2011 Aralık Anneleri

dr ararsam gel diyecek.. şimdi gidemem ki hazırlıksızım yaa.. böyle olmasın...

cnm gelecekse dinlemez hazırlık falan sen bi dr git bence ama bendede olmuştu heveslendim ama bişey yok korkma yani ilişki falan olduysa bu aralar ondanda olabilir orda kan damarları çok yoğun bu aralar hassaslar yani

ayyy...sumak da kurtuldu iştee........

çok sevindim..Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.....sıra kimde bakalım??
ben ben ne olur çok istiyorum herşeyim hazır bende 11.11.11 de doğurayım hemde sumakla sat larımız aynıydı

MASAL bebişimiz 3000gr 49 cm olarak dogmuş merak edenlere duyurulur birde 37+0da dünyaya gelmiş oldu

maşallah prensesimize hoş geldi sefa getirdi sumakkkkk tebrikler Allah analı babalı büyütsün

cnm bende bekliyorum cevabını her akşam sabaha doğururum diyom kasılmadan uyuyamıyorum sabaha bişeyim kalmıyo

aynı benim yaramaz oğlum

ya kızlar bide farkındaysanız çoğumuz yok çatım ağrıyo yok alta baskı yapıo diyoduk ben sumakta hatırlamıyorum böyle belirtiler hatta sumak için 40+larda doğurur diye bile düşünmüştüm aama belli olmuyomuş demekki

çokkkk güzel bir haber bu sumak arkadaşımız adına çok sevindim, ne güzel yaaa inşallah bizlerde yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz

ben bugün bir çalışıyorum görmeniz lazım baktım ki doğumlar başladı bende bugün 36.haftaya girdim normalde bu hafta fazla çalışmıcaktım ama görseniz tıkır tıkır işbaşındayım hehehehehe korktum yawwwww hastane çantamda küçük gelmişti akşam valize doldurıyım herşeyi ne olcamız belli olmuyo:18::18::18::18::18::18:

inanmıyorum yaa ne güzel bir tarihte doğdu masal bebek
sumakcım allah analı babalı büyütsün
yalnız ben korkmaya başladım kızlar ben henüz hazır değilim yani herşeyim hazır (bir tek terliğim kaldı )ama psikolojik olarak hazır değilim:18::18::18::18::18::18:
yaaaa ben doğurmaktan vazgeçtiiimmmm böyle iyiyiz biz yaaa ayyy ya bir de normal gelmeye kalkarsa ben sezeryan olacam ya offff sıkıntı bastı beni

Son düzenleme:
canım ya beşinci sen mi olcan acaba? azcık daha sıksa minnakın dişini. biraz erken geliyo bu bebikler yaw..hadi hayırlısı bizi habersiz bırakma

canım senin de az kaldı ne güzelll. kaldı 12 gün. ben 12 gün sonra kızıma kavuşacak olsam ve bunu bilsem sıkıntıdan heyecandan doğururum
ay derya naptıki acaba. anteplere kadar ulaştı ama doğurmuş olmasın hemencik yasmin de doğurmuş olabilir. nihalla da doğuracak olabilir. halimem de doğuracak olabilir. anammmmm heycandan ölcem. şu doğuranlar bi fırsatını bulup bi anlatsalar da doğumdan böyle korkmasak dimi ama. yada korkmaya devam etsek

Ay cok sevindim sumak adina saglikla evladina kavusmus ne guzel.Darasi bizlerin basina insallah

ayyy evet canım yaa, arkadaşlarımız biran önce sağlıkla toparlanır da inşallah, anılarını dinleriz onlardan
ben de çok merak ediyorummmm

ya hastayım ortalıkta görünmüyorum diye doğuran doğuranao değilde ben bu haberleri aldıkça kalpten gidicem zannımca ayyy ne zormuş en son doğuracak olmakhepimizi RABBİM tek nefeste kurtarsın inş ben yine kaçıyorum kendinize iyi bakın kızlar

Ayy cnm baktım şimdi senin çizelgeye de, bayağı yaklaşmışsın sen beklenen güne
Yarın bize de hbr ver, yine aynı doktorun çatı kontrolü falan mı yapck yoksa, nsl belli olacak doğum şeklin?

slm canımmm evet banada çok az kaldı bugun gıttık kontrole,başı halen aşağıya donmemış sezeryan dıyo,her hafta gıtcem artık.nstye 2 hafta sonra dedı,zaten doğgurcam ozaman dedım bende :))) normalde 5 haftam varmış daha ama 3 haftaya alırız dedı bılmıyorumkı artık nolcak haftaya dahada netleşir herlade...durumlar boyle çatı kontrolu yok bende yırttımmm :)))))

kızlaarrrrrrrr.... biz geldikkkk
çok şükür herşey yolundaymış. sezeryan olucam çok büyük ihtimalle.
biliyorum normal doğum isteyenler bana kızacaktır ama kendime özel sebeplerim var.
sakın acısından falan korktuğumu düşünmeyin, tamamen farklı sebepler...
her neyse;gelişimi iyi dedi doktorum. maşallah deyin teyzeleri. inanın o kadar çok korktum ki son günlerde bu haberlere çok ihtiyacım vardı...
ha bu arada 4 aralık diye konuştuk sezeryan tarihini ama o kadar dayanır mı bilemem artık:) babamızın doğum tarihi de 30 kasım. belki o gün de olabilir dedi doktorumuz. 10 gün sonra yine randevum var. o zaman kesinleşir inşallah.
ishal konusunda da ilaca devam et dedi. idrarda ki pembelik de aşırı ishalden idrara karışmıştır dedi. bol bol su içmeye devam. calsiyumu da içme bi hafta daha dedi...
bizden haberler bu kadar. merak eden, ilgilenen herkese çok tşk ederim.
sağlıcakla kalın...

gözün aydın canım...bak herşey yolundaymış ne güzel..herkesin doğum tercihi kendine..sezaryan isteyen korkak,normal isteyen cengaver değil bence..
bana kalsa ben de sezaryan istiyorum..ama acıdan korktuğum için değil asla...beceremicem bebek strese giricek,kalp atışı yavaşlıcak şudur budur..bunlardan korkuyorum..ve bizim hastanede herkese önce bi 5 saat sancıyı çektiriyolar sonra yok bu olmucak sezaryana alalım diyolar..her iki doğumu da yaşıyosun anlayacağın..
Allah herkese hayırlısını versin..

hoşgeldınnn ne guzel haberlerle geldınnnn..maşallahhhhhh bebişine benımde normalde aralık ama kasım sonu gelcek bebişimiz galıba bende sezeryan olucam hayırlısı olsunda sağlıklı olsunlarda tel sezeryan olsunlar napalım dımı

canım hoşgeldin iyi haberlerle gelmişsin maşallah kuzuna. kaç kilo olmuş minnoşun bu arada ben de şimdiye kadar normal isteyen ve savunan biri olarak artık sezeryana daha sıcak bakıyorum neden derseniz pelin gibi düşünüyorum. ya uzun sürerse ve bebeğin kalp atışları zayıflarsa ya bebek strese girerse veya kolundaki sinirler ezilirse diye. bizim tanıdığımız iki kişi var ikisinin çocuğu da normal doğum esnasında doktorlar kolundan çekerken kolundaki sinirleri ezmişler. şimdi 4-5 yaşındaki bıcırlar fizik tedaviye gidiyorlar, kolları az hareket ediyor. bakınca sanki özürlü gibi duruyolar. çok üzülüyorum ve korkuyorum:18::18::18:

Hiç beklemydum Ayşegülden ben,öyle şaşkınım ki...dün nişanmı değilmi derken bugün gelmiş prensesimiz çok şükür...darısı sıradakinin başına inş :)) bu arada sesi çıkmayan arkadaşlardan da haber almaya çalışalım yaa,,onlardanda doğum haberlei duyabiliriz heran...yasmin,olbey gbi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…