2011 Aralık Anneleri

Cnm bu bebeğin sağlıklı olduğunu belirtir mi acaba? Nerdeyse 2 hafta oldu doktora gitmeyeli çok merak ediyorum.

canim sen kendini nasil hisedersen hamilelik surecinde oyle gecer bebeginin kisiligide oyle olur sen nasilsan bebisinde oyle olur stresi birakin biraz ya eger cok anormal bisiy oldugunda yuce rabbim sinyalini cokdan veriyor benim ilk gebeligimde 4 aylikken suttum gelmeye baslamisdi fazla calsiyum aliyorsan ondandir iyidir bebisin merak etme hep bebisinle konus artik herseyi algilayabiliyorlar cinsiyetleride belirleniyor erkeklerse organlari oluyor ama burda 5 aylikken soyluyorlar neyseeeee

yasmin kizzzzzzzzzz sana KOCAMAN bir masallahhhhhh

valla bende çok korkuyorum yazıları okudukça iyimidir kötümüdür herşey yolundamıdır. Rutin gebelik tahlillerim yapıldı bugün sonuçlarını aldım yarın doktora göstericem iyi gibi sonuçları bakalım ama yinede korkuyorum

kızlaarrrr herkese merhabaaa iki gündür giremiyorum siteye aklım hep burda bagımlılık yaptı valla yaww kızlar bu bendeki hal nedir ya uyku tulumu gibi sürekli yatıyorum napıcagımı bilemedim saat 11e dogru kalktım zaten kahvaltı yaptım derken tv karsısında uyumusum yarım saat oldu uyanalı tebrıkler bana daha ne yemek var evde ne de ev toplu ne olacak bu işin sonu varmı benim gibi başka uyku tulumu

ben kızıma hamileyken çok uyumuştum.bundada sabah erkenden uyanıyorum.annemde bende çok uyumuş.

sütün erken gelebilir.benim ilk bebeğimde hamileyken sütüm gelmişti.eğer gelirse sıkma erken doğum olmasın.doktorum.böyle demişti

ben kızıma hamileyken çok uyumuştum.bundada sabah erkenden uyanıyorum.annemde bende çok uyumuş.

ayyy keşke bende erkenden uyanabilsem ama nerdeee geç uyanınca gün bitiyor sanki hemen ne iş yapılıyor ne güç arayan herkesde aman fazla iş yapma 3ay çok önemli deyince bende gaza geliyorum temelli uyuyorum yoksa kız oldugunun belirtisi mi acaba bak umutlandım şimdi şaka bir tarafa Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize aminnnn

Kızlar dr bu gün 5+5 günlük hamilesin dedi ki bu benim hesabımdan 3 hafta eksik. 5 gün önce de 4+4 demişti bhcg de 18500 den 33600 e çıkmış dr buna da normal diyor. Çok pozitif bir dr'um var ben pek ümitli değilim ama umarım o haklı çıkar.

selam ben geldim

ctesi günü akşam iş çıkışı dr. gittik alttan baktırdım bebişimin kalp atışlarının gördük (6+4 dedi)ama kahve rengi lekeler oluyordu pazar günü akşama doğru kanama oldu dr. aradım progestan kullanmamı söyledi bu sabah yine biraz vardı işe gittim kendimi çok kötü hissediyordum duramadım ve 7 gün rapor aldım.... Dua edin bize teyzeleri bebişime bişi olmasın

birde hiç test filan yapmadı ultrasonlada bakmadı sadece istirahat et kanaman artarsa düşük tehlikesi var demektir o zaman gel dedi sizde normalmi test filan yapmaması...

bende ilk bebekte çok uyuyodum o herkesin rüyasına çıkmıştı kız olarak bunda belirtiler biraz değişik ama Allah hayırlısını versin ilk bebeğimiz olcak inş bizim hiç farketmez yani

canım doktorunun seni hemen görmesi gerekir diye biliyorum ben.başka bi doktora daha görün istersen.ben kızımda lekelenme oldu diye hastaneye yattım.doktorun hasta takibi çok önemli.geçmiş olsun.inş.bebişin iyidir canım

bende ilk bebekte çok uyuyodum o herkesin rüyasına çıkmıştı kız olarak bunda belirtiler biraz değişik ama Allah hayırlısını versin ilk bebeğimiz olcak inş bizim hiç farketmez yani

tabi ki orası öyle canım Allah hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin inşallahh bu sürekli uyku işi biraz sinirimi bozduda bir sorayım dedim acaba benim gibisi varmı diye

merhaba bu gün doktora gittim ve bebeğimin kalp atışını duydum
çok sükür kafamdaki kuşkular sona erdi
inşaallah bundan sonrasıda kolay gecer
Allah herkezin gönlüne göre versin kolay rahat hamilelikler

canım bencede bu işte bir anormallik var ctesi bebişi gördük kan tahlili verdi( hepatit ) pazar sonucu gösterdik biraz lekelenme var dedim progestan yazdı eve geldim akşam kanamaya çevirdi çok değil ama aradım gelmem gerekiyormu dedim hapını kullan yapıcak birşey yok dedi çok kanaman olursada düşük olma ihtimali olur o zaman gel dedi. Bu sabah gittim rapor almak için başka dr. vardı ona söyledim o da bakmadı direk rapor verdi sormadı bile ne kadar kanaman oldu diye test filan da vermedi napayım ben birde özel hast. göya...

birde bebişlerin kalp atışını duyduk yazıyorsunuz ya bende gerçekten duyuluyor sandım ama dr. sadece ulrasonla baktığında bak hareket ediyor kalbi atıyor dedi ben mi yanlış anlamışım gerçekten sadece görünüyormu yoksa duyuyormusunuzda?

merhaba bu gün doktora gittim ve bebeğimin kalp atışını duydum
çok sükür kafamdaki kuşkular sona erdi
inşaallah bundan sonrasıda kolay gecer
Allah herkezin gönlüne göre versin kolay rahat hamilelikler

ayyy canımmm gözün aydın çok sevindim senin adına darısı bizlere olsunn maşallah sana ve bebişinee benim daha 2haftam var kalp atışını duymak için hiç geçmek bilmiyor sanki yaww nasıl geçecek iki hafta bilmiyorum :44:

canım korkma eğer cok miktarda kanama yoksa üzülme
kızımda bendede öyle oldu ve gercektende progesteron kullanmaktan baska yapılacak bir şey yok
bol bol dinlen bol bol sıvı iç
bir süre sonra gecer inşaallah
benim kuzenim 5 ay devam eden bir kanama sonucunda bir erkek bebek sahibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…