cnm ben diğer iki dogumumu iğneyi bırak birde suni sancı alarak yaptım ama ona ragmen yine normal dogum diye diretebiliyorum benim dogumlarıma şahit olanlar cok şaşırıyorlar hala nasıl normal dogum istiyorum diye:)) ama unutuluyor sanırım birde şöyle düşünüyorum sadece bir gün çekiyorsun ve bitiyor sonrasında yeniden doğmuş gibi oluyorsun birde süt gelmeme problemide yaşamıyorsun değer yani herşeye:)
sagol cnm ya inş paylaşacam en kısa zamanda
evet cnm ben dikmiştim o ilk parçasıydı cok şükür takımı tamamladım..bebek şekeri olarak ben lavanta keseleri şeklinde yapmak istiyorum bu sefer kardeşimin bebeğinde magnetli şekerler hazırlamıştım bu seferki düşüncem lavanta keseleri şeklinde inş..ekliyecem resimlere en kısa zamanda:)
cnm ben evde ceyo terlik kullanıyorum hastaneyede onları koyacam özel terlik almayacam banyo falan yapmak gerekirse suya dayanıklı olmuş olur
banyo yapamayızkı hemen..yanlışmı bılıyorum yoksa kızlarrr
cnm normal dogum olursa birde dikişler falan problem yoksa olunabılır bence banyo hemde rahatlatır ama sezeryan için sanırsam olunmaz
slm canım nasılsın geçmişe bakamadan bı soruyum dedım sana bugun doktora gıtcektın noldu durumlar nasıl....hastane için bende daha terlık almadım en ıyısı hemşirelerın gıydıgınden almak dımı ama bu seferde ayağımzda patık falan olcak gırmezse bıde ayağmıza oda var,onu açık ayarlı olanlardanmı alsakkı dahamı ıyı olur acaba,ben yavaştan şişmeye başladım bugun farkettım.dune kadar gıydıgım ayakkabım bugun sıktı,ama allahtan geç şişmeye başladım buda ıyı :)))
canım çok geçmiş olsun.. pis bi hastalık.. bende akşam hastalandım boğzalarım yandı.. ateşim çıktı minoset içtim sabaha kadar çok terledim şimdi daha iyim çok şükür... işe geldim.. canım çalışmak istemiyor.. nasıl geçecek şu 11 iş günü bilmiyorum... psikolojik mi bilmiyorum ama kendimi çok yorgun ve hasta hissediyorum.. yürürken kasıklarım ağrıyor... offffff offffffff.. c tesi kontrolüm var belki iyileşirim..
halimem canım çok geçmiş olsun.. ishal için sadece kuru kahve ve limonu biliyorum.. doktorun ilaç vermiş o iç dediyse iç bence yan etkisi olsa vermezdi sanırım..
nusya başın sağolsun...
tanem taze teyze gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün yeğenini
lizzie sanada geçmiş oslun canım
sumak geçmiş olsun istedğin kadar kolla kendini yine hastalanıyoruz işte yaaa...
nicko doğum günün kutlu olsun canım... nice nice senelere...
ve atladığım arkadaşlar varsa kusuruma bakmayın.. iş yerindeyim geçmişi kaçak göçek okuyabildim ancak..
gunaydınnnnn arkadaşlarrrrrrrr,,,özlettınız kendınızı bayramda kımsecıkler yoktu buralarda :) neysekı herkes yenıden gelmış.....çok gezdınızmı bayramda ben gezemedım çok fazla bir iki yer anca,yarın kontrolum var bakalım neler olcak çok heycanlandım nedense :))))doğum yaklaşıyo ondanmıkı acaba.......
halımemm çok geçmiş olsun canım,kuru kahve yesen nasıl olurkı acaba,bol bol su iç ıhaml etme su çok onemlı...
canim ben kahve limon karistirip iciyorum geciriyo meyve gibi seyler azina sokma sadece muz bide cig yumurta sarisini kaveyle mese gibi minik yap yut oda iyi bende 3 gundur agri cekiyorum bugun sikalsti 3 defa ciktim bende wcye cok fena halsizlestim neler oluyo bize yaa ben daha bisi yapmadim mikrop felan atiyosam durdurmiyim die aksama kadar devam ederse kave limon yapcam bakalim ins etmez
canım benim geçmişler olsun. hem iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun. bunlar psikolojiyle de çok alakalı bence. yani kafanda kurup kurup doğumu başlatmayasın maazallah. ishalin neden bu kadar ısrarlı devam ediyor acaba? ne diyeceğimi bilemiyorum. kendine çok dikkat et. su içmeye çalış. geçmiş olsun.
canım normalde zencefil çok iyi gelir ben de balla karıştırıp içerim ama hamilelerde etkisi nasıldır bilemiyorum. internete bakabilirsin veya olmadı doktorunu bi arayıp sorabilirsin. geçmiş olsun. dikkat et kendine.
canım iyi haberlerini bekliyoz, sen artık 37.haftadasın. ne güzel. az kaldı bebişine kavuşmaya. darısı başımıza.
sumakcım insallah bebişşin zamanını bekler ama beklemese de (iyi tarafından bakmaya çalışıyorum yanlış anlama) yarın 38.haftadasın canım. sağlıcakla kavusursun kuzuna.
demettubacım geçmiş olsun canım. özletiyon kendini valla.
kukuriku ne yaptın canım eşinle aranı düzelttin mi? döndün mü evine?
kızlar ben de bu bikaç gündür halsizim. çok uykum var. 11-12 saat uyuyorum bana mısın demiyo. şu an bile kafamı yastığa koysam uyurum. ben salı günü gitcem doktora insallah kızım aşağıya dönmüştür. dua edin benim için.
Valla ben guya hem yorulmayayım hemde ınsanlar konusupta canımı sıkmasın dıye hıcbıryere cıkmadım keşke cıksaydım bundan ıyıydı hıc olmazsa gezmeden yorulmus olurdum hızmet etmezdım kayınvaldelerde bır dk oturmadım sagolsunlar mısafır 1dk eksık olmadı kımsenın dusundugu ettıgı yok en ufak bırseyde kızım gel sofra kuralım kzım soyle kızım boyle benden baska genc kızlarda vardı ustelık ama bunu dusunen nerdegece belımın agrısından agladım resmen bırde cenelerı kapanmadı her kafadan bır ses artık tıkadım kulaklarımı
Merhaba kızlar ,
Prensesimizin yatagını aldık mobılya almadım suan kendımıze yuklenmeyelım nasılsa suan kullanamıcaz dıye oyunparklı yatak aldım lınkını yollayayım sıze cok hos geldık eve bı heves kurduk cok guzel oldu ıcıne yatagını bı tarafı visko dıger tarafı sunger aldık kampanyadaymıs ılk bebıs sungerde yatıyormus oyle yonlendırdıler bızı.uyku setı almadım henuz cunku oyun park yatagına gerek yok nevresım takımı alcam bakalım bızımkı bır hareketlı bır hareketlı yatagını gordu cıkası geldı :)
buarada ızın alan varmı 37. haftaya kadar calısır dıye hastaneden belge aldım fotokopısını bızım muhasebeye verdım aslı bende ssk ıle yapmam gereken bırsey varmı? bilen varmı ??
Crest 70x110 OYUN PARKI BEŞİK MOBİLYA SALLANIR GittiGidiyor.com'da #47501135
herkese merhaba,
birkaçgün girmedim, neler olmuş yaa, daha geçmişide tam okuyamadım. bayram çok yoğun geçti, eniştem vefat etti, bayram havası yoktu anlayacağınız çokta yoruldum(
3. bebişimiz doğmuş, hoş gelmiş.
sarecim, allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olur inşallah.
halimecim msjın için çoook teşekkürler canım, dönemedim malum baya karışıktı ev, çok düşüncelisin tatlım
mardincim canını sıkma sen, heryerde oluyor, bayramda benide sinir etti birkaç mahlukat, artık takmamaya çalışyıorum.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın
canım cok gecmıs olsun;ilacı doktorun onermıs yan etkısı olsa iç demezdi ayrıca patates;muz falan ye.
canım ben cocuk doktoruna sormustum park yatagın içine visco al dedi.Aldık bakalım inş.h rahat uyur kuzum
halimemm mesaj için tekrar teşekkürler bende magnezyum kullanıyorum demir hapı alıyorum vitamin ve kalsıyum alıyorum bazen wc ye cıktıgımda buyuk tuvaletımde sıvılık oluyor ve rengı kopkoyu sanırım ılaclardan dıye dusunuyorum..
Allah ne yazdıysa o olucak Sumak'cım bakalım bızım tarıhler ne olucak yasayarak gorucez umarım bebeklerimiz iyi tutunur annelerine tek dileğim bu ..
Bu arada gözümden uyku akıyor bugün iyice ağarlaşmam inşallah daha 10 günüm var izne çıkmaya..
bayramda annemler gelmişti sözde ctesi gideceklerdi işlerinin yoğunluğundan bugün gittiler yani 24 saat e geldiler 24 saate gidecekler ve sadece 5 gün kaldılar sırf benim için bide rahat ettirebilseydim üzülmezdim ama annem geldi temizliğe başladı giderken üstündeki temizlik kıyafetlerini çıkardı gıcık temizlikçi kadın gelmedi babacımda evde ne kadar tamirat falan varsa halletti beşiğimizi kurdu kurbanımızla falan uğraştı kardeşim efeyle ilgilendi bende ne yaptığımı bile bilmiyom gelen giden hiç bişey anlamadım annem gitmeyecekti aslında ama babama yolda arkadaşlık etsin diye ben gönderdim oda çok sevindi tabi korkuyodu uzun yol Allah korusun dalar falan diye
offfffff ya inş sağsalim varırlar çok seviyorum onlarıı ve şimdiden çok özledim
kızlar eşim son zamanlarda acaip rüyalar görüyor.
dün gece evin duvarlarının yıkıldığını görmüş. hanımının vefat edeceği diyor tabirde. daha önce de kocaman bi solucanı öldürmeye çalışıyormuş. bu da aile fertlerinden birinin vefatı diyor. ayyy korktum. tabi musibete, mala da yorumlanıyor bu rüyalar ama ne bileyim gerildim. son zamanlarda çok kötü rüyalar görüyorum diyor. ölen insanları kaza yapanları görüyor. ben de az önce sadaka ver dedim. musibetlerden korunalım diye. lizzie vardı o yazın benim rüyamı yorumlamıştı da çok iyi gelmişti. siz ne dersiniz bu rüyalara?
doktora gittim canım 2940 olmuş kızım yalnız kordonu yine dolaşmış boynuna geçen hafta çözmüş gibiydi sevinmiştik.
Terliği kesin şu beyaz hemşire terliğinden alacam tabi ben patik giymem sanırım zaten buraya daha kış gelmedi:) hastane de sıcak olur
ama sen istersen bir numara büyük al patikle falan da rahat edersin
halimem nasıl oldun cnm ishalin ne durumda ilaç etkili oldumu??
canımmmmm napıyon yaa sennn nerelerdesınnn :))) şükür kavuştuk :))neler yapıyosun yarın kontrolum var çok heycanlıyım doğum şeklım bellı olucak,bide nstye hiç gırmedım daha bakalım yarın gırerım ınşallah,merak edıyorum bu hareketler kasılmamı yoksa normalmı?? hiç olmassa orda bellı olur yanı dımı:44::44:
banyo yapamayızkı hemen..yanlışmı bılıyorum yoksa kızlarrr
remainder canım ben de bı kac sefer zencefıllı ballı karısımlar içtim zararını görmedim bi kac seferden bısey olmaz bence önemli olan abartmamak
bebeğin kıyafetlerını yıkadım 40 derecede bozulma falan olmadı güzeeelce serdim kuruyolar şimdi minnacık minaacık cicilerrrrrrrr ama benım yumusatıcım buram buram kokardı dalinin bebek yumusatıcısından kullandım cok az kokuyo sinir oldummmmm şimdi de beyazları atcamm ooohhhhhh
ay benimde kurutma olduruyo kokusunu ya onlara ozelde kokular varmis almak lazim ama ben korkuyom cektirir die minicik kaliverirler zaten minicikler
mardin takmamaya çalış cnm ben,maalesef her ailede çıkıyor böyle anlayışsızlar...İnsanları değiştiremeyeceğimize göre biz takmayacağız başka seçeneğimiz yok sanırım(
Selam anneler
ben da antalya dan katıldım aranıza öncelikle herkese merhabalar, aranızda antalya dan kimler var bir da ben 35. haftayı bitirmek üzereyim doğum çantasını şimdiden hazırlayayım diyorum sizler neler hazırladınız
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 6 ziyaretçi)
Tanem, frontozo, çehregül, esmahatun, mardin4747+, Merj, efee+,
İyi geceler tatlı annecikler :))
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 6 ziyaretçi)
İyi geceler tatlı annecikler :))
Pcye bişey oldu :SToplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 6 ziyaretçi)
İyi geceler tatlı annecikler :)) Görüşürüz kendinize ve minik meleklerinize iyi bakının :))
mardincim ben de dalan roxy sabun tozu aldım çamaşırları yıkamak için henüz kullanmadım bugün yarın yıkıcam, yumuşatıcı almadım gerek varmı bilmiyorum. yıkamayı 30 derecede hassas programda mı yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?