ayy bu ne güzel bi bebek maşallahhhhhh
dr ararsam gel diyecek.. şimdi gidemem ki hazırlıksızım yaa.. böyle olmasın...
ben ben ne olur çok istiyorum herşeyim hazır bende 11.11.11 de doğurayım hemde sumakla sat larımız aynıydıayyy...sumak da kurtuldu iştee........
çok sevindim..Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.....sıra kimde bakalım??
MASAL bebişimiz 3000gr 49 cm olarak dogmuş merak edenlere duyurulur birde 37+0da dünyaya gelmiş oldu
Canım benimde 3-4 gündür hareketleri çok canımı yakıyor.Alttan ayrı acıtıyor,üstten kaburgamı ayrı zorluyor,geceleri kaskatı oluyor karnım,senin gibi bende bu kasılmamıdır sancımıdır,şimdi nst ye girsem acaba sancımı çıkar bu ağrılar die düşünüyorum.Bugün nst ye giricem bakalım,doktorada sorucam bu kasılma gibi hareketler normal mi die.Cevabını sanada yazarım canım.
Tamam canım benım kontrolum onumuzdekı hafta bende merak edıyorum doktordan gelınce benıde bılgılendırrısen sevınırımmm ne guzel bugun mınnakını goreceksın
Ayy canım bende oyle dıyorum sanırım artık sıgamıyorlar yerlerıne ondan canım acıyor dıyorum bazende ılk bebegım oldugu ıcın cahıllıkten kasılma mı tehlıkelı bırsey mı dıye dusunmekten alamıyorum kendımı :18: benımde genelde gögüs altımda hareketleri çok can yakıcı alttanda bazen gıdıklar gibi hareketler oluyorne yapacagını sasırdı zavallıcık
Kızlarrrrr sumaga mesaj attım demiştim ya baktım cevap gelmeyince arayayım dedim şimdi konuştum veeeeeeeeeeeeee
masal prensesimiz dogmuşşşşşşşşşşş
Dünkü gelen şey nişanmış ve akşama dogru suyuda gelmiş sabah 7bucuk gibi normal dogumla kızına kavuşmuş
herkese cok selamı varrrr
4. Bebişimizde sırasını aldı kısmet 5. Ye inş
teşekkürler teyzesi ablamın kızı dünyam meleğim herşeyim o benim rabbimin bize armağanı inşallah benim bebeğimde ablasına benzer maviş maviş :=)))) anne baba esmerken nasıl olacak onuda bilemiyorum
canım ya beşinci sen mi olcan acaba? azcık daha sıksa minnakın dişini. biraz erken geliyo bu bebikler yaw..hadi hayırlısı bizi habersiz bırakmaya kızlar az önce wc deydim kağıda silerken çok çok az kan gördüm çok panik yaptım şimdi... dün akşam biraz acı vardı alt tarafta sanki tahriş olmuş gibiydi.. acaba onun kanımı yoksa nişan mı anlamadım şimdi...
yarın dr gideceğim için aramıyorum dr.. arasam gel diyecek.. iş yerindeyim hazırlıksızım.. kızım çok hareketli bugün... inşş doğum belirtisi değildir... daha erken yaa...
ama kaç gündür tuhaf ağrılarım vardı... üff bişey olmadan eve gitsem hazırlanabilsem bari...
inanmıyorum yaa ne güzel bir tarihte doğdu masal bebek
sumakcım allah analı babalı büyütsün
yalnız ben korkmaya başladım kızlar ben henüz hazır değilim yani herşeyim hazır (bir tek terliğim kaldı)ama psikolojik olarak hazır değilim:18::18::18::18::18::18:
yaaaa ben doğurmaktan vazgeçtiiimmmm böyle iyiyiz biz yaaa ayyy ya bir de normal gelmeye kalkarsa ben sezeryan olacam ya offff sıkıntı bastı beni
Kızlarrrrr sumaga mesaj attım demiştim ya baktım cevap gelmeyince arayayım dedim şimdi konuştum veeeeeeeeeeeeee
masal prensesimiz dogmuşşşşşşşşşşş
Dünkü gelen şey nişanmış ve akşama dogru suyuda gelmiş sabah 7bucuk gibi normal dogumla kızına kavuşmuş
herkese cok selamı varrrr
4. Bebişimizde sırasını aldı kısmet 5. Ye inş
inanmıyorum yaa ne güzel bir tarihte doğdu masal bebek
sumakcım allah analı babalı büyütsün
yalnız ben korkmaya başladım kızlar ben henüz hazır değilim yani herşeyim hazır (bir tek terliğim kaldı)ama psikolojik olarak hazır değilim:18::18::18::18::18::18:
yaaaa ben doğurmaktan vazgeçtiiimmmm böyle iyiyiz biz yaaa ayyy ya bir de normal gelmeye kalkarsa ben sezeryan olacam ya offff sıkıntı bastı beni
canım ya beşinci sen mi olcan acaba? azcık daha sıksa minnakın dişini. biraz erken geliyo bu bebikler yaw..hadi hayırlısı bizi habersiz bırakma
canım senin de az kaldı ne güzelll. kaldı 12 gün. ben 12 gün sonra kızıma kavuşacak olsam ve bunu bilsem sıkıntıdan heyecandan doğururum
ay derya naptıki acaba. anteplere kadar ulaştı ama doğurmuş olmasın hemencikyasmin de doğurmuş olabilir. nihalla da doğuracak olabilir. halimem de doğuracak olabilir. anammmmm heycandan ölcem. şu doğuranlar bi fırsatını bulup bi anlatsalar da doğumdan böyle korkmasak dimi ama. yada korkmaya devam etsek
Ayy cnm baktım şimdi senin çizelgeye de, bayağı yaklaşmışsın sen beklenen güne
Yarın bize de hbr ver, yine aynı doktorun çatı kontrolü falan mı yapck yoksa, nsl belli olacak doğum şeklin?
kızlaarrrrrrrr.... biz geldikkkk
çok şükür herşey yolundaymış. sezeryan olucam çok büyük ihtimalle.
biliyorum normal doğum isteyenler bana kızacaktır ama kendime özel sebeplerim var.
sakın acısından falan korktuğumu düşünmeyin, tamamen farklı sebepler...
her neyse;gelişimi iyi dedi doktorum. maşallah deyin teyzeleri.inanın o kadar çok korktum ki son günlerde bu haberlere çok ihtiyacım vardı... ha bu arada 4 aralık diye konuştuk sezeryan tarihini ama o kadar dayanır mı bilemem artık:) babamızın doğum tarihi de 30 kasım. belki o gün de olabilir dedi doktorumuz. 10 gün sonra yine randevum var. o zaman kesinleşir inşallah.
ishal konusunda da ilaca devam et dedi. idrarda ki pembelik de aşırı ishalden idrara karışmıştır dedi. bol bol su içmeye devam. calsiyumu da içme bi hafta daha dedi...
bizden haberler bu kadar. merak eden, ilgilenen herkese çok tşk ederim.
sağlıcakla kalın...
biliyorum normal doğum isteyenler bana kızacaktır ama kendime özel sebeplerim var.
her neyse;gelişimi iyi dedi doktorum. maşallah deyin teyzeleri.inanın o kadar çok korktum ki son günlerde bu haberlere çok ihtiyacım vardı... ha bu arada 4 aralık diye konuştuk sezeryan tarihini ama o kadar dayanır mı bilemem artık:) babamızın doğum tarihi de 30 kasım. belki o gün de olabilir dedi doktorumuz. 10 gün sonra yine randevum var. o zaman kesinleşir inşallah.
ishal konusunda da ilaca devam et dedi. idrarda ki pembelik de aşırı ishalden idrara karışmıştır dedi. bol bol su içmeye devam. calsiyumu da içme bi hafta daha dedi...
sağlıcakla kalın...
sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?