masal prenses doğmuş, sumakcım hayırlı olsun, şansı, bahtı açık olsun masal bebeğin,,
kızlar benide heyecan bastı yaadaha çalışıyorum, herşeyi eksik oğlumun. yarın toplu alışverişe çıkcağız eksik kıyafetlerini, bebek şekerlerini alacağız, ama benim daha vaktim var dimi?? var var
teşekkür ederim canım fikrin için.Olmazsa kv buraya gelınce dokunarak alalım dedık.Bugunde ablam elele diye bi marka soyledi 4 senedr kullanıyorum dedım olmazsa bıde onlara bakacagım
Doğum olunca nasıl haber alıyosunuz kızlar?
Ben kımseyı tanmıyorum ?
masal prenses doğmuş, sumakcım hayırlı olsun, şansı, bahtı açık olsun masal bebeğin,,
kızlar benide heyecan bastı yaadaha çalışıyorum, herşeyi eksik oğlumun. yarın toplu alışverişe çıkcağız eksik kıyafetlerini, bebek şekerlerini alacağız, ama benim daha vaktim var dimi?? var var
Kızlarrrrr sumaga mesaj attım demiştim ya baktım cevap gelmeyince arayayım dedim şimdi konuştum veeeeeeeeeeeeee
masal prensesimiz dogmuşşşşşşşşşşş
Dünkü gelen şey nişanmış ve akşama dogru suyuda gelmiş sabah 7bucuk gibi normal dogumla kızına kavuşmuş
herkese cok selamı varrrr
4. Bebişimizde sırasını aldı kısmet 5. Ye inş
ewt canım vaktin var ama bence biran once tamamla ne olur ne olmaz hem daha yıkanması utulenmesi derken bırden vakit geciverir
Canım daha vakıt var ama sende bır an once tamamlamaya calıs bende teker teker dogum haberlerını alınca motoru taksam ıyı olacak dedım boyle uyuz uyuz nereye kadar
Canım gorerek almak aslında en guzelı yerınde bakmak da fayda var bencede ıyı dusunmussunuz
Canım face de adresın var mı ordakı lıstede herkesın telefon numarası var ordan ulasabılıyoruz bırbırımıze
Ben varım Face'de..Vefa Yılmaz benim , hangi liste göremedim?
inanmıyorum yaaa. gözlerimden yaş aktı. çok heyecanlandım. masal prensesin masallara yaraşır bir ömrü olur insallah. allah analı babalı büyütsün. sumakcım gözün aydın canım. ay eşin de yoktu nasıl oldu ki acaba.Kızlarrrrr sumaga mesaj attım demiştim ya baktım cevap gelmeyince arayayım dedim şimdi konuştum veeeeeeeeeeeeee
masal prensesimiz dogmuşşşşşşşşşşş
Dünkü gelen şey nişanmış ve akşama dogru suyuda gelmiş sabah 7bucuk gibi normal dogumla kızına kavuşmuş
herkese cok selamı varrrr
4. Bebişimizde sırasını aldı kısmet 5. Ye inş
ben de seni seviyorum canımmmmm.cnm saat 15.15 de. ilgin için çok çok teşekkürler... severim seni kocamannn
canım ben facede yokum ama bi ara yarenhande arkadaşımız tel numaralarımızı, nerde doğum yapacağımızı falan istemişti özelden msj atmıştık. istersen sen de gönder msj. bir de bende halimenin numarası var. artık bi şekilde ulaşırız birbirimize diyorum:44::44:Sumak Allah analı babalı büyütsün kendine çok iyi bak güzelim..
Herkesin telefonu var mı birbirinde? Nasıl haberleşiyorsunuz kızlar?
Kızlar ıcımden bır ses yasmınde dogum yaptı dıyor hıc bu kadar uzun sure gırmemezlık yapmazdı :18::18:
haklısınız bende hızlandırsam iyi olacak, yarına halletmeliyim çoğu şeyini
Ben varım Face'de..Vefa Yılmaz benim , hangi liste göremedim?
alllahhh bende heyecanlandım şimdiii... 3 hafta kaldı demek dile kolay valla...
benimde daha eksiklerim var emzirme sütyenim,yeni doğan ıslak mendili, üzerime bir yelek... ay ne bileyim sanki herşey eksikmiş gibi geldi bir anda.. birde daha kadın gelecek ev temizlenecek.. bebiş temiz eve gelsin dimi amaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?