2011 Aralık Anneleri

benimde bebiş dönmedi cnm ama son anına kadar umutluyum dönecek inş:) annem kız kardeşimi dogurmaya gittiğinde hastanede dönmüş bebek doktoruda son ana kadar hep dönecek demiş öylede olmuş bende pozitif düşüncemle döndürecem kızımı:))

doktor konusunda da inş gönlüne göre bulursun birini

O degilde simdi ne dusundum biliyormusunuz.Ne kimseyle cok samimiyetim var nede kimsede telefonum.Birgun pat diye dogurursam kimsenin haberi olmaz heralde.Zaten hastanede 6 gun durucam eve gelmem nete girmem derken benim bebek koca kiz olur

Kİzlar birsey sormam lazim size bebek indi dendikten sonra dogum ne zaman olabilir genelde

hepinize hayırlı geceler kızlar biz çıkıyoruz yarına bakalım yeni bi doğum haberi alıcak mıyız hadi hayırlısı...
öpüyoruz sizi hepiniz kendinize bebişlere iyi bakın

Son düzenleme:
O degilde simdi ne dusundum biliyormusunuz.Ne kimseyle cok samimiyetim var nede kimsede telefonum.Birgun pat diye dogurursam kimsenin haberi olmaz heralde.Zaten hastanede 6 gun durucam eve gelmem nete girmem derken benim bebek koca kiz olur

facebook kullanıyorsan ordaki gruba ekle numaranı ya da özelden birimize gönder böylece haberimiz olur cidden sen hastanede fazla duracakmışsın çok geç haberdar oluruz en kötü ihtimalle bir hafta görünmezsen doğum yaptığını anlarız :)))

Coook sevindim Rabbim anali babali buyutdun ins darisi bizlere ve tum hamisleree

Kİzlar birsey sormam lazim size bebek indi dendikten sonra dogum ne zaman olabilir genelde

Cnm bence inmesiyle erken yada yakin diye birsey yok benimde asagida bide bi arkadas dogumuma 3 gun var dedii normal dogum yapcakti karni bayaa asagidaydii ama nerdeyse gununi 10 gun gecti suni sanciyla aldilar prensesi :)

Buarada nasilsiniz kizlaaar ben reesmn psikopata bagladm :) cok duygusallastm yaa efe duvari karaliyo ben agliyorm tobe tobe anlam veremiyorm kendimee esimde dun senle konusulmuyoki dio direk kavga moduna girmek benle tartismak istiyosun diyo

Buarada nasilsiniz kizlaaar ben reesmn psikopata bagladm :) cok duygusallastm yaa efe duvari karaliyo ben agliyorm tobe tobe anlam veremiyorm kendimee esimde dun senle konusulmuyoki dio direk kavga moduna girmek benle tartismak istiyosun diyo

işte ben :)) aynen canım ya bende psikopat oldum. zaten birazcık vardı iice coştum :))
kociş doğurda rahatlayalım diyo

topiğin 4. bebişi çok güzel bir tarihte nokta koymuş maşallah darısı bizlerin başına...
rabbim masal kızımızı analı babalı büyütsün inşallah.. vatana milllete hayırlı bir evlat olsun umarım..
sumakın haberini alan herkezin paçası tutuşmuş benim gibi nedense benimde bebişin çantası hazırda benim çantam hazır değil bu hafta halledeyim artık onuda geldi gelecek bu sıpalar zamanlarını beklemiyorlar...

uyusunda büyüsün ninniiiiiiiiiiiiiiiii
ya bu kız ninniden anlamıyor habire tekmeliyor biri bu saatte uyuması gerektiğini öğretmeli bu bebişlere yandık vallaaaaa :18:

bu saatte ne işin var buralarda diyeceksiniz haklısınız:18:

midemi üşütmüşüm.. zaten kaynıyordu bi acayip oldu.. nane limon kaynattım bi onu yudumluyorum bi topiği okuyorum... herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar sumak canım masalımız hoşgelmiş
bayram çok kötü geçti eşimde bende rahatsızlandık ve evden dışarı çıkamadık hastane hariç eşimin şiddetli burun kanamaları oldu 4 gün geçmedi ilaçlı tampon yaptılar gece gündüz hastaneye gittik bende şifamı aldım nezle grip ne varsa aldım bugün kontrolüm vardı haftaya erteledik çok fenayım :2:

sorma ya..

normal doğumu o kadar çok istiyorum ki.. rüyalarımda bile doğuruyorum hep...dua ediyorum: Allahım çok ıkınıp gözüme zarar vermeden oğlum çıkıverse diye... en büyük hayalim bu... mesela farketmeden tüm gün evde sancı çekeceğim, sonra bir gideceğiz, "aaa 9 cm açılmış" 2 ıkınınacağım, çok zorlamadan oğlum geliverecek....

olmaz mıııı

ben hemşirelerin giydiğinden aldım. lavaboda falan ıslansa iki dakikada yıkarsın

çok geçmiş olsun canım. eşin doğum nedeniyle çok stres yapmış olabilir hatta bunu kendi bile farketmemiş olabilir..

benimki de demin aradı. üşütmüş. hiç bakmıyorsun diye takılıyor... 1500 km den şifa olamam kii

cennetimsin geçmiş olsun cnm..
türkmengelini hayalindeki doğumu yapman duasıyla canım :))))

nasılsınz bakalım?haftasonu ya gene pek kimsecikler yok...ben bugün oğluşun uyku setlerini yıkayacağm inş bozulmazlar makineye atıcam çünkü...bikaç da battaniyemiz var yıkancak,,gittikçe kendimi doğuma yaklaşmş hissedyrm,,son hazırlıklarıda tamamlayayım inş...

yok canım damar çatlaması oluşmuş eşim kalp rahatsızı ve corasprin kullanıyor o yüzden kanama durmadı hewrşey hazır doğum için hastane doktor eşyalarım çantam oğlumun çantası eksik yok sadece oğlum gelecek o kadar

teşakkürler canım

efecim maalesef hepimizde durum böyle..hormonlar neye uğradığını şaşmış durumda,,sen mümkün olduğnca kendini strese sokma,,az kaldı zaten şurda..sabrediversin çevremeizdekiler

geçmiş olsun cnm...en ii çözüm nane limon..içmişsin sende ..inş fayda bulmşsundur...

Gecmis olsun kizlar aman en tehkikelisi ates son haftalarda atesinizin 38 i gecmesini beklemeyin mutlaka onlem alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…