Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 6 ziyaretçi)
Tanem, frontozo, çehregül, esmahatun, mardin4747+, Merj, efee+,
İyi geceler tatlı annecikler :))
Selam anneler
ben da antalya dan katıldım aranıza öncelikle herkese merhabalar, aranızda antalya dan kimler var bir da ben 35. haftayı bitirmek üzereyim doğum çantasını şimdiden hazırlayayım diyorum sizler neler hazırladınız
iyi akşamlar kızlarrr..
Allah kavuştursun cnm hiç dert etme annende babanda zevkle yardımcı olmuşlardır sana zor gelmemiştir onlara iş yapmak..
.
tşk ederim cnm. Içtim ilacı ve daha iyiyim...
Saol tatlım... Suyu deli gibi içiyorum valla...
Sana da geçmiş olsun cnm... Bu arada çiğ yumurtaya dikkat. Zararlı diye biliyorum...
Daha olumlu düşünmeye çalışıyorum ama dediğin gibi ben de bu ishalin inadını anlamadım gitti. Mikrop mu kaptım acaba???
Inşallah herşey istediğin gibi olur cnm...
Ahhhh insanlar ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Güle güle yatsın cnm bebişin...
Rica ederim cnm... Bu arada başın sağolsun
bol bol yiyorum cnm çok geçmiş olsun...
Rica ederim cnm... Benimki ilaçlardan diil. Hatta olabilir diye düşündüm ve ilaçları kestim ama ishal geçmedi(
allah kavuştursun cnm inşallah...
Cnm sıkma canını. Ben gördüğüm rüyanın anlamına artık bakmıyorum hiç. Felaker tellalı gibilerrrr
selam kızlarrr
bir haftadır falan girmedim foruma neler var neler yok doğuran var mı acaba?
biraz önce bir arkadasımla konustum 34-4 günlük bugün kontrole gitmişti yatırmıslar hemen bebek 3000 kg olmus
nst te sancısı cıkmıs sezeryana alabilirlermiş bende de panik basladı bu yüzden bende yarın tam 35 hafta oluyorum
kontrolüm var ve ilk defa nst ye giricem bakalım nolcak bu arada hastane cantam hazır sayılır herşeyi yıkadım ütüledim bugün de kendime iç çamaşırı emzirme sütyeni falan aldım bi tek atlet çorap hasta bezi gibi hemen bulunup alınabilecek şeyler kaldı hani acil gitmem falan gerekirse diye şimdiden hazırladım erkenmi oldu acaba bilmem kii neyse hazır olsunda sizlerde ne var ne yok?
Bende hazirladm canim dursun panik olucagima simdiden hazir bide ortadan da kafamdanda kalsn die hazrladm
Bide benim bebegim 35+5 ama 2500gr olmus bugun biraz minik bi kizim olucak sanirim
doğum çantan için erken değil bence ,şuanda benimklier bile hazır canım ne olur ne olmaz diye ben 32. haftamda hazır ettim ,şimdilik beklemedeyiz ,sağlıcakla vaktinde gelir inşalah bebişlerimiz ,arkadaşında inşallah kolaylıkla doğur bebişini,şekerden bebek kilolu imiş canım ,ama 3 kg gayet güzel bir kilo en azından ufak olmaz ele avuca gelir .selam kızlarrr
biraz önce bir arkadasımla konustum 34-4 günlük bugün kontrole gitmişti yatırmıslar hemen bebek 3000 kg olmus
nst te sancısı cıkmıs sezeryana alabilirlermiş bende de panik basladı bu yüzden bende yarın tam 35 hafta oluyorum
kontrolüm var ve ilk defa nst ye giricem bakalım nolcak bu arada hastane cantam hazır sayılır herşeyi yıkadım ütüledim bugün de kendime iç çamaşırı emzirme sütyeni falan aldım bi tek atlet çorap hasta bezi gibi hemen bulunup alınabilecek şeyler kaldı hani acil gitmem falan gerekirse diye şimdiden hazırladım erkenmi oldu acaba bilmem kii neyse hazır olsunda sizlerde ne var ne yok?
Selam anneler
ben da antalya dan katıldım aranıza öncelikle herkese merhabalar, aranızda antalya dan kimler var bir da ben 35. haftayı bitirmek üzereyim doğum çantasını şimdiden hazırlayayım diyorum sizler neler hazırladınız
7 sene önce bile hastaneden geldiğim gibi yıkanmıştım sezaryanlı,şimdi istersen hastanede bile yıkanabiliyorsun.Kesiğin üzerine koruyucu bir sprey sıkıyolar,yıkanmak sezaryende de sorun diil canım.Sütün çabuk gelsin die doktorlar ılık duşu tavsiye ediyolar sezaryende.sezaryen de 1 hafta falan yapılmıyomuş ama normalde hmn yapılıyomuş cnm...
selam kızlarrr
günaydın kızlarr bende aralık annesiyim uzun zamandan beri yazamasamda hergün yazdıklarınızı takip edip okuyorum...
eşimden fırsat kalmıyorki bi cevap yazayım resim ekleyeyim...
bende 12 kilo aldım yarın inşallah 35. haftaya giriyoruz.. öyle heyecanlıyımki.. hastane çantamız ve bebek odamız hazır sadece halısı ve ve karyolasının içine yatak alınacak.. ama zaten yatacağı büyüyen karyola... bi normal tahta beşik sallanabilen ve birde sepetimiz olacak.. kayınvalidem üst katımda oturuyor ondada park yatak var..
nereye gitsek yatağımız orada hazır olacak yanii
tabi bunların hepsini biz almadık eltimin bebeğinden bize yadigar diyebiliriz
ben ankarada yaşıyorum ve gazi üniversitesi hastanesine gidiyorum.. doktorum prof. ama sadece sezeryanlara giriyormuş.. bi çok doktor normal doğuma girmiyormuş.. sadece asistanların eline kalmaktan korkuyorum ama hala bebebiğim dönmediii 37. haftaya kadar bekleriz dedi hoca bakalım bizim yaramaz ne zamana dönecek...
Günaydın kızlaaaarrrrr
evet canım doğum tarihi belli 23 kasım çok az kaldıııdoğruu sen antalyadaydın dımı :)))maşallahh kızına kılosu gayet guzel,inşallahh kordon çok sorun yaratmaz,çogu bebek dolanır dıye duymustum,doğum tarııhı belırledınızmı
çok geçmiş olsun merak etme kızın iyidir inşallahdaha iyiyim cnm. sanırım ilaç işe yaradı.. inan artık hiç gücüm kalmamıştı... yarın da kontrolüm var. ben 1,5 kilo verdim. inşallah kızım iyidir
ben de antalyadanım sen hangi doktora gidiyorsunSelam anneler
hoşgeldin antalyadaki anneler çoğalıyor mu nebende antalyadayım34. haftamdayım.
günaydınGünaydın kızlaaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?