2011 Aralık Anneleri

masal prenses doğmuş, sumakcım hayırlı olsun, şansı, bahtı açık olsun masal bebeğin,,

kızlar benide heyecan bastı yaa daha çalışıyorum, herşeyi eksik oğlumun. yarın toplu alışverişe çıkcağız eksik kıyafetlerini, bebek şekerlerini alacağız, ama benim daha vaktim var dimi?? var var

ayy maşallah yaaa darısı başımıza sağsalim inşallah. nasıl sevindim anlatamamm.11.11.11 hee woww

ewt canım vaktin var ama bence biran once tamamla ne olur ne olmaz hem daha yıkanması utulenmesi derken bırden vakit geciverir

Sumak Allah analı babalı büyütsün kendine çok iyi bak güzelim..

Herkesin telefonu var mı birbirinde? Nasıl haberleşiyorsunuz kızlar?

teşekkür ederim canım fikrin için.Olmazsa kv buraya gelınce dokunarak alalım dedık.Bugunde ablam elele diye bi marka soyledi 4 senedr kullanıyorum dedım olmazsa bıde onlara bakacagım

Canım gorerek almak aslında en guzelı yerınde bakmak da fayda var bencede ıyı dusunmussunuz

Doğum olunca nasıl haber alıyosunuz kızlar?

Ben kımseyı tanmıyorum ?

Canım face de adresın var mı ordakı lıstede herkesın telefon numarası var ordan ulasabılıyoruz bırbırımıze

Canım daha vakıt var ama sende bır an once tamamlamaya calıs bende teker teker dogum haberlerını alınca motoru taksam ıyı olacak dedım boyle uyuz uyuz nereye kadar

Allah analı babalı büyütsün inşallah :))

Bende alışverişimi dün yaptım.Şekerlerim,çikolata kaplarım,minik süslerim.Ha bugün ha yarın derken 8 aylık çıktım alışverişe.Yürümek hareket etmek bir şey değil zaten ben severim sporu ama birde sürekli wc ihtiyacım olmasa.Bu arada aralıkta doğum yapacaklar kaç kilo aldınız,sağlığınız (tuz,tansiyon,şeker)yerindemi.Çatlaklarınız var mı?Bu benim ikinci gebeliğim 8 kilo aldım.Cevaplarınızı bekliyorum.Birde özellikle istanbulda olanlar doğum nasıl ve nerde olacakkk

ewt canım vaktin var ama bence biran once tamamla ne olur ne olmaz hem daha yıkanması utulenmesi derken bırden vakit geciverir

Canım daha vakıt var ama sende bır an once tamamlamaya calıs bende teker teker dogum haberlerını alınca motoru taksam ıyı olacak dedım boyle uyuz uyuz nereye kadar

haklısınız bende hızlandırsam iyi olacak, yarına halletmeliyim çoğu şeyini

alllahhh bende heyecanlandım şimdiii... 3 hafta kaldı demek dile kolay valla...

benimde daha eksiklerim var emzirme sütyenim,yeni doğan ıslak mendili, üzerime bir yelek... ay ne bileyim sanki herşey eksikmiş gibi geldi bir anda.. birde daha kadın gelecek ev temizlenecek.. bebiş temiz eve gelsin dimi amaaa:18:

inanmıyorum yaaa. gözlerimden yaş aktı. çok heyecanlandım. masal prensesin masallara yaraşır bir ömrü olur insallah. allah analı babalı büyütsün. sumakcım gözün aydın canım. ay eşin de yoktu nasıl oldu ki acaba.

cnm saat 15.15 de. ilgin için çok çok teşekkürler... severim seni kocamannn
ben de seni seviyorum canımmmmm. haberlerini bekliyoz. ama sen sakın doğurma. biraz daha sabretsin kızın. daha erken.
Sumak Allah analı babalı büyütsün kendine çok iyi bak güzelim..

Herkesin telefonu var mı birbirinde? Nasıl haberleşiyorsunuz kızlar?
canım ben facede yokum ama bi ara yarenhande arkadaşımız tel numaralarımızı, nerde doğum yapacağımızı falan istemişti özelden msj atmıştık. istersen sen de gönder msj. bir de bende halimenin numarası var. artık bi şekilde ulaşırız birbirimize diyorum:44::44:
Kızlar ıcımden bır ses yasmınde dogum yaptı dıyor hıc bu kadar uzun sure gırmemezlık yapmazdı :18::18:

aynen aklımdan geçeni yazmışsın canım ya. bence de doğurmuş olabilir.
benim daha çok var ama doğuranları gördükçe heycandan ölcem

haklısınız bende hızlandırsam iyi olacak, yarına halletmeliyim çoğu şeyini

Bencede canım cıkmısken herseyını halletmeye bakın annenle cıkacaksanız faydası cok olur

Ben varım Face'de..Vefa Yılmaz benim , hangi liste göremedim?

Canım 2011 aralık annelerı ıletısım bılgılerı yazar orada var herkesın numarası fln

Insan dusununce hala bırseyler eksıkmıs gıbı gelıyor zaten eksıkler hıc bıtmıyorda Banada temızlıkcı gelecek ama bı 10gun sonra fln dusunuyorum temızlık dısında her ısımı halledeyım bır tek o kalsın

ya kızlar az önce wc deydim kağıda silerken çok çok az kan gördüm çok panik yaptım şimdi... dün akşam biraz acı vardı alt tarafta sanki tahriş olmuş gibiydi.. acaba onun kanımı yoksa nişan mı anlamadım şimdi...
yarın dr gideceğim için aramıyorum dr.. arasam gel diyecek.. iş yerindeyim hazırlıksızım.. kızım çok hareketli bugün... inşş doğum belirtisi değildir... daha erken yaa...
ama kaç gündür tuhaf ağrılarım vardı... üff bişey olmadan eve gitsem hazırlanabilsem bari...

ayyy...sumak da kurtuldu iştee........

çok sevindim..Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.....sıra kimde bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…