Merhaba annecikler .
Sare bebişin hayırlı uğurlu bahtı açık olsunmaşallah annesi :))
Lizzy, Halimem, Ramainder çok çok geçmiş olsunDikkat edin kızlar ya
Nusya başınız sağ olsun
Alp se ya da Worss tam anlayamadım hanginiz aldıysa bebiş arabanız hayırlı olsunKaçırdığım olduysa kusura bakmayın
Dün akşam ablamdayım ikimizde hamileyiz çok komik görünüyoruz yazmıştım bugünse ikinci kez teyze oldumBebiş bayram bitmeden gelmek istedi sorun çıkmadan sezeryanla aldılar bebişi . Normalde özel hastaneye gidiyordu doğumunuda orada yapacaktı hatta sezeryan olacağı için randevusu bile alınmıştı . Dün gece aniden suyu geldi doktoru şehir dışında Bir başka özel hastaneye yönlendirdi oradada bir tek ebe varmış kabul etmek istemediler devlet hastanesine gittik hiç tanımadığımız nöbetçi doktor geldi sağ olsun 2 saat içinde bebişi kucağımıza getirdiler Neye niyet neye kısmet korkutmak için yazmıyorum aman nolur tatlı annecikler bazen işler yolunda gitmeyebiliyor hamdolsun pozitif düşündük bir yaramazlıkta olmadı . 3.250 gram, ilk bebeği prametüre doğmuştu kilosuna çok sevindik o yüzden ikinci kez teyze olmak harika kimbilir anne olmak dahada nasıldır .
Sağ ol canm darısı hayırlı zamanda başımıza.Allah analı babalı büyütsün canım inşallah
Merhaba annecikler .
Sare bebişin hayırlı uğurlu bahtı açık olsunmaşallah annesi :))
Lizzy, Halimem, Ramainder çok çok geçmiş olsunDikkat edin kızlar ya
Nusya başınız sağ olsun
Alp se ya da Worss tam anlayamadım hanginiz aldıysa bebiş arabanız hayırlı olsunKaçırdığım olduysa kusura bakmayın
Dün akşam ablamdayım ikimizde hamileyiz çok komik görünüyoruz yazmıştım bugünse ikinci kez teyze oldumBebiş bayram bitmeden gelmek istedi sorun çıkmadan sezeryanla aldılar bebişi . Normalde özel hastaneye gidiyordu doğumunuda orada yapacaktı hatta sezeryan olacağı için randevusu bile alınmıştı . Dün gece aniden suyu geldi doktoru şehir dışında Bir başka özel hastaneye yönlendirdi oradada bir tek ebe varmış kabul etmek istemediler devlet hastanesine gittik hiç tanımadığımız nöbetçi doktor geldi sağ olsun 2 saat içinde bebişi kucağımıza getirdiler Neye niyet neye kısmet korkutmak için yazmıyorum aman nolur tatlı annecikler bazen işler yolunda gitmeyebiliyor hamdolsun pozitif düşündük bir yaramazlıkta olmadı . 3.250 gram, ilk bebeği prametüre doğmuştu kilosuna çok sevindik o yüzden ikinci kez teyze olmak harika kimbilir anne olmak dahada nasıldır .
tanem hayırlı olsun ablanın bebeği, hadi bakalım sıra sende :)
Sanada geçmiş olsun bu arada tatlım. Ay bakalım hayırlısıyla hepimizde inşallah :))sare hayırlı olsun arkadaşım. doğum hikayeni bekliyoruz.hasta olan arkadaşlara da acil şifalar.. benim hastalığımda geçti sayılır, bol bol dinlenin ki çabuk geçsin, başka türlü zor geçiyor.
Teşekkür ederiz canm.Gözünüz aydın.Hayırlı evlat olsun inşallah.Darısı başına canım.
Sare hayirli olsun bebegin insALLAH, Hasta olan arkadaslar Allah sifa versin ,Nusya basinniz saolsun RABBIM MEKANINI CENNET ETSIN INSALLAH ,Taneeem darisi sana (bize :) )cnmmm cook sevindim hayirli olsuun yeni bebisiniz
Sanada geçmiş olsun bu arada tatlım. Ay bakalım hayırlısıyla hepimizde inşallah :))
Teşekkür ederiz canm.
Amin çıtırım benim hepimiz için amin . :)) Efe napiyor kız ?
Ha ha kıyamam benim oğlanda öyle yaparmıki:)) Eve sabahleyin geldim gece çok yoruldum kız evdede ev işleri vardı onları hallettim tüm gün dinlendim halada karnım hafif ağrıyor . Bu arada ablamdayım kaç gündür evimi çok özledim .dolaniyor evde duvar cizip duruyo kalem buldkca :S sen napiosun asil iyimisiin
Teşekkür ederim tatlımCenabı Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah . Canm 38in içindeydi bebiş bayramdan sonra alacaklardı dün geceye kısmet oldu . Kız varya doğumhane kapısında beklemek ne kadar stresli bişey hani sahidende dışardakiler 1000 doğuruyor heyecandan . Beyim evde ablamın ilk numaraya baktı ay kıyamam o bile nasıl heyecan yaptı birde ilk kez böyle beklemeye doğuma bebeğe tanık oluyor zormuş bu işler yav diyor :)) Bende diyorumki yaa on tane doğum hediyesi istesem azdır :)[/COLOR]
Canm geçmiş olsun ne hastalığı ben araları kaçırıyorum hepcnm benm hayırlı olsun ablana çok selam söyle benm adıma tebriklerimzi ilet darısı hepimizin başına :)
sare cnm hayırlı olsun bebişimz ALLAH size bağışlasın :)
hepinizinde bayramı mübarek olsun kızlar malum hastalık bırakmıyo beni ancak yazabildik.
Ha ha kıyamam benim oğlanda öyle yaparmıki:)) Eve sabahleyin geldim gece çok yoruldum kız evdede ev işleri vardı onları hallettim tüm gün dinlendim halada karnım hafif ağrıyor . Bu arada ablamdayım kaç gündür evimi çok özledim .
cnm benm hayırlı olsun ablana çok selam söyle benm adıma tebriklerimzi ilet darısı hepimizin başına :)
sare cnm hayırlı olsun bebişimz ALLAH size bağışlasın :)
hepinizinde bayramı mübarek olsun kızlar malum hastalık bırakmıyo beni ancak yazabildik.
canım nasıl oldun düzeldin mi? geçmiş olsun. dikkat et kendine. hala devam ediyorsa perş. başka doktora git dicem ama sen bilirsin.kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr!!!!!!!! inanılmaz stres yaptım ya... ikidir çişimi resmen pembe renkte yapıyorum...( araştırdım da biraz; idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanabilir diyor. tabii ki bu da erken doğuma neden oluyormuş bildiğiniz üzere bi de bayram tatiline denk geldi... umarım bi dahaki tuvaletimde yine aynı kabusu yaşamam
daha çok erken yaa... Tabii hayırlı zamanda gelir inşallah kızım ama biraz daha beklese ii olmaz mı??? yahu bu 34+ haftalar kabusum oldu yaaa
insallah biraz daha dayanır kızın canım.İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR NASIL GİDİYO BAYRAM
ŞİMDİ DRan geldim kızmın başı aşagıya iyice yerleşmiş 34 haftalık olmuş bebişim sancım çoktu dün resmen dogurucam sandımya ödüm koptu ama dr erken olur büyük ihtimalle dedi ama çok zor yürüyorum ya bacaklarımın arasından sanki çıkıcak gibi
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine ve bebişine.kızlar selam...herkesin bayramını tekrar kutluyorum.
bende cuma günü doktora gittim.suyunda azalma var ama şuan için korkulacak bir durum değil dedi.bebeğin hareketleri iyi..c.tesi tekrar gittim başka doktora oda baktı nst ye bağladı alttan muayene etti..şimdilik bir sorun yok dedi.perşembe tekrar gidicem bakalım bu sefer ne diyecek..doğsa bile korkmaya gerek yok artık diyor 34.haftaya giriyoruz yarın o yüzden sorun olmazmış.bilmiyorum bir kaç gündür kafam karışık..inşallah en az 37 haftaya kadar bekler bebişim..
:))))))))))))))))))))bu arada benim koçişi göbeğime dokunduramıyorumçocuk tekme atınca huylanıp elini kaçırıyor içim tuhah oluyor diyor, uzaktan seviyor kızını. ben de dalga geçiyorum, el kadar bebiş seni hizaya getirdi diyorum beni kızdırınca da " kafamı bozma kızıma tekmeletirim seni diyorum"
geçen gece sağından soluna dönüyordu. göbişime değmesin diye elimle bacağını ittim. normalde eşim top atsan uyanmaz. resmen yataktan fırladı. bebekmiydi o diye panik yaptı
ayyy inanıyorum canım gözün aydın. kavuştunmu kuzuna. darısı tüm bekleyenlerin başına. çok küçük değil annesi. benim ablam 39.haftada 2,5 kg doğurmuştu. şimdi 4 yaşında oğluşu ve çok sağlıklı.merhaba arkadaslar, benim kucuk kizim supriz yapti ve ben cts sabahi saat 8.04 te dogum yaptim. henuz 35+3 gunluk kizim cok sukur dunyaya geldi. gecen carsamba aniden beyaz mukus tarzi kutlece bi akintimin geldigini yazmistim. dr um agrim ve kan gelmedigi icin normal demisti. ama sonra bel agrilarim basladi ve cuma gecesi artik dayanamaz oldum karnimin on tarafina vurmaya basladi agri. hemen hastaneyi aradik, gelin dediler. sancilarim baslamis, acilma var dediler. hemen epidural verdiler, sonra antibiyotik serum taktilar ( dogumda bebegi sarilik vs turu hastaliktan korusun diye). suyumu gelmemisti hala, kendileri patlattilar ve 1 saat icinde acilmam 10 cm e ulasmis. hemen hazirlik basladi ve 15 dak gibi bi surede dogum gerceklesti:)) kizim cok kucuk dogdu 2486 gr ve 44 cm ama dunyalar guzeli pamugum:)) sekeri olan arkadaslar icin soluyorum, hic merak etmeyin dikkat ederseniz saglikla geliyo kuzularimiz.. tek sorunumuz hala sutum tam gelmedi. 2 gundur pompayla cekiyorum ve kizimin cok gucu yok gogusten cekmeye 1, 2 cekiyo sonra birakiyo.. hayirlisi.. simdilik bu kadar, insaallah tekrar girerim. Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin.. insaallah hepimizin icin hersey cok guzel olur.. kuzularimiz dunyanin en guzel varliklari ne kadar sukretsek az.. gorusmek uzere..
arkadaşlar cok ama çok kötüyüm!!! besin zehirlenmesi yaşıyorum galiba!akşam ilk önce karnım agrıdı sonra mide bulandı ,baş agrısı da cabası!en az 20 kez kustum (((( su içsem kustum nerdeyse...karnım da nasıl kıvrandırıyor,yan bile yatamadım!ıhlamur içtim bi müddet sonra onlar da çıkarıldı!uyuyakalmısım şimdi uyandım ,karın agrım hafifledi ama ishal ve hafif mde bulantısı devam (( cok su içesim var ama su içtikçe midem bulanıyor.aslında bunların da sebebi benim!hem salak gibi göbek açıkta olan montu giy soğuk havada,hem de abuk subuk tarhana buldum da yedim!!!!! of offff yediklerimiz cok önemli..akşamdan beri çıkartıyorum ya,halen de bulantım var.......... bebeğime bişi olmaz di mi kızlar,kıpraşıyo o içimde.
Canm geçmiş olsun ne hastalığı ben araları kaçırıyorum hepSeninde bayramın mübarek olsun tatlı annecik:)) Sağ ol tatlım A.S, bakalım darısı hepimize inşallah .
cnmmm nasilsiin ne hastaligiii genee seninde bayrmn kutlu olsn cnmmm
cnm biz esimle evlenmeden oncee yeni evlendigimizde odasinin duvarlarini kendi boysin dioduk :) annem dioki oglum sizii yalanci cikarmiyor diyooyani bence hiic ole yaramazliklar istemee benimde bi kac gundr karnm agriyo evine ne zamn gidiosun[/QUOTE]
Ana istemem o zaman :)) Üşütmeden sanırım bu karın ağrısı :s sanada geçmiş olsun kuzu . Ya ne zaman gideceğimde belli değil . Pzt akrabalardan birini tuttular o gelecek sanırım onun gelmesini bekleyeceğim.
ballarım hastayım 15,20 gündür bi türlü geçmedi 3 kilo vermşim yane lanet bişey yapıştı geçmiyo öksürük mahvetti beni iyi oldukça bakıyrum buraya işte siz nasılsınız ?
cnm biz esimle evlenmeden oncee yeni evlendigimizde odasinin duvarlarini kendi boysin dioduk :) annem dioki oglum sizii yalanci cikarmiyor diyooyani bence hiic ole yaramazliklar istemee benimde bi kac gundr karnm agriyo evine ne zamn gidiosun[/QUOTE]
Ana istemem o zaman :)) Üşütmeden sanırım bu karın ağrısı :s sanada geçmiş olsun kuzu . Ya ne zaman gideceğimde belli değil . Pzt akrabalardan birini tuttular o gelecek sanırım onun gelmesini bekleyeceğim.[/QUOTE
sanada gecms olsn cnmm ins evine kavus yakin zmnda esine de :)
gecmis olsuun kuzum ben bi kac gundur sanciliym nedense :26: cok sukur genel olark iyiyiizz elh.kaynanam gelck bu ay sonuuu 2 hafta sonra filan onu bekliyorrz 4 gozle
Teşekkür ederim canm .canım nasıl oldun düzeldin mi? geçmiş olsun. dikkat et kendine. hala devam ediyorsa perş. başka doktora git dicem ama sen bilirsin.
insallah biraz daha dayanır kızın canım.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine ve bebişine.
:))))))))))))))))))))
ayyy inanıyorum canım gözün aydın. kavuştunmu kuzuna. darısı tüm bekleyenlerin başına. çok küçük değil annesi. benim ablam 39.haftada 2,5 kg doğurmuştu. şimdi 4 yaşında oğluşu ve çok sağlıklı.
geçmiş olsun canım bişey olmaz kuzuna merak etme. ben de mont falan giymiyorum yanıyorum resmen insallah hasta olmam.
tanem ablanın da gözü aydın. hayırlı evlatlar olsun bebişi. çok sevindim.
ballarım hastayım 15,20 gündür bi türlü geçmedi 3 kilo vermşim yane lanet bişey yapıştı geçmiyo öksürük mahvetti beni iyi oldukça bakıyrum buraya işte siz nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?