyorum :) isminide yaz annesi

İyi akşamlar hanımlar. Baryam boyunca ablamda kalıyorum o da hamile çok komik görünüyoruz göbekli göbekli Sizler nasılsınız tatlı annecikler herkes iyidir inşallah :))

Evet ilk dogumum, bende cok saskinim hala.. 1 tane dikisim var. O da bebek kucuk diye sanirim. Kizimizin adi Afra Nur) 5 kasim 2011

canim ilgilendigin icin saol belcikadayim ben ay normalse korkmiyim ay icimi rahatlattin sen kac haftaliksin

canim ben 37 haftamdayim 15kasimdada gorusmem var sezeryan olucam....

canım teşekkür ederim ya şu evhamları sorudm
sizd eyok mu ben aklımdaki kötü düşüncelerdne kurtaramıyorum kendimi pof
lutfen pozitif dusun pozitif olsun
kendini kotuye vurma sonucda hamilesin canim hasta degilsin melegine guclu bir anne oldugunu gosterrrrrr

seker sezeryanlilara onermiyorlar noraml yapanlarda 6haqfta sonra kullanabiliyorlar bildiuigim kadariylaaaaaaa...

ayyyyyyyyyyyyyyyy ilkkkkkk prensesimizde gelmis
allah saglikli sihhatli anali babali buyutmeyi nasip etsin canimmmm
cokda kolay olmus dogumun nkadar guzellllll

anisssss seker gurbet kuslari cogaldiiii

ablam sezeryan oldu doktor 10 gun sonra takabilirsin demis kesik yere pamuk koymus bisicik olmamis ama yazin ortasinda terletti zor dayandim 1 2 hafta dedi

iyi akşamlar kızlarrr..

Evet ilk dogumum, bende cok saskinim hala.. 1 tane dikisim var. O da bebek kucuk diye sanirim. Kizimizin adi Afra Nur) 5 kasim 2011

ayyy maşallah ya hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün inş..ilk prensesimiz gelmiş oldu ve 3. bebişimizde belli olmuş oldu sıra 4.de:)))

aralığa daha cok varken erken başladı ya bu dogumlar:))

bu arada hasta olan arkadaşlara cok geçmiş olsunnn...

nickocum dogum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara bende 33 yaşındayım:)) bu arada kötü düşünceleri bırak canım olumlu güzel şeyler düşün ki öyle olsun herşeyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…