2011 Aralık Anneleri

cnm kolay gelsin, port bebeyi falan da attın mı cnm makineye? ben henüz hiç bişi atmadım, senin gibi bozulur diye korkuyorum. kaç derecede yıkadın cnm?

port bebe dediğin ne ki cnm ya?şu taşıma çantası gbi olan şey mi?oysa eğer ben almadm ondan ama diğer peluş meluş heşeyi atıyrm makineye,,elde yıkama ve kısa progrma atıcam çook hassas olanları..bi tek sepet beşiğin uyku setini elimde yıkıcam oda incili mincili süslü azcık,,dökülmesin incileri diye tabi hepsini bugün yapamam:26: 30deecede bişey olmadığını söylemişti burda yıkayan arkadaşlar onlara güweniyr Allaha emanet diyrm artık

bu misafirlikte kullanacagım alt açması

buda katlanmış hali yanından kurdeleyle baglanıyor birde üstünde cebi var orayada kirli bezlerini koymak için poşet koyacam gittiğim yerde kimseden poset istemek zorunda kalmamak için:)

buda temiz kıyafetlerini koymak için torbası:)

buda ev için yaptıgım alt açma minderi bunun içinde 3cmlık sünger var birde kılıfı fermuarlı cıkarıp yıkamaya uygun:)

biarada uyku setinin resimlerini koyarım:)

cnm çoooooook güzel olmuş yaaa, insan kendi yapınca daha zevkli olur kullanması heralde...pembe kumaşın üzerindeki çiçekleri de mi sen işledin?

hepsi çok güzel.maşallah canım çok hamaratsın.bebişin güle güle kirletsin

tesekkurler cnm:)

cnm çoooooook güzel olmuş yaaa, insan kendi yapınca daha zevkli olur kullanması heralde...pembe kumaşın üzerindeki çiçekleri de mi sen işledin?

cok sagol cnm evet kendi el emegin olunca daha bir zevkli oluyor kullanması:) o çiçekleri desenli kumastan kesip sık zikzak ayarında aplike yaptım..buarada daha ütüsüde yapılmamıştı buruşuk cıkmışlar:)

41 kere maşallah canım süper olmuş ellerine emeğine sağlık ama nazar değmesin sana oku kendine bol bol kumaş ve renk uyumu çok iyi olmuş bu işten anladığın belli helal olsun valla ben düğme dikmeyi bilmiyorum :))))

cok cok tesekkurler cnm seviyorum ben bu tarz işlerle ugraşmayı etrafımdaki bebeklere dikerdim hep bu sefer kendi kızıma dikmek nasip oldu:)

bende de tık yok benim hormonlar işlemiyor mu ne:)) ne kıskançlık ne alınganlık valla sadece yan gelip yatıyorum sanırım ben de bir tuhaflık var

ya sen ne hamarat bir hatunsun bayıldım yaptıklarına

canım ya aplike sık zikzak ne bunlar ayyy evlendiğinden beri bir çorap söküğü bile dikmemiş biri olarak önünde saygıyla eğiliyorum
allah bana da birgün böyle becerikli olmayı nasip eder belki ( oturduğum yerden nasıl olacaksa
en çok da patik falan yapabilmeyi çok isterdim yaaa şimdi boş boş oturacağıma bişeyler yapabilseydim keşke

fatmacım maşallah sana. harika olmuş canım.

canım maşallah sanagüzel ve saglıklı günlerde kullanın inş.h

cnm çok güzel olmuş walla...
bende dikmek istiyorum ama böle olmaz heralde ben daha acemiyim dikiş konusunda
bide bu 3 cm sünger demişsin, nerden aldın ben bakındım göremedim böle bişey
çapa tarafında oturuyosun galiba bende o taraftayım, buralardan aldıysan nerden aldın süngeri acaba...

cok sagol cnm ama eminim seninde başka marifetlerin vardır

fatmacım maşallah sana. harika olmuş canım.

canım maşallah sanagüzel ve saglıklı günlerde kullanın inş.h

Fatmacım Maşallah,Subhanallah....

arkadaşlar cok sagolun tesekkurler

SUMAK arkadasımızın mesajı
aldım kucağıma masalımı zor bir doğum oldu ama geçti
herkese çok selam
en kısa zamanda gireceğim foruma inşallah...

KIZLAR NİHAL ARKADASIMIZDAN HABERİ OLAN VARMI.DÜN ODA WC DEYKEN KAN GÖRDÜM DİYE YAZMIŞTI,YARIM SAAT SONRA FORUMDAN KAYBOLDU
BİR BEBİŞ DAHA MI GELİYOR YOKSA

DESTİNA cnm sana ilk basta 41 defa degil 41.000defa masAllah diyorum ve ayakta alkisliyorum resmeeen yaptiklarin harika gule gule kullan caniim bende 1 cocuk var ve kendimden gemis durumdayim sen 2 taneyle masAllah vallaa oku okut kendine cnm benm Rabbm senin enerjinden birazda isteyenlere ve bana versin ins :))

Buarada kizlaar cok kisi varmis benle ayni durumda olaan demekki anormallk yok herkese tek tek alinti yapamadm telfndan yaziyorm cok saolun ama rahatlattiniz beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…