2011 Aralık Anneleri

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah

sare hayırlı olsun arkadaşım. doğum hikayeni bekliyoruz.hasta olan arkadaşlara da acil şifalar.. benim hastalığımda geçti sayılır, bol bol dinlenin ki çabuk geçsin, başka türlü zor geçiyor.

Gözünüz aydın.Hayırlı evlat olsun inşallah.Darısı başına canım.

Sare hayirli olsun bebegin insALLAH , Hasta olan arkadaslar Allah sifa versin ,Nusya basinniz saolsun RABBIM MEKANINI CENNET ETSIN INSALLAH ,Taneeem darisi sana (bize :) )cnmmm cook sevindim hayirli olsuun yeni bebisiniz

Son düzenleme:
tanem hayırlı olsun ablanın bebeği, hadi bakalım sıra sende :)

sare hayırlı olsun arkadaşım. doğum hikayeni bekliyoruz.hasta olan arkadaşlara da acil şifalar.. benim hastalığımda geçti sayılır, bol bol dinlenin ki çabuk geçsin, başka türlü zor geçiyor.
Sanada geçmiş olsun bu arada tatlım. Ay bakalım hayırlısıyla hepimizde inşallah :))

Gözünüz aydın.Hayırlı evlat olsun inşallah.Darısı başına canım.
Teşekkür ederiz canm.

Sare hayirli olsun bebegin insALLAH , Hasta olan arkadaslar Allah sifa versin ,Nusya basinniz saolsun RABBIM MEKANINI CENNET ETSIN INSALLAH ,Taneeem darisi sana (bize :) )cnmmm cook sevindim hayirli olsuun yeni bebisiniz

Amin çıtırım benim hepimiz için amin . :)) Efe napiyor kız ?

Sanada geçmiş olsun bu arada tatlım. Ay bakalım hayırlısıyla hepimizde inşallah :))

Teşekkür ederiz canm.

Amin çıtırım benim hepimiz için amin . :)) Efe napiyor kız ?

dolaniyor evde duvar cizip duruyo kalem buldkca :S sen napiosun asil iyimisiin

Son düzenleme:
dolaniyor evde duvar cizip duruyo kalem buldkca :S sen napiosun asil iyimisiin
Ha ha kıyamam benim oğlanda öyle yaparmıki:)) Eve sabahleyin geldim gece çok yoruldum kız evdede ev işleri vardı onları hallettim tüm gün dinlendim halada karnım hafif ağrıyor . Bu arada ablamdayım kaç gündür evimi çok özledim .

cnm benm hayırlı olsun ablana çok selam söyle benm adıma tebriklerimzi ilet darısı hepimizin başına :)
sare cnm hayırlı olsun bebişimz ALLAH size bağışlasın :)
hepinizinde bayramı mübarek olsun kızlar malum hastalık bırakmıyo beni ancak yazabildik.

Canm geçmiş olsun ne hastalığı ben araları kaçırıyorum hep Seninde bayramın mübarek olsun tatlı annecik:)) Sağ ol tatlım A.S, bakalım darısı hepimize inşallah .

cnm biz esimle evlenmeden oncee yeni evlendigimizde odasinin duvarlarini kendi boysin dioduk :) annem dioki oglum sizii yalanci cikarmiyor diyoo yani bence hiic ole yaramazliklar istemee benimde bi kac gundr karnm agriyo evine ne zamn gidiosun

cnmmm nasilsiin ne hastaligiii genee seninde bayrmn kutlu olsn cnmmm

Son düzenleme:
canım nasıl oldun düzeldin mi? geçmiş olsun. dikkat et kendine. hala devam ediyorsa perş. başka doktora git dicem ama sen bilirsin.
insallah biraz daha dayanır kızın canım.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine ve bebişine.
:))))))))))))))))))))
ayyy inanıyorum canım gözün aydın. kavuştunmu kuzuna. darısı tüm bekleyenlerin başına. çok küçük değil annesi. benim ablam 39.haftada 2,5 kg doğurmuştu. şimdi 4 yaşında oğluşu ve çok sağlıklı.

geçmiş olsun canım bişey olmaz kuzuna merak etme. ben de mont falan giymiyorum yanıyorum resmen insallah hasta olmam.

tanem ablanın da gözü aydın. hayırlı evlatlar olsun bebişi. çok sevindim.

Canm geçmiş olsun ne hastalığı ben araları kaçırıyorum hep Seninde bayramın mübarek olsun tatlı annecik:)) Sağ ol tatlım A.S, bakalım darısı hepimize inşallah .

cnmmm nasilsiin ne hastaligiii genee seninde bayrmn kutlu olsn cnmmm

ballarım hastayım 15,20 gündür bi türlü geçmedi 3 kilo vermşim ya ne lanet bişey yapıştı geçmiyo öksürük mahvetti beni iyi oldukça bakıyrum buraya işte siz nasılsınız ?

ballarım hastayım 15,20 gündür bi türlü geçmedi 3 kilo vermşim ya ne lanet bişey yapıştı geçmiyo öksürük mahvetti beni iyi oldukça bakıyrum buraya işte siz nasılsınız ?

gecmis olsuun kuzum ben bi kac gundur sanciliym nedense :26: cok sukur genel olark iyiyiizz elh.kaynanam gelck bu ay sonuuu 2 hafta sonra filan onu bekliyorrz 4 gozle

Son düzenleme:

gecmis olsuun kuzum ben bi kac gundur sanciliym nedense :26: cok sukur genel olark iyiyiizz elh.kaynanam gelck bu ay sonuuu 2 hafta sonra filan onu bekliyorrz 4 gozle

gözün aydın cnm kaynanan için :)
tanem cnm sende çok yorma bu halde kendini evine git iyice dinlen , kızlar kendinize çok iyi bakın duramıyorum ben içimdeki böcükte kudurdu birden :) öptük sizi.

Teşekkür ederim canm .
A Halimeciğim bu yazını görmedim yarın sen başka bir doktora git bencede . Bişey olacağından değil en azından için rahat etsin tatlım.
Belem selam ablamında 34. haftadann bu yana kesinlikle yatak istirahati dedi doktoru bebeğin başı iyice aşağıdaymış .Her ne kadar tam istirahat edemesede dün gece 38inci haftanın içinde doğum yaptı . Sıkıntı yapmamaya çalış nolur .

Ya çok geçmiş olsun tatlım hamileyken öksürük çok fena oluyor Allahım en kısa zamanda şifa versin .Amin .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…