2011 Aralık Anneleri

kan makattan gelmiş olmasın..biraz sonra yine bak bakalım canım..

Kızlar bız kacıyoruz mınnakın bır makına camasırı cıktı onları astım sımdı 2.yi atayım dunden beri 4makına etti Amma cok sey almısız yaawww Kısmetlı oglumun hedıyesıde geldı cok cok sagolsun sevenlerımız neysem cok konusmayımda gıdeyım ben daha utu yapılacak abavvv yandım ben opuldunuz hepınızzz

Canım hemoroıd fln varsa kan ordan da gelmıs olabılır panık yapma hemen az bıraz bekle sonra yınede doktorunu ara bence ne olur ne olmaz hayırlısı neyse o olsun tatlımm hakkında

annemle gideceğiz canım, valla ondan allah razı olsun 3 kardeşi hepimize yetişiyor, allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

canım dikkat et.eğer kan makattan değilse seninde doğumun başlıyor olabilir.

foruma girer girmez yeni bebişin haberini almak beni çok duygulandırdı niye ağladığımı çözememekle birlikte kendimi engelleyemiyorum... sumakcığım gözün aydın rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebeğine inşallah bizede nasip olur bu günleri görmek sağlıkla sıhatle kucağımıza almak... geçmiş olsun canım

Canım hemoroıd fln varsa kan ordan da gelmıs olabılır panık yapma hemen az bıraz bekle sonra yınede doktorunu ara bence ne olur ne olmaz hayırlısı neyse o olsun tatlımm hakkında

hemoroid yok canım ama sivilcedir belki diye düşünüyorum.. işyerindeyim o yüzden direk dr gidemem.. inşş bişey olmaz... sakin olmaya çalışıyorum ama karnımda ağrı var...

aynen ben de..bi posta ağladım..hele dün gece uyutmadı sıpam sabaha kadar doğum öykülerini okuyup okuyup ağladım...

Allah bize de miniklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah...

sumakcım Allah analı babalı büyütsün inşaalllahhhh
darısı başımıza hayırlısıyla kolay doğum versin her birimize RAbbim

ya ben nasıl bi insanım yaaa...çantamı suyum gelince hazırlıcam herhalde.....daha var daha erken diye diye 35 oldum yaa..annem salı geliyo..artık o gelene kadar çantayı yapıyım da azar işitmiyim di mi..

ya ben nasıl bi insanım yaaa...çantamı suyum gelince hazırlıcam herhalde.....daha var daha erken diye diye 35 oldum yaa..annem salı geliyo..artık o gelene kadar çantayı yapıyım da azar işitmiyim di mi..

benim çantam hazır ama bebişin çantası hazır değilllll
anneeeeeeee, panik yapmamak elde değil
bu hafta sonu hazırlayayım
ayy karnıma ağrılar giriyo walla, çoook yaklaştıııı

ayy bu ne güzel bi bebek maşallahhhhhh

yağmur durdu... ben bi pazara gideyimde geleyim... hala yemek yapmadım çünkü...

ne pişirsem acabaaaaaa....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…