cnm seninde az kalmış bencede tamamlamaya bak hazırlıklarını sana dıyomda bende tamamlamadım daha 36.haftayı görünce sanırım daha bir ciddileşecek durum
yaa durum çook ciddi fatmacım..bizim bıdıklar sabırsız çıktı zamane bebeleri noolcakdaha kasımı yarılamadan 5.yi bekler olduk..Rabbim hayırlısını versin inş...son bikaç hazırlığm kaldı bnmde,,genel yıkama işim bitmişti zatende uyku setlerini doğuma yakın yıkarım diye bırakmıştım hani tozlaanmasın diye ama Ayşegül beni çok heyecanlandırdı,malum beklemiyorduk ya ondan,şimdi son sürat tamamlamalıyım herşeyi diye düşünyrm..artık ewdeyimde inşallah,izne ayrıldım..yawaş yawaş ew temizliğimide hallederim inş..halimem bi hesap daha yapsa 10gün falan kaldı der sanırım bnm için
haklısın cnm ama benim diğer dogumlarım hep geç oldugu için heralde nedense pek birahat davranıyorum
buarada gözün aydın cnm biraz dinlen bari doguma kadar
Cnm bişi sorcam alt açma takımının içine sünger tarzında bişi koydun mu ya da arkasına naylon diktin mi?
cnm ben ıkı tane diktim birini evde kullanmaya onun içine sünger koydum kılıfınıda fermuarlı diktim cıkartıp yıkaması rahat olsun diye yalnız kılıfının içine alez koydum alta çiş geçmesin diye:)
diğer takımı mısafırlık yaptım yani dısarda kullanmaya onun içine tek kat elyaf kullandım ama onunda içine alez koydum ki dışarı ıslaklık vermesin:)
bebek yatagı için alez aldım ıkıye bölüp her ıkı takıma da kullandım anlayacagın:)
haklısın cnm ama benim diğer dogumlarım hep geç oldugu için heralde nedense pek birahat davranıyorum
buarada gözün aydın cnm biraz dinlen bari doguma kadar
cnm ben ıkı tane diktim birini evde kullanmaya onun içine sünger koydum kılıfınıda fermuarlı diktim cıkartıp yıkaması rahat olsun diye yalnız kılıfının içine alez koydum alta çiş geçmesin diye:)
diğer takımı mısafırlık yaptım yani dısarda kullanmaya onun içine tek kat elyaf kullandım ama onunda içine alez koydum ki dışarı ıslaklık vermesin:)
bebek yatagı için alez aldım ıkıye bölüp her ıkı takıma da kullandım anlayacagın:)
çok güzel fikir, tebrik ederim. güle güle temizle bebişin totocuğunu
cnm kolay gelsin, port bebeyi falan da attın mı cnm makineye? ben henüz hiç bişi atmadım, senin gibi bozulur diye korkuyorum. kaç derecede yıkadın cnm?
çok güzel fikir, tebrik ederim. güle güle temizle bebişin totocuğunu
sagol cnm dur resim ekleyebilirsem eklemeye calışayım:)
sagol cnm dur resim ekleyebilirsem eklemeye calışayım:)
valla eklersen çok iyi olur, çok merak ettim...
Eki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
bu misafirlikte kullanacagım alt açması
Eki Görüntüle 287308
buda katlanmış hali yanından kurdeleyle baglanıyor birde üstünde cebi var orayada kirli bezlerini koymak için poşet koyacam gittiğim yerde kimseden poset istemek zorunda kalmamak için:)
Eki Görüntüle 287310
buda temiz kıyafetlerini koymak için torbası:)
Eki Görüntüle 287311
buda ev için yaptıgım alt açma minderi bunun içinde 3cmlık sünger var birde kılıfı fermuarlı cıkarıp yıkamaya uygun:)
biarada uyku setinin resimlerini koyarım:)[/QUO
hepsi çok güzel.maşallah canım çok hamaratsın.bebişin güle güle kirletsin
Eki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
Eki Görüntüle 287308
buda katlanmış hali yanından kurdeleyle baglanıyor birde üstünde cebi var orayada kirli bezlerini koymak için poşet koyacam gittiğim yerde kimseden poset istemek zorunda kalmamak için:)
Eki Görüntüle 287310
Eki Görüntüle 287311
buda ev için yaptıgım alt açma minderi bunun içinde 3cmlık sünger var birde kılıfı fermuarlı cıkarıp yıkamaya uygun:)
biarada uyku setinin resimlerini koyarım:)
hepsi çok güzel.maşallah canım çok hamaratsın.bebişin güle güle kirletsin
cnm çoooooook güzel olmuş yaaa, insan kendi yapınca daha zevkli olur kullanması heralde...pembe kumaşın üzerindeki çiçekleri de mi sen işledin?
Eki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
Eki Görüntüle 287308
Eki Görüntüle 287310
Eki Görüntüle 287311
cnm kan ilacı ya da vitamin de mi vermedi?
41 kere maşallahcanım süper olmuş ellerine emeğine sağlık ama nazar değmesin sana oku kendine bol bol kumaş ve renk uyumu çok iyi olmuş bu işten anladığın belli helal olsun valla ben düğme dikmeyi bilmiyorum :))))
Aynı ben,bu aralar çok kötü huy değiştirdim sonlara yaklaşırken nedense anlamıyorum..Herşey sinirime dokunur oldu ağlamaklı böle takıntılı birazda ..
Eşimi çok kıskanır oldum her hareketine dikkat ediyorum inceliyorum,Hormonlarım gitti gidiyor kızlarrrr :)Suratsız bi hamiş oldum ühüüü
bende de tık yok benim hormonlar işlemiyor mu ne:)) ne kıskançlık ne alınganlık valla sadece yan gelip yatıyorum sanırım ben de bir tuhaflık varben de acayip kıskanç oldum. herhalde artık kendimi inanılmaz çirkin buluyorum ondan. öyle saçma sapan bi kıskançlık yaptım ki dün akşam eşim dediki böyle şeyler nasıl düşünebiliyosun, ben bebeğimiz olacak diye o kadar heyecanlıyımki, sana bişey olcak diye korkuyorum bütün gün seni düşünüp arıyorum senin sölediğin şeye bak dedi. ben de öyle utandım ki dediklerimden sonra özür dilemek zorunda kaldım
ya noluyo bize ya ufff
ya sen ne hamarat bir hatunsun bayıldım yaptıklarınaEki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
Eki Görüntüle 287308
Eki Görüntüle 287310
Eki Görüntüle 287311
canım ya aplike sık zikzak ne bunlar ayyy evlendiğinden beri bir çorap söküğü bile dikmemiş biri olarak önünde saygıyla eğiliyorumtesekkurler cnm:)
cok sagol cnm evet kendi el emegin olunca daha bir zevkli oluyor kullanması:) o çiçekleri desenli kumastan kesip sık zikzak ayarında aplike yaptım..buarada daha ütüsüde yapılmamıştı buruşuk cıkmışlar:)
fatmacım maşallah sana. harika olmuş canım.Eki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
Eki Görüntüle 287308
Eki Görüntüle 287310
Eki Görüntüle 287311
canım maşallah sanaEki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
Eki Görüntüle 287308
Eki Görüntüle 287310
Eki Görüntüle 287311
Eki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
Eki Görüntüle 287308
Eki Görüntüle 287310
Eki Görüntüle 287311
bende de tık yok benim hormonlar işlemiyor mu ne:)) ne kıskançlık ne alınganlık valla sadece yan gelip yatıyorum sanırım ben de bir tuhaflık var
ya sen ne hamarat bir hatunsun bayıldım yaptıklarına
canım ya aplike sık zikzak ne bunlar ayyy evlendiğinden beri bir çorap söküğü bile dikmemiş biri olarak önünde saygıyla eğiliyorum
allah bana da birgün böyle becerikli olmayı nasip eder belki ( oturduğum yerden nasıl olacaksa
en çok da patik falan yapabilmeyi çok isterdim yaaa şimdi boş boş oturacağıma bişeyler yapabilseydim keşke
fatmacım maşallah sana. harika olmuş canım.
canım maşallah sanagüzel ve saglıklı günlerde kullanın inş.h
Fatmacım Maşallah,Subhanallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?