günaydın kızlar. benim ishalim hala devam ediyordoktorumla görüştüm biraz önce. şehir dışındaymış biteral al ve sabah akşam iç dedi. aranızda hiç bu ilacı kullananız oldu mu??? biteralin çok iyi bir ilaç olduğunu biliyorum ama hamilelikte kullanımı nasıl onu bilmiyorum. annem şimdi ilacı almaya gitti. size de bir sorayım dedim... yarın olsa da kızımı görsem. inanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum
günaydın arkadaşlar..hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun..bayramda şehir dışına çıkamasak da bayaa yoğundu sayfaya zaman zaman girdim ama okudum sadece cevap yazamadım...
sare2009 canm Allah analı babalı büyütsün,,hayırlı olsun prensesin inşallah..darısı tez vakitte başımıza inş
halimem çoook geçmiş olsun canım ya...git mutlaka dra,,senn yazdıklarını okuyunca bnde kendimde belirti arıyorum wallaazamanında gelsin minnaklarımız inşallah...
aysuncum başınız saolsun canım..Allah kalanlara sabır versin inş...
Aklımda kalamayan arkadaşlar için üzgünüm,,hekeste heşey yolundadır inşallah..ben gündüzleri iyiyim ama gecelerine uyuyabiliyrm ne sağa sola dönebiliyrm mahvediyo beni kasık ağrılarım,,enteresan bi şekilde gündüz olan ağrılarım yok denecek kadar az...ptesiye kontrolüm war,hemde 37lik raporumuda alıcam inş..yarın okulda son günüm,bugünde törene katılıp döndüm,öğleden snra tekrar gidicem..son günlerim ya bi enerjikim nedense yarında vedalaşıcam minaklarımla,,benden bu kaa...öpüldünüz
Sağol canım..
Evet biliyorum izne çıkma kararın sırasında yaşadıklarını hatırlamazmıyım??canım.. Az kaldı inşallah kocana ve bebeğine kavuşcaksın.. biraz daha sabır..
iyi geceler canım dinlen biraz, daha fazla yorma kendini..
halimem demet tuba geçmiş olsun sare gözün aydın cnm nusya başınız sağolsun
geçmişi pek okuyamadım annemler geldi cuma gidiyolar kadına tmizlik yaptırıyom 3-5 günlük ziyaretinde pek vakit bulamıyom
kib öptm
caniiim beenim insALLAH duzelirsin bendee 3-4 gun hic gidemiom wc yee hep bole sikma canini ins duzelirsin tatliim
Günaydın Halimemm çok geçmiş olsun öncelikle ..Ayrıca mesaj için teşekkürler..Cevpa yazamadım kusura bakma lütfen..
Allah acil şifalar versin. katı şeyler yemeyi dene. haşlama patates pirinç falan . ama ilaç hakkında hiç bi fikrim yok.günaydın kızlar. benim ishalim hala devam ediyordoktorumla görüştüm biraz önce. şehir dışındaymış biteral al ve sabah akşam iç dedi. aranızda hiç bu ilacı kullananız oldu mu??? biteralin çok iyi bir ilaç olduğunu biliyorum ama hamilelikte kullanımı nasıl onu bilmiyorum. annem şimdi ilacı almaya gitti. size de bir sorayım dedim... yarın olsa da kızımı görsem. inanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum
günaydın kızlar. benim ishalim hala devam ediyordoktorumla görüştüm biraz önce. şehir dışındaymış biteral al ve sabah akşam iç dedi. aranızda hiç bu ilacı kullananız oldu mu??? biteralin çok iyi bir ilaç olduğunu biliyorum ama hamilelikte kullanımı nasıl onu bilmiyorum. annem şimdi ilacı almaya gitti. size de bir sorayım dedim... yarın olsa da kızımı görsem. inanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum
canım geçmiş olsun.ishalinin sebebi ne olabilir? Magnezyum içiyormusun? ben bacaktaki kramplar için magnezyum içiyorum, çevremde de içen arkadaşlar var, çoğunda yan etki olarak ishal yaptı. hatta bir dönem kramp çok artınca dr günde 2 tane iç dedi, o hafta boyunca hergün su kıvamında 5-6 kez çıktım tuvalete. yetişemeyip altıma kaçıracak kadar ishal oldum.ne yaptıysam durmadı ishal, ilacı teke düşürünce geçti.
hiçbi fikrim yok canım ilaç hakkında...böyle durumlarda doktorumuza güvenmekten başka çaremiz yok canım,,o önerdiyse vardır bi bildiği mutlaka..inş fayda bulur ve iyileşirsin canım
günaydın güzel anneler geçmiş bayramınız mubarek olsungeçmişe bakamıyorum faceden gördüm doğu yapan sare arkadaşımız olmuş gözü aydın olsun hasta olan arkadaşlara rabbim acil şifalar versin
bizde durumlar aynı sancılar devam yatıyorum eğer biraz ayakta kalsam başlıyor dört gözle doktorumun izinden dönmesini bekliyorum yarın dönüyor inşallah artık oğlum geliyorum desede korkmam devlete gitmeye korkuyorum çünkü normal doğuma zorluyorlar olmazsa sezeryan helede özel hastaneye gidiyorsan bizim burda böyle en azından sıkıyoruz dişimizi allahtan annem var yanımda sancım olduğunda karnımı seviyor sanki sihirli bir el değmiş gibi azalıyor acılarım tüm hazırlıklarımız tamam çantalarımız hazır kapının ağzında bekliyor bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyoruz rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah kendinize iyi bakın
Allah acil şifalar versin. katı şeyler yemeyi dene. haşlama patates pirinç falan . ama ilaç hakkında hiç bi fikrim yok.
çok geçmiş olsun canım ilacı hiç kullanmadım ama benim doktorum ishal için 1 bardak kola iç demişti
ballarım hastayım 15,20 gündür bi türlü geçmedi 3 kilo vermşim yane lanet bişey yapıştı geçmiyo öksürük mahvetti beni iyi oldukça bakıyrum buraya işte siz nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?