Hoşça kal tatlım sıkı giyin dahada üşütüp ilerlemesin hastalığın sakın Allah korusun . Öpüldün .gözün aydın cnm kaynanan için :)
tanem cnm sende çok yorma bu halde kendini evine git iyice dinlen , kızlar kendinize çok iyi bakın duramıyorum ben içimdeki böcükte kudurdu birden :) öptük sizi.
Merhaba annecikler .
Sare bebişin hayırlı uğurlu bahtı açık olsunmaşallah annesi :))
Lizzy, Halimem, Ramainder çok çok geçmiş olsunDikkat edin kızlar ya
Nusya başınız sağ olsun
Alp se ya da Worss tam anlayamadım hanginiz aldıysa bebiş arabanız hayırlı olsunKaçırdığım olduysa kusura bakmayın
Dün akşam ablamdayım ikimizde hamileyiz çok komik görünüyoruz yazmıştım bugünse ikinci kez teyze oldumBebiş bayram bitmeden gelmek istedi sorun çıkmadan sezeryanla aldılar bebişi . Normalde özel hastaneye gidiyordu doğumunuda orada yapacaktı hatta sezeryan olacağı için randevusu bile alınmıştı . Dün gece aniden suyu geldi doktoru şehir dışında Bir başka özel hastaneye yönlendirdi oradada bir tek ebe varmış kabul etmek istemediler devlet hastanesine gittik hiç tanımadığımız nöbetçi doktor geldi sağ olsun 2 saat içinde bebişi kucağımıza getirdiler Neye niyet neye kısmet korkutmak için yazmıyorum aman nolur tatlı annecikler bazen işler yolunda gitmeyebiliyor hamdolsun pozitif düşündük bir yaramazlıkta olmadı . 3.250 gram, ilk bebeği prametüre doğmuştu kilosuna çok sevindik o yüzden ikinci kez teyze olmak harika kimbilir anne olmak dahada nasıldır .
canım nasıl oldun düzeldin mi? geçmiş olsun. dikkat et kendine. hala devam ediyorsa perş. başka doktora git dicem ama sen bilirsin.
insallah biraz daha dayanır kızın canım.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine ve bebişine.
:))))))))))))))))))))
ayyy inanıyorum canım gözün aydın. kavuştunmu kuzuna. darısı tüm bekleyenlerin başına. çok küçük değil annesi. benim ablam 39.haftada 2,5 kg doğurmuştu. şimdi 4 yaşında oğluşu ve çok sağlıklı.
geçmiş olsun canım bişey olmaz kuzuna merak etme. ben de mont falan giymiyorum yanıyorum resmen insallah hasta olmam.
tanem ablanın da gözü aydın. hayırlı evlatlar olsun bebişi. çok sevindim.
ballarım hastayım 15,20 gündür bi türlü geçmedi 3 kilo vermşim yane lanet bişey yapıştı geçmiyo öksürük mahvetti beni iyi oldukça bakıyrum buraya işte siz nasılsınız ?
Teşekkür ederim canm .
A Halimeciğim bu yazını görmedim yarın sen başka bir doktora git bencede . Bişey olacağından değil en azından için rahat etsin tatlım.
Belem selam ablamında 34. haftadann bu yana kesinlikle yatak istirahati dedi doktoru bebeğin başı iyice aşağıdaymış .Her ne kadar tam istirahat edemesede dün gece 38inci haftanın içinde doğum yaptı . Sıkıntı yapmamaya çalış nolur .
Yaçok geçmiş olsun tatlım hamileyken öksürük çok fena oluyor Allahım en kısa zamanda şifa versin .Amin .
cnm çok geçmiş olsun. sen bol bol yat dinlen... üşütmenin en ii tedavisi dinlenmek malasef. yoksa geçmiyor...
cnm tekrar başın saolsun. Allah kalanlarınıza sabır ve sağlık versin inşallah...
cnm 330 ml olanını 33,5 TL ye aldım en son. bi tane de 125 ml lik alıcam. o da 20 TL falandı sanırım. 4 lü set halinde alırsan da 96 TL idi...
yuhhh cok pali kizzzz
Kız o his arada hepimizde oluyor bişeycik olmaz . Sağ ol tatlım.kuzum gözünüz aydın... valla ben de bugünlerde doğuracam diye çok korkuyorum :18::18::18: ama kocişim gelse de sonra doğsa olmaz mı??? (tabii herşey Rabbimin nasip ettiği gibi olur inşallah...)
A canm ishal bendede vardı geçti soğuktan mı oluyor nedir.cnm valla ishal durumum devam ama idrarımın rengi normale döndü çok şükür. ben de bundan umutlanarak randevumu cuma gününe aldım. inşallah sorun çıkmaz. bebeğimin hareketleri de normale döndü bu aradabu da rahatlattı tabii içimi. gerçi doğum kanalına girebilse fırtlicak ama orayı tutturamıyor en azından
cnm çok çok geçiş olsun....
cnm özütneslihana da yazdım şimdi. 1 gün daha bekleyeyim dedim. en azından bizi bilen bi doktor... inşallah doğru kararı vermişimdir... :18::18::18::26::26::26:
renkgelsinhayata nerelerdeysin??? geçen hafta sordum seni...
Kız o his arada hepimizde oluyor bişeycik olmaz . Sağ ol tatlım.Günü gününe hayırlısıyla olsun doğumun inşallah . Yani hepimizin gününde olsun .
A canm ishal bendede vardı geçti soğuktan mı oluyor nedir.
Hh anladım bir gün için hayırlısı bakalım bozmayalım moralimizi . iyi akşamlar kızlar görüşürüz .
Merhaba annecikler .
Sare bebişin hayırlı uğurlu bahtı açık olsunmaşallah annesi :))
Lizzy, Halimem, Ramainder çok çok geçmiş olsunDikkat edin kızlar ya
Nusya başınız sağ olsun
Alp se ya da Worss tam anlayamadım hanginiz aldıysa bebiş arabanız hayırlı olsunKaçırdığım olduysa kusura bakmayın
Dün akşam ablamdayım ikimizde hamileyiz çok komik görünüyoruz yazmıştım bugünse ikinci kez teyze oldumBebiş bayram bitmeden gelmek istedi sorun çıkmadan sezeryanla aldılar bebişi . Normalde özel hastaneye gidiyordu doğumunuda orada yapacaktı hatta sezeryan olacağı için randevusu bile alınmıştı . Dün gece aniden suyu geldi doktoru şehir dışında Bir başka özel hastaneye yönlendirdi oradada bir tek ebe varmış kabul etmek istemediler devlet hastanesine gittik hiç tanımadığımız nöbetçi doktor geldi sağ olsun 2 saat içinde bebişi kucağımıza getirdiler Neye niyet neye kısmet korkutmak için yazmıyorum aman nolur tatlı annecikler bazen işler yolunda gitmeyebiliyor hamdolsun pozitif düşündük bir yaramazlıkta olmadı . 3.250 gram, ilk bebeği prametüre doğmuştu kilosuna çok sevindik o yüzden ikinci kez teyze olmak harika kimbilir anne olmak dahada nasıldır .
kızlar bu arada doğumun az kaldığına dair bazı belirtiler varmış. dün okudum nette... mesela;
ishal olma, (3 gündür ishal durumum var)
sık idrara çıkma,(hakikaten fazlalaştı)
bebeğin iyice aşağıya inmesi, midenin rahatlayıp, nefes alımının daha kolaylaşması, ( inanın hepsi var)
daha enerjik olma(bu arada enerjinizi boşa harcamayıp yatın ve enerjinizi doğuma saklayın yazıyor.) ( gün boyu duramadım yerimde)
kilo kaybı ( 3 günde 1-1,5 arası kilo verdim), falan filan...
DOĞURUCAM MI BEN YAAAAAAAAAAAA???????
Lizzy, Halimem, Ramainder gecmis olsun guzellerim dikkat edin kendinize
Lizzy, Halimem, Ramainder gecmis olsun guzellerim dikkat edin kendinize
halimem olumlu seyler düşün cnm düşünceninde cok etkisi var unutma daha vakti var bebişin zamanında gelecek inş..ishal içinde geçmiş olsun bol su içmeyi ihmal etme
saol tatlım,iyi olucam inşallah..
kızlar bu arada doğumun az kaldığına dair bazı belirtiler varmış. dün okudum nette... mesela;
ishal olma, (3 gündür ishal durumum var)
sık idrara çıkma,(hakikaten fazlalaştı)
bebeğin iyice aşağıya inmesi, midenin rahatlayıp, nefes alımının daha kolaylaşması, ( inanın hepsi var)
daha enerjik olma(bu arada enerjinizi boşa harcamayıp yatın ve enerjinizi doğuma saklayın yazıyor.) ( gün boyu duramadım yerimde)
kilo kaybı ( 3 günde 1-1,5 arası kilo verdim), falan filan...
DOĞURUCAM MI BEN YAAAAAAAAAAAA???????
kuzum nolmus sanaaa iyi dusun yaa ins bebisin zamanini beklerr
inan hiç ii diilim kübram yaa( millet ne yese kusar, ben ne yesem ishal oluyorum... valla bu ishal sinir sistemlerimi alt üst ettii (
inan hiç ii diilim kübram yaa( millet ne yese kusar, ben ne yesem ishal oluyorum... valla bu ishal sinir sistemlerimi alt üst ettii (
valla burda böyle... HA Bİ DE BUGÜN SORDUM 125 ML OLANI AMA ŞU BAL RENGİNDE OLANLAR VAR YA İŞTE ONLARDAN. 26.90 TL
iy, akşamlar arkadaşlar nasılsınız işallah herkes iyidir çok önceyi okumadım ama sanırım daha kimse dogurmamış şuan eşim bebişimizin yatagını kuruyo ee artık kuralım 34 hafta olduk dr her an gelebilir kızın diyor başı iyice yerleşmiş bu aradda halimem bendede ayı belirtiler var isal sık idrarar çıkma zaten hep vardı şimdi sanki hep var zaten dr bebegin başı iyice yerleşmiş dedi:18: korkmuyor degilim kızlar ya3. çocuk ama sanki insanın yaşı geçtikçe cesareti azalıyomu ne:18::18:
sakin ol bence ya dr gittinmi bendede var aynı şikayetler ama napalım işallah zamanında gelirler senin bebiş kaç kilo
geçmiş olsun canım yaa.....o durum bende de var bugün..hiç keyfim yok.. ama sen enerjikmişsin..ben kolumu kaldıramıyorum..bol su içmeyi ihmal etme sakın..
bebişin zamanında gelicek..öyle telkin et kendini..nasıl aralık annesiysek bebişler aceleci çıktı ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?