2011 Aralık Anneleri

ahaaaaaaaaaaaaaaaaa bizimki daha farkli tabiiiiii canim senin adin ne yaaaaaaa
ben demet

sende gelinsin demek.tam gurbet kuslari olduk yani

kızlar bende isviçre de dogdum buyudum cocuklugum orda gecti sonradan babam türkiyeye dönüş yaptı ..ama ben hala oraları cok özlüyorum..en güzel günlerimi orda yaşadım ben:)

of ya aynen ardı arkası kesilmiyor bu şeker yüzünden başımıza bi iş gelecek diye öyle korkuyorum ki :18:

of hadi hayırlısı olsun hakkımızda ben de hep uzak tutmak istiyorum düşünceleri

doğum günün kutlu olsun canım :))
sağol canım sağol

of ya yalnız değilim allahtan hayırlısıyla doğuralım da

ayyyyyy canım çok sevindim allah sağlıkla büyütmeni en güzel günlerini görmeni nasip etsin yerim ben o kuzucuğu

peki birşey sorcam şekerini sen dietle düzenlemiştin ama di mi
benim gibi insülin kullanmıyordun

burada çok sorun çıkarıyorlar ya insülini duyunca moralim çok bozuk

ama snein adına o kadar çok sevindim ki allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah

canim ben 37 haftamdayim 15kasimdada gorusmem var sezeryan olucam....

lutfen pozitif dusun pozitif olsun
kendini kotuye vurma sonucda hamilesin canim hasta degilsin melegine guclu bir anne oldugunu gosterrrrrr
aynen dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum da gel bunu panik atak kalbime anlat psikopat manyak beynime anlat ayyyy

ayyyy maşallah 3.bebeğimizde gelmiş;ömrü güzel sağlıklı olsun inş.h Rabbim bizlere de bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavusmayı nasip etsin inş.h

ben kesınlıkle kullanacagım canım ablam dogumundan hemen sonra kullanmaya basladı(normal dogumdu)suan gorsenız masallah hiçbişeyı yok dogumdan oncekı halı gıbı
NİCKO tatlım mutlu yıllar

kizlar bende bi sanci basladi simdi dogurcam sanki ayyy belimle karnim catliyo bide cok hareket ediyo icim sizliyo artik derim yirtilcak nerdeyse bi dus yapcam belki iyi gelir iyi aksamlar hepinize hayirli bayramlar

evt anasiz babasiz bibayram daha

ben bu bayram hem anne babamla hemde ilk defa amcamlarla gecirdim bayrami.annemler fransaya geldiler ordan bana gelicekler araligin ilk haftasi.cuma gunu annemler geldi fransaya cumartesi ben gittim oraya.bayramida yaptim geldim.6 saatlik yolculuk biraz yorucuydu ama degdi tabiki.ama herkes telas yapti ay dogurmadan geri don diye

canimmmm lutfen pozitif ollll
bak ben sana basimdan gecen bir olayi anlatayim

ben ogluma hamileyken can dostumda hamileydi aramizda 1ay vardi herseyi negatif dusunuyordu ve olur olmadik seyde buluyordu onu her neyse
benim dostum temmuzda dogum yapti 3hafta erken hastanede kaldi bebek sarilik ve vucud isisi dusukdu nette olur olmadik seyleri okuyup kendine dert ediyordu bebeginede negatif dusuncesi yansidi ve bebek 27gun yasadi ve vefat etti
benim icin cokamacok kotu bir olaydi hamileligimin son doneminde yasadim bunlari
ama herzaman pozitif dusunmeye calisdim

sonuc benim oglumda o haberi aldigimda saniyelik nefessiz kalmamla nefes alimi hizliydi diger bebeklere goreee benim bebegimde kaldi hastanede ama ben negatif olmadim hicbirzaman suanda degillim

kizim donmedi ama hersedede hayir vardir diyorummmmmm

NEYSE cok uzadiiiiiiiiiiii POZITIFFFFFFFFFFFFFFFFF olllllll emin ol ise cok yariyor helede bebegeeeeee daha cok yariyorrrrr

fatma canim sen kac yasina kadar burdaydin eeeeeeeee burda bekarken olmak tabiiii super olurrrrrrrrrrr

Hadi bakalim topigin ilk kizi pirtlamis bulunmakta darisi bizlerin basina insallah rabbim anali babali buyutsun uzun omurler versin afra bebegimize... Bizlerde bu kadar hizli ve rahat dogumlar yapalim insallah....

Nickocum dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu senelere gonlunce olsun herseycikler umarim....

ben kesınlıkle kullanacagım canım ablam dogumundan hemen sonra kullanmaya basladı(normal dogumdu)suan gorsenız masallah hiçbişeyı yok dogumdan oncekı halı gıbı
NİCKO tatlım mutlu yıllar
sağol canım teşekkür ederim mucucuk

kizlar bende bi sanci basladi simdi dogurcam sanki ayyy belimle karnim catliyo bide cok hareket ediyo icim sizliyo artik derim yirtilcak nerdeyse bi dus yapcam belki iyi gelir iyi aksamlar hepinize hayirli bayramlar
ay dur ağzını hayra aç aayy

ya bak bu hikayelere bile takıyorum kafayı 3 hafta hastane mi vay anam vay
neyse pozitifim pozitif

Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı,sağlıklı ömürlü olsun inşallah.
Darısı en hayırlı vakitte yavrusuna kavuşmayı bekleyen bizlere olsun inş.

Kızlar bu arada benim boğazlarım çok yanıyo,hapşurmayada başladım,hasta olmak istemıyorum yaaa.
Ballı limon içtim boğazlarım için ama çayır çayır yanıolar hala.Ne yapayım ben yaaa!!!

Anammm ilk kızımızda gelmiş hoş gelmiş Sare Rabbim analı babalı büyütmeni nasip etsinn vatana millete hayırlı bi kuzucuğun olur inş. :))

mrb hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar.öncelikle 3.bebiş hayırlı olsun sare allah analı babalı büyütsün arkadaşım çok sevindim doğumunda çok kolay olmuş bi ara fırsatın olunca ayrıntılı anlat lütfen..gelelim bana bu bayram bize zehir oldu malesef arefe günü annanem vefat etti göynüğe gittik cenazeye apar topar 6 saatlik yol (3 saat gidiş 3 te geliş) yol yorgunluğunuda geçtim gerçekten çok zordu inanın daha ewime şimdi girdim pc açtım size yazıyorum annemde perişan oldu çok üzüldü ee haliyle bende üzüldüm ölüm çok zor yaa hayatta en önemli şey sağlık annanem vefat etti psikolojim çok bozuk yaa neyse bende haberler böyle işte.. belim hala çok ağrıyor yolculuk yaparkende çok zorlandım ellerim ayaklarım şişti halada inmedi

Kizlar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim. Insaallah hayirli vakitte saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz. Sekerimi soran arkadasim evet ben diyet yaptim. Insallah seninkide sorunsuz dogar.

sarecim allah analı babalı büyütsün ,kısmetiyle geliverdi diyelim inşallah ,

ben doğum yaptıktan sonra doktorum kesinlikle korse takmıcaksın ,40 gün boyunca rahim kendini kasa kasa toplayacak ,korse takarsan rahmin içerde toplamadan sarkma yapar ,belki sen gitti sanarsın ama azcık kilo alsan hemen lop diye dışarı fırlar dedi ,ve ben kesinlikle göbeğim olmadığını söyleyebilirim ,üstelik doktorumuz önceden sarıp sarmalayan kadınların rahminde bir sürü hastalık oluyor sebebi ne olabilir ki diyor ,rahim sarkık bırakıyor kendini ,yapması gereken görevi yapamıyor ,ilerde rahim toplamamış kendini azıcık da hastalık göstergesi olunca rahim azıyo demişti ,ben bu gebeliğimde daha çok göbek yapmışım ,bana bu seferde doğumdan en az 2 ay sonra korse takabilirsin ,yine rahim kendini toparlasın daha sonrası korse ve bu gün içinde 3-4 saati geçmicek dedi ,dur dur kaslar çalışmaz erimezsin kusura bakma ama dedi boydan olcakmış ve gögüs altımda biticekmiş yani aynı doktorum ve ona güveniyorum .

canımmmmmmmmm Allah analı babalı büyütsün inşallah :))

4. ben olmak istiyorum. hayırlısıyla sağlıkla inşallah DDD

Kizlar selammm, istanbulda nerde park yatak cesitleri bulabilirim biliyormusunuz?:26:

unkapanında, eminönündeki havuzlu handa var. benim bildiklerim bunlar

başın sağolsun canım. Allah annenede sanada sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…