2011 Aralık Anneleri

günaydın herkese
henüz geçmişe bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir...
sare arkadaşımızın bebeği hayırlı uğurlu olsun...
bayramda bende de çok sancılar oldu dr gitmedim.. inş bi sorun çıkmaz..
cuma günü kızımın mobilyası geldi.. sildim temizledim.. dünde bütün çamaşırlarını yıkadım..bitek ütüsü ve yerleştirmesi kaldı...
o kadar iş yapınca cumartesi ve pazar hep yattım belim çoookk ağrıdı...sanırım sancım o yzüden di.. şimdide yürüdükçe kasıklarım ağrıyor.. alt tarafımda çürük hissi, devam ediyor.. göbeğim bayağı aşağıya indi... inşş. kızım bana süpriz yapmaz... vakitlice gelsin bebişlerimiz...

Günaydın sevgili arkadaşlarım nasılsınız?
inşallah herkes iyidir. bir bebeğimiz daha dünyaya gözlerini açmış. hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün sare2009.

biz de bugün oğluşumla işteyiz. zorlanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum. dün gece uyuyamadım bel ağrılarımdan. dün gündüz sinemaya gittik akşam bayram ziyaretine. tabi bir günde 2 program yapınca bünyem kaldırmadı.

gunaydın kızlar
ayy ne kadar cok yazmıssıız okuyamadım hepsını yaaaaagecmıs bayramınız mubarek olsun bu arada

günaydın güzel anneler geçmiş bayramınız mubarek olsungeçmişe bakamıyorum faceden gördüm doğu yapan sare arkadaşımız olmuş gözü aydın olsun hasta olan arkadaşlara rabbim acil şifalar versin
bizde durumlar aynı sancılar devam yatıyorum eğer biraz ayakta kalsam başlıyor dört gözle doktorumun izinden dönmesini bekliyorum yarın dönüyor inşallah artık oğlum geliyorum desede korkmam devlete gitmeye korkuyorum çünkü normal doğuma zorluyorlar olmazsa sezeryan helede özel hastaneye gidiyorsan bizim burda böyle en azından sıkıyoruz dişimizi allahtan annem var yanımda sancım olduğunda karnımı seviyor sanki sihirli bir el değmiş gibi azalıyor acılarım tüm hazırlıklarımız tamam çantalarımız hazır kapının ağzında bekliyor bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyoruz rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah kendinize iyi bakın

günaydın kızlar. benim ishalim hala devam ediyor doktorumla görüştüm biraz önce. şehir dışındaymış biteral al ve sabah akşam iç dedi. aranızda hiç bu ilacı kullananız oldu mu??? biteralin çok iyi bir ilaç olduğunu biliyorum ama hamilelikte kullanımı nasıl onu bilmiyorum. annem şimdi ilacı almaya gitti. size de bir sorayım dedim... yarın olsa da kızımı görsem. inanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum

canım geçmiş olsun.ishalinin sebebi ne olabilir? Magnezyum içiyormusun? ben bacaktaki kramplar için magnezyum içiyorum, çevremde de içen arkadaşlar var, çoğunda yan etki olarak ishal yaptı. hatta bir dönem kramp çok artınca dr günde 2 tane iç dedi, o hafta boyunca hergün su kıvamında 5-6 kez çıktım tuvalete. yetişemeyip altıma kaçıracak kadar ishal oldum.ne yaptıysam durmadı ishal, ilacı teke düşürünce geçti.

cnm benim çok tşk ederim. doktoruma ancak yarın gidebilicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

saol cnm... inşallah herşey dediğin gibi olur... hepimize bol bol şanslaarrr...

tşkler cnm...

caniiim beenim insALLAH duzelirsin bendee 3-4 gun hic gidemiom wc yee hep bole sikma canini ins duzelirsin tatliim

saol cnm... sanırım atlatıcaz bugünleri de Allah'ın izniyle...

Günaydın Halimemm çok geçmiş olsun öncelikle ..Ayrıca mesaj için teşekkürler..Cevpa yazamadım kusura bakma lütfen..

rica ederim cnm... geçmiş olsun dileklerin için de çok tşkler...

Allah acil şifalar versin. katı şeyler yemeyi dene. haşlama patates pirinç falan . ama ilaç hakkında hiç bi fikrim yok.

hiçbi fikrim yok canım ilaç hakkında...böyle durumlarda doktorumuza güvenmekten başka çaremiz yok canım,,o önerdiyse vardır bi bildiği mutlaka..inş fayda bulur ve iyileşirsin canım

yok cnm ya... hatta bu durumu bildiğimden 4 gündür içmiyorum ilaçlarımı... neyse artık hayırlısı. biteral içmeye başladım. B kategorisiymiş ilaç. Allah'ıma emanet ediyorum artık kendimi...

geçmiş olsun canım,
benim de annem geldi yanıma bayramın 3.günü, çok mutluyum
Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallahh

çok geçmiş olsun canım ilacı hiç kullanmadım ama benim doktorum ishal için 1 bardak kola iç demişti

çok geçmiş olsun canım ilacı hiç kullanmadım ama benim doktorum ishal için 1 bardak kola iç demişti

saol özgecim. kolayı da denedim ama fayda etmedi... zaten sanırım mikrobik bişey. çünkü ne yesem 5 dk. sonra wc ye koşuyorum. biteral ii gelir inşallah. hepinize hoşçakalın... çekileyim artık yatağıma...

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...
doğum yapan annelerin gözü aydın olsun
hayırla sağlıkla analı babalı bebelerini büyütsünler inşallah
hasta olana arkadaşlarımızada çok çok geçmiş olsun

kızlar günaydın...

sare arkadaşımızın gözü aydın.. darısı bizlere olsun inş...

bende sanırım bu gidişle erken doğuracam.. aşırı bel ağrılarım var.. gece yatamıyorum dönemiyorum.. ikide bir pozisyon değiştiriyorum.. yarın işte son günüm. izne ayrılıyorum kısmetse..

cumarteside dr. kontrolümüz var bakalım hayırlısı hakkımızda..

ballarım hastayım 15,20 gündür bi türlü geçmedi 3 kilo vermşim ya ne lanet bişey yapıştı geçmiyo öksürük mahvetti beni iyi oldukça bakıyrum buraya işte siz nasılsınız ?

canım çok geçmiş olsun.. pis bi hastalık.. bende akşam hastalandım boğzalarım yandı.. ateşim çıktı minoset içtim sabaha kadar çok terledim şimdi daha iyim çok şükür... işe geldim.. canım çalışmak istemiyor.. nasıl geçecek şu 11 iş günü bilmiyorum... psikolojik mi bilmiyorum ama kendimi çok yorgun ve hasta hissediyorum.. yürürken kasıklarım ağrıyor... offffff offffffff.. c tesi kontrolüm var belki iyileşirim..
halimem canım çok geçmiş olsun.. ishal için sadece kuru kahve ve limonu biliyorum.. doktorun ilaç vermiş o iç dediyse iç bence yan etkisi olsa vermezdi sanırım..
nusya başın sağolsun...
tanem taze teyze gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün yeğenini
lizzie sanada geçmiş oslun canım
sumak geçmiş olsun istedğin kadar kolla kendini yine hastalanıyoruz işte yaaa...
nicko doğum günün kutlu olsun canım... nice nice senelere...

ve atladığım arkadaşlar varsa kusuruma bakmayın.. iş yerindeyim geçmişi kaçak göçek okuyabildim ancak..

GÜNAYDINKızLarr...
Bayramda başlayan grip nezle karışımı hastalığım hala dewam ediyo,zencefilin çok iyi geldiğini duydum ama acaba hamileyken bi zararı olur mu?
Zencefilli limonlu bal,zencefilli süt fln içsem mi?
Ona göre aktara gidip toz zencefil alıcamm..

gunaydın kızlar yenı bebişimiz olmus sarecım gözunaydın Allah analı babalı buyutsun ınsallahhh
ben de korktum bebişler gelmeye basladı bugun kıyafettlerını yıkayıp ütülemeye karar verdım :))
kac derecede yıkasam hangı programa atsam bılemedım ama ya
herseyın uzerıne uzun uzun düşünüyorum herseyı mükemmel olsun istiyorum kafayı yedım gaalıba

gunaydınnnnn arkadaşlarrrrrrrr,,,özlettınız kendınızı bayramda kımsecıkler yoktu buralarda :) neysekı herkes yenıden gelmış.....çok gezdınızmı bayramda ben gezemedım çok fazla bir iki yer anca,yarın kontrolum var bakalım neler olcak çok heycanlandım nedense :))))doğum yaklaşıyo ondanmıkı acaba.......
halımemm çok geçmiş olsun canım,kuru kahve yesen nasıl olurkı acaba,bol bol su iç ıhaml etme su çok onemlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…