2011 Aralık Anneleri

kızlar bişi soecam hastane çıkış takımlarının içinde patikli uzun kollu tüm tulumlardan varmı sizin...

hastanede ilk onu giydiriyorlarmış diye duydum ama doğrumu?

iç zıbın uzun kollu önden çıtçıtlı bady ve patikli tek alt giydiriliyor diyor satıcılarda kime inancağımı şaşırdım valla

tam olarak nasıl bişey bu sancı neye benziyor...

annem almış bana 2 takım hastane çıkışı ikisinde de var

canım bende 2 hastane çıkışı koydum onların içinde tüm tulum yok ama ben ayriyeten tüm tulum koydum

canım bazen adet sancıları gibi ara ara oluyo bazende kasıklarıma bişeyler saplanıyomuş gibi çok acı veriyo ama fazla sürmüyo Allahtan...

ewet benmde sanki adet olmuşum gibi kasıklarımda ağrı oluyor ama 1 dk filan sürüyo geçiyo böle anlık bişey bende anlamadım başlarda önemsemedim ama baktımki hergün 4-5 kez oluyo heee dedim bunlar yalancı sancılar doğuma hazırlık war walla ben 38 de doğurmak istiyorum

nihalla dan haber var mı doğurdu mu yoksa

nihale mesaj attım nasılsın diye sancısı varmış ama yarın doktora gidecek diye bu akşamdan gitmemiş yarın gidince haber veririm dedi şuan için birşey yok yarın belli olacak sanırım

ben daha yıkamadım çantamda hazır deil önümüzdeki haftaya inş başlıyacam..benim önceki dogumlarım hep 42 .haftamda oldugu için rahatım sanırım:))

kızlar bugün aktardan lohusa baharı diye bir karışım aldım. sütü arttırıyormuş lohusa şerbeti olarak da kullanılıyor dedi satıcı
umarım işe yarar
bu arada ben ayrıca hastane çıkışı almamıştım çok fazla alt üst takım zıbın ve tulum var diye ama içimde kalmıştı alsam mı diye düşünüyordum hala
dün görümcem aradı seni rüyamda gördüm hastane çıkışım yok diyordun dedi ve alıp gönderecekmiş çok sevindim yaaa
destina yaptıkların bitti mi merak ediyorum resim istiyorum

O adet sancisi gibi sancilar bende yaklasik 2 haftadir var.Ozellikle geceleri oluyo.Gunduzde oluyo ama kosturmaktan pek anliyamiyorum.Hatta o agrilarla birlikte bebekte kasilmada oluyo.Ve ben kesin bunlar sanci dedim.Nts ye girdik baktik yok sanci falan.Daha dogrusu varda gercek sanci sayilmazmis.Yani duzenli olmadimi sanci demiyorlar.O yuzden telas etmeyin bende ki sanci degilse sizdeki hic degildir.Cunku bildiginiz adet agrisi gibi oluyo bacaklarim sizliyordu.Ama degilmis cok sasirdim bende ama degilmis iste

benim bebiş dönmediği için hala doğum şeklimiz belli değil ama normal olmasını istiyorum ama normal olabilmesi için kendime hala uygun bi doktor bulamadım gazi üni. hastanesine gidiyorum proflar normal doğuma girmiyormuş....

kendime asistanda olsa doğumuma girecek bi doktor bulup onunla öncesinden tanışmak istiyıorum korkularımı paylaşmak istiyorum... pazartesi kontrolümüz var bakalım araştırıcam

cnm uyku seti takımım ve alt açma takımım bitti çok şükür bakim bu akşam fotolarsam koyarım inş..

fatma bence sende artık ufaktan başla bu kez 42 haftayı göremeyebilirsin cnm

haklısın cnm zaten artık bende bunda okadar beklemek istemiyorum herkes gibi normal zamanda olsun ve kendim sancım gelip kızım süpriz yapsın istiyorum inş öylede olur..

tşkler cnm... bu fikrimden dolayı sen de kızdın bana içten içe di mi??? ama şartlar beni buna zorluyor yaaa (

aşk olsun halimem ben sana hiç kızabilirmiyim..bu senin en dogal tercihin ben herkesin tercihine saygı duyarım cnm hakkında hayırlısı olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…