2011 Aralık Anneleri

Kızlarrrrr sumaga mesaj attım demiştim ya baktım cevap gelmeyince arayayım dedim şimdi konuştum veeeeeeeeeeeeee

masal prensesimiz dogmuşşşşşşşşşşş

Dünkü gelen şey nişanmış ve akşama dogru suyuda gelmiş sabah 7bucuk gibi normal dogumla kızına kavuşmuş

herkese cok selamı varrrr

4. Bebişimizde sırasını aldı kısmet 5. Ye inş

MASAL bebişimiz 3000gr 49 cm olarak dogmuş merak edenlere duyurulur birde 37+0da dünyaya gelmiş oldu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasilda sevindimmmmmm heyecan basdi
masal hanim tam bir masal gibi tarihde gelmek istemis anlasilan 11.11.11 prensesi hos gelmisssssssss2

kızlar yasemin_84 demi dogurdu acaba telide yokki arayayım ayy onuda merak ettim şimdi erken dogum yapma riski vardı onunda:18::18::18:

AYYYYY MAŞALLAH tüylerim ürperdi dünden beri anı anına yaşadık doğum öncesi belirtileri ne kadarda basitmiş:))) tabi bi de sumağa sormak gerek

Allah bağaşlasın analı babalı büyüsün inşallah

dur kız daha bize var ayy ben daha hiç hazırda deilim heyecan bastı birden bu bebişler hiç aralıgı beklemıyorlar kasımda başladılar patır patır

valla aralık anneleri hikaye oldu valla... ben de bu gidişle en geç 30 kasıma kadar doğuracam bence belli ki aralık anneleri olamicam. hem ii olur. kocişime doğum günü hediyesi yerine kızımı veririm. o da 30 kasım doğumlu çünkü :) 37+3 olacak o zaman kadar. yine ii valla

SUMAK canım çok gözün aydın allah analı babalı büyütmeni nasip etsin inşallah... darısı bizlere olsun... kolaycana normal doğumla...

hadi hayırlısı cnm bende tam 38.haftamda dogurayım istiyorum :))) neyse en iyisi ben biran önce şu hazırlıklarımı tamamlamaya çalışayım en iyisi pcnın başından kalkmak ve makinanın başına geçmek marş marşş

ben de yemeğe gideyim... tekmelenmek istemiyorum şimdi durduk yere

ayy beni heyecan bastı... valla bu heyecanla doğurmazsam iyidir...,benimde bir sürü eksiğim var.. sallayıp duruyordum... ütülenmesi lazım kızımın eşyaları... ben daha kendime iç çamaşırı ve terlik almadım.. doğum çantam hazır değil.. bebek şekerleri daha yapılmadı...

Valla bende senınle aynı durumdayım cnm mıdeme dayalı bır yerlerı ama neresı kestıremedım sanırım bacaklarını dayıyor bır yandan da sen gıbı su ıcınce dırek wcye kosuyorum anlamadım bu bebık nerelerde :44::44:

Ayyy canım yaaa gozlerımden yaslar sıpır sıpır aktı cok duygulandım yaaa Hoşgeldin dünyaya masal prensessss öyle güzel bir tarihte dogdu kı sansında bahtında bır omur guzel olsunnn

Abavvvvvv kızlar fena heyecan bastı benı bebısın esyalarını yıkamaya baslamıstım hızlandırsam ıyı olacak sallanıyorum dahada bebek sekerlerımın yarısı duruyor :18::18:

Canım ben 2.sini cok begendım renklerı flnda cok hos yınede tercıh sıze kalmıs tabıkı
teşekkür ederim canım fikrin için.Olmazsa kv buraya gelınce dokunarak alalım dedık.Bugunde ablam elele diye bi marka soyledi 4 senedr kullanıyorum dedım olmazsa bıde onlara bakacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…