gunaydın kızlar yenı bebişimiz olmus sarecım gözunaydın Allah analı babalı buyutsun ınsallahhh
ben de korktum bebişler gelmeye basladı bugun kıyafettlerını yıkayıp ütülemeye karar verdım :))
kac derecede yıkasam hangı programa atsam bılemedım ama ya
herseyın uzerıne uzun uzun düşünüyorum herseyı mükemmel olsun istiyorum kafayı yedım gaalıba
Öncelikle Allah hepinizi bir nefeste yavrularınıza kavuştursun.Anne olmanın heyecanını gün yaklaştıkça dahada hissediyorum. normal doğum olmasını istiyorum çok. fakat bebeğimden için doktorumuz en son kontrolüme kadar hep tersti fakat busefer kinde ayakları tepede dedi.O an ki sevincimianlatamam sizlere..:)
bebek iç yatağım kaldı birtek ne marka aldınız ?Arştırma yaparken çok kafam karıştı. kimi diyor bebeğin şekini almaması gerekiyor düz, sert olacak tarzda olmalı diyor. kimi rahatuyuması için yumuşak diyor.?
aynen bende yatak konusunda kararsızım, haftasonuna kadar karar vermem lazım oysa
gunaydın ..
benden sonra kı haftalarda olanlar dogum yaptı bır kacı dogurucagım dıyor bır kacı belırtım var dıyor ..
fenA telas yaptım okudukca valla..
bıraz fazla akıntım olmus su gıbı ..hemen camasırımı degıstrıdım..
bır de ,boyle ufacık bır kan parcası gordum pıhtı seklınde buyuk degıldı noktadan buyuktu ..
hemen degıstrıdm camasırımı beyaz gıydım baktım baktım bırsey bulaamdım nette..
makattan gelmemıs cunku on tarafındaydı camasırın ..
dun de esıme dıyorum garıp garıp agrılar yasıyorum yalancı dogum sancıları basladı dıye ..
yakın oldugunu gosterır yazıyor nette..
telas yapmamaya calsıyorum ,kızımın hareketlerını ızlıyorum ..
kasık agrım var sadece ara ara gelen ..
esımde sehır dısında ..
iyi düşünüp ıyı olsun dıyorum ama erken ya daha 2 gun sonra 38e gırıcez ama 39 olsa barı ..
gunaydın kızlar yenı bebişimiz olmus sarecım gözunaydın Allah analı babalı buyutsun ınsallahhh
ben de korktum bebişler gelmeye basladı bugun kıyafettlerını yıkayıp ütülemeye karar verdım :))
kac derecede yıkasam hangı programa atsam bılemedım ama ya
herseyın uzerıne uzun uzun düşünüyorum herseyı mükemmel olsun istiyorum kafayı yedım gaalıba
gunaydın ..
benden sonra kı haftalarda olanlar dogum yaptı bır kacı dogurucagım dıyor bır kacı belırtım var dıyor ..
fenA telas yaptım okudukca valla..
bıraz fazla akıntım olmus su gıbı ..hemen camasırımı degıstrıdım..
bır de ,boyle ufacık bır kan parcası gordum pıhtı seklınde buyuk degıldı noktadan buyuktu ..
hemen degıstrıdm camasırımı beyaz gıydım baktım baktım bırsey bulaamdım nette..
makattan gelmemıs cunku on tarafındaydı camasırın ..
dun de esıme dıyorum garıp garıp agrılar yasıyorum yalancı dogum sancıları basladı dıye ..
yakın oldugunu gosterır yazıyor nette..
telas yapmamaya calsıyorum ,kızımın hareketlerını ızlıyorum ..
kasık agrım var sadece ara ara gelen ..
esımde sehır dısında ..
iyi düşünüp ıyı olsun dıyorum ama erken ya daha 2 gun sonra 38e gırıcez ama 39 olsa barı ..
ya kızlar isim demişken bizde kızıma isim bulduk 4.aydan beri hep o isimle sesleniyoruz içimize sindi ama herkes bişi diyo.moralim bozuluyo.kimi çok şahane derken kimi o ne diyo.sizde bişiler deyin.düşündüğümüz isim ASYA...fikirlerinizi bekliyorum(birde küçükde olsa ihtimalleri olan isimlerde şunlar : NİL , İPEK , DEFNE , ÖYKÜ )
amin cnm, tşk ederim... patates yiyorum zaten şu anda... şimdilik uzanayım ben, umarım ben iyiyim diye yazarım size tekrardan...
Kimsenin fikri yok mu bu zencefil konusundaaa??????
canim hemen doktorunu ara isaret gelmis olabilir isaretten sonra su geliyo bildigim ablaminda bi parcacik kan geldidi camasirina bida bisi gelmesi sonra aksama dogru suyu geldi hemencecik dogurdu 2 saatin icinde bence vakit kaybetme soyle doktoruna bebis hareket ediyo cunki dogum anindada herkez oyle diyo hareketi aynimis hayirlisi zaten 38 haftana gircekmisin dogur ya nabcan 39 uablamda 38 de dogurmustu cunki 36 ya girdinmi rahat olcan bendede bi agri var ara ara isal gibi bogazimdada metal tat var cok fenayim halsizim kolumu kimildatamiyom of of bende yarin kismetse 34 e giricem kandan korkarim ben
Canım ben kısa programa attım bugun bende basladım yıkamaya cok sevklı ama onları yıkayıp koklamak30derecelık programa yarım saatlıgıne attım fazlada sıktırmadım cok kırısmasın dıe sımdılık bır problem yok canım
Canım yaa telasını cok ıyı anlayabılıyorum ama sen ne olursa olsun rahat olmaya calıs gonlunu ferah tut hersey zamanında olacak Allahın ıznıyle bu zamanlarda yalancı dogum sancıları cok olurmus bebısın senı uzmeyecek bekleyecek annesi merak etme benımde bayramda sınırlerımı altust ettıler sagolsunlar hıcbır yere cıkmadı hamiş halimle görünmeyim yorulmayım diye kaynanamlara gittik birde anneme kaynanamın akrabaları sagolsun kocama hemen senın karın bugun yrn dogurur demedı deme demıslerİnsanların ağzı hiç durmuyor yaa cok ılgıncler ne bır belırtı var ne bırsey karnım bıle hala mıdeme dayalı neye dayanarak bu kanıya varabılıyorlar anlamıs degılım gelde sınırlenme
kızlar bu arada doğumun az kaldığına dair bazı belirtiler varmış. dün okudum nette... mesela;
ishal olma, (3 gündür ishal durumum var)
sık idrara çıkma,(hakikaten fazlalaştı)
bebeğin iyice aşağıya inmesi, midenin rahatlayıp, nefes alımının daha kolaylaşması, ( inanın hepsi var)
daha enerjik olma(bu arada enerjinizi boşa harcamayıp yatın ve enerjinizi doğuma saklayın yazıyor.) ( gün boyu duramadım yerimde)
kilo kaybı ( 3 günde 1-1,5 arası kilo verdim), falan filan...
DOĞURUCAM MI BEN YAAAAAAAAAAAA???????
canım benim geçmişler olsun. hem iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun. bunlar psikolojiyle de çok alakalı bence. yani kafanda kurup kurup doğumu başlatmayasın maazallah. ishalin neden bu kadar ısrarlı devam ediyor acaba? ne diyeceğimi bilemiyorum. kendine çok dikkat et. su içmeye çalış. geçmiş olsun.günaydın kızlar. benim ishalim hala devam ediyordoktorumla görüştüm biraz önce. şehir dışındaymış biteral al ve sabah akşam iç dedi. aranızda hiç bu ilacı kullananız oldu mu??? biteralin çok iyi bir ilaç olduğunu biliyorum ama hamilelikte kullanımı nasıl onu bilmiyorum. annem şimdi ilacı almaya gitti. size de bir sorayım dedim... yarın olsa da kızımı görsem. inanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum
canım normalde zencefil çok iyi gelir ben de balla karıştırıp içerim ama hamilelerde etkisi nasıldır bilemiyorum. internete bakabilirsin veya olmadı doktorunu bi arayıp sorabilirsin. geçmiş olsun. dikkat et kendine.GÜNAYDINKızLarr...
Bayramda başlayan grip nezle karışımı hastalığım hala dewam ediyo,zencefilin çok iyi geldiğini duydum ama acaba hamileyken bi zararı olur mu?
Zencefilli limonlu bal,zencefilli süt fln içsem mi?
Ona göre aktara gidip toz zencefil alıcamm..
günaydın herkese birazdan doktora gidecem bakalım bizim kız neler yapıor
arwen ben bebişimin kıyafetlerini hassas programda 30 derecede yıkadım hiç küçülme falan olmadı ay zaten minnacık iyice küçülecek diye çok korkmuştum :)
Canım kım nederse desın onemlı olan sızın ne dusundugunuz herkes benım içinde birsürü sey soyluyor 10 kısıden 9u begenmıyor ama he he dıorum gecıstırıyorum asya cok gusel bır ısım bende 2. kız olursa dusunuyorum ama sımdı Liva Armin düşünüyorum
cok buyuk degıldı bu kan parcacıgı nasıl anlatıyım kucuktu buyuk olsa telas yapardım ama ..su gelırse hemen gıdıyım o zaman
doktorumda ızınlı .. ay kocam da yok ..
kayınvlaıdemı aradım o da telas yaptı ıcım bır tuhaf oldu kızım ıyısın dımı dedı ..
herkes elı kulagında beklıyor zatı ..
bıraz dursun bakayım su gelıcek mı ..gelmez herhalde ay telas yaparım sımdı ..
yarın 37.bıtıyor 38e gırıyoruz ıste ..
ay bayramı hıc sorma ..
yürüme sen dogurucan
gezme kız dogursun .
aaa karnın ıyıce ınmıs asagıya
yakın bu sen hıc 20 gun var deme 10 gune kalmaz herkes anlattı durdu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?