Eki Görüntüle 287305
Eki Görüntüle 287306
bu misafirlikte kullanacagım alt açması
Eki Görüntüle 287308
buda katlanmış hali yanından kurdeleyle baglanıyor birde üstünde cebi var orayada kirli bezlerini koymak için poşet koyacam gittiğim yerde kimseden poset istemek zorunda kalmamak için:)
Eki Görüntüle 287310
buda temiz kıyafetlerini koymak için torbası:)
Eki Görüntüle 287311
buda ev için yaptıgım alt açma minderi bunun içinde 3cmlık sünger var birde kılıfı fermuarlı cıkarıp yıkamaya uygun:)
biarada uyku setinin resimlerini koyarım:)
evet şeker şuan istanbul dayım dün geldim herşey yolunda ama eşimi bıraktım orda o yüzden çok üzgünümgeldin dimi cnm sen?nasıldı yolculuğun?herşey yolundadır inş..3000tü sanırım kilosu
3 kilo doğdu diye biliyorum.küvezde değil canım.
cnm atatürk hastanesi, hacettepe hastanesi falan varken neden gaziyi tercih ettin, ben orayı hiç sevmiyorum.
ben 5 yıldır gazi hastanesinde aşılama ve tüp bebek tedavisi görmüştüm.. haStanenin prosedürünü biliyorum diye birazda alıştık kolayımıza gelmeye başladı...
aslında hacettepede çok güzel de başlamış bulundum artık buraya... özel hastanelerede bakındık fakat eşim üniversite hastanesi daha güvenilir olur özel hastaneden diyor hani 1000 ile 1500 tl arasında bi özel hastane olsa düşüncem ama ne bileyim.. karar veremedikki hala..
lokman hekim etlik hastanesi var 950 tl dediler normal doğuma 1450 tl dediler sezeryana ama çocuk doktoru nasıldır yeni doğan yoğunbakımı nasıldır işte bunlar soru işareti oluyor bende....
gönlüm insanca muamele göreceğim bir yere gitmek.. ve epidural normaL doğum yapmaktan yana ama hayırlısı bakalım ne olacak
ben 5 yıldır gazi hastanesinde aşılama ve tüp bebek tedavisi görmüştüm.. haStanenin prosedürünü biliyorum diye birazda alıştık kolayımıza gelmeye başladı...
aslında hacettepede çok güzel de başlamış bulundum artık buraya... özel hastanelerede bakındık fakat eşim üniversite hastanesi daha güvenilir olur özel hastaneden diyor hani 1000 ile 1500 tl arasında bi özel hastane olsa düşüncem ama ne bileyim.. karar veremedikki hala..
lokman hekim etlik hastanesi var 950 tl dediler normal doğuma 1450 tl dediler sezeryana ama çocuk doktoru nasıldır yeni doğan yoğunbakımı nasıldır işte bunlar soru işareti oluyor bende....
gönlüm insanca muamele göreceğim bir yere gitmek.. ve epidural normaL doğum yapmaktan yana ama hayırlısı bakalım ne olacak
slm canım sendemı ankaradansın ???
Anladım cnm, ben de bayağı araştırdım. Balgatta akropol diye bir hastane var oraya karar verdim sonunda, hangi doğum şeklini seçersen seç 1500 tl....ama bnm de kafam karışık doğrusu. senin de dediğin gibi sırf insanca muamele göreyim diye bayılıcam bu kadar parayı. bir de gittiğim uzman doktoru çok öven oldu, hastane hakkında da hep iyi şeyler duydum...eşim aslında doğum evi olsun istedi her türlü teçhizat vardır diye, etlik zübeyde hnm var aslında ama orası hakkında duyduklarım brz korkuttu beni, ben çok hassasımdır normal şartlarda bile çok çabuk ağlarım eşim de ilk doğum kötü bi anı olmasın diye tamam dedi özele, inşallah hepimiz hakkında hayırlı olur.
nasıl peki hastaneden memnunmusun?
gazi de de nerdeyse 1500 falan tutuyormuş diye duydum ben.. doktorla falan görüştün dimi sen?
tabi tabi baştan itibaren oraya gidiyorum, memnunum...ben normal istiyorum ama epidural normal yaptıranlarla konuştum çok memnunlar, anestezi uzmanı paşa bey mi dediler öyle bişi çok iyiymiş...doğum ekibini öve öve bitiremiyolar ama ben de henüz kendim yaşamadığım için bişi diyemiyorum cnm.
evet canım sen hangi hastaneye gidiyorsun?
ben batıkentte bılgı tıp var oraya gıdıyorum memnunumda doğumda çok uygun :)
kizlar cok fenayim 2 den beri sanci cekiyorum karnim tas gibi oluyo bebiste arada hareket ediyo dayanilmaz agrilarim var herkez normal diyor aama cok asiri gecmek bilmiyor simdi biraz rahatladim en son adet agrisi gibi girdi belimle karnima ayaklarim uyustu aciya resmen ondan sonra tamamen kesildi simdi arada hafifcik giriyo ama dayaniyom dierlerine dayanamadim resmen acaba bebis tersinemi dondu yaa doktor dogum pozisyonunu almis dediydi ayaklar assami indi acep cok korkuyorum yanliziim buralarda cekilmicek agrilar duzensiz agrilar normalmidir sizce kasilmalar falan
kizlar cok fenayim 2 den beri sanci cekiyorum karnim tas gibi oluyo bebiste arada hareket ediyo dayanilmaz agrilarim var herkez normal diyor aama cok asiri gecmek bilmiyor simdi biraz rahatladim en son adet agrisi gibi girdi belimle karnima ayaklarim uyustu aciya resmen ondan sonra tamamen kesildi simdi arada hafifcik giriyo ama dayaniyom dierlerine dayanamadim resmen acaba bebis tersinemi dondu yaa doktor dogum pozisyonunu almis dediydi ayaklar assami indi acep cok korkuyorum yanliziim buralarda cekilmicek agrilar duzensiz agrilar normalmidir sizce kasilmalar falan
cnm hemen bi hastaneye gitsen olmaz mı? heyecan yaptım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?