benim bebiş dönmediği için hala doğum şeklimiz belli değil ama normal olmasını istiyorum ama normal olabilmesi için kendime hala uygun bi doktor bulamadım gazi üni. hastanesine gidiyorum proflar normal doğuma girmiyormuş....
kendime asistanda olsa doğumuma girecek bi doktor bulup onunla öncesinden tanışmak istiyıorum korkularımı paylaşmak istiyorum... pazartesi kontrolümüz var bakalım araştırıcam
haklısın canım hepimiz sağ selamet kavuşuşalım da kuzucuklarımızda ha 1 hafta erken ha 1 hafta geç...sezeryansa sen 39 görmessin çabuk kavuşacaksın bebişinee ohh ne güzell aman sağlıklı olsunlarda varsın 1-2 hafta geç doğsun
cnm ya... 38 hafta derken 37+0 ile 37+6 arasından mı bahsediyorsun???
canım 38 + larda büyük ihtimalle...
O degilde simdi ne dusundum biliyormusunuz.Ne kimseyle cok samimiyetim var nede kimsede telefonum.Birgun pat diye dogurursam kimsenin haberi olmaz heralde.Zaten hastanede 6 gun durucam eve gelmem nete girmem derken benim bebek koca kiz olur
Kızlarrrrr sumaga mesaj attım demiştim ya baktım cevap gelmeyince arayayım dedim şimdi konuştum veeeeeeeeeeeeee
masal prensesimiz dogmuşşşşşşşşşşş
Dünkü gelen şey nişanmış ve akşama dogru suyuda gelmiş sabah 7bucuk gibi normal dogumla kızına kavuşmuş
herkese cok selamı varrrr
4. Bebişimizde sırasını aldı kısmet 5. Ye inş
Kİzlar birsey sormam lazim size bebek indi dendikten sonra dogum ne zaman olabilir genelde
Buarada nasilsiniz kizlaaar ben reesmn psikopata bagladm :) cok duygusallastm yaa efe duvari karaliyo ben agliyormtobe tobe anlam veremiyorm kendimee esimde dun senle konusulmuyoki dio direk kavga moduna girmek benle tartismak istiyosun diyo
Kizlar valla kasim annelerinin dogum yapanlar listesine girdim cok sasirdim.40 kisiden 33 u sezeryan olmus.Sadece 7 kisi normal dogum yapmis.Neden bu kadar sezeryan yaygin olmus turkiyede bilmiyorum ama cok uzuluyorum ben bu duruma .Zorunlu haller disinda keyfi yapilan sezeryani valla anlamiyorum.Cunku sonucta epidural vurulduktan sonra aci hissetmiyorsun niye bir daha kestiriyorsun karnini.Normal dogum yap gitsin.Valla ben anlamadim anlamicam.Ben yuregim agzima geliyo bir sorun cikicakta sezeryan olucam diye.Millet ozellikle o dogum seklini seciyo anlamadim gitti
kızlar bişey soracam ben hastane terliği almadım daha
acaba evde giyilecek gibi mi yoksa önü kapalı dışarıda giyilecek gibi mi almak lazım.
Nasıl bişey alsam iyi olur bir fikir verseniz
bu arada hastabe pijamam beyaz kırmızı ama geceliğim beyaz yeşil acaba terlik bunlara uygun bir renk mi olmalı
ya da hiiçç uğraşmayıp normal şu hemşirelerin falan giydiği terlikten mi almalı
selam kızlar sumak canım masalımız hoşgelmiş
bayram çok kötü geçti eşimde bende rahatsızlandık ve evden dışarı çıkamadık hastane hariç eşimin şiddetli burun kanamaları oldu 4 gün geçmedi ilaçlı tampon yaptılar gece gündüz hastaneye gittik bende şifamı aldım nezle grip ne varsa aldım bugün kontrolüm vardı haftaya erteledik çok fenayım :2:
yok canım damar çatlaması oluşmuş eşim kalp rahatsızı ve corasprin kullanıyor o yüzden kanama durmadı hewrşey hazır doğum için hastane doktor eşyalarım çantam oğlumun çantası eksik yok sadece oğlum gelecek o kadarçok geçmiş olsun canım. eşin doğum nedeniyle çok stres yapmış olabilir hatta bunu kendi bile farketmemiş olabilir..
benimki de demin aradı. üşütmüş. hiç bakmıyorsun diye takılıyor... 1500 km den şifa olamam kii
cennetimsin geçmiş olsun cnm..
türkmengelini hayalindeki doğumu yapman duasıyla canım :))))
nasılsınz bakalım?haftasonu ya gene pek kimsecikler yok...ben bugün oğluşun uyku setlerini yıkayacağm inş bozulmazlar makineye atıcam çünkü...bikaç da battaniyemiz var yıkancak,,gittikçe kendimi doğuma yaklaşmş hissedyrm,,son hazırlıklarıda tamamlayayım inş...
Buarada nasilsiniz kizlaaar ben reesmn psikopata bagladm :) cok duygusallastm yaa efe duvari karaliyo ben agliyormtobe tobe anlam veremiyorm kendimee esimde dun senle konusulmuyoki dio direk kavga moduna girmek benle tartismak istiyosun diyo
bu saatte ne işin var buralarda diyeceksinizhaklısınız:18:
midemi üşütmüşüm..zaten kaynıyordu bi acayip oldu.. nane limon kaynattım bi onu yudumluyorum bi topiği okuyorum... herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?