2011 Aralık Anneleri

arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama bişey sorucam sonda ve lavman her iki dogum seklindede kullanılıyo mu. ben dogumdan cok bunlardan korkuyorum ya :18:

valla deryadan ses yok sanırım. mesaj atmıştım bayramda ama geri dönmedi... inşallah iyidir...

arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama bişey sorucam sonda ve lavman her iki dogum seklindede kullanılıyo mu. ben dogumdan cok bunlardan korkuyorum ya :18:

normali bilmiyorum ama sezeryanda varrrr :18:

Valla canim ben sabaha dogru gittigim icin hastaneye yani tamamen ac oldugum yapilmadi.Ama zaten burdaki hastanelerde yapilmiyo diye biliyorum.Neden yapiliyo hakket bilen varsa yazsin.Burda tuvaletin gelse bile ikinma aninda falan kesinlikle rahatlikla yap sorun degil utanma diyorlar.Cok var burda dogumda buyuk tuvaletini yapan.Hemsire ve ebeler sen utansan bile yap cekinme diyorlar.Bu sonda ve lavman dogumda bu tur durumlar olmasin diyemi yapiliyo ?

ya benim dogumum büyük bi ihtimalle sezeryan olucak lavmanı pek bilmiyorum ama sondanın cok acı verdiğini duydum bu yüzden çok korkuyorum epidural sezeryan olucam en az 4 saat sonda ayaga kalkılabiliyomuş acaba o bi kaç saat için sonda yerine hasta beziyle falan idare edilemez mi ya:18:

Epidural sezaryan olucaksan,ameliyathanede uyuşturulduktan sonra taksınlar sondanı.Acı hissetmezsin.Lavmanda zaten korkulcak bişey yok,su verirlerken acımıyo hiçbiyerin,sonrada tuvalete çıkıyosun zaten.

Doğum olunca nasıl haber alıyosunuz kızlar?

Ben kımseyı tanmıyorum ?

cnm facede belgeler yazan yere tıkla orda iletişim bilgileri yazıyor ve numaralar kayıtlı ordan bakabılırsın

Kızlar ıcımden bır ses yasmınde dogum yaptı dıyor hıc bu kadar uzun sure gırmemezlık yapmazdı :18::18:

ayy o ses bende de var ama nosu yok yasemının aramaya sankim oda dogurdu gibi:)

ayy nihalcim bak heyecanlandım şimdi genelde böyle yazıp cıkan arkadaşlar ertesi gün dogum yapıyor:))) inş hayırlısı olur senin içinde merakta bırakma bizi..

ayy dönmemiş mi benimkide hala dönmedi sanırsam ama son gününe kadar umutluyum ben dönecek inş kızım:18::18:hayırlısı olsun cnm senin içinde..

halimem sevindim herşeyin yolunda olmasına rahatlarsın artık inş dogum şekli içinde hayırlısı olsun diyeyim cnm

cnm eşi yetişmiş gece yanındaymış hastaneye giderlerken bugunde yanındaydı:)

maşallah cnm bebişe hayırlı zamanda kavuşursun inş sende

cnm benim önceki dogumlarım hiç kolay olmamasına ragmen ben yinede normal istiyorum ve bende sezeryandan cok korkanlardanım:18::18::18:inş kızım dönerde sezeryan olmak zorunda kalmam öyle birşey olacak olursam cok aglarım heralde

lavman normal dogumda yapılıyor ama sonda takılmıyor sezeryanda sanırım takılıyor

selam
kizlarrrrrr
sezeryan normal fark etmiyor aslinda onemli olan bebeklerin saglikli olmasi ama
gebelik normal bir olay VE NORMAL sekilde tamamlanmasi en dogrusu.

destina (fatma) facede gördüm de merak ettim sorayım bi dedim senin çubuk köyünde ne işin var kız resimlerini gördüm

desene benim doktor tam senlikmiş çünkü benimki normal olmasını çok istiyordu.benim gittiğim hastanede normal sezeryan fiyatı farketmiyor zaten belki o yüzdendir bilemiyorum amaann neyse sezeryan ya da normal allah herkese istediği gibi sağlıklı doğum versin

herkese hayırlı akşamlar biz geldikk
nasılsınız bakalım tatlı bebişlerin tatlı annişleri
bayramdan bu yana giremedim eee haliyle geçmişte biraz kabarmış bu yüzden kusura bakmayın okuyamadım umarım herkes iyidir yaramaz bi durum yoktur inşallah
bu arada bi tek aralık anneleri doğum listesine baktım veee çooook şaşırdım
3. bebiş gelmiş 4. bebiş te gelmiş çok sevindim Allah her iki bebişimize de sağlık sıhhat uzun ömürler versin anneleri babalarıyla birlikte inşalllah darısı bizlerin başına olsun SAREyi de SUMAK ı da tebrik ediyorum

destina (fatma) facede gördüm de merak ettim sorayım bi dedim senin çubuk köyünde ne işin var kız resimlerini gördüm

cnm biz mart ayında evlilik yıldönümümüzde eşimle haftasonu sapanca-göynük-taraklı-mudurnu-abant gezisi yapmıştık ozaman gitmiştik kızımada ozaman hamile kalmışım:))

cnm biz mart ayında evlilik yıldönümümüzde eşimle haftasonu sapanca-göynük-taraklı-mudurnu-abant gezisi yapmıştık ozaman gitmiştik kızımada ozaman hamile kalmışım:))

anladm annem göynüğün çubuk köyünden de oyüzden sordum ama çok güzel bi gezi yapmışsınız walla sapancada süper bize yakın bende sakaryada oturuyorum bu arada sat larımız aynı bakalım hangimiz önce doğuracağız face den numaranı aldım

göynük cok görmek istediğimiz bir yerdi bir gece konakladık orda cubuk gölü ve köyüde cok güzel kendi halinde sakin huzurlu bir yer..annen şanslı:)

güzel bir gezi olmuştu bizim içinde o gezinin hatırası oldu bu kızımda:))bundan sonra 3cocugu biyere bırakıp öyle eşimle başbaşa cıkıp gezebilirmiyiz bilmiyom son gezimiz gibi oldu biraz:)))

bende noları kaydettim hep bakalım hayırlısı cnm bekliyoruz

bende bebişin bütün herşeyini yıkadım yarısı kurudu ütüledim diğer yarısıda kurusun artık çantamıda hazırlamam lazım 1 haftaya hazırlarım çantamıda..ewet hazırlıklar bi yandan doğum telaşları bi yandan offf çok sıkıntılı ama bi okadarda heyecanlı zamanlardayız..ben 40 haftayı göremem diye tahmin ediyorum 3 gündür adet sancısı gibi sancılar gelip gidiyo düzensiz ama günde 5 kez filan oluyor sanırım yalancı sancılar :18:

Sumakcım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin....

Kızlar nihalladan ses çıkmadı, sumakın da böyle olmuştu, yarına onun haberi de gelirse şaşmam...

haklısın canım sana da kolay gelsin bende de bütün hazırlıklar bitmiş durumunda bundan sonra oğluşumu bekliyoruz hayırlısıyla:))

canım bende de sancılar başladı ama inşallah zamanında gelir bundan sonra ki bebişler baştaki bıdıklar biraz aceleci çıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…