maşallah barekallah. ne kadar güzel şeyler bunlar. güle güle kullanın. çok özendim walla. ama bende nerde o yetenek. hep hazırcıyım. çok çok çok beğendim.Eki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
bu misafirlikte kullanacagım alt açması
Eki Görüntüle 287308
buda katlanmış hali yanından kurdeleyle baglanıyor birde üstünde cebi var orayada kirli bezlerini koymak için poşet koyacam gittiğim yerde kimseden poset istemek zorunda kalmamak için:)
Eki Görüntüle 287310
buda temiz kıyafetlerini koymak için torbası:)
Eki Görüntüle 287311
buda ev için yaptıgım alt açma minderi bunun içinde 3cmlık sünger var birde kılıfı fermuarlı cıkarıp yıkamaya uygun:)
biarada uyku setinin resimlerini koyarım:)
kızlar dün bebeğimizin adına sonunda karar verdik. sizinle paylaşmak istedim ama internet sorunumdan dolayı yazamadım.
şimdi yazıyorum MELİH olacak.
hep iki ismi olacak derken tek isim koyduk. oğlumu da alıştrıdım çok güzel melih diyor. anlamı da güzel sevimli şirin demek. okulda da tüm melih adlı öğrencileri gözden geçirttim arkadaşlara. çoğunluk sakin ve akıllıymış. inşallah benimki de öyle olur.
bu arada ben bugün çok sakin bir gün geçiriyorum. dinleniyorum evde kalınca. keşke çalışmasam diyorum. ama içimdeki minnoş hiç de sakin değil. çok oynuyor. gülüyorum halimize.
sizler nasılsınız? inşallah herkes iyi ir hafta sonu geçiriyordur. foruma her girişimde biri doğurmuş olarak duycam gibime geliyor son günlerde gıden gelmiyor zaten bi bakıyoruz doğum yapmış. Allah kolay güzel doğumlar nasip etsin inşallah...
cnm çok memnun oldum ben de 35 i bitirdim medisu da mehmet emin bey dr. um
Çok teşekkür ederim canım çok memnun oldum
canm ben de 35. haftayı bitirdim bebeğim dönmemiş hala37. haftaya kadar bekle dedi dr. um ayrıca endişelenme hiç doğumuna ebe girecekse çok tecrübeli olması yeterli
asistan doktorların da fazla tecrübesi olacağını sanmıyorum
tecrübeli çok iyi bi ebe prof. dan daha iyi bile olabilir
canım inşallah ben de normal doğumu çok istiyorum rüyalarıma giriyo.
Dün kontrole gittik bebek makat geliş görünüyo dedi dr. um 37. haftaya kadar bekleyelim dedi
ben de dönürmeye çalışırım belli olmaz belki döner dedi
eğer istersen bu şekilde de normal doğum yapabiliriz tabi bebeğin kilosuna bağlı dedi
ama ben riske atmayayım hiç diyorum çünkü ihtimal olsada tehlike oranı yüksek bu arada 30 dan 32 ye kadar bebeğim nerdeyse 1 kilo alıp 2400 gr olmuştuen son 3 hafta da sadece 100 gr. almış 2500 olmuş anlam veremedim ??? o kadar endişeleniyorum ki rüyamda oğlumu erken doğurmuşum normal doğumla ama yüzünde yanık lekesi gibi bi leke vardı götürüp tekrar getirdiklerin de leke küçülmüştü ? bi de nasıl doğum yaptığımı hiç anlamadım rüyamda inşallah rüyamdaki gibi olmaz çünkü ben doğurur doğurmaz oğluma sarılıp onu emzirmek istiyorum.
Birde sabah inanılmaz şekilde karnım ve belim ağrıyodu aybaşı olacakmışım gibi neden olabilir fikri olan var mı? bebek dönüyo olabilir demişlerdi bana :) bebeğin döndüğünü böyle mi anlıyoruz bu konu çok dert oldu bana çok
sumak zor oldu doğum ama geçti demiş... bir an evvel gelselerde anlatsalar sabırsızlanıyorum felaket heyean yaptım valla... nasıl çok mu zor oldu acaba?
birde kızlar bebeğe yelek, patik koyuyormusunuz hastaneye hastane sıcak olsada eve getirirken lazım olur değilmi?
sırf bi ufak valiz benim eşyalarım kondu nevresim takımıda koydum baya yer kapladı.... bebeişin eşyaları kendi çantasında olacak artık
kızlar sumak doğummu yaptı :26:
a aaa Sumak doğum mu yapmış
amaniiiiiiin bizim onla SATlar aynı :18:
ben de saf saf ayın 20si kesinmiş gibi gün sayıyorum hala
Masal prensesi hoşgelmiş , annesinin babasının gözü aydın
sumak zor oldu doğum ama geçti demiş... bir an evvel gelselerde anlatsalar sabırsızlanıyorum felaket heyean yaptım valla... nasıl çok mu zor oldu acaba?
birde kızlar bebeğe yelek, patik koyuyormusunuz hastaneye hastane sıcak olsada eve getirirken lazım olur değilmi?
sırf bi ufak valiz benim eşyalarım kondu nevresim takımıda koydum baya yer kapladı.... bebeişin eşyaları kendi çantasında olacak artık
ewet kızlar masal prenses geldi dün çok şükür...önceki gün sumaktan az bi kan gelmşti,gecede suyu gelmiş,dün sbh 7buçukta gerçekleşmiş normal doğum...biraz zor olduğu doğru sanırım dikişi fazlaymış maalesef ama çok şükür şuan ikiside iyiymiş..paniğe gerek yok kızlar..Ayşegül sırasını savdı..Darısı başımıza artık
canm ben yelekde patikde koymadım,hem hastane sıcak olur diye hemde zaten battaniyelere sarcaz çıkarken,bide arabayla döncez..sanki gerek yok gbi ama tecrubeli anneler daha iyi bilir bu konuyu sanırım :44:
canım sende sağol bilgilendirdiğin için şok oldum çok erken gelmiş masal cadısı hayırlı uğurlu olsun inşallah bak okadar panik yapıyodu geldi geçti kurtuldu darısı başımıza kızlar kaç kilo doğdu acaba inşallah küvezde kalmamıştır
valizinin büyüklüğü nasıl bilmiyorum ama ben ikidir hazırlıyorum hastane çantalarını , bebişe ayrı eşimle benimki başka bir valiz olarak hazırlıyorum .. böylece bebişle ilgili herşey bir valizde olunca olası ihtyiyaç anlarında hiç bir şey karışmıyor , ne var ne yok dökülmüyor ortalığa .. nevresim takımı ne için , nerede yapacaksın doğumunu ?
kızlar sumak doğummu yaptı :26:
canım sende sağol bilgilendirdiğin için şok oldum çok erken gelmiş masal cadısı hayırlı uğurlu olsun inşallah bak okadar panik yapıyodu geldi geçti kurtuldu darısı başımıza kızlar kaç kilo doğdu acaba inşallah küvezde kalmamıştır
valizinin büyüklüğü nasıl bilmiyorum ama ben ikidir hazırlıyorum hastane çantalarını , bebişe ayrı eşimle benimki başka bir valiz olarak hazırlıyorum .. böylece bebişle ilgili herşey bir valizde olunca olası ihtyiyaç anlarında hiç bir şey karışmıyor , ne var ne yok dökülmüyor ortalığa .. nevresim takımı ne için , nerede yapacaksın doğumunu ?
gazi üni. hastanesinde canım.. eltim orda doğum yaptı kötü değil ama kendiminkinde temiz temiz yatayım dedim:)))))))))))))))
nihalla dan hala haber yok sanırım
acaba o da mı doğum yaptı merak ettim bilen var mı
yeni doğan tüm bebeklere maşallah..bekleyen arkadaşlara da, bana da darısı başımıza hayırlısıyla... günler yaklaştıkça endişeleniyorum umarım herşey yolunda gider.. zaten uykusuz gecelere birde bu endişeler eklenince geceler ve günler kabus gibi geçiyor ... az önce hastane çantalarımızı hazırladım büyük heyecanla kaç takım koymak gerek bebeişe bi türlü karar veremiyorum.. koy-çıkart derken kırış buruş oldu hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?