sende gelinsin demek.tam gurbet kuslari olduk yani
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa bizimki daha farkli tabiiiiii canim senin adin ne yaaaaaaa
ben demet
sende gelinsin demek.tam gurbet kuslari olduk yani
of ya aynen ardı arkası kesilmiyor bu şeker yüzünden başımıza bi iş gelecek diye öyle korkuyorum ki :18:canım kötü düşünceleri aklından sil...ben geçen hafta bugün sırf bu yüzden acillik oldum..acil nstye aldılar Allahtan bişey çıkmadı..burda biri bişey paylaşmış..ille okuyun diye link vermiş..bi hamilenin okumamaması gereken bi yazıyı hamile topiğinde paylaşmak ne mantıksa...
bi başağrısıyla başladı kasık ağrısıyla devam etti..saatlerce acı çektim..
iyi düşün iyi olsun...çünkü kötü düşüncelerin ardı arkası kesilmez..aklına taktıkça büyür..bebini kucağına aldığın anı hayal et..başka bişeye konsantre olma..
of hadi hayırlısı olsun hakkımızda ben de hep uzak tutmak istiyorum düşüncelericnm hamile kalmadan once cok evhamliydim simdi hicbisi dusunemiyorum kotu hep iyi hep iyi yani ya bisi olursa demiyorum sancim oldugunda bile cunki oglum cok hareketli gecen gece sabaha kadar sancilandim ama gene konu dusunmedim ama dun gece cok kabuslar gordum esimle paylastim o cok yardimci oluyo bana belkide ondan ama evham iyi deil arkadasin dedigi gibi evham kotu bisi olmuyan seyi baslatirsin olmucak seyi oldurursun bosver bebisini alinca kucagina zaten diceksin herseyi bosuna abartmisim diye gul gec gez alisveris yap eglenmene bak
sağol canım sağoldoğum günün kutlu olsun canım :))
of ya yalnız değilim allahtan hayırlısıyla doğuralım daii ki doğdun cnm... valla evham yapmamaya çalışsam da maalesef ben de yapıyorum... hele şu son 2 gündür. gece saat 5ten 7 ye kadar bekledim bebeğim hareket etsin diye. ben panik yaptıkça o kıpırdamadı. ki normalde oynar hemen ben uyanır uyanmaz... Allah yardımcımız olsun cnm yaa... zor bir süreçten geçiyoruz. inşallah çok güzel bitecek bu hamilelik süreci...
ayyyyyy canım çok sevindim allah sağlıkla büyütmeni en güzel günlerini görmeni nasip etsin yerim ben o kuzucuğumerhaba arkadaslar, benim kucuk kizim supriz yapti ve ben cts sabahi saat 8.04 te dogum yaptim. henuz 35+3 gunluk kizim cok sukur dunyaya geldi. gecen carsamba aniden beyaz mukus tarzi kutlece bi akintimin geldigini yazmistim. dr um agrim ve kan gelmedigi icin normal demisti. ama sonra bel agrilarim basladi ve cuma gecesi artik dayanamaz oldum karnimin on tarafina vurmaya basladi agri. hemen hastaneyi aradik, gelin dediler. sancilarim baslamis, acilma var dediler. hemen epidural verdiler, sonra antibiyotik serum taktilar ( dogumda bebegi sarilik vs turu hastaliktan korusun diye). suyumu gelmemisti hala, kendileri patlattilar ve 1 saat icinde acilmam 10 cm e ulasmis. hemen hazirlik basladi ve 15 dak gibi bi surede dogum gerceklesti:)) kizim cok kucuk dogdu 2486 gr ve 44 cm ama dunyalar guzeli pamugum:)) sekeri olan arkadaslar icin soluyorum, hic merak etmeyin dikkat ederseniz saglikla geliyo kuzularimiz.. tek sorunumuz hala sutum tam gelmedi. 2 gundur pompayla cekiyorum ve kizimin cok gucu yok gogusten cekmeye 1, 2 cekiyo sonra birakiyo.. hayirlisi.. simdilik bu kadar, insaallah tekrar girerim. Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin.. insaallah hepimizin icin hersey cok guzel olur.. kuzularimiz dunyanin en guzel varliklari ne kadar sukretsek az.. gorusmek uzere..
aynen dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum da gel bunu panik atak kalbime anlat psikopat manyak beynime anlat ayyyycanim ben 37 haftamdayim 15kasimdada gorusmem var sezeryan olucam....
lutfen pozitif dusun pozitif olsun
kendini kotuye vurma sonucda hamilesin canim hasta degilsin melegine guclu bir anne oldugunu gosterrrrrr
merhaba arkadaslar, benim kucuk kizim supriz yapti ve ben cts sabahi saat 8.04 te dogum yaptim. henuz 35+3 gunluk kizim cok sukur dunyaya geldi. gecen carsamba aniden beyaz mukus tarzi kutlece bi akintimin geldigini yazmistim. dr um agrim ve kan gelmedigi icin normal demisti. ama sonra bel agrilarim basladi ve cuma gecesi artik dayanamaz oldum karnimin on tarafina vurmaya basladi agri. hemen hastaneyi aradik, gelin dediler. sancilarim baslamis, acilma var dediler. hemen epidural verdiler, sonra antibiyotik serum taktilar ( dogumda bebegi sarilik vs turu hastaliktan korusun diye). suyumu gelmemisti hala, kendileri patlattilar ve 1 saat icinde acilmam 10 cm e ulasmis. hemen hazirlik basladi ve 15 dak gibi bi surede dogum gerceklesti:)) kizim cok kucuk dogdu 2486 gr ve 44 cm ama dunyalar guzeli pamugum:)) sekeri olan arkadaslar icin soluyorum, hic merak etmeyin dikkat ederseniz saglikla geliyo kuzularimiz.. tek sorunumuz hala sutum tam gelmedi. 2 gundur pompayla cekiyorum ve kizimin cok gucu yok gogusten cekmeye 1, 2 cekiyo sonra birakiyo.. hayirlisi.. simdilik bu kadar, insaallah tekrar girerim. Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin.. insaallah hepimizin icin hersey cok guzel olur.. kuzularimiz dunyanin en guzel varliklari ne kadar sukretsek az.. gorusmek uzere..
kızlar doğumdan sonrasında korse takmayı düşünüyor musunuz?
doktoruma sordum pentinin çorap korsesi varmış, kilot gibi giyiliyormuş, göğüsün altına kadar olanlardan. doktorum onu önerdi ama pek aklıma yatmadı. wc ye her gittiğimizde çıkartmak zor olur gibime geldi.
başka bir arkadaşım medical malzemeleri satan yerden lohusa korsesi almış, sadece göbek kısmını sarıyormuş. ona da doktoru önermiş.20 tl ye aldığını söylemişti. bu dha cazip geldi.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?:44:
evt anasiz babasiz bibayram daha
of ya aynen ardı arkası kesilmiyor bu şeker yüzünden başımıza bi iş gelecek diye öyle korkuyorum ki :18:
of hadi hayırlısı olsun hakkımızda ben de hep uzak tutmak istiyorum düşünceleri
sağol canım sağol
of ya yalnız değilim allahtan hayırlısıyla doğuralım da
ayyyyyy canım çok sevindim allah sağlıkla büyütmeni en güzel günlerini görmeni nasip etsin yerim ben o kuzucuğu
peki birşey sorcam şekerini sen dietle düzenlemiştin ama di mi
benim gibi insülin kullanmıyordun
burada çok sorun çıkarıyorlar ya insülini duyunca moralim çok bozuk
ama snein adına o kadar çok sevindim ki allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah
aynen dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum da gel bunu panik atak kalbime anlat psikopat manyak beynime anlat ayyyy
selamlar
bugün bebek arabamızı hallettik yorucu geçti ama şükür oda aradan çıktı.
halimemm suyun azaldığını 3/4 kere oturup kalkarken yürürken hafif sıcaklık ve bir kaç damla akıntı olarak hissediyordum.ama bunun için doktora gitmedim akıntıdır diye.cuma kontrole gittiğimde doktor söyledi.bakalım perşembe tekrar gidicem.sende panik yapma lütfen[/QUOTE
bende de oluyor arada böyle akıntılar;ama benım kontrolume daha 10 gun var inşallah cıddı bişey degıldır ben normal akıntı dıye dusunuyorum ama.Canım buaradabebek arabasını ne model aldınız saolsun kayınvalıdemler alıvercek ınt.ten begenın bız alalım dedıler ama dokunmayınca anlayamıyorsun kı paylasabılırsen fotosunu markasını paylasırmısın?güzel ve saglıkllı gunlerde kullanın...
Evet ilk dogumum, bende cok saskinim hala.. 1 tane dikisim var. O da bebek kucuk diye sanirim. Kizimizin adi Afra Nur) 5 kasim 2011
merhaba arkadaslar, benim kucuk kizim supriz yapti ve ben cts sabahi saat 8.04 te dogum yaptim. henuz 35+3 gunluk kizim cok sukur dunyaya geldi. gecen carsamba aniden beyaz mukus tarzi kutlece bi akintimin geldigini yazmistim. dr um agrim ve kan gelmedigi icin normal demisti. ama sonra bel agrilarim basladi ve cuma gecesi artik dayanamaz oldum karnimin on tarafina vurmaya basladi agri. hemen hastaneyi aradik, gelin dediler. sancilarim baslamis, acilma var dediler. hemen epidural verdiler, sonra antibiyotik serum taktilar ( dogumda bebegi sarilik vs turu hastaliktan korusun diye). suyumu gelmemisti hala, kendileri patlattilar ve 1 saat icinde acilmam 10 cm e ulasmis. hemen hazirlik basladi ve 15 dak gibi bi surede dogum gerceklesti:)) kizim cok kucuk dogdu 2486 gr ve 44 cm ama dunyalar guzeli pamugum:)) sekeri olan arkadaslar icin soluyorum, hic merak etmeyin dikkat ederseniz saglikla geliyo kuzularimiz.. tek sorunumuz hala sutum tam gelmedi. 2 gundur pompayla cekiyorum ve kizimin cok gucu yok gogusten cekmeye 1, 2 cekiyo sonra birakiyo.. hayirlisi.. simdilik bu kadar, insaallah tekrar girerim. Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin.. insaallah hepimizin icin hersey cok guzel olur.. kuzularimiz dunyanin en guzel varliklari ne kadar sukretsek az.. gorusmek uzere..
sağol canım teşekkür ederim mucucukben kesınlıkle kullanacagım canım ablam dogumundan hemen sonra kullanmaya basladı(normal dogumdu)suan gorsenız masallah hiçbişeyı yok dogumdan oncekı halı gıbı
NİCKO tatlım mutlu yıllar
ay dur ağzını hayra aç aayykizlar bende bi sanci basladi simdi dogurcam sanki ayyy belimle karnim catliyo bide cok hareket ediyo icim sizliyo artik derim yirtilcak nerdeyse bi dus yapcam belki iyi gelir iyi aksamlar hepinize hayirli bayramlar
ya bak bu hikayelere bile takıyorum kafayı 3 hafta hastane mi vay anam vaycanimmmm lutfen pozitif ollll
bak ben sana basimdan gecen bir olayi anlatayim
ben ogluma hamileyken can dostumda hamileydi aramizda 1ay vardi herseyi negatif dusunuyordu ve olur olmadik seyde buluyordu onu her neyse
benim dostum temmuzda dogum yapti 3hafta erken hastanede kaldi bebek sarilik ve vucud isisi dusukdu nette olur olmadik seyleri okuyup kendine dert ediyordu bebeginede negatif dusuncesi yansidi ve bebek 27gun yasadi ve vefat etti
benim icin cokamacok kotu bir olaydi hamileligimin son doneminde yasadim bunlari
ama herzaman pozitif dusunmeye calisdim
sonuc benim oglumda o haberi aldigimda saniyelik nefessiz kalmamla nefes alimi hizliydi diger bebeklere goreee benim bebegimde kaldi hastanede ama ben negatif olmadim hicbirzaman suanda degillim
kizim donmedi ama hersedede hayir vardir diyorummmmmm
NEYSE cok uzadiiiiiiiiiiii POZITIFFFFFFFFFFFFFFFFF olllllll emin ol ise cok yariyor helede bebegeeeeee daha cok yariyorrrrr
fatma canim sen kac yasina kadar burdaydin eeeeeeeee burda bekarken olmak tabiiii super olurrrrrrrrrrr
Kizlar selammm, istanbulda nerde park yatak cesitleri bulabilirim biliyormusunuz?:26:
mrb hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar.öncelikle 3.bebiş hayırlı olsun sare allah analı babalı büyütsün arkadaşım çok sevindim doğumunda çok kolay olmuş bi ara fırsatın olunca ayrıntılı anlat lütfen..gelelim bana bu bayram bize zehir oldu malesef arefe günü annanem vefat etti göynüğe gittik cenazeye apar topar 6 saatlik yol (3 saat gidiş 3 te geliş) yol yorgunluğunuda geçtim gerçekten çok zordu inanın daha ewime şimdi girdim pc açtım size yazıyorum annemde perişan oldu çok üzüldü ee haliyle bende üzüldüm ölüm çok zor yaa hayatta en önemli şey sağlık annanem vefat etti psikolojim çok bozuk yaaneyse bende haberler böyle işte.. belim hala çok ağrıyor yolculuk yaparkende çok zorlandım ellerim ayaklarım şişti halada inmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?