2011 Aralık Anneleri

hııı öle mi o gün yediğim de korkunç vicdan azabı çektim yaaa şimdi iyim:)) başka drlar da kızlara fazla yemeden arada ye falan demiş ama ben korktum yine de bi daha da hayatta işim olmaz zaten:)))

konserve yiyeceklerden benim doktorum da uzak durmami soyledi. ben ozellikle ton baligini sordum cunku baska balik yeme sansim yok benim, sevmem de zaten. dip baliklarinda falan civa olur diye onermedi ama konserve tonlari yiyebilecegimi soyledi. arada bir yemekte sorun olmaz sanirim. hem zaten yaninda balik yagi takviyesi baslarlar bu dertten de kurtuluruz :)

benden 5,5 tup aldilar. beta hcg yi diyorsundur sen ama bebek gorundukten ve duzenli buyudukten sonra ona bakmiyorlar zaten artik. hem ilk 3 aydan sonra o hormon seviyemiz dusmeye baslayacak artik. takma kafana yani o ilk haftalarin olayi :)

kızlar ben bu tahlilleri bizzat hastanede yapan kişilerden biriyim biyolog olarak..tüp sayısına takılmayın..yapılan test panelinde 4 farklı tüpe ihtiyaç vardır genel olarak..ama bazı testler her hastanede yapılamıyo..dış laboratuvarlara da yollanıp sonuçları bekleniyo..o nedenle yedek tüp kanlar da alınabilir..minimum 3-4 tüp alınması yeterli..

slm kızlar doktordan geldim şimdi rabbime şükürler olsun herşey yoluındaymış nkan testlerimde çok iyi çıktı...2 hafta sonra 2 li tarama için gitcem inşallah herşey yolunda gider....

mrb aynı haftadayız kontrollarımızda aynı gdyr arkadaşm aynı zaman olan arkadaşlar grnce daha doğmadan bebekler hakkında bişeyler sorasım glyr senn kaç cm dd bebişini doktorun benim biraz küçük dedide acaba başka doktoramı gitsem daha ayrıntılımı baktırsam diye düşünüyorum

evet doru zaten artık yaz geliyo fazla alternatif bulamayız somon için ii bi dönem geçen günde bi arkadaş önermişti somon ii diye dediğin gibi takviye verirler onlar hangi dönem başlıyo bilen varmı balık yağını duymuştum başka neleri veriyolar vitamin olarak falan

HIII demek bu konularla ilgili fazla bilgimiz yok:)) olsun zamanı gelince zaten öğrenicez dimi

ben .... o kadar kötü oldum ki ... inanamadım , mesajlarınızı buldum , doğruymuş yazılanlar meğer kötü bir şaka değilmiş .. gözyaşlarıma engel olamadım .. hepinizin kaybı ayrı etkiledi ama en çok da chnb , canım senin ki ... 2 gündür giremedim ve deli gibi mreak içindeydim .. bir yandan da girmeyeyim ya kötü birşey duyarsam seninle ilgili diye , aslında salıya kadar girmeyecektim , salı gideceğim dr.a demiştin .. ne denilse ne yazılsa o kadar boş ki Allahtan hepinize sabır ve azim diliyorum .. dilerim üzüntünüz geçtiğinde , kendinizi hazır hissettiğinizde sağlıklı bir minik gelir yerleşir bedeninize .. ve güzel gelişimlerinizi takip ederiz bir başka ayın annelerinden .. dualar ve sevgiler sizinle ..

evet somon özellikle bayanlara çok ama çok faydalıymış ve en fazla omega 3 barındıran balıkmış. tadıda çok güzel. ben de 1 kez yedim bu güne kadar yakında balıkçı yok ki. takviyeler ne zaman başlar bilmiyorum. hergün ceviz yiyorum, bir de semiz otu yiyordum. bu hafta alamadım, pazara çıkmadık. semiz otunda da omega 3 varmış. balık vs. yiyemeyen semiz otu yesin diyor doktorlar. özellikle sarımsaklı yoğurtla karıştırınca enfes oluyor

slm bendende 7 tüp kanve idrar testi aldılar.bazı sonuçları aldım.bazılarınıda perşembeye alıp göstericem.inş.temiz çıkarlar:18::18::18::18:

aman allahim 7tupmu kiz ben bu tr doktorlari anlamiyorum ya 2tup kandan 100 cesit test yapar burdakiler adamlar bol bol bosaltiyorlar hamilelerden kanlari yuh yaniiiiiiii

seker senin diger bebislerin kac yasindaa

kızlar benimde daha önce bebeğim 38 haft.karnımda ölmüştü.anlamamıştım.bu gün bebeklerini kaybeden annelerin haberlerini alınca iyice tedirgin oluyorum.perşembe günü gidince muayene olucam.sizdede böyle oluyomu:18::18::18:

aman allahim 7tupmu kiz ben bu tr doktorlari anlamiyorum ya 2tup kandan 100 cesit test yapar burdakiler adamlar bol bol bosaltiyorlar hamilelerden kanlari yuh yaniiiiiiii

seker senin diger bebislerin kac yasindaa

canım oğlum 8,kızımda 4 yaşında bende anlamadım.bi gittim 4 tüp bi gittim 3 tüp aldılar

benim takviyelerim sanirim bu cuma gidince baslayacak onceki gorusmemizde oyle konusmustuk. kan testi sonuclarinda eksik gordukleri ne varsa verecekler. kansizlik demir eksikligi kalsiyum gibi seyler onemli ve bunlara yonelik destekler verilecek. bir de folik asit kullanimini kesecegiz sanirim. cuma gidip geleyim hayirlisiyla da anlatirim neler olup bittigini

Son düzenleme:
merhaba kızlar... çok zor günler geçiriyorum bir ayağım lavaboda çıkartıyorum sürekli... ayy bu başlar ne zormuş yaa.. foruma bile bakamadım.. bugün biraz topladım kendimi bakayım dedim..

bu arada bebeklerini kaybedenleri okudum.. çoookk üzüldüm yaa güçlü olun bunda da vardır bir hayır deyin..

ALLAHIM bir daha öyle şeyler yaşatmasın hiç birinize ve hiç birimize AMİN...

bende çok tedirginim:18: hiç kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum. isimlere bile bakmadım, son aya kadar kıyafet vs. de almayacağım ne olacağı belli olmaz. sürekli tedirginim, ya kaybedersem diye hep aklımda anne olmak ne zormuş,annelerin hakkı gerçekten ödenmezmiş. bebişlerimiz daha doğmadı, görmedik bile ama nasıl da tedirgin oluyoruz:26: kim bilir kucağımıza alınca neler hissedeceğiz

:))) peki bekliyoruz haberlerini

canım ben ölen bebeğimde çok hazırlıklar yapmıştım.doğumdan sonra hepsini dağıttım.evde gördükçe daha kötü oluyodum.:85::85::85:kızımda sadece doğuma giderken hastane tulumu aldım.bundada inş.sağ salim doğsun doğumdan sonra anneme bırakıp hepsini bi seferde alıcam.ben hep kaybedicem korkusu yaşıyorum.:85::85:

kızlar bu süreçte ne çok umutlu ne de karamsar olmak lazım..herşeyi oluruna bırakalım..
unutmayalım ki bizler bu topikte şu anda yazabiliyorsak hamile kalabilen şanslı kadınlarız..
henüz beta-hcgsi 5ten büyük çıkamayan,hamile kalabilmek için çeşit çeşit şeylerden çare arayan sürüyle hemcinsimiz var..Allah isteyen herkesi bigün anne yapsın..

evet aynı çağırmışlar. Ben sanırım 11.hafta sonu gideceğim.

kayısı hakkında konuşunca canım kayısı hoşafı çekti hiç yapmadım ki netten bakayım bari tarifine

Cnm bişey yok onda. Tencereye su koy,kayısıları yıka koy. 20-30 yada daha kayısı az sen bilirsin.
Su biraz kaynaya dursun. Sonra kapatmadan önce şeker (1 litreye 1 su bard.) koy. 2-3 dak daha kaynat kapat. bu kadar.

Kızlar ya bişey sorcam. Gögüslerim çok sızlıyor. Bldiğiniz gibi değil. Ovuyorum sızısı geçmiyor. Sizde de böyle mi?

canım oğlum 8,kızımda 4 yaşında bende anlamadım.bi gittim 4 tüp bi gittim 3 tüp aldılar

masallah canim cok guzel bir donemde yapiyorsun 3 bebisini bende 3 tane istiyorum ama once adamimi kandirmaliyimmmmmmmmm

caim sen kac yasinda evlendin masallahhh en buyuk 8 yasindaaaaaaaa

canim sut kanallarin calismaya baslamisdir ondan agriyordurrrrr

masallah canim cok guzel bir donemde yapiyorsun 3 bebisini bende 3 tane istiyorum ama once adamimi kandirmaliyimmmmmmmmm

caim sen kac yasinda evlendin masallahhh en buyuk 8 yasindaaaaaaaa

bende kocamı 3.bebiş için zor ikna ettim.ben 18 de evlendim.evliliğimin ilk 5 yılında 3 doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…