2011 Aralık Anneleri

herkese merhaba,

birkaçgün girmedim, neler olmuş yaa, daha geçmişide tam okuyamadım. bayram çok yoğun geçti, eniştem vefat etti, bayram havası yoktu anlayacağınız çokta yoruldum (

3. bebişimiz doğmuş, hoş gelmiş.

sarecim, allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olur inşallah.

halimecim msjın için çoook teşekkürler canım, dönemedim malum baya karışıktı ev, çok düşüncelisin tatlım

mardincim canını sıkma sen, heryerde oluyor, bayramda benide sinir etti birkaç mahlukat, artık takmamaya çalışyıorum.

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın

Canıımmm cok cıcıymıs bebısının yatagııı bayıldımmm prensesler gıbı yatar artık ıcınde annesiiiii İyi günlerde kullanınn canımmm

yatağınızda çok şekermiş güle güle kulanın,

bende cuma günü raporu aldım canım, muhasebeciye faksladım aslına gerek yok dedi, sskya onlar bildireceklermiş galiba, ektradan bişey yapmadım :26::26:

canım yatagınız cok hosmus güle güle sağlıklı gunlerde kullanın
canım başınız saolsun...

slm annişler aranızda bebek arabası alan var mı?kayınvalıdemler almak ıstıyorlar bıze ama ben ne marka alcagımı nasıl bişey alcagımı bılmıyorum.Alanlar varsa fıkır verebılır mı yada oncede tecrubelı olanlar en basta aranması gereken ozellıkler neler?

Canımm aslında takmıyorumda sınır edıyorlar ıste kendı hamılelıklerı nasıldı acaba neyse Allah ıslah etsın dıyorum Senınde basın sagolsun canım Allah rahmet eglesın mekanı cennet olsunn

Canım bız travel set aldık ıkılılerden kayınvaldenler ne kadar butce ayırdılarkı ona gore yonlendırme yapardık

canım cok gecmıs olsun;ilacı doktorun onermıs yan etkısı olsa iç demezdi ayrıca patates;muz falan ye.
canım ben cocuk doktoruna sormustum park yatagın içine visco al dedi.Aldık bakalım inş.h rahat uyur kuzum

Canım bız travel set aldık ıkılılerden kayınvaldenler ne kadar butce ayırdılarkı ona gore yonlendırme yapardık

canım bılseydık bizde set olarak alırdık ama;aklımızdan gecmıyordu alcakları bız esimle pusetını aldık 1 sene arabada kullanırız sonra araba koltugu alırız dedık.
Bütçe olarak da 200-300 falan ayırırlar.

Son düzenleme:
selam kızlar doktordan geldim kızım 2940 olmuş kordonu da tekrar boynuna dolamış o yüzden 23 kasımda kesin sezeryan olacam

çiğ yumurta hamilelere önerilmiyor bence başka şeyler dene
hadi inşallah kızın dönmüştür uykuya gelince ben de öyleyim çookk uyuyorum herhalde bizim çocuklar hiiçç uyumayacak şimdiden uyku depoluyoruz

ya niye kadınlar hamile kadınları anlamıyor senin oturman onların iş yapması gerek töbe töbe sen yorma kendini ya bak ben biraz fazla ayakta kaldım doktor kızdı doğuruverirsin bak dedi
başın sağolsun

Canım ben 2.sini cok begendım renklerı flnda cok hos yınede tercıh sıze kalmıs tabıkı

Canımm maşallahhh tatlı kızınaa ALLah kucagına almayıda nasıp etsın Sorma canım ınsanlarda anlayıs namına bırsey yok bende esıme kızdım hıcmı anlayıs yok dedım bırde utanmadan bayramın 3.gunu arıyor mısafır cok gelın yardım edın dıe oyle oluncada esıme kızdım oda ben sana bırsey yaptırmam soz dedı oraya gıdıncede gece boyu belı agrıdı sen ıs yapma dedı bana aa dıo kaynanamda nıe agrıdıkı belı elının korunden nıe olacak

kızlar 3-4 gündür vitaminimi içemedim.o yüzden ağzımda boğazıma kadar yara olmuş..önerebileceğiniz birşey varmı.birşey yiyemiyorum acısından

öncelikle herkese merhabalar ve geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar. ben iş yoğunluğundan pek giremiyorum aylardır k.k.ya ama sürekli aklımda acaba gündemde ne var die :) duyumlarıma göre 3.bebişimiz de gelmiş hoşgelmiş

tatlım senin soruna gelince öncelikle çok geçmiş olsun. bende de sürekli tıkayan bi balgam hissi var gebelikten önce böyle durumlarda zencefil+zerdaçal+bal karışımı sabahları 1er tatlı kaşığı birebirdi ama artık içmiyorum. bi ara eşimle nette araştırdığımızda sakıncalarını okumuştuk gebelikle ilgili. sanırım erken doğumu tetikliyo yada gebelik erken haftalarında düşük riskini artırıyo gibi bişi okumuştuk gerçek mi bilmiyoruz ama zaten böyle tehlikelerle hamileliğin başından beri uğraştığım için o riske giremedim. bende bu balgamı napcam bilmiyorum geceleri yatamıyorum tıkıyo resmen

Kızlar ben kacıyorummm bebısımın nevresımlerını utuleyecegımmm 2makına calıstırdım sımdı 3.sü calısıyor kısa programlara attım 30dereceye herseyını yıkayacagım hıcbırsey olmadı yıkayacaklar varsa aranızda fazla sıktırma yapmayın 30derecede battanıyelerınde fln hıcbır bozulma olmadı dalan roxyle yıkadım ama kuruyunca fazla kokusu kalmadı neyse artık sabun fln koyarım aralarına mıss gıbı kokarlarrr

en hayırlı zamanda gelir minik kızın inşallah. sen bunları yazdıkça bana heyecan bastı. eşin gelse bari biran önce yaaaa.

Kimsenin fikri yok mu bu zencefil konusundaaa??????
ben bal ve zencefil yaklaşık 1 ay kadar kullandım. hiçbir zararını görmedim faydasını gördüm. sanmıyorum zarar vereceğini.

inan hiç ii diilim kübram yaa ( millet ne yese kusar, ben ne yesem ishal oluyorum... valla bu ishal sinir sistemlerimi alt üst ettii (

halimemm mesaj için tekrar teşekkürler bende magnezyum kullanıyorum demir hapı alıyorum vitamin ve kalsıyum alıyorum bazen wc ye cıktıgımda buyuk tuvaletımde sıvılık oluyor ve rengı kopkoyu sanırım ılaclardan dıye dusunuyorum..

Allah ne yazdıysa o olucak Sumak'cım bakalım bızım tarıhler ne olucak yasayarak gorucez umarım bebeklerimiz iyi tutunur annelerine tek dileğim bu ..

Bu arada gözümden uyku akıyor bugün iyice ağarlaşmam inşallah daha 10 günüm var izne çıkmaya..

remainder canım ben de bı kac sefer zencefıllı ballı karısımlar içtim zararını görmedim bi kac seferden bısey olmaz bence önemli olan abartmamak
bebeğin kıyafetlerını yıkadım 40 derecede bozulma falan olmadı güzeeelce serdim kuruyolar şimdi minnacık minaacık cicilerrrrrrrr ama benım yumusatıcım buram buram kokardı dalinin bebek yumusatıcısından kullandım cok az kokuyo sinir oldummmmm şimdi de beyazları atcamm ooohhhhhh

Saolun kizlar aldim aktardan biraz zencefil,bi bardak ilik sut ile ictim.dediginiz gibi abartmadikca bi sikinti olmaz herhalde.Yarin kontrolum var doktorada sorarim.Cok tesekkur edeim ilginiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…