2011 Aralık Anneleri

maşallah bence kilosu gayet iyi
haklısın canım ben de sen gibi düşünüyorum.

geçmiş oolsun canım dikkat edin kendinize.

SeLam Kızlar;
Bu hastalık beni mahfetti ya;kendimi çok kötü hissediyorum.Nezle gibi başladı şuan çok öksürük var.Dün doktora gittim antibiyotik verdi B katagorisindeymiş,bebeğe zararı yokmuş ama ben yinede çok huzursuzum.
Öksürük boğaz fln şişmeden direk gögsüme indi,nasıl oldu anlamadım,şuan çok öksürüyorum ve öksürükten kasılıyomudur nedir bebek sanki eskiye göre daha az hareket ediyo gibime geliyo.Efe'nin dediği gibi psikopat oldum bende.Bu hastalık bebeğe geçmez dimi,durdum durdum son ay hasta oldum,bu daha Allahtan ne diyim.

aşk olsun halimem ben sana hiç kızabilirmiyim..bu senin en dogal tercihin ben herkesin tercihine saygı duyarım cnm hakkında hayırlısı olsun inş...

canım 38 + larda büyük ihtimalle...

anladım cnm. benim doktorum sezeyan istiyorum deyince 38 olsun dedi. yani tam 38+0 olacak sanırım.

Buarada nasilsiniz kizlaaar ben reesmn psikopata bagladm :) cok duygusallastm yaa efe duvari karaliyo ben agliyorm tobe tobe anlam veremiyorm kendimee esimde dun senle konusulmuyoki dio direk kavga moduna girmek benle tartismak istiyosun diyo

kuzum sıkma canını... ama normal böyle şeylerr... efecik de üzmesin annesini ama...

çok çok geçmiş olsun kızlarrrrrrrrrr

cnm valla ben de 4 gün ishal belasını çektim. doktorum bana da b kategorisinde bi ilaç yazdı. sadece 2 gün kullandım mecburen, çünkü dediğin gibi bebiş bile hareket etmez oldu. doktorun yazdıysa iç bence... ben de çok tereddüt ettim ama ii geldii...

Buarada nasilsiniz kizlaaar ben reesmn psikopata bagladm :) cok duygusallastm yaa efe duvari karaliyo ben agliyorm tobe tobe anlam veremiyorm kendimee esimde dun senle konusulmuyoki dio direk kavga moduna girmek benle tartismak istiyosun diyo

Aynı ben,bu aralar çok kötü huy değiştirdim sonlara yaklaşırken nedense anlamıyorum..Herşey sinirime dokunur oldu ağlamaklı böle takıntılı birazda ..

Eşimi çok kıskanır oldum her hareketine dikkat ediyorum inceliyorum,Hormonlarım gitti gidiyor kızlarrrr :)Suratsız bi hamiş oldum ühüüü

ben de acayip kıskanç oldum. herhalde artık kendimi inanılmaz çirkin buluyorum ondan. öyle saçma sapan bi kıskançlık yaptım ki dün akşam eşim dediki böyle şeyler nasıl düşünebiliyosun, ben bebeğimiz olacak diye o kadar heyecanlıyımki, sana bişey olcak diye korkuyorum bütün gün seni düşünüp arıyorum senin sölediğin şeye bak dedi. ben de öyle utandım ki dediklerimden sonra özür dilemek zorunda kaldım
ya noluyo bize ya ufff

ay ne iyimis sizin doktorlar bende ayni nezle gibi oldum sonra oksuzuk grip olldum yatak dosek doktora gittim bekle gecer birsey veremem dedi gebelere verilen ilaclari bile ben uygun bbulmuyorum dedi bi sekilde bebegi etkiliyo dedi o yuzden onermiyorum dedi evde atlatmaya calis dedi corba karabiber sicak seyler ic bol bol dedi iyi vermis size ben 1 ay kafami kaldiramadim

bende antalyadayım 34. haftamdayım.
cnm çok memnun oldum ben de 35 i bitirdim medisu da mehmet emin bey dr. um

aramıza hoşgeldin canım....
Çok teşekkür ederim canım çok memnun oldum

canm ben de 35. haftayı bitirdim bebeğim dönmemiş hala 37. haftaya kadar bekle dedi dr. um ayrıca endişelenme hiç doğumuna ebe girecekse çok tecrübeli olması yeterli
asistan doktorların da fazla tecrübesi olacağını sanmıyorum
tecrübeli çok iyi bi ebe prof. dan daha iyi bile olabilir

herkese günaydııınnnn

ben de antalyadanım sen hangi doktora gidiyorsun

hoşgeldin antalyadaki anneler çoğalıyor mu ne

:) cnm medisu da mehmet emin beye gidiyorum ben

günaydın

canım inşallah ben de normal doğumu çok istiyorum rüyalarıma giriyo.

Dün kontrole gittik bebek makat geliş görünüyo dedi dr. um 37. haftaya kadar bekleyelim dedi
ben de dönürmeye çalışırım belli olmaz belki döner dedi
eğer istersen bu şekilde de normal doğum yapabiliriz tabi bebeğin kilosuna bağlı dedi
ama ben riske atmayayım hiç diyorum çünkü ihtimal olsada tehlike oranı yüksek bu arada 30 dan 32 ye kadar bebeğim nerdeyse 1 kilo alıp 2400 gr olmuştuen son 3 hafta da sadece 100 gr. almış 2500 olmuş anlam veremedim ??? o kadar endişeleniyorum ki rüyamda oğlumu erken doğurmuşum normal doğumla ama yüzünde yanık lekesi gibi bi leke vardı götürüp tekrar getirdiklerin de leke küçülmüştü ? bi de nasıl doğum yaptığımı hiç anlamadım rüyamda inşallah rüyamdaki gibi olmaz çünkü ben doğurur doğurmaz oğluma sarılıp onu emzirmek istiyorum.

Birde sabah inanılmaz şekilde karnım ve belim ağrıyodu aybaşı olacakmışım gibi neden olabilir fikri olan var mı? bebek dönüyo olabilir demişlerdi bana :) bebeğin döndüğünü böyle mi anlıyoruz bu konu çok dert oldu bana çok

slm annişler nasılsınız?ay ben cok yoruldum buzdolabını sıleyım dedım içini bosalt falan filan derken belım koptu valla...ayaklarımı uzattım dınlenıyorum

canım cok normal benım de gelıyor ara ara inşallah dogumdan sonrada bol bol sütümüz olur....

ay ins ya telas ettim annemi aradim oda massallah dedi ama sancin varmi die sordu istersen doktoruna mail at dedi esimi aradim aksam doktora bi mail atayim diyorum bilgisi olsun simdiden bitmesin yaa dokunur dokunmaz akiyo benim sastim kaldim dogum yaklasinca gelirmis die biliyomus annemde onda hic olmamis ayy heycanliyim cok

slm kızlar herkese güzel bir haftasonu dilerimmm

cok geçmiş olsun cnm allah şifa versin ikinizede

sanada geçmiş olsun cnm mideden yana bende cok dertliyim midem mahvoldu ilaçta kullanıyorum ama banamısın demiyoryanmalar ayrı bir dert birde her gece cıkartmadan yatamıyorum oda ayrı bır dert şu bebiş biaşagı insede midemde rahatlasa biraz:18::18:

cnm seninde az kalmış bencede tamamlamaya bak hazırlıklarını sana dıyomda bende tamamlamadım daha 36.haftayı görünce sanırım daha bir ciddileşecek durum

cnm tekrar geçmiş olsun ama ilaçlarını ihmal etme iç daha cabuk toparlarsın inş

normalde 7.aydan sonra süt gelmesi normal cnm telaş etme benim bunda gelmedi ama diğer hamileliklerimde geliyordu

kizlarrrrrr 34 cu haftada goguslerinden sut gelen varmiiiiiiiiiiiiiiii bu normalmi sizde anormalmiiiiiiiiiiiiiiiiii

canm gayet normal bu..bende belkide 25.hftadan beri var bu durum..çok değil damla damla ıslatıyo çamaşırımı,hatta bazen süt renginde bazense su gbi şeffaf oluyo..drum normal demişti ama yinede dokunup sıkmamak gerek diye biliyrm,,hassaslaşan göğüs ucu doğumu tetikler diyede bi duyum dolaşıyo kk da :26:

Cnm bişi sorcam alt açma takımının içine sünger tarzında bişi koydun mu ya da arkasına naylon diktin mi?

cnm kolay gelsin, port bebeyi falan da attın mı cnm makineye? ben henüz hiç bişi atmadım, senin gibi bozulur diye korkuyorum. kaç derecede yıkadın cnm?

maşallah cnm maşallah herkese söyleme nazar değmesin inş

benimde günüm günümü tutmuyo akşam çok ağrım oldu sancımıydı acaba

cnm kan ilacı ya da vitamin de mi vermedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…