aynen aklımdan geçeni yazmışsın canım ya. bence de doğurmuş olabilir.
benim daha çok var ama doğuranları gördükçe heycandan ölcem
ya kızlar az önce wc deydim kağıda silerken çok çok az kan gördüm çok panik yaptım şimdi... dün akşam biraz acı vardı alt tarafta sanki tahriş olmuş gibiydi.. acaba onun kanımı yoksa nişan mı anlamadım şimdi...
yarın dr gideceğim için aramıyorum dr.. arasam gel diyecek.. iş yerindeyim hazırlıksızım.. kızım çok hareketli bugün... inşş doğum belirtisi değildir... daha erken yaa...
ama kaç gündür tuhaf ağrılarım vardı... üff bişey olmadan eve gitsem hazırlanabilsem bari...
kan makattan gelmiş olmasın..biraz sonra yine bak bakalım canım..
ya kızlar az önce wc deydim kağıda silerken çok çok az kan gördüm çok panik yaptım şimdi... dün akşam biraz acı vardı alt tarafta sanki tahriş olmuş gibiydi.. acaba onun kanımı yoksa nişan mı anlamadım şimdi...
yarın dr gideceğim için aramıyorum dr.. arasam gel diyecek.. iş yerindeyim hazırlıksızım.. kızım çok hareketli bugün... inşş doğum belirtisi değildir... daha erken yaa...
ama kaç gündür tuhaf ağrılarım vardı... üff bişey olmadan eve gitsem hazırlanabilsem bari...
Bencede canım cıkmısken herseyını halletmeye bakın annenle cıkacaksanız faydası cok olur
Canım 2011 aralık annelerı ıletısım bılgılerı yazar orada var herkesın numarası fln
Insan dusununce hala bırseyler eksıkmıs gıbı gelıyor zaten eksıkler hıc bıtmıyordaBanada temızlıkcı gelecek ama bı 10gun sonra fln dusunuyorum temızlık dısında her ısımı halledeyım bır tek o kalsın
bilmiyorum ki şimd, bide telaş yaptım... inş sivilce falandır...
Canım hemoroıd fln varsa kan ordan da gelmıs olabılır panık yapma hemen az bıraz bekle sonra yınede doktorunu ara bence ne olur ne olmaz hayırlısı neyse o olsun tatlımm hakkında
canım dikkat et.eğer kan makattan değilse seninde doğumun başlıyor olabilir.
foruma girer girmez yeni bebişin haberini almak beni çok duygulandırdı niye ağladığımı çözememekle birlikte kendimi engelleyemiyorum... sumakcığım gözün aydın rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebeğine inşallah bizede nasip olur bu günleri görmek sağlıkla sıhatle kucağımıza almak... geçmiş olsun canım
psikolajik doğum buna denir o zaman okudukça doğuracağım geldi işte.. ayy inşş belirti falan değildir.. benim evham yapmamdır.
canım panik yapma ama doktorunu da ara lütfen
ihmal etme
Insan dusununce hala bırseyler eksıkmıs gıbı gelıyor zaten eksıkler hıc bıtmıyordaBanada temızlıkcı gelecek ama bı 10gun sonra fln dusunuyorum temızlık dısında her ısımı halledeyım bır tek o kalsın
dr ararsam gel diyecek.. şimdi gidemem ki hazırlıksızım yaa.. böyle olmasın...
ya ben nasıl bi insanım yaaa...çantamı suyum gelince hazırlıcam herhalde.....daha var daha erken diye diye 35 oldum yaa..annem salı geliyo..artık o gelene kadar çantayı yapıyım da azar işitmiyim di mi..
foruma girer girmez yeni bebişin haberini almak beni çok duygulandırdı niye ağladığımı çözememekle birlikte kendimi engelleyemiyorum... sumakcığım gözün aydın rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebeğine inşallah bizede nasip olur bu günleri görmek sağlıkla sıhatle kucağımıza almak... geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?