- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
maşallah bence kilosu gayet iyivalla ben de yazarken çok korkmuştum kızlar.belki tepki alırım diye... kesinlikle normal isteyenlere çok çok saygım var ama benim gibi düşünenleri görünce de açıkçası çok mutlu oluyorum. bakalım hangimiz erken doğuracak? :)) ya da doktorun verdiği tarihi bekleyecekler mi? bi de işin o kısmı var:) bu arada neslihancım bebeğim 2buçuk kilo...iyi değil mi???
haklısın canım ben de sen gibi düşünüyorum.canım ya..inan sağlıkçı olmanın dezavantajlarını yaşıyorum..ameliyatlar,doğumlar,hastalar..her türlü olumlu yada olumsuz örneği biliyosun..ister istemez bizim muhabbetlerimiz bunlar oluyor..nasıl evhamlı olmam değil mi..ama bi de eğri oturup doğru konuşmak lazım bence..kendinde o gücü göremiyosan boşuna ne kendini ne de bebeği zora sokmamak lazım..
bi de şu var..aynı benimle hamile olan haftamız satımız bile aynı bi arkadaş var hastanede..onunki tüp bebek ve ikiz..dr. onunki kıymetli bebek kesin sezaryan diyo..yani bizimki normal yolla ya sokakta buldum sanki ben bu bebeği..3 yıl bebek istedim..kısmet bu zamanaymış..o da benim kıymetli,m sonuçta..buna kimse karar veremez değil mi..şimdi ne düşünürsün böyle bi dr.un elinde..normal riskli sezaryan sağlam bi doğum şekli gibi gözükmüyo mu bu yoruma dayanarak..
selam kızlar sumak canım masalımız hoşgelmiş
bayram çok kötü geçti eşimde bende rahatsızlandık ve evden dışarı çıkamadık hastane hariç eşimin şiddetli burun kanamaları oldu 4 gün geçmedi ilaçlı tampon yaptılar gece gündüz hastaneye gittik bende şifamı aldım nezle grip ne varsa aldım bugün kontrolüm vardı haftaya erteledik çok fenayım :2:
aşk olsun halimem ben sana hiç kızabilirmiyim..bu senin en dogal tercihin ben herkesin tercihine saygı duyarım cnm hakkında hayırlısı olsun inş...
canım 38 + larda büyük ihtimalle...
Buarada nasilsiniz kizlaaar ben reesmn psikopata bagladm :) cok duygusallastm yaa efe duvari karaliyo ben agliyormtobe tobe anlam veremiyorm kendimee esimde dun senle konusulmuyoki dio direk kavga moduna girmek benle tartismak istiyosun diyo
bu saatte ne işin var buralarda diyeceksinizhaklısınız:18:
midemi üşütmüşüm..zaten kaynıyordu bi acayip oldu.. nane limon kaynattım bi onu yudumluyorum bi topiği okuyorum... herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnn
bayram çok kötü geçti eşimde bende rahatsızlandık ve evden dışarı çıkamadık hastane hariç eşimin şiddetli burun kanamaları oldu 4 gün geçmedi ilaçlı tampon yaptılar gece gündüz hastaneye gittik bende şifamı aldım nezle grip ne varsa aldım bugün kontrolüm vardı haftaya erteledik çok fenayım :2:
SeLam Kızlar;
Bu hastalık beni mahfetti ya;kendimi çok kötü hissediyorum.Nezle gibi başladı şuan çok öksürük var.Dün doktora gittim antibiyotik verdi B katagorisindeymiş,bebeğe zararı yokmuş ama ben yinede çok huzursuzum.
Öksürük boğaz fln şişmeden direk gögsüme indi,nasıl oldu anlamadım,şuan çok öksürüyorum ve öksürükten kasılıyomudur nedir bebek sanki eskiye göre daha az hareket ediyo gibime geliyo.Efe'nin dediği gibi psikopat oldum bende.Bu hastalık bebeğe geçmez dimi,durdum durdum son ay hasta oldum,bu daha Allahtan ne diyim.
Buarada nasilsiniz kizlaaar ben reesmn psikopata bagladm :) cok duygusallastm yaa efe duvari karaliyo ben agliyormtobe tobe anlam veremiyorm kendimee esimde dun senle konusulmuyoki dio direk kavga moduna girmek benle tartismak istiyosun diyo
SeLam Kızlar;
Bu hastalık beni mahfetti ya;kendimi çok kötü hissediyorum.Nezle gibi başladı şuan çok öksürük var.Dün doktora gittim antibiyotik verdi B katagorisindeymiş,bebeğe zararı yokmuş ama ben yinede çok huzursuzum.
Öksürük boğaz fln şişmeden direk gögsüme indi,nasıl oldu anlamadım,şuan çok öksürüyorum ve öksürükten kasılıyomudur nedir bebek sanki eskiye göre daha az hareket ediyo gibime geliyo.Efe'nin dediği gibi psikopat oldum bende.Bu hastalık bebeğe geçmez dimi,durdum durdum son ay hasta oldum,bu daha Allahtan ne diyim.
cnm çok memnun oldum ben de 35 i bitirdim medisu da mehmet emin bey dr. umbende antalyadayım34. haftamdayım.
Çok teşekkür ederim canım çok memnun oldumaramıza hoşgeldin canım....
canm ben de 35. haftayı bitirdim bebeğim dönmemiş hala
ben ankarada yaşıyorum ve gazi üniversitesi hastanesine gidiyorum.. doktorum prof. ama sadece sezeryanlara giriyormuş.. bi çok doktor normal doğuma girmiyormuş.. sadece asistanların eline kalmaktan korkuyorum ama hala bebebiğim dönmediii 37. haftaya kadar bekleriz dedi hoca bakalım bizim yaramaz ne zamana dönecek...
herkese günaydııınnnn
ben de antalyadanım sen hangi doktora gidiyorsun
hoşgeldin antalyadaki anneler çoğalıyor mu ne
:) cnm medisu da mehmet emin beye gidiyorum ben
günaydın
INsallah canim.Inan bende sezeryana sebep olacak herhangi bir aksilik olucak diye korkuyorum.Yani dusuncesi bile urkutuyo karnimin katkat kesilmesi falan aboovvv :18: ilk normal dogumdu ya nasil kolay nasil rahat oldugunu bildigim icin belki bu telasim bu korkum.Allah hepimizin evladini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin
kizlarrrrrr 34 cu haftada goguslerinden sut gelen varmiiiiiiiiiiiiiiii bu normalmi sizde anormalmiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım cok normal benım de gelıyor ara ara inşallah dogumdan sonrada bol bol sütümüz olur....
bu saatte ne işin var buralarda diyeceksinizhaklısınız:18:
midemi üşütmüşüm..zaten kaynıyordu bi acayip oldu.. nane limon kaynattım bi onu yudumluyorum bi topiği okuyorum... herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnn
cennetimsin geçmiş olsun cnm..
türkmengelini hayalindeki doğumu yapman duasıyla canım :))))
nasılsınz bakalım?haftasonu ya gene pek kimsecikler yok...ben bugün oğluşun uyku setlerini yıkayacağm inş bozulmazlar makineye atıcam çünkü...bikaç da battaniyemiz var yıkancak,,gittikçe kendimi doğuma yaklaşmş hissedyrm,,son hazırlıklarıda tamamlayayım inş...
SeLam Kızlar;
ay ins ya telas ettim annemi aradim oda massallah dedi ama sancin varmi die sordu istersen doktoruna mail at dedi esimi aradim aksam doktora bi mail atayim diyorum bilgisi olsun simdiden bitmesin yaa dokunur dokunmaz akiyo benim sastim kaldim dogum yaklasinca gelirmis die biliyomus annemde onda hic olmamis ayy heycanliyim cok
kizlarrrrrr 34 cu haftada goguslerinden sut gelen varmiiiiiiiiiiiiiiii bu normalmi sizde anormalmiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm seninde az kalmış bencede tamamlamaya bak hazırlıklarını sana dıyomda bende tamamlamadım daha 36.haftayı görünce sanırım daha bir ciddileşecek durum
yaa durum çook ciddi fatmacım..bizim bıdıklar sabırsız çıktı zamane bebeleri noolcakdaha kasımı yarılamadan 5.yi bekler olduk..Rabbim hayırlısını versin inş...son bikaç hazırlığm kaldı bnmde,,genel yıkama işim bitmişti zatende uyku setlerini doğuma yakın yıkarım diye bırakmıştım hani tozlaanmasın diye ama Ayşegül beni çok heyecanlandırdı,malum beklemiyorduk ya ondan,şimdi son sürat tamamlamalıyım herşeyi diye düşünyrm..artık ewdeyimde inşallah,izne ayrıldım..yawaş yawaş ew temizliğimide hallederim inş..halimem bi hesap daha yapsa 10gün falan kaldı der sanırım bnm için
cnm uyku seti takımım ve alt açma takımım bitti çok şükür bakim bu akşam fotolarsam koyarım inş..
haklısın cnm zaten artık bende bunda okadar beklemek istemiyorum herkes gibi normal zamanda olsun ve kendim sancım gelip kızım süpriz yapsın istiyorum inş öylede olur..
aşk olsun halimem ben sana hiç kızabilirmiyim..bu senin en dogal tercihin ben herkesin tercihine saygı duyarım cnm hakkında hayırlısı olsun inş...
cennetimsin geçmiş olsun cnm..
türkmengelini hayalindeki doğumu yapman duasıyla canım :))))
nasılsınz bakalım?haftasonu ya gene pek kimsecikler yok...ben bugün oğluşun uyku setlerini yıkayacağm inş bozulmazlar makineye atıcam çünkü...bikaç da battaniyemiz var yıkancak,,gittikçe kendimi doğuma yaklaşmş hissedyrm,,son hazırlıklarıda tamamlayayım inş...
ay ins ya telas ettim annemi aradim oda massallah dedi ama sancin varmi die sordu istersen doktoruna mail at dedi esimi aradim aksam doktora bi mail atayim diyorum bilgisi olsun simdiden bitmesin yaa dokunur dokunmaz akiyo benim sastim kaldim dogum yaklasinca gelirmis die biliyomus annemde onda hic olmamis ayy heycanliyim cok
ay ne iyimis sizin doktorlar bende ayni nezle gibi oldum sonra oksuzuk grip olldum yatak dosek doktora gittim bekle gecer birsey veremem dedi gebelere verilen ilaclari bile ben uygun bbulmuyorum dedi bi sekilde bebegi etkiliyo dedi o yuzden onermiyorum dedi evde atlatmaya calis dedi corba karabiber sicak seyler ic bol bol dedi iyi vermis size ben 1 ay kafami kaldiramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?