2011 Aralık Anneleri

arkadaşlar cok ama çok kötüyüm!!! besin zehirlenmesi yaşıyorum galiba! akşam ilk önce karnım agrıdı sonra mide bulandı ,baş agrısı da cabası!en az 20 kez kustum (((( su içsem kustum nerdeyse...karnım da nasıl kıvrandırıyor,yan bile yatamadım!ıhlamur içtim bi müddet sonra onlar da çıkarıldı!uyuyakalmısım şimdi uyandım ,karın agrım hafifledi ama ishal ve hafif mde bulantısı devam (( cok su içesim var ama su içtikçe midem bulanıyor.aslında bunların da sebebi benim!hem salak gibi göbek açıkta olan montu giy soğuk havada,hem de abuk subuk tarhana buldum da yedim!!!!! of offff yediklerimiz cok önemli..akşamdan beri çıkartıyorum ya,halen de bulantım var.......... bebeğime bişi olmaz di mi kızlar,kıpraşıyo o içimde.

Gözün aydın canım , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bundan sonra minnak prensesi .. sütün gelir 1 hafta içinde hemde foşur foşur hiç merak etme canım , sadece ağzı - damağı küçük olduğundan kuzucuk çekmekte zorluk çekecektir ilk zamanlar , ama sütün tadını aldıktan sonra ve de açlıkla nasıl yumuluyorlar bir bilsen süt yapıcı ve arttırıcı şeyler ye-iç mutlaka bizim yerimize de kokla bal böcüğünü

geçmiş olsun lizzie , ben de geçen gün üşütmüşüm gece yarısı biraz çıkartınca rahatladım öyle uyuyabildim . hormonlardan vücut ısımız sapıtmış durumda , çok sıcaklayıp soyunup dökünüp ardından birden normal insanlar gibi algılayınca sıcaklığı üşütüyoruz sanırım .. tarhana içmişsin bu iyi bir şey , hastalara - ameliyat sonrası hastalarına bile ilk verilen yiyecektir tarhana içeriğinde çok fazla vitamin olması ve besleyici - tok tutucu özelliğinden bebişe bir şey olmaz canım eğer çok öğürerek kasmadıysan , ki zaten kıpraşıyo diyosun , taş gibi yerinde duruyodur o merak etme

arkadaslar,
benim aldigim satici bayan "pipetli modeller sürekli akıtır. bebek kolaya alıp memeden soğuyabilir" diye uyardı.
onun tavsiyesi ile ben avent aldım. onda da kolik basligi var, havayi bebegin midesi yerine biberona gonderiyor da kolik sikayetini azaltiyor.
bir de yenidogan ucu var aventte, cok kucuk bir deligi var. ondan emmeye calistigi icin memeden sogumuyor. bir de sekli bebegin anne gogsunu emerken aldigi sekil. o yuzden biberonla besleme ve memeyii rahatlıkla birlestirebilirisniz.

biberonda yıpranma yoksa sadece emzigi degistiriyorsun buyudukce.
uclarla ilgili bilgi burda: Philips - Biberonlar - Emzikler - Saklama - Seyahatte kullanım - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı
o yuzden avent biberon bence cok pahalıya gelmiyor.

canım, gözünaydın.. ALLAHIM sizlere bağışlasın minik prensesinizi..

Rabbim analı-babalı büyütmek nasip etsin...çok güzel bir doğum yapmışsın Rabbim hepimize böyle kolay doğum nasip etsin...bebişine ve kendine iyi bak

canim korse denilen oyle cok siki bisi olmaz zaten sikmiyan bisi fazla 2 3 Saat takcan bide oyle cok sikarsa etler buzusur hani kisin kemer seklinde sariyo ya insanlar bellerine ondan iste zaten normal hayatta bile siki korse iyi deil ben takmam korkarim valla oyle siki korseler doktorun cok iyi demis iyce anlatmis valla ama bak sarkcani bilmiyodum cok sikarsan aklimda bulunsun takan olursa uyaririm

canim cok gecmis olsun bende boyle yakalanmistim 15 gun once cok fenaydim ne yedisem cikardim soguk terler bosaldi ustumden durmadan boyle 3 gun devam etti sonra gribe cevirdi bogazlarim davul oldu oksuruk basladi olucem sandim sonra bol bol tavuk corbasi yaptim bol karabiber attim icine durmadan onu yedim tarhana anacim yolladi onuda yaptim ama o miydeme yanma yapiyor bogazimda aci biber gibi kaliyor ama tavuk corbasi yi bende karabiberli doktora gittim ne dese begenirsin bekle gecer dedi ilacta vermedi 25 euromun ustune yatti kari bide telde sordum ilac verceksen gelcem sikayetlerim bunlar dedim gel gel dedi sonra bekle gecer dedi 15 gun surdu nefes dahi alamadim sonunda ama kurtuldum yeni sukur bence git bi doktora icini rahatlattir

halimem cnm nekadar ki aventin biberonlari ben 4.99 a kucuk buyuk 5.99 euroya aldim doktorumda hediye verdi bitane gecende kambanya vardi 2 tane buyuk 11 euroya aldim ikiisinide uclari biraz pali yani uc alcana yeni biberon al daha iyi uclar 4 eurodan basliyo cifti ama gercekten uclari anne memesi gibi yaa nasi yapmislarsa

geçmiş olsun cnm yediklerine dikkat et buyuk ihtımalle besin zehirlenmesi olmuş olabılır..bebeğin iyidir merak etme aynı şeyi ben gecen hafta yaşadım su içsem cıkıyordu serum verdiler ama bebeğin durumu ıyıydı o etkılenmemişti hiç..

mrb kızlar 3.bebiş de gelmiş
sare allah analı babalı büyümeyi nasip etsin ne kadar hızlı olmuş doğumun inşallah biran önce daha da toparlanır kızın
lizzie geçmiş olsun
nicko doğum günün kutlu olsun( biraz geç oldu ama anca gördüm)
başka hasta olan varsa onlara da geçmiş olsun

gözün aydın cnm... çok şükür ki sağlıkla kucağına almışsın bebeğini. yerim o miniğini ben... hepimizin özlemini biriktir ve bizim adımıza kokla onu kocaman kocaman :)))

kızlar bu arada ishalim ve bugün 3. gün. bayram da bitmedi ki doktora gideyim artık. inanılmaz stres yaptım açıkçası (( gerçi yarın da doktorum tatilmiş, cumaya kaldı bizim iş... benim bebiş de erken davranmasın sonraa... :18::18::18:

sare hayırlı uğurlu olsun canım.allah analı babalı büyütsün.sağlıklıca kucağına almana çok sevindim.

cnm çok geçmiş olsun. sen bol bol yat dinlen... üşütmenin en ii tedavisi dinlenmek malasef. yoksa geçmiyor...

cnm tekrar başın saolsun. Allah kalanlarınıza sabır ve sağlık versin inşallah...

cnm 330 ml olanını 33,5 TL ye aldım en son. bi tane de 125 ml lik alıcam. o da 20 TL falandı sanırım. 4 lü set halinde alırsan da 96 TL idi...

sare Allaha analı babalı büyütsün inşallah bizim doğumumuzda seninki gibi kolaycacık oluverir.

Merhaba annecikler .

Sare bebişin hayırlı uğurlu bahtı açık olsun maşallah annesi :))
Lizzy, Halimem, Ramainder çok çok geçmiş olsun Dikkat edin kızlar ya
Nusya başınız sağ olsun
Alp se ya da Worss tam anlayamadım hanginiz aldıysa bebiş arabanız hayırlı olsun Kaçırdığım olduysa kusura bakmayın
Dün akşam ablamdayım ikimizde hamileyiz çok komik görünüyoruz yazmıştım bugünse ikinci kez teyze oldum Bebiş bayram bitmeden gelmek istedi sorun çıkmadan sezeryanla aldılar bebişi . Normalde özel hastaneye gidiyordu doğumunuda orada yapacaktı hatta sezeryan olacağı için randevusu bile alınmıştı . Dün gece aniden suyu geldi doktoru şehir dışında Bir başka özel hastaneye yönlendirdi oradada bir tek ebe varmış kabul etmek istemediler devlet hastanesine gittik hiç tanımadığımız nöbetçi doktor geldi sağ olsun 2 saat içinde bebişi kucağımıza getirdilerNeye niyet neye kısmet korkutmak için yazmıyorum aman nolur tatlı annecikler bazen işler yolunda gitmeyebiliyor hamdolsun pozitif düşündük bir yaramazlıkta olmadı . 3.250 gram, ilk bebeği prametüre doğmuştu kilosuna çok sevindik o yüzden ikinci kez teyze olmak harika kimbilir anne olmak dahada nasıldır .

hayırlı uğurlu olsun canım yiğenlerine ablana uzun ömürler versin rabbim...
rabbim sanada bizlere en kısa zamanda doğurup anne olmayı nasip etsin inşallah..
kaç haftalık doğdu şimdi bebiş ???

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun canım yiğenlerine ablana uzun ömürler versin rabbim...
rabbim sanada bizlere en kısa zamanda doğurup anne olmayı nasip etsin inşallah..
kaç haftalık doğdu şimdi bebiş ???

Teşekkür ederim tatlım Cenabı Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah . Canm 38in içindeydi bebiş bayramdan sonra alacaklardı dün geceye kısmet oldu . Kız varya doğumhane kapısında beklemek ne kadar stresli bişey hani sahidende dışardakiler 1000 doğuruyor heyecandan . Beyim evde ablamın ilk numaraya baktı ay kıyamam o bile nasıl heyecan yaptı birde ilk kez böyle beklemeye doğuma bebeğe tanık oluyor zormuş bu işler yav diyor :)) Bende diyorumki yaa on tane doğum hediyesi istesem azdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…