güle güle yatsın kuzun çok beğendim. kırmızı olanını mı aldınız canım?Merhaba kızlar ,
Prensesimizin yatagını aldık mobılya almadım suan kendımıze yuklenmeyelım nasılsa suan kullanamıcaz dıye oyunparklı yatak aldım lınkını yollayayım sıze cok hos geldık eve bı heves kurduk cok guzel oldu ıcıne yatagını bı tarafı visko dıger tarafı sunger aldık kampanyadaymıs ılk bebıs sungerde yatıyormus oyle yonlendırdıler bızı.uyku setı almadım henuz cunku oyun park yatagına gerek yok nevresım takımı alcam bakalım bızımkı bır hareketlı bır hareketlı yatagını gordu cıkası geldı :)
buarada ızın alan varmı 37. haftaya kadar calısır dıye hastaneden belge aldım fotokopısını bızım muhasebeye verdım aslı bende ssk ıle yapmam gereken bırsey varmı? bilen varmı ??
Crest 70x110 OYUN PARKI BEŞİK MOBİLYA SALLANIR GittiGidiyor.com'da #47501135
canım maşallah kızınaselam kızlar doktordan geldim kızım 2940 olmuş kordonu da tekrar boynuna dolamış o yüzden 23 kasımda kesin sezeryan olacam
hadi inşallah kızın dönmüştür uykuya gelince ben de öyleyim çookk uyuyorum herhalde bizim çocuklar hiiçç uyumayacak şimdiden uyku depoluyoruz
kızlar bunları kayınvalıdemler gönderdi beğenin alalım diye tabi farklı marka ve modelleri de tercıh etme hakkımız var onlar saolsunlar bunları begenmısler sızce hangısı?tabı baska modeller hakkında da bılgılere acıgım...
Comfy Comfort Çift Yönlü Bebek Arabası - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Johnson Lotus Çift Yönlü Sport Puset - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Sunny Baby Angel Çift Yönlü Puset - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Johnson All Star Çift Yönlü Puset - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Comfy Elit Seyahat Sistemi - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
slm annişler aranızda bebek arabası alan var mı?kayınvalıdemler almak ıstıyorlar bıze ama ben ne marka alcagımı nasıl bişey alcagımı bılmıyorum.Alanlar varsa fıkır verebılır mı yada oncede tecrubelı olanlar en basta aranması gereken ozellıkler neler?
Kızlar ben kacıyorummm bebısımın nevresımlerını utuleyecegımmm2makına calıstırdım sımdı 3.sü calısıyor kısa programlara attım 30dereceye herseyını yıkayacagım hıcbırsey olmadı yıkayacaklar varsa aranızda fazla sıktırma yapmayın 30derecede battanıyelerınde fln hıcbır bozulma olmadı dalan roxyle yıkadım ama kuruyunca fazla kokusu kalmadı neyse artık sabun fln koyarım aralarına mıss gıbı kokarlarrr
slm annişler aranızda bebek arabası alan var mı?kayınvalıdemler almak ıstıyorlar bıze ama ben ne marka alcagımı nasıl bişey alcagımı bılmıyorum.Alanlar varsa fıkır verebılır mı yada oncede tecrubelı olanlar en basta aranması gereken ozellıkler neler?
Canım kım nederse desın onemlı olan sızın ne dusundugunuz herkes benım içinde birsürü sey soyluyor 10 kısıden 9u begenmıyor ama he he dıorum gecıstırıyorum asya cok gusel bır ısım bende 2. kız olursa dusunuyorum ama sımdı Liva Armin düşünüyorum
kızlar eşim son zamanlarda acaip rüyalar görüyor.
dün gece evin duvarlarının yıkıldığını görmüş. hanımının vefat edeceği diyor tabirde. daha önce de kocaman bi solucanı öldürmeye çalışıyormuş. bu da aile fertlerinden birinin vefatı diyor. ayyy korktum. tabi musibete, mala da yorumlanıyor bu rüyalar ama ne bileyim gerildim. son zamanlarda çok kötü rüyalar görüyorum diyor. ölen insanları kaza yapanları görüyor. ben de az önce sadaka ver dedim. musibetlerden korunalım diye. lizzie vardı o yazın benim rüyamı yorumlamıştı da çok iyi gelmişti. siz ne dersiniz bu rüyalara?
gunaydın ..
benden sonra kı haftalarda olanlar dogum yaptı bır kacı dogurucagım dıyor bır kacı belırtım var dıyor ..
fenA telas yaptım okudukca valla..
bıraz fazla akıntım olmus su gıbı ..hemen camasırımı degıstrıdım..
bır de ,boyle ufacık bır kan parcası gordum pıhtı seklınde buyuk degıldı noktadan buyuktu ..
hemen degıstrıdm camasırımı beyaz gıydım baktım baktım bırsey bulaamdım nette..
makattan gelmemıs cunku on tarafındaydı camasırın ..
dun de esıme dıyorum garıp garıp agrılar yasıyorum yalancı dogum sancıları basladı dıye ..
yakın oldugunu gosterır yazıyor nette..
telas yapmamaya calsıyorum ,kızımın hareketlerını ızlıyorum ..
kasık agrım var sadece ara ara gelen ..
esımde sehır dısında ..
iyi düşünüp ıyı olsun dıyorum ama erken ya daha 2 gun sonra 38e gırıcez ama 39 olsa barı ..
canım çok güzelmiş bu. güle güle kullanın. hangi rengini alacaksın? yeşil olanını pek beğendim bencanım ben baya bi araştırdım.ve bunu almaya karar verdim özellikleride çok güzel.bi bak istersen Pierre Cardin Ps 705A Enigma Çift Yönlü Bebek Arabası | Ayhan Çocuk Gereçleri
dün gece evin duvarlarının yıkıldığını görmüş. hanımının vefat edeceği diyor tabirde. daha önce de kocaman bi solucanı öldürmeye çalışıyormuş. bu da aile fertlerinden birinin vefatı diyor. ayyy korktum. tabi musibete, mala da yorumlanıyor bu rüyalar ama ne bileyim gerildim. son zamanlarda çok kötü rüyalar görüyorum diyor. ölen insanları kaza yapanları görüyor. ben de az önce sadaka ver dedim. musibetlerden korunalım diye. lizzie vardı o yazın benim rüyamı yorumlamıştı da çok iyi gelmişti. siz ne dersiniz bu rüyalara?
canım 18 kilo almış bulunmaktayım sanırım 1 kilo bilemedin 2 kilo daha alırım bu kadar alacağımı hiç tahmin etmiyordumgüle güle yatsın kuzun çok beğendim. kırmızı olanını mı aldınız canım?
canım maşallah kızına13 günün mü kaldı:18::18::18::18:hadi hayırlısı ne güzel.bu arada kaç kiloyla tamamlican?sana soruyorum yanlış anlama canım. senle hemen hemen aynı başladık, aynı gidiyoduk da ondan soruyorum. ben 15 kilo almış durumdayım. doğuma da epey var benim.:26::26:
canım ben en sondakini beğendim, o da ikili olduğu için. ama sana önerim alırken tam yatabilen ve çift yönlü olanını tercih etmen. yeni doğanlar için arkası tamamen yatmalıymış, bi de kendine doğru dönebilmesi bebişi görebilmen açısından iyi olur. ben kraftın atlanta modelini almıştım, o da 235 tlydi. bikaç arkadaş daha aldı sonradan. sen de bi bakabilirsin.
lune canım başınız saolsun.
canım 18 kilo almış bulunmaktayım sanırım 1 kilo bilemedin 2 kilo daha alırım bu kadar alacağımı hiç tahmin etmiyordum
ama bence biz yani böyle çok kilo alanlar daha çabuk verecez
rüyaları hayra yormak lazım, kötü düşünme, içini ferah tut. sadaka vermek bence de iyi olur. eşlerimiz için de stresli zamanlar hamileliğin son zamanları, o yüzden sıkıntılı rüyalar gördüğünü düşünüyorum. moralini bozma canım, ikiniz de bebişinize kavuşacaksınız sağlıklı bir şekilde Allahın izniyle.
teşekkürler kızlarcanım çok güzelmiş bu. güle güle kullanın. hangi rengini alacaksın? yeşil olanını pek beğendim ben
canım hayırlara yorun. kötü düşünmeyin. annem kötü rüya görünce çeşmeyi aç, önce suya anlat, su gibi geçsin gitsin der. eşin de eminim streslidir. ondan öyle rüyalar görüyodur. şimdiye kadar gördüğümüz kötü rüyalar olsaydı, ohoooo. onun için içinizi ferah tutun, bebişinize kavuşacağınız günü düşünün ve relax olun.
canım 18 kilo almış bulunmaktayım sanırım 1 kilo bilemedin 2 kilo daha alırım bu kadar alacağımı hiç tahmin etmiyordum
ama bence biz yani böyle çok kilo alanlar daha çabuk verecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?