maşallah canım kilosu gayet güzel hafasına göre ,önden gidiyor falan dedimi canım doktorun ?
geçenki kontrolünde ne zaman gittin kaç kiloydu ,meraktan soruyorum ,ben de gidicem de haftaya ,48 cm çok güzel maşallah ,benimki en son 42 idi acaba olmuşmudur şimdi 45 falan :44:
Canım doktorum haftasına gore ılerıde dedı
maşallah cnm ogluşuna kılosuda cok güzel..birde benim kızım başaşagı dursa hiç fena olmayacak
Tesekkur ederızz teyzesiii
mardincim maşallah bebişine
Saol canımmm
maşallah annesi oğluşunabizimki henüz dönmediğine göre yüzünü görebileceğiz demekki kızımın
.
Canım buyuk ıhtımalle gorursunuz yuzunu bızım dogum kanalına yakın oldugu ıcın hıc goremedık bır tek yanacıklarını gorduk teyzesi
bebeğinee :))) sonunda öğrendin cnm ya. insan rahatlıyor ama di mi???
Tesekkur ederım canım ya valla erdım artık muradıma rahatladım
merhaba arkadaslar, benim kucuk kizim supriz yapti ve ben cts sabahi saat 8.04 te dogum yaptim. henuz 35+3 gunluk kizim cok sukur dunyaya geldi. gecen carsamba aniden beyaz mukus tarzi kutlece bi akintimin geldigini yazmistim. dr um agrim ve kan gelmedigi icin normal demisti. ama sonra bel agrilarim basladi ve cuma gecesi artik dayanamaz oldum karnimin on tarafina vurmaya basladi agri. hemen hastaneyi aradik, gelin dediler. sancilarim baslamis, acilma var dediler. hemen epidural verdiler, sonra antibiyotik serum taktilar ( dogumda bebegi sarilik vs turu hastaliktan korusun diye). suyumu gelmemisti hala, kendileri patlattilar ve 1 saat icinde acilmam 10 cm e ulasmis. hemen hazirlik basladi ve 15 dak gibi bi surede dogum gerceklesti:)) kizim cok kucuk dogdu 2486 gr ve 44 cm ama dunyalar guzeli pamugum:)) sekeri olan arkadaslar icin soluyorum, hic merak etmeyin dikkat ederseniz saglikla geliyo kuzularimiz.. tek sorunumuz hala sutum tam gelmedi. 2 gundur pompayla cekiyorum ve kizimin cok gucu yok gogusten cekmeye 1, 2 cekiyo sonra birakiyo.. hayirlisi.. simdilik bu kadar, insaallah tekrar girerim. Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin.. insaallah hepimizin icin hersey cok guzel olur.. kuzularimiz dunyanin en guzel varliklari ne kadar sukretsek az.. gorusmek uzere..
Canım benııımm hayırlı ugurlu olsunnn masallah bebısıne Allah nazarlardan korusun mıs kokusunu bızım yerımızede ıcıne cek annesiii
Teşekkür ederim tatlımCenabı Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah . Canm 38in içindeydi bebiş bayramdan sonra alacaklardı dün geceye kısmet oldu . Kız varya doğumhane kapısında beklemek ne kadar stresli bişey hani sahidende dışardakiler 1000 doğuruyor heyecandan . Beyim evde ablamın ilk numaraya baktı ay kıyamam o bile nasıl heyecan yaptı birde ilk kez böyle beklemeye doğuma bebeğe tanık oluyor zormuş bu işler yav diyor :)) Bende diyorumki yaa on tane doğum hediyesi istesem azdır :)[/COLOR]
Canım gozunuz aydınnn maşallah bebişinize Allah hayırlı ugurlu etsın
kızlar bu arada doğumun az kaldığına dair bazı belirtiler varmış. dün okudum nette... mesela;
ishal olma, (3 gündür ishal durumum var)
sık idrara çıkma,(hakikaten fazlalaştı)
bebeğin iyice aşağıya inmesi, midenin rahatlayıp, nefes alımının daha kolaylaşması, ( inanın hepsi var)
daha enerjik olma(bu arada enerjinizi boşa harcamayıp yatın ve enerjinizi doğuma saklayın yazıyor.) ( gün boyu duramadım yerimde)
kilo kaybı ( 3 günde 1-1,5 arası kilo verdim), falan filan...
DOĞURUCAM MI BEN YAAAAAAAAAAAA???????
Canım rahat ol ne olur strese sokma kendını sen boyle yaptıkca bebısde stres olur bu ıhtımallerı aklına getırmemeye calıs tamamen psıkolojık bıle olabılır Allahın ıznıyle bebısın zamanında gelecek uzulme annesi