2011 Aralık Anneleri

bende antalyadayım 34. haftamdayım.

iyi akşamlar kızlarrr..

Allah kavuştursun cnm hiç dert etme annende babanda zevkle yardımcı olmuşlardır sana zor gelmemiştir onlara iş yapmak..

.

sağol cnm inş hayırlısıyla evlerinede varırlar senin cicileride 4 gözle bekliyorum mleğin çok şanslı çok becerikli annesi var bende çok istiyorum dikiş işlerini öğrenmeyi inş nasip olur

cnm iyi olmana sevindim dikkaat et kendine dr sonra bizede haber ver

selam kızlarrr
bir haftadır falan girmedim foruma neler var neler yok doğuran var mı acaba?
biraz önce bir arkadasımla konustum 34-4 günlük bugün kontrole gitmişti yatırmıslar hemen bebek 3000 kg olmus
nst te sancısı cıkmıs sezeryana alabilirlermiş bende de panik basladı bu yüzden bende yarın tam 35 hafta oluyorum
kontrolüm var ve ilk defa nst ye giricem bakalım nolcak bu arada hastane cantam hazır sayılır herşeyi yıkadım ütüledim bugün de kendime iç çamaşırı emzirme sütyeni falan aldım bi tek atlet çorap hasta bezi gibi hemen bulunup alınabilecek şeyler kaldı hani acil gitmem falan gerekirse diye şimdiden hazırladım erkenmi oldu acaba bilmem kii neyse hazır olsunda sizlerde ne var ne yok?

Bende hazirladm canim dursun panik olucagima simdiden hazir bide ortadan da kafamdanda kalsn die hazrladm
Bide benim bebegim 35+5 ama 2500gr olmus bugun biraz minik bi kizim olucak sanirim

Bende hazirladm canim dursun panik olucagima simdiden hazir bide ortadan da kafamdanda kalsn die hazrladm
Bide benim bebegim 35+5 ama 2500gr olmus bugun biraz minik bi kizim olucak sanirim

ama arkadaşımda şeker çıkmıştı belki bebek o yüzden kilolu olabilir:13::13::13:
Benimkide minik 31 haftalıkken 1860 gr dı bakalım yarın gidicem kac gr olmuş?

doğum çantan için erken değil bence ,şuanda benimklier bile hazır canım ne olur ne olmaz diye ben 32. haftamda hazır ettim ,şimdilik beklemedeyiz ,sağlıcakla vaktinde gelir inşalah bebişlerimiz ,arkadaşında inşallah kolaylıkla doğur bebişini,şekerden bebek kilolu imiş canım ,ama 3 kg gayet güzel bir kilo en azından ufak olmaz ele avuca gelir .

[video=dailymotion;xm5nnv]http://www.dailymotion.com/video/xm5nnv_hadise-ayk-kac-beden-giyer-turku-versiyon-beyaz-show_music[/video]

Günaydın annecikler ! Hayırlı cumalarda ayrıca :))

HAYIRLI SABAHLARR,HAYIRLI CUMALARR HEPİNİZEEE...

sezaryen de 1 hafta falan yapılmıyomuş ama normalde hmn yapılıyomuş cnm...
7 sene önce bile hastaneden geldiğim gibi yıkanmıştım sezaryanlı,şimdi istersen hastanede bile yıkanabiliyorsun.Kesiğin üzerine koruyucu bir sprey sıkıyolar,yıkanmak sezaryende de sorun diil canım.Sütün çabuk gelsin die doktorlar ılık duşu tavsiye ediyolar sezaryende.

Benimde 2 haftadır çantam hazır,bebeğin eşyalarını ayrı benimkileri aynı bohçaladım koydum bavula.Bence artık erken diil heran herşey olabilir,telaş olmasından iyidir hazır durması.

ya kızlar, bizim bebişler 11.11.2011 tarihini beğenip bize bugün sürpriz yapmazlar inşallah :)) o yüzden pek ağzıma almıyorum. duyup da beğenmesin diye

günaydın kızlarr bende aralık annesiyim uzun zamandan beri yazamasamda hergün yazdıklarınızı takip edip okuyorum...

eşimden fırsat kalmıyorki bi cevap yazayım resim ekleyeyim...

bende 12 kilo aldım yarın inşallah 35. haftaya giriyoruz.. öyle heyecanlıyımki.. hastane çantamız ve bebek odamız hazır sadece halısı ve ve karyolasının içine yatak alınacak.. ama zaten yatacağı büyüyen karyola... bi normal tahta beşik sallanabilen ve birde sepetimiz olacak.. kayınvalidem üst katımda oturuyor ondada park yatak var..

nereye gitsek yatağımız orada hazır olacak yanii

tabi bunların hepsini biz almadık eltimin bebeğinden bize yadigar diyebiliriz

ben ankarada yaşıyorum ve gazi üniversitesi hastanesine gidiyorum.. doktorum prof. ama sadece sezeryanlara giriyormuş.. bi çok doktor normal doğuma girmiyormuş.. sadece asistanların eline kalmaktan korkuyorum ama hala bebebiğim dönmediii 37. haftaya kadar bekleriz
dedi hoca bakalım bizim yaramaz ne zamana dönecek...

Son düzenleme:
kimse yokmuuuu yaww ilk defa fırsatını buldum iki satır yazdım şansa bak kimse yok

Günaydın cnm hoşgeldin, belki uzman doktora denk gelirsin gerçi gazide asistn çok fazla ama belli olmaz...

herkese günaydııınnnn
doğruu sen antalyadaydın dımı :)))maşallahh kızına kılosu gayet guzel,inşallahh kordon çok sorun yaratmaz,çogu bebek dolanır dıye duymustum,doğum tarııhı belırledınızmı
evet canım doğum tarihi belli 23 kasım çok az kaldııı

daha iyiyim cnm. sanırım ilaç işe yaradı.. inan artık hiç gücüm kalmamıştı... yarın da kontrolüm var. ben 1,5 kilo verdim. inşallah kızım iyidir
çok geçmiş olsun merak etme kızın iyidir inşallah

ben de antalyadanım sen hangi doktora gidiyorsun
bende antalyadayım 34. haftamdayım.
hoşgeldin antalyadaki anneler çoğalıyor mu ne

Günaydın kızlaaaarrrrr
günaydın

günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrr

benim de ağrılarım başladı artık yaaaa
belim kalçam her yerim ağrıyooo
34+2 yiz bugün
artık normal herhalde
bi de çalışıyorum hala
akşamları dinlenebiliyorum sadece o da pek yetmiyo sanırım
haftaya artık çalışmayı bırakayım diyorum, daha fazla götüremicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…