2011 Aralık Anneleri

hoşgeldin :)))) çantanı bence de hazırla ne olur ne olmaz valla....

tşk ederim cnm. hastane dönüşünde haber veririm tabii ki...

yok cnm yok erken diil bence... biz hazırlıklı olalım da onlar geç gelsin sorun diil :)

[video=dailymotion;xm5nnv]http://www.dailymotion.com/video/xm5nnv_hadise-ayk-kac-beden-giyer-turku-versiyon-beyaz-show_music[/video]

Günaydın annecikler ! Hayırlı cumalarda ayrıca :))

sabah sabah kop kop yapalım yani hadiseyle di mi tanemcim?

ya kızlar, bizim bebişler 11.11.2011 tarihini beğenip bize bugün sürpriz yapmazlar inşallah :)) o yüzden pek ağzıma almıyorum. duyup da beğenmesin diye

valla deryacım, hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri ablam 11.11.2011 deyip duruyor. şu günü bi atlatsaydım hayırlısıyla, kabusum oldu valla. hatta bugün kontrolüm var. yazıyorlar ya hep kontrole gitti, hemen sezeryana aldılar diye ayy sanırımm psikopata bağladım ben yaaaa...

son ana kadar dönebiliyorlarmış sanırım. benimki de hala kafasına göre takılıyor valla :)

saol cnm... iyidir inşallah küçük meleğim :))

bu arada sumak girdi mi kızlar bugün nete? kırmızı bi leke gördüm, biraz da fazla akıntım var yazmıştı en son. iyidir inşallah...

Biz de bugün kalan eksiklerimizi tamamlicaz kızlar, bir iki yedek tulum, zıbın falan, bi de şampuanı, vücut yağı, pişik kremi, göğüs pedi, yeni doğan bezi, hasta bezi falan filan kaldı, onları alıcaz, hafta sonu da bütün aldıklarımı yıkar, ütüler kaldırırım artık

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

cnm resimlerini koyarsan bana da örnek olmuş olur bekliyorum fotolarını:)

hoşgeldin cnm hayırlı olsun seninde bu arada benim bebişde hala dönmedi bekliyoruz bakalım inş dönerler:)

cnm bence de ıyı olur izine ayrılman dogum öncesi biraz dınlenmen iyi olur senin için:)

bu arada sumak girdi mi kızlar bugün nete? kırmızı bi leke gördüm, biraz da fazla akıntım var yazmıştı en son. iyidir inşallah...

bende sumaga bakayım diye girdim ama haber yok sanırım inş iyidir:26::26:

Günaydınn tatlı anneciklerrr hayırlı cumalar olsun herkeseee bu minnakım benide artık cok fazla acıtmaya başladı şekerler varmı benim gibi olan göğsümün altında bacakları varmıs sanırım bi kasıyor agrıdan dogrulamıyorum cok canımı acıtıyor normal mıdır acaba yaa 2gundur boyle bende korkmaya basladım kasılma fln olmasın dıye

Bu arada yasmin ve sumaktan haber yok sanırım yaa merak etmeye basladım ben :18::18:

Canım benimde 3-4 gündür hareketleri çok canımı yakıyor.Alttan ayrı acıtıyor,üstten kaburgamı ayrı zorluyor,geceleri kaskatı oluyor karnım,senin gibi bende bu kasılmamıdır sancımıdır,şimdi nst ye girsem acaba sancımı çıkar bu ağrılar die düşünüyorum.Bugün nst ye giricem bakalım,doktorada sorucam bu kasılma gibi hareketler normal mi die.Cevabını sanada yazarım canım.

Canım bunlar normal artık, kabına sığamıyo sıpalar iyice büyüdüler tabi benimki iki haftadır yapıyo o dediklerini, ayaklarıyla kaburgama öyle bi bastırıyo ki ölüyorum acıdan bazen, alttan tırmalıyo bazen acayip bişey, fırlayıp çıkacak sanıyorum, bazen bi genleşiyo karnım şekilden şekle giriyo, yamuluyo resmen ağzımız açık seyrediyoruz, iyice can yakmaya başladı artık ama olacak okadar az kaldı sabır :13:

herkese günaydııınnnn

hoşgeldin antalyadaki anneler çoğalıyor mu ne

ben devamlı takip ediyorum forumu ama pek paylaşımda bulunmuyorum. ben andeva topçulara emine hanıma gidiyorum. senin doktorun kim ? az kaldı senin doğuma. benim 28 aralık görünüyor sat a göre. daha baya var yani :)

Tamam canım benım kontrolum onumuzdekı hafta bende merak edıyorum doktordan gelınce benıde bılgılendırrısen sevınırımmm ne guzel bugun mınnakını goreceksın

Ayy canım bende oyle dıyorum sanırım artık sıgamıyorlar yerlerıne ondan canım acıyor dıyorum bazende ılk bebegım oldugu ıcın cahıllıkten kasılma mı tehlıkelı bırsey mı dıye dusunmekten alamıyorum kendımı :18: benımde genelde gögüs altımda hareketleri çok can yakıcı alttanda bazen gıdıklar gibi hareketler oluyor ne yapacagını sasırdı zavallıcık

iygeceler kızlarnasılsınız kilolar mevzu olmuş yaaa bende çok aldı62 ile başladım şimdi78 kiloyum 34 haftalık dahada alırım sanırım üfya bu kilo olayı beni çok kasıyo
beni de beni de çok kasıyo
canım ben hemşirelerin giydikleri terliklerden aldım, sonuçta hastanede tuvalete falan gitcez, süslü püslü şeyler tuvaletlerde mahvolur. sonra ben onu eve sokamam. bu hemşire terlikleri zaten 5 lira eve bile getirmicem, hastaneden sonra çöpe. yinede sen bilirsin tabi.
bence henüz dönmedi.çünkü artık ne yesem hemen çıkarasım geliyo, su bile içsem geri geliyo. o kadar yukarda yani. onun için dönmüş olabileceğine pek ihtimal vermiyorum. hayırlısı artık canım ya. senin de ellerine sağlık bu arada çok hamaratsın ne güzel. insanın kendi el emeğinin yerini hiçbişey tutmaz
evet ya haklısın zaten bu saatten sonra terlik almak için dolaşamam şurda kalmış 11-12 günüm amaann alayım beyaz bir terlik olsun

bence de

halimeciğim doktor randevun saat kaçta? merak ediyorum seni. ona göre ara ara bakar senden haber alırım canım.

sumaktan da hala haber yok doğurdu mu ki acaba:18::18::18:

anadolu hastanesinde erhan beye gidiyorum. Evet benim doğuma az kaldı

ben de nefes alamıyorum demekki hala yukarıda bebişim diyorum ama bir yandan çok sık tuvalete gidiyorum ee aşağı mı indi ki diyorum göbeğimden de bişey anlaşılmıyorki
bu arada cidden sumak naptı acaba kan geldi falan demişti

halimeciğim doktor randevun saat kaçta? merak ediyorum seni. ona göre ara ara bakar senden haber alırım canım.

sumaktan da hala haber yok doğurdu mu ki acaba:18::18::18:

sumak arkadasımıza mesaj attım.onu merak ettiğimizi haber beklediğimizi yazdım.haber verdiğinde bende buraya yazarım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…