2011 Aralık Anneleri

banyo yapamayızkı hemen..yanlışmı bılıyorum yoksa kızlarrr

doktora gittim canım 2940 olmuş kızım yalnız kordonu yine dolaşmış boynuna geçen hafta çözmüş gibiydi sevinmiştik.
Terliği kesin şu beyaz hemşire terliğinden alacam tabi ben patik giymem sanırım zaten buraya daha kış gelmedi:) hastane de sıcak olur
ama sen istersen bir numara büyük al patikle falan da rahat edersin

tşk ederim cnm. içtim ilacı ve daha iyiyim...

saol tatlım... suyu deli gibi içiyorum valla...

sana da geçmiş olsun cnm... bu arada çiğ yumurtaya dikkat. zararlı diye biliyorum...

daha olumlu düşünmeye çalışıyorum ama dediğin gibi ben de bu ishalin inadını anlamadım gitti. mikrop mu kaptım acaba???

inşallah herşey istediğin gibi olur cnm...

ahhhh insanlar ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

güle güle yatsın cnm bebişin...

rica ederim cnm... bu arada başın sağolsun

bol bol yiyorum cnm çok geçmiş olsun...

rica ederim cnm... benimki ilaçlardan diil. hatta olabilir diye düşündüm ve ilaçları kestim ama ishal geçmedi (

Allah kavuştursun cnm inşallah...

cnm sıkma canını. ben gördüğüm rüyanın anlamına artık bakmıyorum hiç. felaker tellalı gibilerrrr

doğruu sen antalyadaydın dımı :)))maşallahh kızına kılosu gayet guzel,inşallahh kordon çok sorun yaratmaz,çogu bebek dolanır dıye duymustum,doğum tarııhı belırledınızmı

Ayy cnm baktım şimdi senin çizelgeye de, bayağı yaklaşmışsın sen beklenen güne
Yarın bize de hbr ver, yine aynı doktorun çatı kontrolü falan mı yapck yoksa, nsl belli olacak doğum şeklin?

Selam anneler

ben da antalya dan katıldım aranıza öncelikle herkese merhabalar, aranızda antalya dan kimler var bir da ben 35. haftayı bitirmek üzereyim doğum çantasını şimdiden hazırlayayım diyorum sizler neler hazırladınız

Canım aynen yaa benımde kokusu kalmadı uzerınde az bısey kokuyo

ay benimde kurutma olduruyo kokusunu ya onlara ozelde kokular varmis almak lazim ama ben korkuyom cektirir die minicik kaliverirler zaten minicikler

Canım ozel kokular derken nasıl oluyorkı nerden alabılırız bılgın varmı

mardin takmamaya çalış cnm ben,maalesef her ailede çıkıyor böyle anlayışsızlar...İnsanları değiştiremeyeceğimize göre biz takmayacağız başka seçeneğimiz yok sanırım (

Canım haklısın takmamaktan baska care yok bende oyle yapmaya calısıyorum zaten

Canım hosgeldın aramızaa bende bebısın kıyafetlerını yıkamaya basladım bır yandan da utuluyorum ısler bıtsın bende hastane cantamı hazırlayıp bır kenara koyacagım ama neler koyarım kesınlestırmedım hastane cıkısı battanıyesı kendıme aıt gecelık pıjama dıs fırcası tarak fln olur sımdılık bunlar gelıo aklıma :44:

Kizlar cok araliklarla giriyorum sizden bu yuzden ozur diliyorum.
Bebek haberleri gelmeye baslamis Allah anali babali buyutsun saglikli sihhatli olsun insallah
Benimkiside inmis 2 hafta icinde dogar genelde bu durumda dedi doktorum, hayirlisi
Bebek sekerlerimin fotograflarini bende bi ara koyucam kizima turlu cesitli seyler yaptim.
Bu arada bayramda grip olanlardanim salgin varmis bogaz agrisiyla basliyormus aman deyim c vitamini tuketin kizlarrr dikkat edin kendinize :)

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 6 ziyaretçi)

Tanem, frontozo, çehregül, esmahatun, mardin4747+, Merj, efee+,
İyi geceler tatlı annecikler :))

mardincim ben de dalan roxy sabun tozu aldım çamaşırları yıkamak için henüz kullanmadım bugün yarın yıkıcam, yumuşatıcı almadım gerek varmı bilmiyorum. yıkamayı 30 derecede hassas programda mı yaptın?

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 6 ziyaretçi)

Tanem, frontozo, çehregül, esmahatun, mardin4747+, Merj, efee+,
İyi geceler tatlı annecikler :))

Sanada iyi geceler canimmm

Pcye bişey oldu :S

[/COLOR][/QUOTE]

CAnım yumusatıcı bende almadım zaten dalan roxynın arkasında da yazıyor yumusatıcıya gerek yok dıye battanıyelerım fln hep yumusacık cıktı zaten bence geregı yok yıne de sen bılırsın 30derecede kısa programda yıkadım cnm fazla sıktırma yapmadım cok kırısmasınlar dıye bırde deterjanı fazla koyma pul pul kalmasın kokusuda kalsaydı tam super olacaktı ama fazla kalmadı cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…