halimeciğim doktor randevun saat kaçta? merak ediyorum seni. ona göre ara ara bakar senden haber alırım canım.
sumaktan da hala haber yokdoğurdu mu ki acaba:18::18::18:
MASAL bebişimiz 3000gr 49 cm olarak dogmuş merak edenlere duyurulur birde 37+0da dünyaya gelmiş oldu
ayy heyecan bastı yaa... inan bugün sadece aklımda o vardı... hadi hayırlı olsun bakalım :))
MASAL bebişimiz 3000gr 49 cm olarak dogmuş merak edenlere duyurulur birde 37+0da dünyaya gelmiş oldu
halimem güzel haberlerle gel inş dogurayım deme peşindeyim senin
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasilda sevindimmmmmm heyecan basdi
masal hanim tam bir masal gibi tarihde gelmek istemis anlasilan 11.11.11 prensesi hos gelmisssssssss2
Kızlarrrrr sumaga mesaj attım demiştim ya baktım cevap gelmeyince arayayım dedim şimdi konuştum veeeeeeeeeeeeee
masal prensesimiz dogmuşşşşşşşşşşş
Dünkü gelen şey nişanmış ve akşama dogru suyuda gelmiş sabah 7bucuk gibi normal dogumla kızına kavuşmuş
herkese cok selamı varrrr
4. Bebişimizde sırasını aldı kısmet 5. Ye inş
:)))) valla hayatım söz veremiyorum valla... bugün nst ye girip bana da hadi yatış yapıyorsun derlerse hiç şaşırmaaa
dur kız daha bize var ayy ben daha hiç hazırda deilim heyecan bastı birden bu bebişler hiç aralıgı beklemıyorlar kasımda başladılar patır patır
valla aralık anneleri hikaye oldu valla... ben de bu gidişle en geç 30 kasıma kadar doğuracam bencebelli ki aralık anneleri olamicam. hem ii olur. kocişime doğum günü hediyesi yerine kızımı veririm. o da 30 kasım doğumlu çünkü :) 37+3 olacak o zaman kadar. yine ii valla
hadi hayırlısı cnm bende tam 38.haftamda dogurayım istiyorum :))) neyse en iyisi ben biran önce şu hazırlıklarımı tamamlamaya çalışayım en iyisi pcnın başından kalkmak ve makinanın başına geçmek marş marşş
hadi hayırlısı cnm bende tam 38.haftamda dogurayım istiyorum :))) neyse en iyisi ben biran önce şu hazırlıklarımı tamamlamaya çalışayım en iyisi pcnın başından kalkmak ve makinanın başına geçmek marş marşş
anadolu hastanesinde erhan beye gidiyorum. Evet benim doğuma az kaldı
ben de nefes alamıyorum demekki hala yukarıda bebişim diyorum ama bir yandan çok sık tuvalete gidiyorum ee aşağı mı indi ki diyorum göbeğimden de bişey anlaşılmıyorki
bu arada cidden sumak naptı acaba kan geldi falan demişti
Kızlarrrrr sumaga mesaj attım demiştim ya baktım cevap gelmeyince arayayım dedim şimdi konuştum veeeeeeeeeeeeee
Dünkü gelen şey nişanmış ve akşama dogru suyuda gelmiş sabah 7bucuk gibi normal dogumla kızına kavuşmuş
teşekkür ederim canım fikrin için.Olmazsa kv buraya gelınce dokunarak alalım dedık.Bugunde ablam elele diye bi marka soyledi 4 senedr kullanıyorum dedım olmazsa bıde onlara bakacagımCanım ben 2.sini cok begendım renklerı flnda cok hos yınede tercıh sıze kalmıs tabıkı
canım ben en sondakini beğendim, o da ikili olduğu için. ama sana önerim alırken tam yatabilen ve çift yönlü olanını tercih etmen. yeni doğanlar için arkası tamamen yatmalıymış, bi de kendine doğru dönebilmesi bebişi görebilmen açısından iyi olur. ben kraftın atlanta modelini almıştım, o da 235 tlydi. bikaç arkadaş daha aldı sonradan. sen de bi bakabilirsin.
baktım canıım ewet yatabılır olması ve cıft yonlu olması onemlıymıs.Sizde güle güle saglıklı gunlerde kullanın canım
teşekkürler canım alırken aklımda bulunduracagım bunlarıcanim ben baninni marka aldim uc basli bu maksikosisi var bi oturmaya basladiginda bide elde de tasinilabilen sepet tarzi var ben burda metrolara yuruyen merdivenlere cok gittigim icin hafif tercih ettim alacagin arabayi yanliz basina kaldirabilmen gerek hafif olmasi lazim yani ben 4 tekerlek tercih ettim onler tek arkalar cift uc tekerleklilerde denge sorunu varmis ayriyetten arabalara metrolara sigmasi gerek yani kocaman olmaamasi gerek kapattigindada evde sakliyabilmen gerek apartmanda oturuyorsan kucuk alman gerek yani goz zevkini koseye birakman gerek
canım ben baya bi araştırdım.ve bunu almaya karar verdim özellikleride çok güzel.bi bak istersen Pierre Cardin Ps 705A Enigma Çift Yönlü Bebek Arabası | Ayhan Çocuk Gereçleri
ewt gercekten guzelmıs canım hatta suanda ındırım varmıs bizimde aklımızda bıraz daha arastıralım bakalım
Kızlarrrrr sumaga mesaj attım demiştim ya baktım cevap arayayım dedim şimdi konuştum veeeeeeeeeeeeee
AYYYY MAŞALLAHRabbim uzun saglıklı ömürler versin hadi bakalım 5.bebişimiz kim olacak bizim cok var daha 21 aralık sonlardayız sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?