2011 Aralık Anneleri

gözün aydın cnm kaynanan için :)
tanem cnm sende çok yorma bu halde kendini evine git iyice dinlen , kızlar kendinize çok iyi bakın duramıyorum ben içimdeki böcükte kudurdu birden :) öptük sizi.
Hoşça kal tatlım sıkı giyin dahada üşütüp ilerlemesin hastalığın sakın Allah korusun . Öpüldün .

kuzum gözünüz aydın... valla ben de bugünlerde doğuracam diye çok korkuyorum :18::18::18: ama kocişim gelse de sonra doğsa olmaz mı??? (tabii herşey Rabbimin nasip ettiği gibi olur inşallah...)

cnm valla ishal durumum devam ama idrarımın rengi normale döndü çok şükür. ben de bundan umutlanarak randevumu cuma gününe aldım. inşallah sorun çıkmaz. bebeğimin hareketleri de normale döndü bu arada bu da rahatlattı tabii içimi. gerçi doğum kanalına girebilse fırtlicak ama orayı tutturamıyor en azından

ballarım hastayım 15,20 gündür bi türlü geçmedi 3 kilo vermşim ya ne lanet bişey yapıştı geçmiyo öksürük mahvetti beni iyi oldukça bakıyrum buraya işte siz nasılsınız ?

cnm çok çok geçiş olsun....

cnm özütneslihana da yazdım şimdi. 1 gün daha bekleyeyim dedim. en azından bizi bilen bi doktor... inşallah doğru kararı vermişimdir... :18::18::18::26::26::26:

renkgelsinhayata nerelerdeysin??? geçen hafta sordum seni...

Son düzenleme:
kızlar bu arada doğumun az kaldığına dair bazı belirtiler varmış. dün okudum nette... mesela;
ishal olma, (3 gündür ishal durumum var)
sık idrara çıkma,(hakikaten fazlalaştı)
bebeğin iyice aşağıya inmesi, midenin rahatlayıp, nefes alımının daha kolaylaşması, ( inanın hepsi var)
daha enerjik olma(bu arada enerjinizi boşa harcamayıp yatın ve enerjinizi doğuma saklayın yazıyor.) ( gün boyu duramadım yerimde)
kilo kaybı ( 3 günde 1-1,5 arası kilo verdim ), falan filan...

DOĞURUCAM MI BEN YAAAAAAAAAAAA???????

YUHHH cok pali kizzzz

kuzum gözünüz aydın... valla ben de bugünlerde doğuracam diye çok korkuyorum :18::18::18: ama kocişim gelse de sonra doğsa olmaz mı??? (tabii herşey Rabbimin nasip ettiği gibi olur inşallah...)
Kız o his arada hepimizde oluyor bişeycik olmaz . Sağ ol tatlım. Günü gününe hayırlısıyla olsun doğumun inşallah . Yani hepimizin gününde olsun .
A canm ishal bendede vardı geçti soğuktan mı oluyor nedir.
Hh anladım bir gün için hayırlısı bakalım bozmayalım moralimizi . iyi akşamlar kızlar görüşürüz .

iyi akşamlar cnm dikkat et kendine...

tanem gözün aydın cnm ablana selamlar allah analı babalı büyütsün bebişi inş..darısı sana ve bizlere inş:)

halimem olumlu seyler düşün cnm düşünceninde cok etkisi var unutma daha vakti var bebişin zamanında gelecek inş..ishal içinde geçmiş olsun bol su içmeyi ihmal etme

DEMETTUBA;cnm allah şifa versin sana da inş toparlarsın en kısa zamanda..

Lizzy, Halimem, Ramainder gecmis olsun guzellerim dikkat edin kendinize

halimem olumlu seyler düşün cnm düşünceninde cok etkisi var unutma daha vakti var bebişin zamanında gelecek inş..ishal içinde geçmiş olsun bol su içmeyi ihmal etme

çok çok tşk ederim kızlar. atlatıcam inşallah bu dönemi dee...

kuzum nolmus sanaaa iyi dusun yaa ins bebisin zamanini beklerr

iy, akşamlar arkadaşlar nasılsınız işallah herkes iyidir çok önceyi okumadım ama sanırım daha kimse dogurmamış şuan eşim bebişimizin yatagını kuruyo ee artık kuralım 34 hafta olduk dr her an gelebilir kızın diyor başı iyice yerleşmiş bu aradda halimem bendede ayı belirtiler var isal sık idrarar çıkma zaten hep vardı şimdi sanki hep var zaten dr bebegin başı iyice yerleşmiş dedi:18: korkmuyor degilim kızlar ya3. çocuk ama sanki insanın yaşı geçtikçe cesareti azalıyomu ne:18::18:

inan hiç ii diilim kübram yaa ( millet ne yese kusar, ben ne yesem ishal oluyorum... valla bu ishal sinir sistemlerimi alt üst ettii (

geçmiş olsun canım yaa.....o durum bende de var bugün..hiç keyfim yok.. ama sen enerjikmişsin..ben kolumu kaldıramıyorum..bol su içmeyi ihmal etme sakın..

bebişin zamanında gelicek..öyle telkin et kendini..nasıl aralık annesiysek bebişler aceleci çıktı ya...

sakin ol bence ya dr gittinmi bendede var aynı şikayetler ama napalım işallah zamanında gelirler senin bebiş kaç kilo

sağolun kızlar... sizde de ishal varsa olağan bi durumdur belki. ama 3 gündür en az 4 kere tuvalete gidiyorum ve inanın gücüm kalmadı sanki. pelincim; enerjiktim gerçekten ama sanki son bikaç saattir bütün gücüm çekildi. dediğin gibi nasıl aralık annesiysek... :)
bu arada belemcim. en son 2 hafta önce 2 kilo civarıydı kızım. doktora da cuma gününe randevu aldım. yarın çalışmıyormuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…