2011 Aralık Anneleri

Canım doktorum haftasına gore ılerıde dedı ben en son 24haftalıkken olcturmustum kılosunu meraktan catlayacaktık artık bacakları fln ırı gorunuyor dedı Senin bebişinde eminim hem kilo almıştır hemde boyu uzamıstır annesi merak etme Senınde guzel haberlerını alırız ınsallah en kısa zamanda

maşallah cnm ogluşuna kılosuda cok güzel..birde benim kızım başaşagı dursa hiç fena olmayacak

Tesekkur ederızz teyzesiii Valla benim bebik başaşşağı ama sezeryan olacagım ıcın pek onemı yok sanırım

mardincim maşallah bebişine

Saol canımmm

maşallah annesi oğluşuna bizimki henüz dönmediğine göre yüzünü görebileceğiz demekki kızımın
.

Canım buyuk ıhtımalle gorursunuz yuzunu bızım dogum kanalına yakın oldugu ıcın hıc goremedık bır tek yanacıklarını gorduk teyzesi

bebeğinee :))) sonunda öğrendin cnm ya. insan rahatlıyor ama di mi???

Tesekkur ederım canım ya valla erdım artık muradıma rahatladım

Canım benııımm hayırlı ugurlu olsunnn masallah bebısıne Allah nazarlardan korusun mıs kokusunu bızım yerımızede ıcıne cek annesiii

Canım gozunuz aydınnn maşallah bebişinize Allah hayırlı ugurlu etsın

Canım rahat ol ne olur strese sokma kendını sen boyle yaptıkca bebısde stres olur bu ıhtımallerı aklına getırmemeye calıs tamamen psıkolojık bıle olabılır Allahın ıznıyle bebısın zamanında gelecek uzulme annesi

mardin4747; inşallah cnm... inan stres yapmamaya çalışıyordum ama ishalim hiç 3 gün sürmemişti. umarım yarına hiçbir şeyim kalmaz da ben de rahatlarım...

Merhaba annecikler .
çoook uzun zaman oldu gelemedim kızlar hiç.. özledim sizleri çok
hep aklımdaydınız , merak ettim hep ama işler çok yoğundu , evde bile proje yetiştirdim.. ki hala devam ediyor..
bugün vakit buldukça geçmişi okumaya çalıştım, neler olmuş neler... :18: 3. bebek diyosunuz ilk ikisi kim çok merak ettim ama hala oraya gelemedim..
Halimem beni merak etmişsin canım onu okuyunca geçmişi bitiremeden yazayım dedim... Bu arada okudum rahatsızmışsın canım, çok geçmiş olsun umarım hepsi geçer ve bebeğin vaktini bekler.. merak etme sen, iyi düşün iyi olur inşallah canım...
Ben ve bebeğim çok şükür iyiyiz, çalışıyoruz
Bu arada
Sare bebişin hayırlı uğurlu olsun canım, bahtı açık olsun, hayırlı evlat olsun inşallah.. bizde inşallah sağlıkla alırız kucağımıza..
Lizzy, Ramainder çok çok geçmiş olsun
Nusya başınız sağ olsun
Nicko doğumgügün kutlu olsun..
atladıklarım yada daha okuyamadaıklarım kusura bakmayın olurmu??
hepinizi ve bebişlerinizi seviyoruz kızımla..

tşk ederim cnm...sana da kolay gelsin... habersiz bırakma bizi...

Rica ederizz tatlımmm

Herkese ıyı geceler kızlar yarın gorusmek uzere ınsallah opuldunuz hepınız

ii geceler cnm...

teşekkür ederim.. biran önce biter inşallah şu projelerde izne çıkarım artık..
haklısın canım çok habersiz bıraktım sizi ben
bi daha olmaz, her fırsatta gelmeye çalışcam..

Allah kolaylıklar versin cnm inşallah. ben 3 ekimden beri izindeyim. açıkçası ben de sıkıldım, daha çok da eşimi özledim...

bu arada ben de kaçıyorum kızlar... hepinize ii geceler...

Sağol canım..
Evet biliyorum izne çıkma kararın sırasında yaşadıklarını hatırlamazmıyım??canım.. Az kaldı inşallah kocana ve bebeğine kavuşcaksın.. biraz daha sabır..
iyi geceler canım dinlen biraz, daha fazla yorma kendini..

halimem demet tuba geçmiş olsun sare gözün aydın cnm nusya başınız sağolsun

geçmişi pek okuyamadım annemler geldi cuma gidiyolar kadına tmizlik yaptırıyom 3-5 günlük ziyaretinde pek vakit bulamıyom

kib öptm

günaydınnnnnnnnnn
tükkanı ben açıyorum galiba inşallah güzel , hastalıksız , bol dinlenmeyle geçmiştir bayramı tüm annelerimizin
biraz önce oğluşum topuğunu bir dikti sağ tarafımdan , canım nasıl acıdı bir baktım resmen ceviz gibi bir çıkıntı var orada , yani derimin altına bir cevizi sokmuşlar sanki , maymunakim nasıl acıttı canımı o gıllicik ayağıyla bak geneee kahvaltıdan sonra daha da bir can geliyor , sanki içimde bir patates çuvalı bir ordan bir burdan vuruyor karnımın kasıklarımın muhtelif yerlerine

inan hiç ii diilim kübram yaa ( millet ne yese kusar, ben ne yesem ishal oluyorum... valla bu ishal sinir sistemlerimi alt üst ettii (

Günaydın Halimemm çok geçmiş olsun öncelikle ..Ayrıca mesaj için teşekkürler..Cevpa yazamadım kusura bakma lütfen..

herkese günaydınlarrrrrrrrrr

biz yine çalışıyoruz oğluşumla
sabah erkenden geldik mesaimize, çok çalışkan olacak oğlum da inşallah, şimdiden başladı çalışma hayatına:))

hasta olan tüm hamişlere geçmişler olsunnn
sarecim gözün aydın canımmm
Allah analı babalı büyütsün inşallahh

günaydın arkadaşlar..hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun..bayramda şehir dışına çıkamasak da bayaa yoğundu sayfaya zaman zaman girdim ama okudum sadece cevap yazamadım...
sare2009 canm Allah analı babalı büyütsün,,hayırlı olsun prensesin inşallah..darısı tez vakitte başımıza inş
halimem çoook geçmiş olsun canım ya...git mutlaka dra,,senn yazdıklarını okuyunca bnde kendimde belirti arıyorum wallaa zamanında gelsin minnaklarımız inşallah...
aysuncum başınız saolsun canım..Allah kalanlara sabır versin inş...
Aklımda kalamayan arkadaşlar için üzgünüm,,hekeste heşey yolundadır inşallah..ben gündüzleri iyiyim ama gecelerine uyuyabiliyrm ne sağa sola dönebiliyrm mahvediyo beni kasık ağrılarım,,enteresan bi şekilde gündüz olan ağrılarım yok denecek kadar az...ptesiye kontrolüm war,hemde 37lik raporumuda alıcam inş..yarın okulda son günüm,bugünde törene katılıp döndüm,öğleden snra tekrar gidicem..son günlerim ya bi enerjikim nedenseyarında vedalaşıcam minaklarımla,,benden bu kaa...öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…