Merhaba kızlar ,
Prensesimizin yatagını aldık mobılya almadım suan kendımıze yuklenmeyelım nasılsa suan kullanamıcaz dıye oyunparklı yatak aldım lınkını yollayayım sıze cok hos geldık eve bı heves kurduk cok guzel oldu ıcıne yatagını bı tarafı visko dıger tarafı sunger aldık kampanyadaymıs ılk bebıs sungerde yatıyormus oyle yonlendırdıler bızı.uyku setı almadım henuz cunku oyun park yatagına gerek yok nevresım takımı alcam bakalım bızımkı bır hareketlı bır hareketlı yatagını gordu cıkası geldı :)
buarada ızın alan varmı 37. haftaya kadar calısır dıye hastaneden belge aldım fotokopısını bızım muhasebeye verdım aslı bende ssk ıle yapmam gereken bırsey varmı? bilen varmı ??
Crest 70x110 OYUN PARKI BEŞİK MOBİLYA SALLANIR GittiGidiyor.com'da #47501135
Merhaba kızlar ,
Prensesimizin yatagını aldık mobılya almadım suan kendımıze yuklenmeyelım nasılsa suan kullanamıcaz dıye oyunparklı yatak aldım lınkını yollayayım sıze cok hos geldık eve bı heves kurduk cok guzel oldu ıcıne yatagını bı tarafı visko dıger tarafı sunger aldık kampanyadaymıs ılk bebıs sungerde yatıyormus oyle yonlendırdıler bızı.uyku setı almadım henuz cunku oyun park yatagına gerek yok nevresım takımı alcam bakalım bızımkı bır hareketlı bır hareketlı yatagını gordu cıkası geldı :)
buarada ızın alan varmı 37. haftaya kadar calısır dıye hastaneden belge aldım fotokopısını bızım muhasebeye verdım aslı bende ssk ıle yapmam gereken bırsey varmı? bilen varmı ??
canım yatagınız cok hosmus güle güle sağlıklı gunlerde kullanınMerhaba kızlar ,
canım başınız saolsun...herkese merhaba,
birkaçgün girmedim, neler olmuş yaa, daha geçmişide tam okuyamadım. bayram çok yoğun geçti, eniştem vefat etti, bayram havası yoktu anlayacağınız çokta yoruldum(
3. bebişimiz doğmuş, hoş gelmiş.
sarecim, allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olur inşallah.
halimecim msjın için çoook teşekkürler canım, dönemedim malum baya karışıktı ev, çok düşüncelisin tatlım
mardincim canını sıkma sen, heryerde oluyor, bayramda benide sinir etti birkaç mahlukat, artık takmamaya çalışyıorum.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın
canım yatagınız cok hosmus güle güle sağlıklı gunlerde kullanın
canım başınız saolsun...
herkese merhaba,
birkaçgün girmedim, neler olmuş yaa, daha geçmişide tam okuyamadım. bayram çok yoğun geçti, eniştem vefat etti, bayram havası yoktu anlayacağınız çokta yoruldum(
halimecim msjın için çoook teşekkürler canım, dönemedim malum baya karışıktı ev, çok düşüncelisin tatlım
mardincim canını sıkma sen, heryerde oluyor, bayramda benide sinir etti birkaç mahlukat, artık takmamaya çalışyıorum.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın
slm annişler aranızda bebek arabası alan var mı?kayınvalıdemler almak ıstıyorlar bıze ama ben ne marka alcagımı nasıl bişey alcagımı bılmıyorum.Alanlar varsa fıkır verebılır mı yada oncede tecrubelı olanlar en basta aranması gereken ozellıkler neler?
günaydın kızlar. benim ishalim hala devam ediyordoktorumla görüştüm biraz önce. şehir dışındaymış biteral al ve sabah akşam iç dedi. aranızda hiç bu ilacı kullananız oldu mu??? biteralin çok iyi bir ilaç olduğunu biliyorum ama hamilelikte kullanımı nasıl onu bilmiyorum. annem şimdi ilacı almaya gitti. size de bir sorayım dedim... yarın olsa da kızımı görsem. inanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum
canım ben cocuk doktoruna sormustum park yatagın içine visco al dedi.Aldık bakalım inş.h rahat uyur kuzumÖncelikle Allah hepinizi bir nefeste yavrularınıza kavuştursun.Anne olmanın heyecanını gün yaklaştıkça dahada hissediyorum. normal doğum olmasını istiyorum çok. fakat bebeğimden için doktorumuz en son kontrolüme kadar hep tersti fakat busefer kinde ayakları tepede dedi.O an ki sevincimianlatamam sizlere..:)
bebek iç yatağım kaldı birtek ne marka aldınız ?Arştırma yaparken çok kafam karıştı. kimi diyor bebeğin şekini almaması gerekiyor düz, sert olacak tarzda olmalı diyor. kimi rahatuyuması için yumuşak diyor.?
Canım bız travel set aldık ıkılılerden kayınvaldenler ne kadar butce ayırdılarkı ona gore yonlendırme yapardık
çiğ yumurta hamilelere önerilmiyor bence başka şeyler denecanim ben kahve limon karistirip iciyorum geciriyo meyve gibi seyler azina sokma sadece muz bide cig yumurta sarisini kaveyle mese gibi minik yap yut oda iyi bende 3 gundur agri cekiyorum bugun sikalsti 3 defa ciktim bende wcye cok fena halsizlestim neler oluyo bize yaa ben daha bisi yapmadim mikrop felan atiyosam durdurmiyim die aksama kadar devam ederse kave limon yapcam bakalim ins etmez
hadi inşallah kızın dönmüştür uykuya gelince ben de öyleyim çookk uyuyorum herhalde bizim çocuklar hiiçç uyumayacak şimdiden uyku depoluyoruzkukuriku ne yaptın canım eşinle aranı düzelttin mi? döndün mü evine?
kızlar ben de bu bikaç gündür halsizim. çok uykum var. 11-12 saat uyuyorum bana mısın demiyo. şu an bile kafamı yastığa koysam uyurum. ben salı günü gitcem doktora insallah kızım aşağıya dönmüştür. dua edin benim için.
ya niye kadınlar hamile kadınları anlamıyor senin oturman onların iş yapması gerek töbe töbe sen yorma kendini ya bak ben biraz fazla ayakta kaldım doktor kızdı doğuruverirsin bak dediValla ben guya hem yorulmayayım hemde ınsanlar konusupta canımı sıkmasın dıye hıcbıryere cıkmadım keşke cıksaydım bundan ıyıydı hıc olmazsa gezmeden yorulmus olurdum hızmet etmezdım kayınvaldelerde bır dk oturmadım sagolsunlar mısafır 1dk eksık olmadı kımsenın dusundugu ettıgı yok en ufak bırseyde kızım gel sofra kuralım kzım soyle kızım boyle benden baska genc kızlarda vardı ustelık ama bunu dusunen nerdegece belımın agrısından agladım resmen bırde cenelerı kapanmadı her kafadan bır ses artık tıkadım kulaklarımı
başın sağolsunherkese merhaba,
canım bılseydık bizde set olarak alırdık ama;aklımızdan gecmıyordu alcakları bız esimle pusetını aldık 1 sene arabada kullanırız sonra araba koltugu alırız dedık.
Bütçe olarak da 200-300 falan ayırırlar.
Canım ben 2.sini cok begendım renklerı flnda cok hos yınede tercıh sıze kalmıs tabıkıkızlar bunları kayınvalıdemler gönderdi beğenin alalım diye tabi farklı marka ve modelleri de tercıh etme hakkımız var onlar saolsunlar bunları begenmısler sızce hangısı?tabı baska modeller hakkında da bılgılere acıgım...
Comfy Comfort Çift Yönlü Bebek Arabası - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Johnson Lotus Çift Yönlü Sport Puset - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Sunny Baby Angel Çift Yönlü Puset - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Johnson All Star Çift Yönlü Puset - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Comfy Elit Seyahat Sistemi - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
selam kızlar doktordan geldim kızım 2940 olmuş kordonu da tekrar boynuna dolamış o yüzden 23 kasımda kesin sezeryan olacam
ya niye kadınlar hamile kadınları anlamıyor senin oturman onların iş yapması gerek töbe töbe sen yorma kendini ya bak ben biraz fazla ayakta kaldım doktor kızdı doğuruverirsin bak dedi
başın sağolsun
GÜNAYDINKızLarr...
Bayramda başlayan grip nezle karışımı hastalığım hala dewam ediyo,zencefilin çok iyi geldiğini duydum ama acaba hamileyken bi zararı olur mu?
Zencefilli limonlu bal,zencefilli süt fln içsem mi?
Ona göre aktara gidip toz zencefil alıcamm..
en hayırlı zamanda gelir minik kızın inşallah. sen bunları yazdıkça bana heyecan bastı. eşin gelse bari biran önce yaaaa.gunaydın ..
benden sonra kı haftalarda olanlar dogum yaptı bır kacı dogurucagım dıyor bır kacı belırtım var dıyor ..
fenA telas yaptım okudukca valla..
bıraz fazla akıntım olmus su gıbı ..hemen camasırımı degıstrıdım..
bır de ,boyle ufacık bır kan parcası gordum pıhtı seklınde buyuk degıldı noktadan buyuktu ..
hemen degıstrıdm camasırımı beyaz gıydım baktım baktım bırsey bulaamdım nette..
makattan gelmemıs cunku on tarafındaydı camasırın ..
dun de esıme dıyorum garıp garıp agrılar yasıyorum yalancı dogum sancıları basladı dıye ..
yakın oldugunu gosterır yazıyor nette..
telas yapmamaya calsıyorum ,kızımın hareketlerını ızlıyorum ..
kasık agrım var sadece ara ara gelen ..
esımde sehır dısında ..
iyi düşünüp ıyı olsun dıyorum ama erken ya daha 2 gun sonra 38e gırıcez ama 39 olsa barı ..
ben bal ve zencefil yaklaşık 1 ay kadar kullandım. hiçbir zararını görmedim faydasını gördüm. sanmıyorum zarar vereceğini.Kimsenin fikri yok mu bu zencefil konusundaaa??????
inan hiç ii diilim kübram yaa( millet ne yese kusar, ben ne yesem ishal oluyorum... valla bu ishal sinir sistemlerimi alt üst ettii (
gunaydın ..
benden sonra kı haftalarda olanlar dogum yaptı bır kacı dogurucagım dıyor bır kacı belırtım var dıyor ..
fenA telas yaptım okudukca valla..
bıraz fazla akıntım olmus su gıbı ..hemen camasırımı degıstrıdım..
bır de ,boyle ufacık bır kan parcası gordum pıhtı seklınde buyuk degıldı noktadan buyuktu ..
hemen degıstrıdm camasırımı beyaz gıydım baktım baktım bırsey bulaamdım nette..
makattan gelmemıs cunku on tarafındaydı camasırın ..
dun de esıme dıyorum garıp garıp agrılar yasıyorum yalancı dogum sancıları basladı dıye ..
yakın oldugunu gosterır yazıyor nette..
telas yapmamaya calsıyorum ,kızımın hareketlerını ızlıyorum ..
kasık agrım var sadece ara ara gelen ..
esımde sehır dısında ..
iyi düşünüp ıyı olsun dıyorum ama erken ya daha 2 gun sonra 38e gırıcez ama 39 olsa barı ..
kukuriku ne yaptın canım eşinle aranı düzelttin mi? döndün mü evine?
ozutneslihan ,Ertesi günü döndüm napim dönmicemde napıcam koca kafalı kocama ahh ahhh :)
kızlar ben de bu bikaç gündür halsizim. çok uykum var. 11-12 saat uyuyorum bana mısın demiyo. şu an bile kafamı yastığa koysam uyurum. ben salı günü gitcem doktora insallah kızım aşağıya dönmüştür. dua edin benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?