haklısın canım sana da kolay gelsin bende de bütün hazırlıklar bitmiş durumunda bundan sonra oğluşumu bekliyoruz hayırlısıyla:))
canım bende de sancılar başladı ama inşallah zamanında gelir bundan sonra ki bebişler baştaki bıdıklar biraz aceleci çıktılar
kızlar bişi soecam hastane çıkış takımlarının içinde patikli uzun kollu tüm tulumlardan varmı sizin...
hastanede ilk onu giydiriyorlarmış diye duydum ama doğrumu?
iç zıbın uzun kollu önden çıtçıtlı bady ve patikli tek alt giydiriliyor diyor satıcılarda kime inancağımı şaşırdım valla
tam olarak nasıl bişey bu sancı neye benziyor...
canım bazen adet sancıları gibi ara ara oluyo bazende kasıklarıma bişeyler saplanıyomuş gibi çok acı veriyo ama fazla sürmüyo Allahtan...
kızlar bişi soecam hastane çıkış takımlarının içinde patikli uzun kollu tüm tulumlardan varmı sizin...
hastanede ilk onu giydiriyorlarmış diye duydum ama doğrumu?
iç zıbın uzun kollu önden çıtçıtlı bady ve patikli tek alt giydiriliyor diyor satıcılarda kime inancağımı şaşırdım valla
canım bazen adet sancıları gibi ara ara oluyo bazende kasıklarıma bişeyler saplanıyomuş gibi çok acı veriyo ama fazla sürmüyo Allahtan...
nihalla dan haber var mı doğurdu mu yoksa
bende bebişin bütün herşeyini yıkadım yarısı kurudu ütüledim diğer yarısıda kurusun artık çantamıda hazırlamam lazım 1 haftaya hazırlarım çantamıda..ewet hazırlıklar bi yandan doğum telaşları bi yandan offf çok sıkıntılı ama bi okadarda heyecanlı zamanlardayız..ben 40 haftayı göremem diye tahmin ediyorum 3 gündür adet sancısı gibi sancılar gelip gidiyo düzensiz ama günde 5 kez filan oluyor sanırım yalancı sancılar :18:
kaçıncı haftadasınız? tam olarak ne zaman başladı..
34+6 dayız canım yaklaşık 1 haftadır başladı ama 1 hafta içinde her gün olmadı sadece çok yorulduğum zamanlarda...
ewet benmde sanki adet olmuşum gibi kasıklarımda ağrı oluyor ama 1 dk filan sürüyo geçiyo böle anlık bişey bende anlamadım başlarda önemsemedim ama baktımki hergün 4-5 kez oluyo heee dedim bunlar yalancı sancılar doğuma hazırlık warwalla ben 38 de doğurmak istiyorum[/QUOTE
inşallah canım Allah hepimizin gönlününe göre versin bizim de sezeryan olucağı için 38. haftada olucak büyük bi ihtimalle
halimem sevindim herşeyin yolunda olmasına rahatlarsın artık inşdogum şekli içinde hayırlısı olsun diyeyim cnm
ewet benmde sanki adet olmuşum gibi kasıklarımda ağrı oluyor ama 1 dk filan sürüyo geçiyo böle anlık bişey bende anlamadım başlarda önemsemedim ama baktımki hergün 4-5 kez oluyo heee dedim bunlar yalancı sancılar doğuma hazırlık warwalla ben 38 de doğurmak istiyorum[/QUOTE
inşallah canım Allah hepimizin gönlününe göre versin bizim de sezeryan olucağı için 38. haftada olucak büyük bi ihtimalle
sezeryansa sen 39 görmessin çabuk kavuşacaksın bebişinee ohh ne güzell aman sağlıklı olsunlarda varsın 1-2 hafta geç doğsun
kızlar bugün aktardan lohusa baharı diye bir karışım aldım. sütü arttırıyormuş lohusa şerbeti olarak da kullanılıyor dedi satıcı
umarım işe yarar
bu arada ben ayrıca hastane çıkışı almamıştım çok fazla alt üst takım zıbın ve tulum var diye ama içimde kalmıştı alsam mı diye düşünüyordum hala
dün görümcem aradı seni rüyamda gördüm hastane çıkışım yok diyordun dedi ve alıp gönderecekmiş çok sevindim yaaa
destina yaptıkların bitti mi merak ediyorum resim istiyorum
fatma bence sende artık ufaktan başla bu kez 42 haftayı göremeyebilirsin cnm
tşkler cnm... bu fikrimden dolayı sen de kızdın bana içten içe di mi??? ama şartlar beni buna zorluyor yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?