Selam anneler
ben da antalya dan katıldım aranıza öncelikle herkese merhabalar, aranızda antalya dan kimler var bir da ben 35. haftayı bitirmek üzereyim doğum çantasını şimdiden hazırlayayım diyorum sizler neler hazırladınız
sağol cnm inş hayırlısıyla evlerinede varırlar senin cicileride 4 gözle bekliyorum mleğin çok şanslı çok becerikli annesi var bende çok istiyorum dikiş işlerini öğrenmeyi inş nasip olur
cnm iyi olmana sevindim dikkaat et kendine dr sonra bizede haber ver
selam kızlarrr
bir haftadır falan girmedim foruma neler var neler yok doğuran var mı acaba?
biraz önce bir arkadasımla konustum 34-4 günlük bugün kontrole gitmişti yatırmıslar hemen bebek 3000 kg olmus
nst te sancısı cıkmıs sezeryana alabilirlermiş bende de panik basladı bu yüzden bende yarın tam 35 hafta oluyorum
kontrolüm var ve ilk defa nst ye giricem bakalım nolcak bu arada hastane cantam hazır sayılır herşeyi yıkadım ütüledim bugün de kendime iç çamaşırı emzirme sütyeni falan aldım bi tek atlet çorap hasta bezi gibi hemen bulunup alınabilecek şeyler kaldı hani acil gitmem falan gerekirse diye şimdiden hazırladım erkenmi oldu acaba bilmem kii neyse hazır olsunda sizlerde ne var ne yok?
[video=dailymotion;xm5nnv]http://www.dailymotion.com/video/xm5nnv_hadise-ayk-kac-beden-giyer-turku-versiyon-beyaz-show_music[/video]
Günaydın annecikler ! Hayırlı cumalarda ayrıca :))
ya kızlar, bizim bebişler 11.11.2011 tarihini beğenip bize bugün sürpriz yapmazlar inşallah :)) o yüzden pek ağzıma almıyorum. duyup da beğenmesin diye
günaydın kızlarr bende aralık annesiyim uzun zamandan beri yazamasamda hergün yazdıklarınızı takip edip okuyorum...
eşimden fırsat kalmıyorki bi cevap yazayım resim ekleyeyim...
bende 12 kilo aldım yarın inşallah 35. haftaya giriyoruz.. öyle heyecanlıyımki.. hastane çantamız ve bebek odamız hazır sadece halısı ve ve karyolasının içine yatak alınacak.. ama zaten yatacağı büyüyen karyola... bi normal tahta beşik sallanabilen ve birde sepetimiz olacak.. kayınvalidem üst katımda oturuyor ondada park yatak var..
nereye gitsek yatağımız orada hazır olacak yanii
tabi bunların hepsini biz almadık eltimin bebeğinden bize yadigar diyebiliriz
ben ankarada yaşıyorum ve gazi üniversitesi hastanesine gidiyorum.. doktorum prof. ama sadece sezeryanlara giriyormuş.. bi çok doktor normal doğuma girmiyormuş.. sadece asistanların eline kalmaktan korkuyorum ama hala bebebiğim dönmediii 37. haftaya kadar bekleriz dedi hoca bakalım bizim yaramaz ne zamana dönecek...
herkese günaydııınnnn
evet canım doğum tarihi belli 23 kasım çok az kaldııı
çok geçmiş olsun merak etme kızın iyidir inşallah
ben de antalyadanım sen hangi doktora gidiyorsun
hoşgeldin antalyadaki anneler çoğalıyor mu ne
günaydın
bu arada sumak girdi mi kızlar bugün nete? kırmızı bi leke gördüm, biraz da fazla akıntım var yazmıştı en son. iyidir inşallah...
Bende merak ettim sumak'ı.Dün akşamda yoktu,sabahta yok.Hayırlı haberlerle gelsin inşallah.
oyyy maşallah ultrason resmi bir harika
Kizlar cok araliklarla giriyorum sizden bu yuzden ozur diliyorum.
Bebek haberleri gelmeye baslamis Allah anali babali buyutsun saglikli sihhatli olsun insallah
Benimkiside inmis 2 hafta icinde dogar genelde bu durumda dedi doktorum, hayirlisi
Bebek sekerlerimin fotograflarini bende bi ara koyucam kizima turlu cesitli seyler yaptim.
Bu arada bayramda grip olanlardanim salgin varmis bogaz agrisiyla basliyormus aman deyim c vitamini tuketin kizlarrr dikkat edin kendinize :)
günaydın kızlarr bende aralık annesiyim uzun zamandan beri yazamasamda hergün yazdıklarınızı takip edip okuyorum...
eşimden fırsat kalmıyorki bi cevap yazayım resim ekleyeyim...
bende 12 kilo aldım yarın inşallah 35. haftaya giriyoruz.. öyle heyecanlıyımki.. hastane çantamız ve bebek odamız hazır sadece halısı ve ve karyolasının içine yatak alınacak.. ama zaten yatacağı büyüyen karyola... bi normal tahta beşik sallanabilen ve birde sepetimiz olacak.. kayınvalidem üst katımda oturuyor ondada park yatak var..
nereye gitsek yatağımız orada hazır olacak yanii
tabi bunların hepsini biz almadık eltimin bebeğinden bize yadigar diyebiliriz
ben ankarada yaşıyorum ve gazi üniversitesi hastanesine gidiyorum.. doktorum prof. ama sadece sezeryanlara giriyormuş.. bi çok doktor normal doğuma girmiyormuş.. sadece asistanların eline kalmaktan korkuyorum ama hala bebebiğim dönmediii 37. haftaya kadar bekleriz dedi hoca bakalım bizim yaramaz ne zamana dönecek...
günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrr
benim de ağrılarım başladı artık yaaaa
belim kalçam her yerim ağrıyooo
34+2 yiz bugün
artık normal herhalde
bi de çalışıyorum hala
akşamları dinlenebiliyorum sadece o da pek yetmiyo sanırım
haftaya artık çalışmayı bırakayım diyorum, daha fazla götüremicemmm
bu arada sumak girdi mi kızlar bugün nete? kırmızı bi leke gördüm, biraz da fazla akıntım var yazmıştı en son. iyidir inşallah...
Günaydınn tatlı anneciklerrr hayırlı cumalar olsun herkeseee bu minnakım benide artık cok fazla acıtmaya başladı şekerler varmı benim gibi olan göğsümün altında bacakları varmıs sanırım bi kasıyor agrıdan dogrulamıyorum cok canımı acıtıyor normal mıdır acaba yaa 2gundur boyle bende korkmaya basladım kasılma fln olmasın dıye
Bu arada yasmin ve sumaktan haber yok sanırım yaa merak etmeye basladım ben :18::18:
Günaydınn tatlı anneciklerrr hayırlı cumalar olsun herkeseee bu minnakım benide artık cok fazla acıtmaya başladı şekerler varmı benim gibi olan göğsümün altında bacakları varmıs sanırım bi kasıyor agrıdan dogrulamıyorum cok canımı acıtıyor normal mıdır acaba yaa 2gundur boyle bende korkmaya basladım kasılma fln olmasın dıye
Bu arada yasmin ve sumaktan haber yok sanırım yaa merak etmeye basladım ben :18::18:
kızlar sumaga cepten mesaj attım cevap gelirgelmez paylaşırım sizinle şimdi okul saatimiz geldi görüşürüz
herkese günaydııınnnn
hoşgeldin antalyadaki anneler çoğalıyor mu ne
Canım benimde 3-4 gündür hareketleri çok canımı yakıyor.Alttan ayrı acıtıyor,üstten kaburgamı ayrı zorluyor,geceleri kaskatı oluyor karnım,senin gibi bende bu kasılmamıdır sancımıdır,şimdi nst ye girsem acaba sancımı çıkar bu ağrılar die düşünüyorum.Bugün nst ye giricem bakalım,doktorada sorucam bu kasılma gibi hareketler normal mi die.Cevabını sanada yazarım canım.
Canım bunlar normal artık, kabına sığamıyo sıpalar iyice büyüdüler tabibenimki iki haftadır yapıyo o dediklerini, ayaklarıyla kaburgama öyle bi bastırıyo ki ölüyorum acıdan bazen, alttan tırmalıyo bazen acayip bişey, fırlayıp çıkacak sanıyorum, bazen bi genleşiyo karnım şekilden şekle giriyo, yamuluyo resmen ağzımız açık seyrediyoruz, iyice can yakmaya başladı artık ama olacak okadar az kaldı sabır :13:
beni de beni de çok kasıyoiygeceler kızlarnasılsınız kilolar mevzu olmuş yaaa bende çok aldı62 ile başladım şimdi78 kiloyum 34 haftalık dahada alırım sanırım üfya bu kilo olayı beni çok kasıyo
canım ben hemşirelerin giydikleri terliklerden aldım, sonuçta hastanede tuvalete falan gitcez, süslü püslü şeyler tuvaletlerde mahvolur. sonra ben onu eve sokamam. bu hemşire terlikleri zaten 5 lira eve bile getirmicem, hastaneden sonra çöpe. yinede sen bilirsin tabi.kızlar bişey soracam ben hastane terliği almadım daha
acaba evde giyilecek gibi mi yoksa önü kapalı dışarıda giyilecek gibi mi almak lazım.
Nasıl bişey alsam iyi olur bir fikir verseniz
bu arada hastabe pijamam beyaz kırmızı ama geceliğim beyaz yeşil acaba terlik bunlara uygun bir renk mi olmalı
ya da hiiçç uğraşmayıp normal şu hemşirelerin falan giydiği terlikten mi almalı
bence henüz dönmedi.çünkü artık ne yesem hemen çıkarasım geliyo, su bile içsem geri geliyo. o kadar yukarda yani. onun için dönmüş olabileceğine pek ihtimal vermiyorum. hayırlısı artık canım ya. senin de ellerine sağlık bu arada çok hamaratsın ne güzel. insanın kendi el emeğinin yerini hiçbişey tutmaziyi akşamlar kızlarrr..
cnm ya bu aralar dikişlerle ugraşıyorum kızıma uyku seti diktim şimdi alt açma takımı dikecem sonrada sırada sepet süslemek ve bebek şekerlerini hazırlamak var..yani çooookkk işim var çokkk:))) hep hastalıklarla ugraşmaktan bir türlü başlayamamıştım şimdide sıkıştım..fazla takılamıyorum o yüzden nete..durumum daha ıyı bu aralar hamdolsun serumlar işe yaradı sanırım:)
birde bebişlerimiz dönseler cok mutlu olucam inş seninki dönmüştür..
evet ya haklısın zaten bu saatten sonra terlik almak için dolaşamam şurda kalmış 11-12 günüm amaann alayım beyaz bir terlik olsun
anadolu hastanesinde erhan beye gidiyorum. Evet benim doğuma az kaldıben devamlı takip ediyorum forumu ama pek paylaşımda bulunmuyorum. ben andeva topçulara emine hanıma gidiyorum. senin doktorun kim ? az kaldı senin doğuma. benim 28 aralık görünüyor sat a göre. daha baya var yani :)
halimeciğim doktor randevun saat kaçta? merak ediyorum seni. ona göre ara ara bakar senden haber alırım canım.
sumaktan da hala haber yokdoğurdu mu ki acaba:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?