2011 Aralık Anneleri

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun bebimle çok öptük hepinizi kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
güle güle yatsın kuzun çok beğendim. kırmızı olanını mı aldınız canım?

canım maşallah kızına 13 günün mü kaldı:18::18::18::18:hadi hayırlısı ne güzel.bu arada kaç kiloyla tamamlican?sana soruyorum yanlış anlama canım. senle hemen hemen aynı başladık, aynı gidiyoduk da ondan soruyorum. ben 15 kilo almış durumdayım. doğuma da epey var benim.:26::26:

canım ben en sondakini beğendim, o da ikili olduğu için. ama sana önerim alırken tam yatabilen ve çift yönlü olanını tercih etmen. yeni doğanlar için arkası tamamen yatmalıymış, bi de kendine doğru dönebilmesi bebişi görebilmen açısından iyi olur. ben kraftın atlanta modelini almıştım, o da 235 tlydi. bikaç arkadaş daha aldı sonradan. sen de bi bakabilirsin.

lune canım başınız saolsun.

canim ben baninni marka aldim uc basli bu maksikosisi var bi oturmaya basladiginda bide elde de tasinilabilen sepet tarzi var ben burda metrolara yuruyen merdivenlere cok gittigim icin hafif tercih ettim alacagin arabayi yanliz basina kaldirabilmen gerek hafif olmasi lazim yani ben 4 tekerlek tercih ettim onler tek arkalar cift uc tekerleklilerde denge sorunu varmis ayriyetten arabalara metrolara sigmasi gerek yani kocaman olmaamasi gerek kapattigindada evde sakliyabilmen gerek apartmanda oturuyorsan kucuk alman gerek yani goz zevkini koseye birakman gerek

bayramda annemler gelmişti sözde ctesi gideceklerdi işlerinin yoğunluğundan bugün gittiler yani 24 saat e geldiler 24 saate gidecekler ve sadece 5 gün kaldılar sırf benim için bide rahat ettirebilseydim üzülmezdim ama annem geldi temizliğe başladı giderken üstündeki temizlik kıyafetlerini çıkardı gıcık temizlikçi kadın gelmedi babacımda evde ne kadar tamirat falan varsa halletti beşiğimizi kurdu kurbanımızla falan uğraştı kardeşim efeyle ilgilendi bende ne yaptığımı bile bilmiyom gelen giden hiç bişey anlamadım annem gitmeyecekti aslında ama babama yolda arkadaşlık etsin diye ben gönderdim oda çok sevindi tabi korkuyodu uzun yol Allah korusun dalar falan diye

offfffff ya inş sağsalim varırlar çok seviyorum onlarıı ve şimdiden çok özledim

ay benimde kurutma olduruyo kokusunu ya onlara ozelde kokular varmis almak lazim ama ben korkuyom cektirir die minicik kaliverirler zaten minicikler

canım ben baya bi araştırdım.ve bunu almaya karar verdim özellikleride çok güzel.bi bak istersen Pierre Cardin Ps 705A Enigma Çift Yönlü Bebek Arabası | Ayhan Çocuk Gereçleri

ay canım benim saol yaa içimi rahatlattın haklısın gerçekten...kim ne derse desin :)) senin bulduğun isimde çok şahaneymiş gerçekten..

kızlar eşim son zamanlarda acaip rüyalar görüyor.
dün gece evin duvarlarının yıkıldığını görmüş. hanımının vefat edeceği diyor tabirde. daha önce de kocaman bi solucanı öldürmeye çalışıyormuş. bu da aile fertlerinden birinin vefatı diyor. ayyy korktum. tabi musibete, mala da yorumlanıyor bu rüyalar ama ne bileyim gerildim. son zamanlarda çok kötü rüyalar görüyorum diyor. ölen insanları kaza yapanları görüyor. ben de az önce sadaka ver dedim. musibetlerden korunalım diye. lizzie vardı o yazın benim rüyamı yorumlamıştı da çok iyi gelmişti. siz ne dersiniz bu rüyalara?

rüyaları hayra yormak lazım, kötü düşünme, içini ferah tut. sadaka vermek bence de iyi olur. eşlerimiz için de stresli zamanlar hamileliğin son zamanları, o yüzden sıkıntılı rüyalar gördüğünü düşünüyorum. moralini bozma canım, ikiniz de bebişinize kavuşacaksınız sağlıklı bir şekilde Allahın izniyle.

sumakcım bahsettiğin bir damla kan doğumun bir kaç güne başlayacağını gösteriyor..sen doktoruna haber ver.belki vermişsindir sabah yazmışsın bunu..haberlerini bekliyoruz.

canım çok güzelmiş bu. güle güle kullanın. hangi rengini alacaksın? yeşil olanını pek beğendim ben

canım hayırlara yorun. kötü düşünmeyin. annem kötü rüya görünce çeşmeyi aç, önce suya anlat, su gibi geçsin gitsin der. eşin de eminim streslidir. ondan öyle rüyalar görüyodur. şimdiye kadar gördüğümüz kötü rüyalar olsaydı, ohoooo. onun için içinizi ferah tutun, bebişinize kavuşacağınız günü düşünün ve relax olun.

canım 18 kilo almış bulunmaktayım sanırım 1 kilo bilemedin 2 kilo daha alırım bu kadar alacağımı hiç tahmin etmiyordum
ama bence biz yani böyle çok kilo alanlar daha çabuk verecez

ya kızlar off ya. niye zaman geçmiyo. günleri tek tek saymaktan bi hal oldum. daha da 47 günüm var. bi geçmedi şu günler. kızımı çok merak ediyorum ya. acaba kime benziyo, kaşı gözü nasıl? saçlı mı doğacak? eşim ona nasıl davranacak? kendisi çocuk delisidir. arkadaşlarının çocuğunu görmeye gider eve gelmeden önce, sevip eve öyle gelirdi önceden. acaba bizimkini de öyle sevecek mi? sevmezse çok üzülürüm ama.

ya bu arada destina nerdesin canım ya? karşılaşamıyourz. nasıl oldun? iyileştin mi canım?

lunecim başınız saolsun..Allah sabır versin kalanlara...
mardin takmamaya çalış cnm ben,maalesef her ailede çıkıyor böyle anlayışsızlar...İnsanları değiştiremeyeceğimize göre biz takmayacağız başka seçeneğimiz yok sanırım (
sumakcıııım inşallah hayırlı zamanda gelsin bebişin,vakit yaklaştı zaten panik yapma ama..Allahın izniyle gelsede zaten bu saatten sonra sıkıntı olmaz inş..
remainder çook geçmiş olsun..
kızlar hepiniz dikkat edin kendinize yaa,,bu ara hastalar artıyor maalesef..e doğuruncada emziriyoruz diye ilaç içemeyeceğiz,,tedbirli olmak gerek..Allah acil şifalara verrsin inş hepinize...
emvacilbihar rüyayı hayra yor canm bnm,,bnm de eşim acayip rüyalar görüyr bu ara..önceki gece bnm doğm yaptığımı,oğlumuz değil kızımız olduğunu ve eşimi hiiiç sevmediğini görmüş...sabah diyoki acaba kızmı bizimki?beni sevmez mi ki? falan filan..arkadaşlarında dediği gbi onlardada sters var,bnmki çaktırmıyo ama bilinç altı işte :))

Son düzenleme:
canım 18 kilo almış bulunmaktayım sanırım 1 kilo bilemedin 2 kilo daha alırım bu kadar alacağımı hiç tahmin etmiyordum

canım insallah ya. ben de aynı sen gibi 18-20 alırım diye tahmin ediyorum. ama bence de kolay gitcek kilolar. bu kadar hızlı gelen kilolar kalıcı da olmazlar umarım

bi de önümde kocaman bi top taşıyorum, artık bayağı rahatsızlık da veriyo nefes alırken falan. tabiki kuzumun canı sağolsun ama

teşekkürler kızlar
hayra yormak lazım rüyaları ama kendimi kötü hissettim işte.
bana da günler geçmek bilmiyor. sürekli çok yorgunum uyumak istiyorum uyuyamıyorum. bu arada 14 kılo da ben aldım ama benim kılolar hemen gitmiyor zaman alıyor gitmeleri daha da alacağım herhalde.

iygeceler kızlarnasılsınız kilolar mevzu olmuş yaaa bende çok aldı62 ile başladım şimdi78 kiloyum 34 haftalık dahada alırım sanırım üfya bu kilo olayı beni çok kasıyo

sumakcim o bellirti dogumun yakin oldugunu gosterir 3-7 gun arasinda basliyor zaten en buyukleri bizleriz normal artik armiut gibi dokulmemiz benimde 7-10 gun gibi bir zamanim kaldi
biz kesin ilk 10 gireriz listede canim
ben
straimu
yasemin ve olbeyde olabilir haber varmi onlardan

emmcilbihar ruyalari hayra yor canim sende her banyodan cikisinda kevser nas ve felak suresini oku herseyi pozitif dusunun pozitif olsun

evet ya genelde herkes öle diyor çok alınca hızlı veriliyomuş ben kızımda da çok almıştım ama verdim oglumda daha az almıştım ama bi türlü vermemiştim tek tessellim işallah 3 çocukla çabuk veririm diye

Cnm bir rüyayı hayra yormak çooooook önemli, bununla ilgili peygamberimiz zamanında yaşanmış olaylar da var hatta...ben o yüzden rüya tabiri kitaplarına hiç itibar etmem, okumam da. hatta kötümser insanlara da anlatmam, ne görmüş olursanız olun mutlaka hayırlı yorumlayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…