2011 Aralık Anneleri

günaydın herkese birazdan doktora gidecem bakalım bizim kız neler yapıor
arwen ben bebişimin kıyafetlerini hassas programda 30 derecede yıkadım hiç küçülme falan olmadı ay zaten minnacık iyice küçülecek diye çok korkmuştum :)

Öncelikle Allah hepinizi bir nefeste yavrularınıza kavuştursun.Anne olmanın heyecanını gün yaklaştıkça dahada hissediyorum. normal doğum olmasını istiyorum çok. fakat bebeğimden için doktorumuz en son kontrolüme kadar hep tersti fakat busefer kinde ayakları tepede dedi.O an ki sevincimianlatamam sizlere..:)
bebek iç yatağım kaldı birtek ne marka aldınız ?Arştırma yaparken çok kafam karıştı. kimi diyor bebeğin şekini almaması gerekiyor düz, sert olacak tarzda olmalı diyor. kimi rahatuyuması için yumuşak diyor.?

aynen bende yatak konusunda kararsızım, haftasonuna kadar karar vermem lazım oysa

gunaydın ..

benden sonra kı haftalarda olanlar dogum yaptı bır kacı dogurucagım dıyor bır kacı belırtım var dıyor ..

fenA telas yaptım okudukca valla..

bıraz fazla akıntım olmus su gıbı ..hemen camasırımı degıstrıdım..

bır de ,boyle ufacık bır kan parcası gordum pıhtı seklınde buyuk degıldı noktadan buyuktu ..

hemen degıstrıdm camasırımı beyaz gıydım baktım baktım bırsey bulaamdım nette..

makattan gelmemıs cunku on tarafındaydı camasırın ..

dun de esıme dıyorum garıp garıp agrılar yasıyorum yalancı dogum sancıları basladı dıye ..

yakın oldugunu gosterır yazıyor nette..

telas yapmamaya calsıyorum ,kızımın hareketlerını ızlıyorum ..

kasık agrım var sadece ara ara gelen ..

esımde sehır dısında ..

iyi düşünüp ıyı olsun dıyorum ama erken ya daha 2 gun sonra 38e gırıcez ama 39 olsa barı ..

canim hemen doktorunu ara isaret gelmis olabilir isaretten sonra su geliyo bildigim ablaminda bi parcacik kan geldidi camasirina bida bisi gelmesi sonra aksama dogru suyu geldi hemencecik dogurdu 2 saatin icinde bence vakit kaybetme soyle doktoruna bebis hareket ediyo cunki dogum anindada herkez oyle diyo hareketi aynimis hayirlisi zaten 38 haftana gircekmisin dogur ya nabcan 39 u ablamda 38 de dogurmustu cunki 36 ya girdinmi rahat olcan bendede bi agri var ara ara isal gibi bogazimdada metal tat var cok fenayim halsizim kolumu kimildatamiyom of of bende yarin kismetse 34 e giricem kandan korkarim ben

Canım ben kısa programa attım bugun bende basladım yıkamaya cok sevklı ama onları yıkayıp koklamak 30derecelık programa yarım saatlıgıne attım fazlada sıktırmadım cok kırısmasın dıe sımdılık bır problem yok canım

Canım yaa telasını cok ıyı anlayabılıyorum ama sen ne olursa olsun rahat olmaya calıs gonlunu ferah tut hersey zamanında olacak Allahın ıznıyle bu zamanlarda yalancı dogum sancıları cok olurmus bebısın senı uzmeyecek bekleyecek annesi merak etme benımde bayramda sınırlerımı altust ettıler sagolsunlar hıcbır yere cıkmadı hamiş halimle görünmeyim yorulmayım diye kaynanamlara gittik birde anneme kaynanamın akrabaları sagolsun kocama hemen senın karın bugun yrn dogurur demedı deme demısler İnsanların ağzı hiç durmuyor yaa cok ılgıncler ne bır belırtı var ne bırsey karnım bıle hala mıdeme dayalı neye dayanarak bu kanıya varabılıyorlar anlamıs degılım gelde sınırlenme

Canım kım nederse desın onemlı olan sızın ne dusundugunuz herkes benım içinde birsürü sey soyluyor 10 kısıden 9u begenmıyor ama he he dıorum gecıstırıyorum asya cok gusel bır ısım bende 2. kız olursa dusunuyorum ama sımdı Liva Armin düşünüyorum

amin cnm, tşk ederim... patates yiyorum zaten şu anda... şimdilik uzanayım ben, umarım ben iyiyim diye yazarım size tekrardan...

canim ben kahve limon karistirip iciyorum geciriyo meyve gibi seyler azina sokma sadece muz bide cig yumurta sarisini kaveyle mese gibi minik yap yut oda iyi bende 3 gundur agri cekiyorum bugun sikalsti 3 defa ciktim bende wcye cok fena halsizlestim neler oluyo bize yaa ben daha bisi yapmadim mikrop felan atiyosam durdurmiyim die aksama kadar devam ederse kave limon yapcam bakalim ins etmez

cok buyuk degıldı bu kan parcacıgı nasıl anlatıyım kucuktu buyuk olsa telas yapardım ama ..su gelırse hemen gıdıyım o zaman
doktorumda ızınlı .. ay kocam da yok ..
kayınvlaıdemı aradım o da telas yaptı ıcım bır tuhaf oldu kızım ıyısın dımı dedı ..
herkes elı kulagında beklıyor zatı ..
bıraz dursun bakayım su gelıcek mı ..gelmez herhalde ay telas yaparım sımdı ..
yarın 37.bıtıyor 38e gırıyoruz ıste ..

ay bayramı hıc sorma ..
yürüme sen dogurucan
gezme kız dogursun .
aaa karnın ıyıce ınmıs asagıya
yakın bu sen hıc 20 gun var deme 10 gune kalmaz

herkes anlattı durdu ..

canım benim geçmişler olsun. hem iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun. bunlar psikolojiyle de çok alakalı bence. yani kafanda kurup kurup doğumu başlatmayasın maazallah. ishalin neden bu kadar ısrarlı devam ediyor acaba? ne diyeceğimi bilemiyorum. kendine çok dikkat et. su içmeye çalış. geçmiş olsun.
canım normalde zencefil çok iyi gelir ben de balla karıştırıp içerim ama hamilelerde etkisi nasıldır bilemiyorum. internete bakabilirsin veya olmadı doktorunu bi arayıp sorabilirsin. geçmiş olsun. dikkat et kendine.

canım iyi haberlerini bekliyoz, sen artık 37.haftadasın. ne güzel. az kaldı bebişine kavuşmaya. darısı başımıza.

sumakcım insallah bebişşin zamanını bekler ama beklemese de (iyi tarafından bakmaya çalışıyorum yanlış anlama) yarın 38.haftadasın canım. sağlıcakla kavusursun kuzuna.
demettubacım geçmiş olsun canım. özletiyon kendini valla.

aynen canim kim ne derse desin senin kulana hoos gelmesi onemli zaten burda akraba merlin koydu kiziinin adina anlamini bilmiyo kula hos geliyo diye koydu bende berin istedim esimde david yada elvin felan koycaktik herkey ay uy yapti ama umursamadik en son eren dedik ben simirna almila felanda dusunuyodumm ama ins kizim olursa almila koycam umrum deil millet ne derse desin enes koycaktik yavur ismi dediler yuh dedim ya enesede yavur ismi diyolarsa bisiyden anlamiyolar o yuzden siz siz olun daha belirlemedik deyin kimlikte gorsunler

kukuriku ne yaptın canım eşinle aranı düzelttin mi? döndün mü evine?

kızlar ben de bu bikaç gündür halsizim. çok uykum var. 11-12 saat uyuyorum bana mısın demiyo. şu an bile kafamı yastığa koysam uyurum. ben salı günü gitcem doktora insallah kızım aşağıya dönmüştür. dua edin benim için.

Valla ben guya hem yorulmayayım hemde ınsanlar konusupta canımı sıkmasın dıye hıcbıryere cıkmadım keşke cıksaydım bundan ıyıydı hıc olmazsa gezmeden yorulmus olurdum hızmet etmezdım kayınvaldelerde bır dk oturmadım sagolsunlar mısafır 1dk eksık olmadı kımsenın dusundugu ettıgı yok en ufak bırseyde kızım gel sofra kuralım kzım soyle kızım boyle benden baska genc kızlarda vardı ustelık ama bunu dusunen nerde gece belımın agrısından agladım resmen bırde cenelerı kapanmadı her kafadan bır ses artık tıkadım kulaklarımı

merhaba kızlarr
bende kaç gündür ishalim
bir de midem çok ağrıyor.
renniie verdi dr.onu içiyorum midem için.
cumartesi kontrolüm. ben kasım annesi olacağım galiba
içimde öyle bir his var.
37. haftadayız bizde....

kızlar ben de bu bikaç gündür halsizim. çok uykum var. 11-12 saat uyuyorum bana mısın demiyo. şu an bile kafamı yastığa koysam uyurum. ben salı günü gitcem doktora insallah kızım aşağıya dönmüştür. dua edin benim için.[/QUOTE]

canım hafta sonu bır arkadasım 1 hafta erken dogum yaptı onada son 2 gun kala demıslerkı donmemıs doguma bı gıtmıs donmus bellı olmuyor hıc kendını kasma benımkıde donmemıs ama bu haftalar cok hareketlendı yatagını aldık sanırım onu gordu cıkası geldı :) sen kendını uzme napalım dua et hayırlısı olsun dıye :) bu arada bendede halsızlık var bgn zor kalktım ıse geldım ınanırmısın suan uyucam kalcamö bayram boyunca uyudum:)

Merhaba kızlar ,

Prensesimizin yatagını aldık mobılya almadım suan kendımıze yuklenmeyelım nasılsa suan kullanamıcaz dıye oyunparklı yatak aldım lınkını yollayayım sıze cok hos geldık eve bı heves kurduk cok guzel oldu ıcıne yatagını bı tarafı visko dıger tarafı sunger aldık kampanyadaymıs ılk bebıs sungerde yatıyormus oyle yonlendırdıler bızı.uyku setı almadım henuz cunku oyun park yatagına gerek yok nevresım takımı alcam bakalım bızımkı bır hareketlı bır hareketlı yatagını gordu cıkası geldı :)

buarada ızın alan varmı 37. haftaya kadar calısır dıye hastaneden belge aldım fotokopısını bızım muhasebeye verdım aslı bende ssk ıle yapmam gereken bırsey varmı? bilen varmı ??

Crest 70x110 OYUN PARKI BEŞİK MOBİLYA SALLANIR GittiGidiyor.com'da #47501135

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…